Tetovaže

10 najboljših umetnikov tetovaže v Townsvilleu

Minili so časi, ko je bilo treba veliko razmišljati o odločitvi za tetovažo. Zdi se, da jih imajo danes vsi. Kar je bilo v lasti mornarjev in zgodnjih Indijancev, je danes priljubljena okrasitev telesa za mnoge ljudi. Poleg tega ne gre več samo za sidra, lobanje in bojne ladje, od šolskih emblemov do kompleksnih modelov do personaliziranih simbolov; ljudje so našli veliko načinov, kako se z njimi izraziti. Morda ste tudi vi razmišljali o tem, da bi ga dobili. Preden se odpravite do katerega koli umetnika naključnega tetoviranja, vam bo zagotovo v veliko pomoč pri ogledu našega seznama najboljših umetnikov tetoviranja v Townsvilleu..

Ne samo, da imajo tetovaže lahko pomen, ampak jih lahko uporabimo tudi v drugih pogledih. Tetovaže postajajo vse bolj priljubljene in zato bolj sprejemljive v družbi. V raziskavi Tess Vigeland “Tattoos at workplace”, objavljeni 19. oktobra 2012, pojasnjuje, da ima 40% osemnajst do petindvajsetletnikov v Townsvilleu vsaj eno tetovažo. Medtem ko se pri odločitvi za nanašanje črnila lahko soočajo z nekaterimi težavami, na primer z izbiro tetovaže, obstaja veliko rešitev. Zato je današnja odločitev o tetoviranju večinoma osebna izbira. Da bi vam olajšali nadaljnjo obremenitev pri izbiri pravega tetovatorja, ki vam bo ponudil točno tisto, kar želite, se bo naslednji seznam dobro uveljavljenih in izkušenih umetnikov tetoviranja v Townsvilleu v Avstraliji izkazal za vašega reševalca.

1. Acres Skin Tattoo Studio

Vsebina (kliknite za skok)

 • 1. Acres Skin Tattoo Studio
 • 2. Shari Johnson, Aaron- Studio za tetovaže Good Vibrations
 • 3. FN Ink Tattoo Studio
 • 4. Studio za tetoviranje z iglami
 • 5. May, Craig, Ashley- The Dead Mans Hand Tattoo
 • 6. Allure Ink Tattoo Studio Townsville
 • 7. Ray in Lizzie- Tetovaža smejočega se Bude
 • 8. Lisa Spud, Trish Horrors, Kaspa Snoad- Inksplosion Tattoo Studio
 • 9. Tetovaža črnega templja – Townsville
 • 10. Studio 278

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Acres of Skin Tattoo Studio je idealna destinacija, še posebej, če si prizadevate za edinstven dizajn in sloge body art, ki temeljijo na vaših željah in izbirah. Studio je svojim strankam odprl svoja vrata leta 2013. Izkušeni in nadarjeni umetniki tetoviranja imajo obsežno znanje za ravnanje z vsemi vrstami tehnik in metod oblikovanja tetovaž. Izkušeni so pri oblikovanju svojih podpisnih tetovaž, kot so prikrivanje, spomin in vintage & tetovaže po meri, tako da ste lahko prepričani, da boste dobili popolno tetovažo, ki jo iščete. Njihovi stilisti za tetoviranje potrebujejo učinkovit čas, da prilagodijo vašo podobo in ustvarijo odlično umetniško delo, kot želite. Z veseljem ponujajo darilne bone za vse svoje stranke. Acres of Skin Tattoo Studio vas vabi, da uporabite brezplačno svetovalno režo za načrtovanje vaših modelov s svojimi strokovnjaki.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Umetniki v tem tatoo studiu v Townsvilleu v Avstraliji so zelo zaskrbljeni zaradi kakovosti in vrste oblikovanja, ki ga bodo podarili svojim strankam. Tako so super vsestranski in zanje ponujajo širok nabor tehnik in spretnosti, ki vključujejo lobanjo, naslovnice, živali, srce, neotradicionalno, mandalo, scenarij, azijsko, novo šolo, tigra, metulja, versko, japonsko , Custom, Floral, Flash, Eagle, Dragon, Bio, American Traditional & Črna barvna tetovaža

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Za edinstveno doživetje se lahko pogovorite z umetnikom v studiu Acres of Skin Tattoo, ki ponuja velike zasebne sobe za oblikovanje. Lahko se odpravite tja in se sprostite ob gledanju televizije z oddajo ali filmom po vaši izbiri. Ponujajo vam tudi možnosti za zmanjšanje bolečin, tako da res ne morete skrbeti in se osredotočiti na to, kar želite dobiti, ne glede na to, kako velika je. Umetniki tetovaže v Townsvilleu Umetniki v Acres of Skin Tattoo Studio so znani po tem, da izvajajo svoje individualne sloge, ne glede na to, koliko spretnosti imajo. Imajo ugled ali dajejo življenje vaši domišljiji. Delajo ročno in tradicionalne modele, skupaj z neotradicionalističnimi modeli, realizmom, barvnimi vzorci, vse to lahko vidite na istem mestu. Acres of Skin Tattoo Studio je tako zelo edinstven tattoo studio, ki se nahaja tik sredi Townsvillea. Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Shari Johnson, Aaron- Studio za tetovaže Good Vibrations

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Good Vibrations Tattoo Studio je tatoo trgovina, ki se nahaja na ulici 94 Boundary Street v Estate QLD downtown. Studio je bil ustanovljen leta 2014 in od takrat se ni ozrl nazaj. Njihova dobro usposobljena ekipa perfekcionistov pri oblikovanju tetovaž ima nesporno močno strast do svojega poklica in so specializirani za kakovostno tetoviranje po meri. V studiu za tetovaže Good Vibrations Aaron Soffe je predan umetnik, ki ima ogromno znanja v pop kulturi in tetovažah v japonskem slogu. Veselijo se, da vam bodo pomagali doseči želeni rezultat, ki vedno ustreza vašemu specifičnemu tonu kože. Tetovatorji studia ujamejo vaše ideje in jih spremenijo v najboljša umetniška dela, vi pa ste vedno zadovoljni z rezultatom, ki ga prinesejo. Good Vibrations Tattoo Studio ponuja celo brezplačno svetovanje, ki vam pomaga razumeti različne postopke tetoviranja v studiu in njegovo natančno ceno.

Umetniki v tatoo studiu Townsville v Avstraliji so zelo zaskrbljeni zaradi kakovosti in vrste oblikovanja, ki ga bodo podarili svojim strankam. Tako so zelo vsestranski in zanje ponujajo široko paleto tehnik in spretnosti, ki vključujejo barvno delo, tigra, oko, plemensko, srce, novo in staro šolo, naravo, fotorealizem, uro, tradicionalno, lobanjo, krepko barvo, Napisi, Mandala, Ovitki, Haida, Cvetlični, Japonski, Polni rokav, Spominski, Portreti & Črno -siva tetovaža. Cena zgoraj omenjenih idej se začne pri 80 USD, zato je povsem dostopna.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Aaron dela od srede do sobote. Če želite stopiti v stik z njim, lahko pokličete v studio med odpiralnim časom ali mu pošljete sporočilo preko spodnje povezave.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

 Shari dela od torka do petka. Če želite stopiti v stik z njo, lahko pokličete v studio med odpiralnim časom ali ji pošljete sporočilo prek spodnje povezave.

Studio za tetovaže Good Vibrations je precej čist in ima sterilno okolje. Upoštevajo vse protokole o higieni in čistoči, ki jih zagotavljajo lokalne oblasti. Igel ne uporabljajo dvakrat. Skozi leta je res pomagal dobremu Vibrations Tattoo Studiu, da si je pridobil nekakšen ugled. To je skupaj z njihovo prijazno in prijazno delovno etiko eden najboljših posnetkov, ki jih lahko dobite v Townsvilleu. Ne glede na to, kakšen slog želite, da ima vaš tattoo dizajn, umetnik v studiu Good Vibrations Tattoo. je za vas vse pokrito. Lahko nadaljujete in pridobite tradicionalni dizajn za prikrivanje, vse sodobne različice in nekatere druge modele, ki jih je ustvaril ta večplastni umetnik. Zagotovo bodo uresničile vaše sanje, kar je najboljši del tega tetovažnega studia. Vse to zaradi njihovih natančnih veščin in občutljivega šivanja. Ponujajo vstopne storitve in storitve, ki temeljijo na sestankih, zato pritegnejo veliko ljudi. Vendar so včasih preveč rezervirani in raje predlagajo, da namesto tega rezervirate termin. Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. FN Ink Tattoo Studio

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

FN Ink Tattoo Studio je družinam prijazna, visoko profesionalna tetovažna trgovina, ki ponuja vrhunske storitve oblikovanja tetovaž na območju Townsville. Trgovina svojim strankam služi od leta 2013. Njihovi licencirani umetniki tetovaž se s svojimi strankami pogovarjajo o ponudbi unikatnih kosov tetovaže po vaših željah. Imajo široko paleto oblikovanj tetovaž, tako da lahko v prijetnem in prijetnem vzdušju prejmete vse najnovejše storitve oblikovanja tetovaž. Vsi njihovi strokovnjaki za oblikovanje tetovaž so odlični pri svojem edinstvenem in prepoznatnem dizajnu umetniških del, poleg tega pa svojim strankam ponujajo značilno tetovažo. Sodelujejo z vašimi idejami & zahteve in jih spremenijo v popolne kose odličnih umetnin. FN Ink sprejema Walk-in v korist svojih strank.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Umetniki v tem tatoo studiu v Townsvilleu v Avstraliji so zelo zaskrbljeni zaradi kakovosti in vrste oblikovanja, ki ga bodo podarili svojim strankam. Tako so zelo vsestranski in zanje ponujajo širok nabor tehnik in spretnosti, ki vključujejo ameriško tradicionalno, biomehansko, versko, keltsko, dot delo & Tetovaža pointilizma

Vsak tetovator v FN Ink Tattoo Studiu je vešč neke vrste posebnih modelov ali umetniškega sloga, ki je popoln, če še niste prepričani, kaj želite, a bi radi eksperimentirali. Lahko zadovoljijo vse vaše potrebe, od svetlih in lepih modelov do realističnih in geometrijskih vzorcev, ki so abstraktni. FN Ink Tattoo Studio je blizu postaje Coburg in je zato zelo dostopen njihovim strankam.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Na celotnem območju Townsville ni nič takega kot FN Ink Tattoo Studio. Ta majhen in eleganten studio za tetoviranje, ki se nahaja v središču mesta, je specializiran za japonske, tradicionalne in nove tradicionalne oblike umetnosti skupaj s plemenskimi vzorci itd. So eden najbolj uveljavljenih tatoo studiev v mestu. Umetnik lahko dela na široki paleti modelov in bi skupaj z vami upodobil najboljše kose. Za svoje modele uporabljajo samo opremo za enkratno uporabo. Nudijo tudi lasersko odstranjevanje tetovaže, če morate odstraniti dizajn.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

 • Ime trgovine: FN Ink Tattoo Studio
 • Naslov: FN Ink Tattoo Studio, 32 Thuringowa Drive, Townsville, QLD 4817
 • Kontakt: (07) 4723 3444
 • E-naslov: [email protected]
 • Facebook: FN Ink Tattoo Studio
 • Časovna razporeditev: Pon – pet 9:30 – 17:00

  Sobota od 9.30 do 14.30

  Sonce zaprto

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Studio za tetoviranje z iglami

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Pins And Needles Tattoo Studio deluje od leta 1992 in je precej uveljavljen tattoo studio v Denham St v severnem Townsvilleu. Umetnik v tetovažnem studiu Pins And Needles ima več kot 70 let skupnih izkušenj, kar je eden od razlogov, zakaj so tetovaže dobro prepoznane in priljubljene pri kupcih. Oblikovalci in umetniki v studiu od takrat izpopolnjujejo svoj nabor spretnosti in svojo estetiko v tetovažah.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Pozivajo tudi gostujoče umetnike, kar jim daje priložnost, da sodelujejo z najboljšimi svetovnimi umetniki in se naučijo več za razvoj svojih spretnosti. Eden izmed njihovih zelo priljubljenih umetnikov tetovaž je Wade Johnston, ki je specializiran za tehnike, kot so neotradicionalna, japonska, blackwork in dotwork, najbolj znana pa je njegova specializirana tetovaža s črkami in črkami. Uporabljajo tudi novo črnilo in opremo, da sledijo higienskim protokolom in da se stranke počutijo varne. Ko pridete na tatoo, vam celo ponudijo brezplačen posvet.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Pines And Needles Tattoo Studio, ustanovljen v 2000 -ih, je ena najbolj priljubljenih in najbolj izpopolnjenih trgovin s tetovažami v Melbournu. Po začetku prodajaln je bil studio za tetovaže Pins And Needles stalno vpleten in vedno bolj naraščal na njihovem nenehno spreminjajočem se naboru spretnosti, ki je potreben v tako produktivni domeni, kot je tetoviranje. V tem času si je umetnik v Pins And Needles Tattoo Studiu zagotovil mesto med tistimi, ki vodijo avstralsko tatoo. Poleg tega lahko ustvarijo modele, kot so Blackwork, Fine Line, Traditional, Realistic, Dotwork, Cover-Ups, Biomech, Etching, Religious, Mandalas, Geometric, Tattoo Flash, Minimalistic & Plemenska tetovaža. Najnižji razpon tetovaž se začne pri 100-200 USD.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. May, Craig, Ashley- The Dead Mans Hand Tattoo

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Sprehodite se v središče mesta Townsville na The Dead Mans Hand Tattoo. Ta salon razširja svoje storitve in ponuja nekaj resnično kakovostnih tetovaž različnih tehnik, izrecno oblikovanih za vašo vožnjo. Umetniki tukaj so specializirani od neo-japonskih do risank bliskovitih risb, lahko celo razmislite o resnično načrtu po meri z vašo izbiro umetnikov, ki bodo z vami sodelovali pri največjem zadovoljstvu. Zagotavljajo tudi kozmetične tetovaže, kot je mikro-rezanje obrvi za tiste, ki jih resnično zanima.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Dead Mans Hand Tattoo je odprl svoja vrata množici Townsville od leta 2015 in je od takrat ena najbolj uglednih trgovin v Townsvilleu v Avstraliji. Če želite imeti visokokakovosten dizajn tetovaže z varnim in čistim okoljem, lahko pridete sem, ker so nadarjeni umetniki vedno pri svojem dizajnu. Imajo najnovejšo opremo in pripomočke za zabavo tudi vas.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Potrudili se bodo, da vam bodo pomagali in vam dali rezultate, ki jih iščete. Pojasnili vam bodo, kaj in zakaj nekaj počnejo ali uporabljajo določeno tehniko, tako da se zavedate vsega znanja oblikovanja. Umetniki pri The Dead Mans Hand Tattoo so več kot pripravljeni prisluhniti vašim potrebam in vašim zamislim ter jih s svojimi spretnostmi in osebnim pristopom, ki bi bil lahko edinstven, spremeniti v resničnost. Za svoje stranke sprejemajo sprehode in sestanke.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Umetniki na The Dead Mans Hand Tattoo so zelo dobrodošli in zelo nadarjeni, saj so strokovnjaki za številne vrste oblikovanja, zlasti za Memorial, Eagle, Eye, Color Work, Tribal, Celtic, Birds, Dragon, Floral, Black and Grey, Portraits, Fine Line, Lettering, Mandala, Natural, Watercolor, Animal, Heart, Japonščina, Haida, Flower, Large and Small, Script, Traditional American Tattoo. Najnižji cenovni razred se poleg različnih stilov začne pri 120 dolarjev.

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Allure Ink Tattoo Studio Townsville

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Allure Ink Tattoo Studio Townsville je ena najbolj priznanih tetovažnih trgovin v severni regiji Townsville v Avstraliji. Imajo 10 notranjih tatoo umetnikov, ki so res izjemni. V salonu imajo svojo zasebno delovno postajo, ki je prav tako bogata in opremljena s slikami z vsega sveta, ki bodo navdihnile vaš naslednji kos. Ta čudovit tattoo studio pozdravlja vse različne vrste tetovažnih izkušenj in pozdravlja tako vhodne kot vnaprej rezervirane stranke.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Allure Ink Tattoo Studio Townsville je morda nekaj, kar potrebujete, ko se odpravite na tetovažo, toda s tako strokovnim naborom umetnikov v Allure Ink Tattoo Studio Townsville sem prepričan, da vsega tega ne bi toliko potrebovali. Umetniki v studiu Allure Ink Tattoo Studio Townsville imajo zelo dobre izkušnje na svojem področju in svojim strankam pošiljajo barve že od leta 2012. Tako so opremljeni s spretnostmi na ravni strokovnjakov in ustvarjajo svetle, drzne, kakovostne tetovaže, ki zdržijo preizkus časa. Lahko nadaljujete in izberete vnaprej izdelan dizajn s seznama obsežne zbirke iz umetnikovega portfelja, ali pa so dovolj veseli, da vam ga prilagodijo. Kakorkoli že, umetnik v studiu Allure Ink Tattoo Studio Townsville je vedno na voljo svojim strankam.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Allure Ink Tattoo Studio Townsville od svojega začetka ni pustil kamna na kamnu zaradi visokih standardov, ki jih ponujajo. Nimajo samo umetnikov za tetoviranje, ampak tudi gostujoče umetnike, ki so mednarodno priznani, poleg tega pa domačemu umetniku daje priložnost za interakcijo in raziskovanje lastnih spretnosti. Njihov seznam gostujočih izvajalcev je naložen na njihovi uradni spletni strani.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Allure Ink Tattoo Studio Townsville slovi po lahkem in prijaznem ambientu in okolju. To je prvi studio za tatoo lastnikov queer v Melbournu, ki ima varno okolje ali ne kategorijo spola. Ne razlikuje med spolom, vero ali drugimi in enako obravnava vse. Imajo tudi studio, primeren za invalidske vozičke, in veganske možnosti za črnilo. Umetnik v tem studiu je tudi zelo raznolik in je specializiran tudi za kakršno koli oblikovanje. So strokovnjaki za tradicionalne, zahodne in fine linije.

Njihov ugled razkrivajo nekatere pozitivne ocene, ki so jih njihove stranke objavile na svoji uradni spletni strani. Čeprav lahko greste in preberete pred številnimi pričevanji, je nekaj, ki bi jih delili z vami.

Absolutno zaljubljen v mojo tetovažo, ki jo je danes naredil Ek 🤩 Ne morem priporočiti Allure Ink Dovolj neverjetnih umetnikov in še bolj neverjetnih storitev za stranke. Tako sproščeno in sproščujoče doživetje se bo zagotovo vrnilo. Hvala lepa – Melissa L

Absolutno mi je všeč moj pol rokav, ki ga je naredil Ek. Čudovit umetnik, odličen studio, prijazno osebje. Ne bi sanjal, da bi šel kam drugam 🤩- Nikki S

Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Ray in Lizzie- Tetovaža smejočega se Bude

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Ray je lastnik tetovaže The Laughing Buddha Tattoo in tetovira že več kot 10 let, kar se odraža v natančnosti njegovega dela. Pripravništvo je začel po nesreči na delovnem mestu, ki mu je omogočila, da je sledil svoji ljubezni do risbe in umetnosti. Vajeništvo je opravil v Brisbaneu pri enem in edinem Ericu Brucknerju. Ray ljubi različne sloge, vendar japonski, neotradicionalni & realistične so njegove priljubljene, ki so mu bile navdih za videz njegovega studia. Ko si ne tetovira, ga boste ujeli pri slikanju, izvajanju Crossfita, vrtnarjenju in preživljanju časa z ženo in otroki.

Lizzie tetovira že skoraj 10 let! Pred 11 leti se je preselila v Townsville, da bi se naučila tetoviranja. Lizzie rada dela realistične portrete, grozljivke in akvarel. Je velika ljubiteljica barvne umetnosti. Ko Lizzie ne dela, preživlja čas z možem, otroki, psi in družino. Ray je bil vedno velik navdih v življenju Lizzie in navdušena je nad to priložnost, da še naprej dela skupaj s svojim velikim bratom!

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Najboljša izkušnja tetoviranja se lahko zgodi le, če je v to vključeno veliko skupnih ciljev, razumevanja, komunikacije in znanja. Umetnik na The Laughing Buddha Tattoo ima prijazen in prijeten prostor za svoje stranke, zaradi česar se počutijo super udobno in daje svojim zamislim platformo za ustvarjanje nečesa, kar traja vse življenje. So tudi nadiniciativni in verjamejo, da je to edini način za boljši dizajn. Brez dobre komunikacije ne moreš biti pravi umetnik. Svoje stranke spodbujajo, da so bolj odprti do umetnikov, da lahko bolje razumejo svoje zasnove tako, da pogledajo v svoja bitja.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Umetniki pri The Laughing Buddha Tattoo so nekateri najbolj usposobljeni v Townsvilleu, zato ne preseneča, da so rezervirani več mesecev vnaprej. Omogočajo pa tudi vhode, vendar delujejo samo na podlagi prvega, ki prvi prispe. Lahko greš tudi tja, da občuduješ stene, ker so tam tiho visela nekatera njihova najboljša dela. Izbirate lahko med portfeljem umetnikov na spletu ali na steni.

Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Lisa Spud, Trish Horrors, Kaspa Snoad- Inksplosion Tattoo Studio

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Inksplosion Tattoo Studio je eno najboljših družinskih podjetij s sedežem v Townsvilleu, ki spodbuja higiensko, profesionalno in sproščeno vzdušje, hkrati pa se osredotoča na vaše individualne potrebe po tetoviranju. Izjemni umetniki Inksplosion Tattoo bodo sodelovali z vami in oblikovanje prilagodili vašim željam.

Trish je tetovatorka druge generacije z več kot 11 -letnimi izkušnjami v industriji. Odraščala je v tatoo studiu in imela priložnost spodbujati ljubezen do umetnosti, razvijati svoje sposobnosti s pripravo del za starejše umetnike, zaradi česar so ji ponudili vajeništvo. Lokalna Trish iz mesta Townsville je prepričana v večino stilov tetoviranja in verjame, da lahko umetnik raste le tako, da se kreativno izzove. Uživa v delu s svetlimi in tradicionalnimi deli z veliko barvnimi deli, vključno z mešanjem barv, senčenjem in trdnimi polnili.

Kaspa, ki je še ena znana umetnica v tem studiu, ve vse. Po študiju likovne umetnosti Kaspino strast do oblikovanja ni bilo mogoče omejiti v mejah tradicionalnega izražanja, zato se je zanimal za tetoviranje. 12 let kasneje je zelo cenjen umetnik tetovaž tako lokalno kot nacionalno in globoko predan industriji tatoo. Lokalno mesto Townville, Kaspa se posveča vsakemu umetniškemu delu in ima še naprej rad vsak trenutek tetoviranja. Ponaša se kot eklektičen umetnik in ustvarja različne sloge dela v vseh žanrih. Ima mehko mesto za tradicionalna in neotradicionalna ter zelo črna težka dela.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Miss Boo je še ena umetnica v tem studiu in ima zelo impresiven portfelj, ki ga lahko vidite na uradni spletni strani ali njenem osebnem Instagramu. Vstop v tetovažno industrijo zahvaljujoč temu, da je njen prijatelj v lokalnem studiu pokazal prijatelj, se je kariera gospodične Boo začela s takojšnjo ponudbo vajeništva. Že 8 let tetovira v Townsvilleu, njena umetnost govori sama zase, vsak nov kos pa poudari njene razvite in še naprej razvijajoče se sposobnosti. Gospodična Boo ljubi svobodo izražanja, ki obdaja tatoo industrijo, in je navdušena nad rastjo industrije v skupnosti. Obožuje priložnost delati v vseh zvrsteh, vendar ima posebno mesto za vse nove šolske in tetovaže na temo grozljivk.

Bekah B dela skupaj s svojo umetniško družino in zelo podpira odločitve svoje stranke. Po desetih letih dela v industriji v studiih je Bekah pred tremi leti vzela stroj za tetoviranje in se ni ozrla nazaj. Umetnica tetovaže druge generacije, rojena in vzgojena v Townsvilleu s črnilom v žilah, Bekah z vsemi vrsticami raste kot umetnica. Kot naša samoproglašena mesečna uslužbenka meseca ima rada vsako priložnost eksperimentiranja z različnimi slogi del, še posebej pa je navdušena nad ženskimi obrazi v Greywash-u in vsemi vrstami ženskih tankih linij.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Najnižja cena studia za tetovaže Inksplosion je 150 USD. Umetniki tukaj zaračunajo med 150 in 200 USD na uro. Običajno bodo zaračunali površino kosa za nič manj kot 4-5 ur in nadaljevali s ceno na uro, ko preseže 4-5 ur. Z veseljem si bodo prizadevali, da bodo vedno delali v okviru danega proračuna, da se bodo lahko počutili dovolj udobno, da se bodo o tem pogovarjali na prvem sestanku. Umetniki v Inksplosion Tattoo Studiu so zelo prijazni, z veseljem bi neposredno odgovorili na vsa vprašanja. Ne oklevajte in jih pokličite, preden pristanete v studiu.

Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Tetovaža črnega templja – Townsville

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Black Temple Tattoo-Townsville je ena najbolj iskanih tetovažnih trgovin v Townsvilleu. Pooblasti jih tudi Townsville Health Authority in zagotavljajo zasebne seje za vse, ki želijo njihovo posvetovanje in strokovno znanje. Spremljajo zdravstvene in sterilizacijske procese svoje opreme. Poskrbijo, da so vsa črnila, rokavice in igle enkratne. Poleg tega je njihova specializacija ustvarjanje kosov po meri, saj imajo tudi portfelje, ki imajo na tisoče modelov, med katerimi lahko izbirate. Ponujajo tudi preoblikovanje ali prikrivanje slabe tetovaže.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Black Temple Tattoo – Townsville ima izjemno spoštovanje in kaže velik pomen za umetnost in skupnost, ki sta po njihovem mnenju gonilna sila njihovega tatoo studia. Strankam ne ustvarjajo le čudovitih črnil, ampak tudi radi praznujejo ustvarjalnost in skupnost z rednimi razstavami in delavnicami. Poleg tetovaž Black Temple Tattoo-Townsville prodaja tudi svoje umetnine in blago, ki vključuje majice, odtise in njihovo izvirno umetnost. Salon je zelo ustvarjalen in lep, medtem ko je ambient zelo zabaven in zabaven. Umetniki v podjetju Black Temple Tattoo – Townsville poskrbijo, da je vsa njihova oprema sterilizirana in za vsako stranko uporabljajo sveže igle. Ob vsem tem smo prepričani, da bo tu ostal še mnogo let.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Umetnik na tetovaži Black Temple Tattoo – Townsville je resnično prevzel celotno industrijo tatoo Townsvile, odkar so prispeli sem. Ime studia namiguje, v kakšen dizajn se resnično ukvarjajo. Znani so po svoji popolnosti in podrobnostih. Med bivanjem pri njih bodo poskrbeli, da se boste počutili čim bolje in se počutili kot doma.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Salon je zelo ustvarjalen in lep, medtem ko je ambient zelo zabaven in zabaven. Umetniki v Black Temple Tattoo – Townsville poskrbijo, da je vsa njihova oprema sterilizirana in za vsako stranko uporabljajo sveže igle. Ob vsem tem smo prepričani, da bo tu ostal še mnogo let.

Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Studio 278

Umetniki tetovaže v Townsvilleu

Najprestižnejši tetovažni studio Townsville ne ponuja nič drugega kot najboljše tetovaže v udobnem in varnem okolju. Studio 278 Tattoo je najprestižnejši tatoo studio v Townsvilleu, ki podpira in zagotavlja visoke standarde dela za stranke vseh starosti in izobrazbe. Ne glede na to, ali gre za tetovirane veterane ali prvič, je pomembno vedeti, da niti ena tetovaža ni enaka. Ekipa v Studiu 278 ceni pomen individualnosti in umetniškega pridiha ter je trdno prepričana, da bodo vsi hodili ven s tetovažo svojih sanj. Studio 278 si prizadeva zagotoviti najboljšo kakovost dela v udobnem in varnem okolju, ki je prilagojeno posebej potrebam in željam strank.

Umetniki tetovaže v Townsvilleu Umetnik v Studiu 278 je tako nadarjen in samozavesten glede svojih tetovažnih veščin, da bodo ne glede na to, kaj prinesete pred njihove umetnike, pri tem uspeli. Sprejemajo sprehode, vendar strežejo po načelu, kdo prvi pride. Priporočajo predhodne sestanke za boljšo izkušnjo v svojem elegantnem malem studiu. Ambient studia je zelo prijazen in sproščujoč. Umetnik v Studiu 278 se ne glede na vse drži profesionalnega odnosa, vendar bi bil tam, kjer potrebujete navodila, in vas poklical.. Umetniki tetovaže v Townsvilleu Ne glede na to, ali gre za hojo, ki jo navdihuje bliskovita umetnost ali oblikovanje po meri, ki je tradicionalno ali neotradicionalno, japonsko ali realistično portretiranje, je umetnik tukaj, da zadovolji vse posamezne potrebe. Fantje v Studiu 278 Tattoo se resnično trudijo, da bi dosegli najboljše možne rezultate. Zgrajena je na izjemni kakovosti dela in strasti do čistega in higienskega ateljeja ter dolgotrajni estetiki, v kateri umetnik v studiu odlikuje. Naročniki temeljijo na odprtosti in razumevanju umetnikov. 9 rezidenčnih umetnikov v Studiu 278 so najboljši, ki jih imajo, in so rezervirani za mesece vnaprej. Umetniki tetovaže v Townsvilleu Spodaj smo delili nekaj pomembnih povezav, na katerih vam morda ne bo treba izgubljati časa pri iskanju po internetu. Lahko sledite tem pomembnim povezavam o studiu in izvedete več o tem studiu, če ste izbrali ta studio, da bo vaša odločitev še bolj gotova.

 • Ime trgovine: Studio 278
 • Naslov: Studio 278, 276 Charters Towers Rd, Hermit Park QLD 4812, Avstralija
 • Facebook: Studio 278
 • Instagram: @ studio_278_tattoo
 • Časovna razporeditev: Pon-ned 10.00- 18.00

Lokacija v Google Zemljevidih: