Tetovaže

10 najboljših umetnikov tetovaže v Goi

Če ste že kdaj bili v Goi, vas bo hipijevska vibracija zagotovo prevzela, zato, če ste v mestu in če se počutite nekoliko nori, vam ni treba oditi v prvo trgovino, ki jo vidite, da se napolnite. Za vas smo pripravili pravi seznam, ker iskanje tetovatorja ni prezahtevno. Težko je najti pravo osebo, ki vas bo jedkala. Zato bodite pozorni na nekoga, ki je vreden vašega časa in porabe vašega denarja.

To je verjetno najbolj turistično mesto, na katerega boste v Indiji naleteli s svojim neverjetnim vzdušjem in čudovitim ambientom. Najdete tudi največ turistov z vsega sveta, ki pridejo v ta kraj. Tako obstaja veliko število salonov za tetoviranje, ki jih lahko najdete v Gii zaradi pretoka ljudi, ki prihajajo sem. Vendar pa tetovaže ne smete narediti samo zaradi nje, ker bodo številni postanki uporabljali neanitizirane metode.

Nekaj ​​tetovatorjev se odloči za bolj nevarna sredstva, ki bi lahko bila kasneje škodljiva. Ob tem je vedno priporočljivo, da svoje raziskave nadaljujete, ko najdete pravi salon za tetoviranje, ki bo na vaši koži zadržal milost umetnosti. Zato se prepričajte, da boste naleteli na salon za tetoviranje, ki bo vsem strankam zagotovil varno okolje.

Tu je seznam najboljših tatoo umetnikov v Goi:

1. Vijay in Krish- Krish Tattoo Studio

Oglejte si to objavo na Instagramu

Vesel Mahashivratri 2020 #mahashivratri #mahashivratri2020 #goatattoo #shivatattoo #tattoos #goa

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Goa Tattoo Krish (@krishtattoos) 21. februarja 2020 ob ​​5:25 uri PST

Krish Tattoo Studio je prijeten mali studio za tetoviranje, ki se nahaja v Calanguteu in ga vodita dva brata, Krishand Vijay, ki sta ljubljena zaradi navdušenja nad raziskovanjem. Krish Tattoo Studio je precej higiensko mesto, ki vas bo zagotovo navdušilo, pa tudi njihove ocene so super. Pravzaprav celo z lastnimi besedami razlagajo, kako je njihovo mesto najboljša možnost za lepo in higiensko tetovažo: »Naš studio je edinstven, saj zdravje in varnost naših strank ostajata najpomembnejša od vsega drugače. Dejansko presegamo tisto, kar od nas zahtevajo državni zdravstveni oddelki. To pomeni, da je oprema za vsakega tatu, ki je bil podpisan je popolnoma uporaba enkratni le kot gremo skozi zelo stroge medicinske kakovosti postopka sanitarij. Zato zagotovite, da se v vaši koži uporabljajo samo najkakovostnejši izdelki. “

Oglejte si to objavo na Instagramu

Geometric Elephant Mandala tattoo by @ghanashamkavithia #goatattoo #tattoo #tattoogoa #elephanttattoo #mandalatattoo #geometrictattoos #goa

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Goa Tattoo Krish (@krishtattoos) 30. januarja 2020 ob ​​7:14 po PST

Ne samo to, oba brata bi z veseljem ponudila globok vpogled v vašo zasnovo in vam pomagala doseči najboljše, kar si lahko zamislite. Izberete lahko iz njihovega portfelja tetovaž ali pa se zgledujete po nekaterih slikah na Instagramu ali Pinterestu. Krish in Vijay sta začela z delom v različnih tetovažnih studiih v Goi, nato pa sta se s samim znanjem in velikimi izkušnjami v tej industriji odločila, da odpreta svoj studio. Sodelovali so z nekaterimi najbolj uglednimi umetniki v Goi.

Zelo sta navdušena nad tem, kar počneta, in brata razlagata: »Precej opazno je, da smo strastni glede tega, kar počnemo. zato pridi in nam dovoli, da okrasimo tvoj um, fizično telo in tudi dušo na Krish tattoo v Goi. ”

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Duncan Viegas-Inkfidel, Goa

Oglejte si to objavo na Instagramu

Vesel rojstni dan @duncan_viegas 🖤 Hvala za ljubezen, potrpežljivost in prijaznost, ki jo izkazujete tej umetnosti in vsem okoli vas!. &#128247 ;: @nikideshphotography .. #happybirthday #duncanviegas #39 #umetnik #goadiaries #inkfidel #goa #tattooartist

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkfidel tetovaža (@inkfideltattoo) 13. maja 2020 ob ​​2:01 uri PDT

Duncanovo usposabljanje za velikega tetovatorja se je začelo leta 2007 in v enem letu je prišel v svoj umetniški studio. Duncan, ki svoj slog opredeljuje kot “eklektičen”, pravi, da čeprav rad dela z različnimi slogi, mu je najbolj všeč delo z akvarelom, ilustracijami, geometrijskimi vzorci, pikami in novo šolo. Specializiran je tudi za ustvarjanje modelov po meri, ki so precej neverjetni. Za svoje stranke običajno dela prostovoljno, kar temelji na njihovih vložkih. Njegovo delo kriči o raznolikosti in raznolikosti, zapletene podrobnosti pa so hvalevredne, zlasti ko gre za senčenje in pikčasto delo.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Odjava iz leta 2019 s tem ustvarjanjem po meri @kannyb_tattooart, ki se je pridružil naši družini tetovaž v začetku tega leta. Tukaj je, da v letu 2020 naredimo več valov! Morje, kaj smo tam počeli?! 🌊 ☀️. Srečno novo leto vnaprej, od vseh nas na #Inkfidel in velika zahvala našim strankam, prijateljem in dobro kdor želi za eno neverjetno leto 🖤 .. #goatattoo #linework #blxckink #tattoosofinstagram #tattooart #tattooed #blacktattoo #tattoos #tattooartist #tattoooftheday #inkoftheday #lineworktattoo #mintatototoooto #totaooto instatattoo #tattoostudio #assagao #anjuna #kannyb #goa #tattoo

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkfidel tetovaža (@inkfideltattoo) 31. decembra 2019 ob 3:25 uri PST

Duncan Viegas je v svojem življenju osvojil številne nagrade v tej industriji in to še naprej počne. Inkfidel je tako eden najbolj iskanih salonov za tetoviranje v Goi, ustanovljenem v Assagao. Duncan je zmagal na Puminem tekmovanju Pimp My Sole in natečaju PMA za knjige Out of Step Books, zato je izjemno vešč pri ustvarjanju.

Priljubljen je zaradi brezhibnih skic, ki jih rad dela prostovoljno. Nekaj ​​umetniki lahko prikriti staro tetovažo in Duncan je definitivno eden izmed vrhunskih umetnikov, ko gre za to področje, tako da je zaradi česar je videti še boljše. Da bi vam dali vtis, kako spreten je, vedite, da lahko ustvarja kar na koži. Zato vas naslednjič, ko vas prevzame spodbuda, da se napišete, odpravite v Inkfidel, ker vam tetovaže nikakor ne bo žal.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Manasi N.- Tatoo studio Mandalism

Mandalizem je eden od edinih tatoo studiev, ki ga vodi tatoo umetnica. Nahaja se v enem od hipijskih območij Goe, Vagator. Vodi ga Mansi N, ki je samouk, kako kul je to zdaj? V Goi preživi čas med novembrom in majem, preostanek leta pa je zaposlena na potovanjih in tetoviranju ljudi na poti. Najbolj je znana po tetovažah mandale in od tod tudi ime njenega studia.

Goa Tattoo Studios

Njene tetovaže mandale temeljijo na sveti geometriji in 3D učinkih. Običajno je več mesecev skupaj rezervirana, zato se morate, če želite, rezervirati vnaprej, ker ni možnosti, da bi dobili storitev vstopa. Seh je nedvomno najboljša trgovina, ko se po dolgem premisleku odločite za tetovažo. Osnovni stroški za njeno tetovažo so 7K na uro, v kateri vam bo dala brezplačno svetovanje in oblikovanje posebej za vas!

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Sandy- Sandy Tattoo Studio

Že več kot desetletje, odkar je v Goi, se je ta tattoo studio razvil več kot le blagovna znamka in je zdaj priznan po različnih vrstah stilov in pristopu do svojih strank. Sandy Tattoo Studio se osredotoča na to, da svojim strankam ponudi najboljšo možno izkušnjo tetoviranja.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Potovanje vedno naredi življenje bolj pustolovsko. Potujoč dizajn tatoo, ki rad potuje po vsem svetu. #traveltattoo #bestattooartistingoa #bestattoostudioingoa #besttattooparlour #professionaltattoostudioingoa

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Peščena tetovaža (@sandytattoogoa) 30. septembra 2020 ob ​​8:19 PDT

V Sandy Tattoo Studiu sledijo slavnemu kitajskemu pregovoru, ki pravi takole: “Oseba, ki se ne more nasmehniti, nikoli ne bi smela odpreti trgovine” in se držijo tega načela, da so prijazni do strank in da jim je zelo prijazno, saj imajo pozitivno vzdušje , ki priznava različne pojme in značilne šole mišljenja. Sandy Tattoo Studio slovi po tem, da vnese vaš prispevek in vaše sanje spremeni v estetsko resničnost.

Kar zadeva njihove sloge in njihov delovni stil, Sandy komentarji, “Ponujamo vse sloge tatoo dela in telesa piercing storitve v Goa uporabo najvišje vrste kakovosti opreme. Večina tetovaž, narejenih v studiu, je po meri oblikovanih tako, da ustrezajo naročnikovim zahtevam, poleg tega pa v studiu ponujamo različne kartice in knjige, ki vas navdihujejo pri oblikovanju. “

Studio Sandy Tattoo Studio ima vse licence in dovoljenja vlade za izdelavo po meri izdelanega studia za tetoviranje in prebadanje v Goi, ki svojim strankam zagotavlja najuglednejša merila čistoče in profesionalne metode. Sandy komentarji, “Mi smo stalno presegli okolja zdravstvenih zahtev kodo, in so popolnoma opremljeni s sodobno sterilizacijo opreme up-to-dan za vse zahteve tattoo in piercing.”

https://www.instagram.com/p/CFmvzxBnWyL/

Tetovatorji v Sandy Tattoo Studiu uporabljajo samo igle za enkratno uporabo in v avtoklavu za vse modele in podjetja za prebadanje. Studio se drži najstrožjih ukrepov zaščite in sanitarnih metod, pri čemer skrbi, da so izkušnje za njihove stranke neškodljive in neškodljive. Pristojbina za tetoviranje in piercing je po uradnih cenah in sta hkrati najbolj ambiciozna cena za nemoteno delo in strokovno metodo pri predlogu.

Studio je v lasti in upravljanju usposobljenega tetovatorja Sandy za izdelavo higienskega in prijetnega tetovažnega studia z najboljšo skrbjo za stranke in zelo velikim delom. Sandy komentira: “Razvili smo se bolj kot blagovna znamka, priznana po slogu, kot kot studio za tetovaže, ki kaže na tiste, ki imajo raje edinstven dizajn (tetovaža po meri).”

Sandy je vodja dogodkov v studiu in skrbi za vsa politična vprašanja, povezana z nego strank in upravljanjem studia. Sandy je izjemen umetnik tetovaž in ima zelo ugledno znanje na tem področju umetnosti. Zaradi teh neprekosljivih prizadevanj in spretnosti je njegov studio postal eno najbolj uveljavljenih mest za odlično oblikovanje po dostopni ceni. V Sandy Tattoo Studiu ustvarja modele na podlagi osebnih računov posameznih strank, tako da tetovaže odmevajo z osebnostjo njihove stranke. Od takrat je Sandy specializirana za prostoročno delo, keltsko, plemensko oblikovanje, novo šolsko oblikovanje, japonsko oblikovanje, portrete, prikrivanja in še veliko več. “Misliš, da črnimo,” pravi.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ta fotografija 📷 se uporablja samo za oglaševanje in informacije 💁 ‍♀️. Najboljša ideja je, kdo se namerava tetovirati &#128522 ;. Za več informacij obiščite www.tattoogoa.com 💁 ‍♀️..

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Peščena tetovaža (@sandytattoogoa) 8. julija 2020 ob ​​19:53 PDT

Zdaj je Sandy Tattoo Studio postal eden največjih tatoo studiev v Goi, ki ponuja tudi druge vrste objektov, kot sta brezplačen dostop do interneta in parkirišče. Njegov studio je podprt tudi z novo posodobljeno računalniško grafiko, aplikacijami in najnaprednejšimi orodji za pomoč pri tetoviranju in prebadanju. Sandy Tattoo Studio ima najobsežnejšo zbirko starih in zelo klasičnih modelov tetovaž in draguljev za prebadanje telesa. Zagotavljajo, da vse njihove storitve tetoviranja in prebadanja, ki jih predstavljajo, s kakovostno higiensko storitvijo za tetoviranje in prebadanje telesa po obvladljivih cenah. “Zato nas obiščite zaradi oblikovanja tetovaže in edinstveni ljudje si zaslužijo tatoo,” pravi Sandy.

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Ganesh- Ganesh Tattoo Studio

Ganesh Tattoo Studio je precej značilen, ker z njim upravlja samo ena oseba, prav ste uganili ime- Ganesh. Eden od razlogov za njegovo priljubljenost je, da je precej dostopen in ponuja kakovostne modele z zapletenim delom in velikimi tetovažami. Ni vam treba skrbeti, da bo to luknja v žepu, ko ste v Ganesh Tattoo Studiu.

Njegove cene se začnejo z INR 500 za osnovno obliko črne tetovaže na kvadratni palec, barvna varianta za isto pa se začne z INR 700 na kvadratni palec. Ganesh je precej učinkovit in usposobljen umetnik ter nadvse profesionalen pri svojem delu.

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Sebastian D’Souza- Inksanity Tattoo Studio

Oglejte si to objavo na Instagramu

Husky potrait storiti @sebastian_inksanity @inksanity_in #husky #huskytattoo #huskypotrait #blackandgreytattoo #dogsofinstagram #huskylovers #dog #dogstagram #siberianhusky #huskylove #pettattoo #animaltattoo #petsofinstagram #tattooideas #tattoos #inked #tattooartist #mumbaitattoo #inksanitytattooindia #inksanitytattoo #thanecity # tattooocultr #tattoosofinstagram #instatattoo Made with #dynamicblack #radiantharajuku #kwadroncartridges Supplies @kingstattoosupply

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inksanity tetovaže & Piercing (@inksanity_in) 8. oktobra 2020 ob ​​21:38 PDT

Če vas očara čudovit akvarelni učinek in ga želite dobiti takoj, ko vidite takšne modele, potem je Inksanity Tattoo Studio idealen kraj za vas. Ko ste v Goi in si želite nekaj akvarelnega, se takoj odpravite v Inksanity Tattoo Studio na Anjumanu in se jedkajte z enim od njegovih eteričnih modelov. Sebastian naredi enega najlepših in estetskih modelov, v katerem so barve. Dela celo čudovite portretne tetovaže, ki so videti hiperrealistične.

Njegov slog je precej zapleten in dela, ne da bi pozabil na zapletenost. Ima cel del, ki ga lahko preverite na Facebooku in njegovih ročajih na Instagramu in videli boste ogromne različice, ki jih lahko ustvari. Ljubezen do umetnosti je imel že od malih nog in svojo pot razlaga s svojimi besedami,

Imel sem strast do risanja & slike že od otroštva. Bil sem priljubljen v šoli in na srednji šoli zaradi svojih umetniških del. Pri zgodnjih 17 letih sem se začel ukvarjati s tetoviranjem. Ideja o tetovažah sem bila naivna, dokler moj prijatelj ni naredil prve tetovaže. Bil sem popolnoma navdušen, saj sem to videl prvič. Razmišljal sem o možnosti kariere in tetoviranje je bilo predvsem tisto, kar sem želel narediti s svojimi umetniškimi veščinami. Kmalu sem ustanovil lasten studio in leta 2010 ustanovil Inksanity. Odličen v mnogih stilih, kot je Black & Siva, barvna, geometrijska itd. Danes sem eden najbolj cenjenih, nagrajenih umetnikov tetovaž v Mumbaju.

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Sachin Aaron in Vishal Aaron-Ink Baba Tattoo Studio

Oglejte si to objavo na Instagramu

Vrhunsko delo našega prihajajočega gostujočega umetnika @soydantattoo .. Ne zamudite in rezervirajte termin. Lahko ga napišete na @inkbabatattoostudio & @goatattoofestival .. Za več informacij nas spremljajte ali pa si oglejte povezavo v bio. 🔗 #portraittattoo #bestartistfromtheworld #aramboltattoo #instaink #inkd_london #londontattooartist #inkylife #lifeofink #tattooartistslife #arambol #blackgraytattoo #tattoomeaning #inkbabatattoofamily #inkbabatattoostudio #arambol_beach #besttattoostudio #tattoosofinsta #indiatattoo_ #lifeoftattoos #inkstyle #bodyink #guesttattooartists #goatattooconvention #goatattoofestival #tattooguest #soydantattoos #guestofinkbaba

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkbaba Tattoo Studio (@inkbabatattoostudio) 14. januarja 2020 ob ​​19:40 po PST

Ink Baba Tattoo Studio Ink Baba Tattoo Studio ustanovijo in upravljajo znani ustvarjalci tetovaž v Goi – Sachin in Vishal Aaron. Z naravnim pridihom za estetiko in vrhunskimi veščinami črnila prispevajo k nenavadnemu dizajnu tetovaže vsakič, ko vstopite v tatoo. Ta studio se nahaja v razkošnem in bujnem ozadju območja Arambola, vodi pa ga Sachin, ki je nagrajeni umetnik tetovaž. Ima najmanj 10 let izkušenj v tej industriji in gosti različne dogodke, povezane s črnilom po vsem svetu. On in njegova ekipa umetnikov tetovaž ustvarjata neverjeten in edinstven dizajn iz misli svojih strank. Edinstveni so, ker nikoli ne kopirajo dizajna od nikoder in ne bodo sprejeli nobenega naročila, če to storite. Namesto tega bi radi sedeli in se posvetovali o nekaj izvirnih idejah, ki vam bodo pripravile prilagojeno tetovažo

Znani so po realizmu, portretih in plemenskih vzorcih, za katere uporabljajo neverjetno organsko črnilo, ki je mnogim všeč, saj ni preveč trdo za kožo. Zagotovljeno je tudi, da se takšne tetovaže hitreje zacelijo. Zagotavljajo vam tudi posebno rutino po oskrbi, potem ko ste končali s črnilom, kar vam bo dalo najboljše nasvete, da se vaša tetovaža hitreje in bolje zaceli.

Oglejte si to objavo na Instagramu

"Aghori"beseda je prišla iz besede " Aghora" v sanskrtu. Majhna skupina sadhujev, ki častijo gospoda Šivo, svoje dni preživijo v postu in žrtvujejo vso materialno posest in telesno prakso. Ukvarjajo se tudi s posmrtnimi rituali človeškega telesa. Prepustite se tudi skrajnosti, "Tamasic" obredne prakse. Ugotovili boste, da prebivajo v koščeni zemlji in razmazujejo pepel po svojih telesih, kosti iz človeških trupel pa uporabljajo za izdelavo lobanj, ki jih gospodar Shiva in druga hindujska božanstva pogosto ikonično uporabljajo kot nakit. Verjamejo, da je vsaka duša Shiva, vendar je pokrita z osmimi velikimi zankami ali vezmi, ki vključujejo čutno zadovoljstvo, jezo, pohlep, obsedenost, strah in sovraštvo. Njihova praksa je osredotočena na odstranjevanje teh vezi. Naša stranka jo je želela imeti zaradi svojega prepričanja v Lorda Shivo … Polzdravljena tetovaža avtorja @sachinaarote Sledite @inkbabatattoostudio, če želite izvedeti več zgodb v zvezi s tetovažami … Pokličite ali se obrnite na DM, da rezervirate termin. #aghoribaba #aghori #aghoribabatattoo #aghoritattoo #tattooinspo #storytattoo #inkbabaartists #inkbabes #inkboys #indianartistscommunity #artistlife #artistslifestyle #tattoostylesgram #inkbabatattoostudio #aramboltooint #rap

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkbaba Tattoo Studio (@inkbabatattoostudio) 28. decembra 2019 ob 4:44 po PST

Z Ink Baba Tattoo Studiom ste lahko prepričani o varnosti in čistoči, saj so tatujevci dobro akreditirani in mednarodno priznani. Ljudje v studiu Inkbaba Tattoo Studio menijo, da je bilo tetoviranje eden izmed najbolj priljubljenih načinov, s katerim je vaš lik popestrilo obraz, in je zdaj najnovejši trend v Indiji. Z zagotavljanjem zahtev vam ta strokovnjak za tetovaže v Goi ponuja najboljšo avanturo s črnilom, ki jo boste vedno cenili. Njihov slog oblikovanja dobro razlaga Sachin Aaron, ki pravi: »Našim strankam nudimo zabavno in sproščujoče okolje. Z vsemi našimi ročno izbranimi mednarodnimi in lokalnimi umetniki, ki so v najsodobnejšem studiu specializirani za oblikovanje po meri v japonski, stari in novi šoli, neotradicionalistično, portretno, realistično in ustvarjalno tetoviranje ter pirsing na telesu z najvišjimi standardi higiene, varnosti & nega tetovaže. “

Resnično verjamejo, da ima vsak edinstveno izkušnjo in da mora imeti tudi njihova tetovaža edinstvene zahteve. Po besedah ​​Sachina: »V Ink Babi razumemo, da je vsaka oseba edinstvena, zato si naši strokovni izdelovalci tetovaž v Goi prizadevajo, da bi vam dali svojo sanjsko tetovažo. Na prvem mestu imamo varnost in higieno. Ponosni smo, da v studiu hranimo najboljše izdelke in opremo, da svojim strankam ponudimo najboljše storitve. ” Kar zadeva varnost strank, je Sachin precej prepričan.

Torej, ne glede na to, ali gre za vašo prvo tetovažo ali verjetno za 10. obliko, lahko v njihovem studiu čutite najvišjo stopnjo predanosti in udobja. »Črnimo nedotaknjene kose tetovažnih modelov, ki nazorno ponazarjajo zgodbo, ki jo želite upodobiti. Prizadevamo si celo, da bi kdor koli, ki nas izbere, odšel z nečim, česar bi lahko cenili leta po tem, «nadaljuje.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Trikotniki, obrnjeni navzgor, so artikulacija Boga Šive in moške energije. Po drugi strani pa navzdol simbolizirajo božanstvo, Shakti in žensko energijo. Naša stranka je želela vse to združiti "Shakti-mantra" za zaščito in moč. 🙏&# 127995; .. Tattoo naš umetnik @prafulltattooist za naše stranke @shaktilicious_yoga_travels Sledi @inkbabatattoostudio ali preverite povezavo v bio izvedeti več o nas. 🔗 #forearmtattoo #tattoo_art_worldwide #shaktimantra #mantratattoo #indiantattoos #tattooing #tattooing #indiantattooartists #artistingoa #artistoninsta #guesttattooartists #arambolbeach🌊 #aramboltattoos #goarambol

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkbaba Tattoo Studio (@inkbabatattoostudio) 20. decembra 2019 ob 12:22 po PST

Njihova delovna etika je prav tako hvale vredna, kar ima za posledico ekskluzivno umetniško delo na koži vsake osebe. Komentar se glasi takole: »Naša ekipa strokovnjakov za tetoviranje v Goi je specializirana za različne sloge tetoviranja, od tradicionalnih do prostih scenarijev. Vedno smo si prizadevali prestopiti ovire in vsaki stranki ponuditi ekskluzivno umetniško delo. Naši oblikovalci tetovaž verjamejo v sodelovanje s strankami in oblikovanje novih idej za ustvarjanje čarovnije. “

Imajo tudi svoje izbire, med katerimi lahko izbirate: »Dobro razumejte vsestranskost izbire, ki jo imajo ljudje, in zato ponujamo široko paleto modelov tetovaž. Zato izberite pravo vrsto tetovaže, ki ustreza vašim potrebam. ” Spodaj so navedene vrste tetovaž, ki bi jih narisali –

 • Tetovaže s polnimi rokavi
 • Barvne tetovaže
 • Portretne tetovaže
 • Realistične tetovaže
 • Geometrijske tetovaže
 • Tetovaže s pisavami
 • Ženske tetovaže
 • Tetovaže za prikrivanje

Bodite prepričani v svojo zaščito in varnost, kot pripoveduje tattoo umetnik: “Ker smo verodostojna ekipa strokovnjakov za tetovaže v Goi, posebno pozornost namenjamo vaši varnosti in higieni.” Vrsta varnostnih ukrepov, ki jih uporabljajo pri izdelavi tetovaže, vključuje:

 • Igle in britvice za enkratno uporabo
 • Zdravilo za razkuževanje
 • Sveže rokavice, pokrovi črnila itd.
 • Mazilo z zdravili, ki se nanese po tetoviranju
 • Steriliziran povoj

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ta kul meč je naredil naš gostujoči umetnik @niculintattoo .. Sledite @inkbabatattoostudio Klic ali dm, da nam sporočite svojo idejo za tetovažo. 💢💥 .. Za več informacij si oglejte povezavo v bio. 🔗 #swordtattoo #tattooonface #facetattoos #daggertattoo #ideas #tattooedboy #boytattoos #instalike #instamagtattoo #tattoo_magazine #world_tattoo_gallery #tattooist #tattooart_ #artofinsta_gram #artistingoa #goa_tattoo_shop #goa_tattoo_studio #tattoo_studio_inkbaba #guest_tattoo_artist #switzerland_tattoo #switzerlandtattoo #artists_worldly #wheretogettattooingoa #tattooinarambol #arambol_goa #goalifestyle

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkbaba Tattoo Studio (@inkbabatattoostudio) 11. decembra 2019 ob 23:03 PST

Torej, če imate čudovito idejo za tetoviranje in želite, da to zamisel nariše izkušen tetovator, obiščite njihov salon za tetoviranje v Goi. Zagotovili vam bodo, da boste dobili najboljši tetovažni dogodek, ki ga boste kasneje lahko navdušili. V studiu Ink Baba Tattoo Studio poskrbite za najboljšo nego strank z dolgoletnimi izkušnjami.

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Bharat Dharoliya- Tatoo studio Tarazawa/Tatoo studio Palolem

Oglejte si to objavo na Instagramu

#SouthGoaTattoo #PalolemTattoo

Objava, ki jo je dal v skupno rabo palolemtattoos (@palolemtattoos) 13. aprila 2017 ob 5:53 PDT

Tarazwa Tattoo Studio ali Palolem Tattoo Studio je zelo priljubljen tatoo studio v Goi, ki ga vodi Bharat Dharoliya, ki je več kot 2 desetletji odličen tatoograf. Je lastnik zelo uglednega tetovažnega studia in zato, če bivate v bližini Palolema, je to najboljše mesto. Bharat je priznan po svojih modelih Shiva, Ganesh in metuljev ter portretih. Ukvarja se z barvnimi in črno -sivimi vzorci ter bo v mnenja kupcev uporabil nekaj svojega pridiha ustvarjalnosti.

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Arjun Ughrejiya- Sai tattoo studio

Goa Tattoo Studios

Saju Tattoo Studio, ki ga vodi Arjun Ughrejiya, strokovnjak za tetovaže, ki že več kot 9 let izdeluje risbe na ljudeh, je spet med znanimi delavnicami tetoviranja v Južni Goi. Ta atelje, ustanovljen v Canaconi, je odličen za majhne, ​​zapletene zasnove. V resničnem slogu brez primere imajo njegove ideje arhetipski občutek za indijske cvetlične vzorce, podobno kot vzorci kane. Šele tukaj bo dobil estetsko zasnovo in slog.

 • Ime trgovine: Sai Tattoo Studio
 • Naslov: Poleg Royal Touch 117/10 Ourem Rd, Mohanbagh, Palolem, Canacona, Goa 403702
 • Stik: 090494 96578
 • FacebookStudio za tetovaže Sai 
 • Časovna razporeditev: Pon-ned od 9.30 do 22.30

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. G. Vatsal Desai in Akash-Goa Tattoo Art

Oglejte si to objavo na Instagramu

Mandala Tattoo avtorja @artistvatsal na @tattooartgoa #goatattoo #Goa #indiagoa #ganesha #mandalatattoo #tattoo #Tattooingoa #besttattoostudioingoa #wheregoagetsinked #travelphotography #blogger #calabeachbeach goatattoohub.com/

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Tattsgun (@tattsgun) 10. junija 2020 ob ​​4:48 PDT

So selektivna ekipa visoko usposobljenih tetovatorjev in radi imajo, kar počnejo, in počnejo, kar imajo radi. Poskrbijo, da so tudi njihove stranke zadovoljne z rezultatom. V Goa Tattoo Art ima vsak umetnik svoj portfelj v družabnih medijih in se odlikuje po določenem slogu, tako da si lahko ljudje ogledajo, kaj potrebujejo, in se ustrezno odločijo. Strokovnjak pravi: »Poglejte, čigar individualni slog vam ustreza, polni so fotografij oblikovanj po meri, ki smo jih pripravili in tetovirali. Če želite enkratno tetovažo, oblikovano zase, pojdite v trgovino in se pogovorite, kaj bi radi. Radi delamo tetovaže po meri in ne zaračunavamo risb. ” Obstajajo portfelji, polni risb in črnil po meri. Lahko se celo odpravite klepetati z umetniki na štiri oči in si omislite svoj edinstven dizajn. Za posvetovanje ni nobenih stroškov.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ganesha tattoo, ki jo je naredil @kuldip_darbar_ prosim všečkajte in delite, če vam je všeč 😊 #ganesha #ganeshtattoo #ganpatibappamorya #ganeshatattoo #ganeshchaturthi #god #lord #lordganesha #indiangod #tattoo #tattooart #surat #suratbesttattoostudio #artist #colourtattoo #chettattototototatotototo

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Vatsal Desai® (@artistvatsal) 6. septembra 2020 ob ​​12:46 PDT

Po besedah ​​Vatsala: “Naš etos je preprost, vaša ideja z našimi prispevki ustvari vaš popoln dizajn.” Za Vatsal je vsekakor več kot le talent, ki je potreben za odlično oblikovanje tetovaže, in pristna strast do dela in občutek odgovornosti, ki prihaja skupaj s tem.

Z zamislijo nenavadnega oblikovalca in poslovnega strokovnjaka je Vatsal Desai & Akash aka (Tattsgun), Goa Tattoo Art stoji visoko med Goino smetano in podzemljem in je zadnjih nekaj let izjemno grozljiv. Vsi strokovnjaki v Goa Tattoo Art so usposobljeni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami v umetnosti črnila in lahko ujamejo idejo vse do zadnje funkcije. Goa Tattoo Art, ustanovljen na plaži Baga, Goa, je eden najboljših salonov za tetoviranje v Goi.

Cilj je ustvariti edinstven dizajn po meri in pozdraviti vsakogar, ki ceni tetovaže tako kot mi, pa naj bo to vaša prva ali pa jo dodate v svojo zbirko. Naša ekipa ima na voljo dva rezidenčna umetnika za brezplačno posvetovanje, od tam vam lahko pomagamo določiti najboljši slog, postavitev in umetnika za vašo tetovažo. V Goa Tattoo Art imamo strokovnjake, ki dobro poznajo kakovostne tetovaže, higieno & prilagoditev tetovaž glede na zahteve naročnika. Naši strokovnjaki se osredotočajo na mednarodne higienske standarde in okolje studia. Oprema, ki jo uporabljamo v našem studiu, je čista in čista in vsakič, ko uporabimo nove igle. V Goa Tattoo Art Studiu trdno verjamemo, da je poštenost najboljša politika, in tega se dosledno držimo. Pravzaprav mora biti tetovator pošten. Le pošten umetnik je umetnik – je naš slogan. Naši strokovnjaki imajo tudi nasvet zdravnikov, da se ne bojite nobene bolezni. Oblikujte tetovaže glede na del telesa, ker tetovaža daje drugačen pomen in izgleda na drugem delu telesa. nudimo vam popolno pomoč pri oblikovanju tetovaže za stalno & začasne tetovaže.

Oglejte si to objavo na Instagramu

tetovažo caduceus naredil kuldip darbar @artistvatsal #caduceus #caduceustattoo #backtattoo #tattooart #tattooartist #ink #surat #bestinindia #bestinsurat #besttattooinsurat #tattoolovers #tattooideas #illum #ilum #ilum #ilum #ilum #ilum #ilum #ilum #ilum

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Vatsal Desai® (@artistvatsal) 9. oktobra 2020 ob ​​21:15 PDT

V času, ko so bile tetovaže predstavitev plemena ali znamke, je Vatsal odkril njegovo navdušenje. Vatsal, samouk oblikovalec, je končal inženiring, medtem ko je Vatsal svojo strast našel v industriji črnila. Vatsalova mama ga je v otroštvu naučila risati, po toliko trdem delu in prejetih od nekaterih svetovno priznanih seminarjev pa je lahko končno stopil korak bližje svojim sanjam. Nato je uspel odpreti studio v Suratu v Gujaratu. Vatsal je priznan po geometrijskih delih, črnih delih, tetovažah mandale in je tudi nagrajen strokovnjak. Na konvenciji tetovaž 2017–2018 je prejel nagrade za blackwork tattoo in najboljšo tetovažo dneva. S tem ima Vatsal neverjetne več kot 2 desetletja izkušenj

Lokacija v Google Zemljevidih: