Tetovaže

10 najboljših umetnikov tetovaže v Vancouvru

Če že načrtujete potovanje in veliko spominkov, naj bo to Vancouver in bodite pripravljeni na stalno. To je zato, ker je Vancouver dom enega najbolj nadarjenih umetnikov tetovaž na svetu in ki je vreden prevoženja vseh kilometrov. Ne glede na vaš slog, Vancouver ima umetnike, ki zmorejo vse: od tradicionalnih ameriških do sodobnih tetovaž, ki vam raznesejo um s svojimi edinstvenimi deli. Če že načrtujete tetovažo, potem se splača, kajne?

Če ste prepričani, dovolj, vendar ne vem, kje naj začnem, bi ta seznam top 10 tatoo umetnikov in tatoo trgovinah v Vancouvru je boljša izbira za vas. Ker ne gre le za oblikovanje, ki mora biti popolno, ampak tudi za pravo osebo, ki ga oživi. Oglejte si naše najboljše izbire, ki jih boste želeli pokazati.

1. Tetovaža Alan-Columbia & Piercing

Vsebina (kliknite za skok)

  • 1. Tetovaža Alan-Columbia & Piercing
  • 2. Sumer Mattison, Tamding Tsetan- Dark Star Tattoo & Piercing telesa
  • 3. Forrest- tetovaža Euphoria & Piercing
  • 4. Travis Noble, Luisa Noble- Beznadežna tetovaža s črnilom
  • 5. Tatum- Lokalni deček Tatau
  • 6. Leif in Danielle- Lunatic Tattoo
  • 7. Art Godoy- zabavna hišna tetovaža
  • 8. Hailey Martin- Arcane Body Arts
  • 9. Justina Kervel & Luvia Petersen- tetovaža s tekočim jantarjem & Umetniški kolektiv
  • 10. Rayna- kronično črnilo

Vancouver Tattoo Studio

Tetovaža Columbia & Piercing je eden od znanih tetovažnih studiev v Vancouvru, a zakaj sprašujete? No, ponosen je, da je eden najčistejših tatoo studiev v Kanadi. Poleg tega je tatoo trgovina odprta vse dni v tednu. Prav tako pozdravljajo vhode, vendar se lahko naročite na varnejši strani. Na uradni spletni strani podjetja je seznam vseh izvajalcev s svojimi prostimi mesti skupaj z drugimi pomembnimi informacijami. Ponujajo tudi nekaj res neverjetnih piercing storitev, ki se začnejo pri 30 USD.

Vancouver Tattoo Studio

Tetovaža Columbia & Piercing je sofisticiran in čist studio in ne uporabljata istih igel dvakrat. Umetnik pri Columbia Tattoo & Piercing je licenciran in natančno izvaja svojo umetnost. Prav tako imajo certifikat Bloof Borne Pathogens in varnost strank jemljejo resno. Po besedah ​​lastnika: “Prizadevamo si zagotoviti najboljšo storitev za stranke in se veselimo priložnosti, da svoje ideje spremenite v body art, na katerega ste lahko ponosni.”

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Sumer Mattison, Tamding Tsetan- Dark Star Tattoo & Piercing telesa

Vancouver Tattoo Studio

Dark Star Tattoo & Body Piercing je studio za tetoviranje, ki svojim strankam ponuja storitve tetoviranja in prebadanja. Odprli so ga leta 1996 v Vancouvru in od takrat je delo vsakega umetnika na voljo v njihovem portfelju. Umetnik si je za cilj privoščil čisto in udobno vzdušje. Z njimi se lahko obrnete tako, da obiščete razdelek za stike na svojem spletnem mestu.

Vancouver Tattoo Studio

Za tattoo umetnike pri Dark Star Tattoo & Body Piercing je postavitev in oblikovanje izjemnega pomena. Zato ljudje v tatoo studiu želijo, da so njihove stranke izjemno prisotne med celotnim postopkom pridobivanja črnila. Specializirani so za različne oblike, vendar se odlikujejo po stvareh, kot so umetnine po meri, ki jim ustrezajo glede na interese uporabnika.

Vancouver Tattoo Studio

Tetovaža temne zvezde & Body Piercing je tudi certificiran in licenciran s strani OSHA. Poleg tega umetniki v Dark Star Tattoo & Body Piercing je prejel številne nagrade in priznanja ter se ga častno omenilo v različnih revijah za tetovaže po vsem svetu. Čeprav zabavajo sprehode, jim je ljubše, da jih imate pred sestankom. Prebodalci so na voljo samo od petka do sobote.

Poletje je odličen tattoo umetnik pri Dark Star Tattoo & Body Piercing in začela razmišljati o tem, da bi bila tetovatorka, ko je bila stara komaj 12 let. Svojo prvo tetovažo je naredila pri komaj 16 letih in želela je odpreti svoj tatoo studio, ki je bil bolj podoben umetniški galeriji.

Vancouver Tattoo Studio

Z besedami Summer, ki pojasnjuje celotno pot do odprtja tega tetovažnega studia, pravi,

Želel sem, da bi bilo drugače kot ostali. Imeti samo izvirna umetniška dela in kreacije po meri z udeležbo strank. Tako sem začel svojo pot, potonil sem in odprl svoj prvi tattoo studio v Vancouvru leta 1996. In na tej poti se je zgodilo toliko sprememb. Imam srečo, da sem večino svojega življenja vključen v to industrijo. Bil je tako velik del mene. Prav tako rad delim svoj prostor z drugimi neverjetnimi podobno mislečimi umetniki. Ki imajo tudi iste cilje in ustvarjalno navdušenje kot jaz. Čudovito je vedeti, da se dotikamo toliko življenj z okraski trajne umetnosti na telesu.

Tamding Tsetan se je rodil v Tibetu in svoje otroštvo preživel v življenju nomadov. Ni obiskoval šole, ker si tega ni mogel privoščiti. Vendar ga je to vodilo k umetnosti in obrti in sanjal je, da bo nekoč umetnik. Tako se je odločno in pogumno odločil, da zapusti Tibet in je leta 2002 43 dni hodil in prepotoval himalajske gore. Uspelo mu je naučiti se novega jezika in se celo nekaj neformalno izobraževati in izobraževati v glasbi, umetnosti in se specializiral za klasično tibetansko umetnost.

Profesionalno se je začel tetovirati leta 2006 v Dharamshali, domu Dalai Lame na severu Indije. Leta 2014 se je preselil v ZDA in od takrat naprej črni. Učil je tudi tradicionalno obliko tibetanske umetnosti ljudi, ki so se želeli učiti, saj je bil prvi tibetanski umetnik tetovaž v ZDA. Prav tako je leta 2012 nastopil v reviji Total Tattoo Magazine v Veliki Britaniji. Njegova umetnost tetoviranja je bila tudi leta 2012 v Nemčiji izbrana v priljubljeni reviji Tattoo, imenovani “Taetowiermagazine”. Je tudi lastnik tibetanskega črnila za tetovaže, ki ga lahko najdete na Facebooku in Instagramu.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Forrest- tetovaža Euphoria & Piercing

Vancouver Tattoo Studio

Tetovaža Euphoria & Piercing je mesto v Vancouvru najboljše za trajno ličenje, piercing storitve in tetovaže po meri. Tetovaža Euphoria & Piercing ima dve lokaciji, eno v Vancouvru in drugo v Portlandu. Obe lokaciji sta odprti 7 dni v tednu. Umetnik pri Euphoria Tattoo & Piercing gre skozi tečaje usposabljanja, ne glede na njihove izkušnje s tetoviranjem. Vsa navodila in pravila, ki so jih upoštevali, so omenjena tudi na njihovi uradni spletni strani.

Dve lokaciji Euphoria Tattoo & Piercing je eden v nakupovalnem središču Vancouver Mall in eden v centru Lloyd Center za udobje svojih strank. Imajo umetnike, ki imajo dvojno licenco za delo v Oregonu in Washingtonu. S tako velikim talentom in kalibrom pri Euphoria Tattoo & S prebadanjem bi stranke zagotovo našle svoje potrebe izpolnjene. Po besedah ​​lastnika: »Mi smo družinam prijazno mesto brez sodb. Vse naše osebje se bo po najboljših močeh trudilo sodelovati z vami, da bi dosegli zadovoljstvo. Zelo smo ponosni in trudimo se, da vzdržujemo profesionalno in bolnišnično sanitarno okolje. “

Prav tako skrbijo za čistočo in varnost, igle pa uporabijo le enkrat. Prav tako so pravočasno sterilizirani vsi njihovi stroji. Na izbiro imajo tudi široko paleto nakita. Čeprav sprejemajo sprehode, svoje stranke spodbujajo, da se predhodno dogovorijo za to ugodnost Brown. Ko rezervirate mesto za rezervacijo in samo za zabavo ljudi, ki resno razmišljajo o tem, da bi jih narisali, vložijo 40 USD. To umetniku pomaga, da se pred obiskom pripravi na oblikovanje tetovaže.

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Travis Noble, Luisa Noble- Beznadežna tetovaža s črnilom

Vancouver Tattoo Studio

Hopeless Ink Tattoo je odličen tattoo studio v Vancouvru, le 15 minut od Vancouvra. Je v poslovni lasti vse dni v tednu in pozdravlja tudi vhodne stranke. Umetniki pri Hopeless Ink Tattoo imajo več kot 50 let skupnih izkušenj. Cene vsakega umetnika in oblikovalca tetovaž se lahko razlikujejo, cene pa je mogoče navesti šele po posvetovanju. Do njih lahko dostopate prek spletnega mesta, če iščete termin za sestanek. Stranke si lahko ogledajo tudi njihove portfelje.

Vancouver Tattoo Studio

Hopeless Ink Tattoo, ki se nahaja v osrčju Vancouvra, želi svojim strankam ponuditi najgloblje zadovoljstvo in sproščeno vzdušje, da bodo lahko uživali v izkušnjah tetoviranja. Želijo, da bi njihove stranke uživale v zelo sproščenem vzdušju, zato presegajo svoje načine, da bi bilo okolje varno in zdravo.

Svoje stranke spodbujajo k ustreznemu srečanju, preden se odločijo za nekaj, da bodo lahko prepričani o svojem dizajnu in o tem, kaj sami potrebujejo. Nočejo, da bi se njihove stranke zadovoljile s čim manj.

Vancouver Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Tatum- Lokalni deček Tatau

Vancouver Tattoo Studio

Local Boy Tatau svojim strankam ponuja vse storitve, vključno s piercingom in odstranjevanjem tetovaž. Specializirani so za polinezijske tetovaže. Njihov studio v Vancouvru je odprt vse dni v tednu in pozdravljajo tako sprehode kot sestanke. Za rezervacijo igralnega mesta pa vzamejo nekaj vnaprej. Strokovnjaki za tetovaže so tudi strokovnjaki za druge oblike, kot so črke in pisave, tradicionalne ameriške, neotradicionalne ter barvne in črno-bele realistične oblike.

Tatum je odličen umetnik tetovaže v Local Boy Tatau in je odgovoren za različne sloge v studiu, ki vključujejo japonski, polinezijski, cvetlični, scenarij, črno -sivo, tanko črto, barvno in okrasno.

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Leif in Danielle- Lunatic Tattoo

Lunatic Tattoo je edinstven tetovažni studio v Vancouvru, specializiran za spreminjanje tetovaž. Odprto je 7 dni v tednu, posvetovanja pa so na voljo brezplačno. Za rezervacijo vašega mesta pa zahtevajo določen znesek depozita. Umetniki pri Lunatic Tattoo so nastopili v številnih revijah za tetovaže, vključno z decembrsko številko revije Tattoo Savage. Na uradni spletni strani so vse pomembne podrobnosti o studiu.

Leif je začel piercing v Tucsonu v Arizoni leta 1993 pod Jayjem McPhillipsom pri Enchanted Dragon Tattoo. V tem času so Jim Gallagher, Keely in Glen Tackett, Johnny Ray ter Kauri McPhillips močno vplivali na Leifovo otroštvo v skupnosti za spreminjanje telesa Tucsona. Potem ko je napisal nekaj svojih prijateljev in bližnjih, je želel raziskati svet in se tako pridružil marinskemu korpusu. Po 4 letih služenja v pehoti in obisku delov sveta se je odločil slediti svoji strasti v svetu telesnih sprememb, ki so bile tetovaže in piercingi. Nekaj ​​dogovorov s svojim starim kolegom Jimom Gallagherjem, imetnikom Midnight Dragon Tattoo v Saltcoatsu na Škotskem, je Leif skočil v tujino, da bi začel tetovažno vajeništvo pri pozitivno izšolanem tetovatorju.

Po močnih izobraževalnih dneh pod Jimovo stranjo (s pomočjo Georgea Stevensa iz Ayrshire Tattoo!) Se je Leif vrnil v zvezne države, da bi spodbudil kariero v podkožni umetnosti. Tako je leta 2002, po dolgem iskanju in odločnosti, sčasoma pridobil poklic piercerja/vajenca tetovatorja pod Daveom Petersonom iz Dave’s Unique Ink v Vancouvru v ZDA. Ko je skupaj z Daveom sodeloval pri DUI -ju, pa tudi po različnih konvencijah o tetovažah pozneje, skupaj s pomočjo neštetih strank in spremljevalcev, ki so jih usposabljali, je izpopolnjeval svoje tetovažne sposobnosti, dokler ni bil pripravljen ustanoviti svojega lastnega tatoo studia Lunatic Tattoo 08. Avgusta 2008.

Vancouver Tattoo Studio

Leifa so njegova dela objavila v najboljših revijah za tetovaže na svetu in je bila predstavljena v decembrski številki Tattoo Savage leta 2005. Prejel je tudi številne nagrade na lokalnih tekmovanjih v tetovažah in na konvencijah tetovaž. V prvem letu svojega lastnega studia se mu je pridružila slavna Danielle Alexander, ki je že prej prejela več nagrad. Zaradi svoje vizije umetnosti in skupnih izkušenj je izstopala v industriji tetovaž.

Ne glede na to, ali gre za majhno ali ogromno tetovažo, umetnik pri Lunatic Tattoo z veseljem naredi kakršno koli tetovažo, če le oživi vašo idejo popolnosti v obliki tetovaže..

Danielle se je leta 2001 preselila na pacifiški severozahod in leta 2003 začela tetovažno vajeništvo v podjetju Sea Tramp tattoo v Portlandu v Oregonu. Pod drznim vodstvom Rio DeGennara je leta 2004. prejela licenco v Oregonu. Kmalu zatem je začela delovati v Skin Cityju leta Tigard, Oregon Blizu leta 2008 se je preselila proti Lunaticu, kjer od takrat uspešno dela. Njena najbolj priljubljena vrsta umetnosti tetoviranja je v naravnih stvareh. Rada dela portrete živali, pokrajine, rože in strani. Obožuje barvanje v sivi ali črni barvi in ​​rada je pozorna na podrobnosti.

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Art Godoy- zabavna hišna tetovaža

Vancouver Tattoo Studio

Funhouse Tattoo je bil eden najstarejših tatoo studiev v Vancouvru. Art Godoy, umetnik in lastnik Funhouse Tattoo, je imel zelo veliko vlogo pri vplivu na svet tetovaže na območju Vancouvera. Prispeval je tudi k tehnikam strojništva. Od takrat naprej nadaljuje svoje meje in zaradi česar je studio Vanhouse Tattoo edinstven v Vancouvru.

Vancouver Tattoo Studio

Art pravi, da se je moral držati do neke ravni, da lahko ohrani blagovno znamko. Rad dodaja podrobnosti in svojim strankam ponuja najboljša dela. Po njegovih besedah: »Moje ime je Art Godoy, to trgovino sem odprl leta 1998 tukaj v Vancouvru z idejo, da stranki ponudim tetoviranje, za katerega bi večina trgovin menilo, da je” nemogoče “, in ponudi najboljše linije in podrobnosti, pa še to dan to ponujamo. “

Vancouver Tattoo Studio

Nadalje razloži svoje poslovanje in kaj vse je dosegel s tem, ko je povedal Funhouse Tattoo,

S svojim dvojčkom imam dolgo zgodovino v tem poslu (od leta 1985). Bili smo profesionalni rolkarji, akreditirani pri poroki načina rolkanja in tetoviranja, imamo 5 mednarodnih patentov o tehnologiji tetoviranja, napisali smo industrijski učbenik, ki je bil preveden v 6 jezikov, in opravili seminarje o tem po vsem svetu, tetovirali smo izključno Julia Gnuse, najbolj tetovirana ženska v Guinnessovi knjigi rekordov, IZKLJUČIVO smo se pojavili na Guinnessovem udarnem času, prosili ste ga, Pro Sieben (nemška televizija), Larry King Live in bili naprošeni za intervju za LA Ink, Miami Ink , New York Ink in Cover-up show… in še več, pa tudi revije, kot so Skin and Ink, Inked Australia, Tattoo, Tattoo Gallery, Rolling Stone, Thrasher .. in še veliko več. Razumem ugled, zato ne najemam nekvalitetnih umetnikov.

Vancouver Tattoo Studio

Pri Funhouse Tattoo želijo slediti urejenosti in čistoči studia, da se bodo njihove stranke počutile varno in udobno. Umetnik je bil certificiran za usposabljanje za povzročitelje bolezni krvi in ​​druge varnostne ukrepe. Poudarek umetnikov pri Funhouse Tattoo je, da morajo svojim strankam služiti najbolje. Stranke tako postanejo najpomembnejši del njihovega dela, njihov ugled pa jih še naprej dela edinstvene.

Umetnik pri Funhouse Tattoo prihaja z različnih koncev sveta in je učinkovit pri različnih vrstah stilov in modelov. Svojim strankam želijo dati boljšo različico svojih sanj.

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Hailey Martin- Arcane Body Arts

Vancouver Tattoo Studio

Arcane Body Arts je poleg tega, da je znan in neverjeten studio v Vancouvru, drugačen, ker za svoje delo uporablja veganske izdelke. Specializirani so za modele po meri in delajo tudi v oddelku za prebadanje. Kakovost njihovega nakita je izjemna. Arcane Body Arts je v lasti Michelle Livingston, maja 2017 pa so ga preimenovali v Arcane Body Arts iz Adorned Prevision Body arts..

Glavni cilj studia Arcane Body Arts je, da svojim strankam nudi strokovne storitve v čistem in varnem okolju, kjer se počutijo dobrodošle. Promovirajo veganske izdelke, ki čim bolj uporabljajo naravna in veganom prijazna črnila. Nakit, ki ga izdelujejo, je tudi etično izdelan in ne vsebuje nobenih materialov, ki so škodljivi za zdravje.

Vancouver Tattoo Studio

Njihov uveljavljen ugled pri strankah govori o kakovosti dela, ki ga opravljajo. Po besedah ​​lastnice: »Radi imamo to, kar počnemo, in smo navdušeni nad tem, da to ni le pravilno, ampak lepo. Zaradi dobrih izkušenj z našimi strankami imamo radi svoje delo. “

Vancouver Tattoo Studio

Hailly je umetnica za tetoviranje pri Arcane Body Arts, ki se je tetovaže tetovaž začela v začetku leta 2013, hkrati pa se je šolala tudi na fakulteti za vizualne umetnosti in zgodovino umetnosti. Zadnjih pet let dela kot polna umetnica, predvsem v dolini Fraser, zdaj pa se je ustalila v Vancouvru. Običajno jo lahko opazujete, kako išče gostujoča mesta in konvencije.

Vancouver Tattoo Studio

Pohvali se le z delom po meri, ki je prav tako specializirano za črno-sive neotradicionalne in okrasne sloge, ki običajno vključujejo delo s pikami z visokim kontrastom, cvetlične in geometrijske podrobnosti. Prav tako ima veliko mehko mesto pri oblikovanju na temo oceana in nanjo močno vpliva.

Vancouver Tattoo Studio

Brianne se je rodila in odraščala v Kelowni BC, nato pa se je leta 2008 preselila v Vancouver, kjer je študirala na univerzi Emily Carr, kjer je diplomirala iz vizualnih umetnosti. Začela je s črnilom v Arcane Body Arts (takrat znana kot Adorned Precision Body Arts) v začetku leta 2015 po vadbi v trajnem ličenju z Biotouch Canada. Trenutno živi s svojim partnerjem Jeremyjem in njeno mačko Tubo v vzhodnem delu Vancouvra, kjer se vozi s kolesom in se preizkuša v številnih stvareh.

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Justina Kervel & Luvia Petersen- tetovaža s tekočim jantarjem & Umetniški kolektiv

Vancouver Tattoo Studio

Tekočina v tekočem jantarju & Art Collective je prvi začela in ustanovila Justina Kervel & Luvia Petersen med potovanjem v Pariz leta 2000. Usoda srečanja s tetovatorko Phillipine iz Kaplan Art Studia jih je spodbudila, da so se pridružili rasti žensk v industriji tetovaž..

Vancouver Tattoo Studio

Tako je bilo leta 2001, ko so odprli Liquid Amber Tattoo & Art Collective v Vancouvru v Kitsilanu, nato pa sta se preselila k Burrard in Davie. Zdaj so končno ustanovili svoja vrata na območju Vancouverja Gastown, kjer domujejo drugi veliki in nadarjeni umetniki tetovaž, kot so tisti v Liquid Amber Tattoo & Umetniški kolektiv.

Vancouver Tattoo Studio

Ena glavnih sprememb, ki jih lahko vidimo v tetovaži Liquid Amber & Art Collective je njihova dosledna rast. Justina je ta studio začel kot edini umetnik, zdaj pa ima veliko nadarjenih umetnikov z vsega sveta, ki so razširili družino Liquid Amber Tattoo. Tekočina v tekočem jantarju & Art Collective je dosledno pri zagotavljanju kakovostnih tetovaž svojim strankam. Imajo trinadstropno stavbo sredi Gastowna, kjer ponujajo prilagojene in zasnovane tetovaže in imajo tudi umetniško galerijo, ki prikazuje najboljša dela lokalnih umetnikov.

Vancouver Tattoo Studio

S trinajstimi umetniki, Liquid Amber Tattoo & Art Collective je dom druge skupine, ki je vključevala umetnike, kot so Justina Kervel, Ashley Horncastle, Milo Marcelo, Diana Lin, Amelia Vogan, Lauren Carr, Nicki Lochmatter, Ania Ray, Aly Brooke, Fer Najera, Jin O, Miranda Boire in Cristina Gissi. Poleg tega tetovaža Liquid Amber & Art Collective je odobrila tudi zdravstvena oblast Vancouverja zaradi ravni higiene in čistoče.

Vancouver Tattoo Studio

Justina Kervel se je rodila v severnem Vancouvru in se pri svojih 8 letih s starši preselila v Great Yarmouth v Angliji. V tem času je postajala Justinina sposobnost izdelave in ilustracije izjemno očitna. Njena vrnitev v Kanado v poznih 80. letih ji je pomagala raziskati njene ustvarjalne sposobnosti. Izobraževala se je pri številnih umetnikih tetovaž, ki je potovala po Evropi in izpopolnjevala tudi svoje tetovažne sposobnosti. Raziskovala je različne vrste umetnosti, kot so risanje, slikanje, kurjenje lesa, modeliranje gline, milni kamen itd. Tako je bilo jasno, da si je neskončno prizadevala, da bi uresničila svoje sanje, da bi imela svoj tatoo studio v obliki Liquid Amber Tattoo & Art Collective zaživi.

Vancouver Tattoo Studio

Potem je bila Justina na svetovnih ravneh prepoznana, da počne vse, od različnih televizijskih/radijskih spotov, zapisov in člankov v večjih umetniških revijah, do prejemanja nagrad na svetovnih konvencijah o tetovažah. Ima znanje v številnih stilih in je zelo vsestranska. Vendar je njen pop nadrealizem tam, kjer leži njeno srce.

Ashley, umetnica za tetoviranje pri Liquid Amber Tattoo & Art Collective je odraščala v Richmondu v bližini Vancouverja, risati, risati in ustvarjati pa je začela že kot otrok. Umetnost je bila vedno velik del njenega življenja. V karieri tetovaž je začela na enostaven način in po končanem srednješolskem študiju začela vajeništvo pri Jmaerju Cokierju pri Lotus Land Tattoo. Tako je takrat postala umetnica za tetovaže s polnim delovnim časom. Rada gleda navzgor in rešuje nove izzive. Njen najljubši način oblikovanja so drzna, barvita, neotradicionalna in črno-siva realizem.

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Rayna- kronično črnilo

Vancouver Tattoo Studio

Chronic Ink je eden redkih tetovatorjev v celotni Kanadi, ki ima svetovni ugled. Tako je idealen kraj za vsakogar, ki želi profesionalno in popolno potezo na svoji tetovaži. Začeli so kot pop-up tattoo studio in ker je bil uspeh pojavnih oken tako velik, da so v Vancouvru ustanovili lasten studio, ki je ena najboljših trgovin s tetovažami pri nas.

Vancouver Tattoo Studio

Trgovina se nahaja v Kitsilanu, na robu zahodne 4. avenije in ulice Burrard. Trenutno studio Chronic Ink dela samo tetovaže, vendar je to povsem dovolj, če pogledamo, kakšno raznolikost ponujajo. Pozdravljajo tudi vhode, vendar le, če so na voljo umetniki, zato je bolje, da se dogovorite za sestanek. Čakalni seznam je predolg za čakanje.

Vancouver Tattoo Studio

Studio Chronic Ink ponuja tudi brezplačne svetovalne storitve, tako da lahko najbolje izkoristite svoj dizajn, med delom s profesionalnim umetnikom pa lahko učvrstite oblikovanje tetovaže. V Chronic Inku lahko predstavite svoj najbolj nejasen dizajn, vendar boste s pomočjo tatujevcev in njihovih strokovnih nasvetov videli, kako se obrnejo v resničnost.

Vancouver Tattoo Studio

Toda kaj je tisto, zaradi česar je Chronic Ink najboljši tattoo studio v mestu? No, studio se ponaša z najbolj nadarjenimi umetniki v Kanadi. Spoznali boste nekaj najbolj profesionalnih umetnikov, ki jih boste spoznali in so specializirani za različne sloge. Moč kroničnega črnila je v neoazijskih tetovažah.

Vancouver Tattoo Studio

Rayna, umetnica za tetoviranje pri Chronic Inku, blesti pri črnih tetovažah in ustvarja žive slike, ki ne zahtevajo barve, da bi nastale. Če razmišljate, da bi si naredili krepko tetovažo, ki bi imela koristi od vrhunskih črnih del, bi morala biti Rayna glavni strokovnjak, s katerim se pogovarjate.

Edward Truong je eden najbolj običajnih gostujočih izvajalcev Chronic Inka, njegov slog pa kaže bistvo ljubezni Chronic Inka do tetovaž v azijskem slogu. Edward je svoj poklic začel s črno-belimi azijskimi tetovažami, čeprav je njegova težnja postala bolj modna, še vedno ohranja svoje azijske korenine. Če potrebujete azijskega zmaja celega telesa, se lahko Edward loti projekta.

Tatoo fine linije je zelo v trendu. To je vrsta tetovaže, ki mora delovati z veliko tankimi črtami in občutljivimi strukturami za oblikovanje dizajna. Potrebuje veliko vaje in trdo delo z drugim tatoo umetnikom pri Chronic Ink, ki ga je obvladal. Marina je kot nalašč za delo, če želite uživati ​​v neverjetnih tetovažah s finimi črtami v Vancouvru.

Vancouver Tattoo Studio

Clarissa ima zabavno plat svoje osebnosti in uživa v ustvarjanju ilustrativnih in muhastih kosov. Rada riše tudi tanke črte. Če ste novi v tetoviranju, bi Clarisssina profesionalnost in trdo delo takoj odpeljali domov z njo.

Louise je tudi druga umetnica Chronic Ink, ki se ukvarja z ilustrativnimi oblikami in je pripravljena sprejeti vse izzive, da bi dosegla svoje cilje. Všeč ji je tudi akvarelni dizajn, saj se rada igra z barvami in nagibi, da bi tetovažam dala zelo ustvarjalen pridih. Če potrebujete svetel in privlačen dizajn, je Louise popolna za delo.

Kot eden najmlajših umetnikov pri Chronic Inku se je Alan specializiral za tetovaže v azijskem slogu. Veliko pozornosti namenja podrobnostim in pametno uporablja črno in sivo črnilo.

Lokacija v Google Zemljevidih: