Tetovaže

10 najboljših umetnikov tetovaže v Chicagu

Zgodovina tetovaž je v mestu Chicago precej bogata. V tridesetih letih prejšnjega stoletja so se mornarice zbrale v Chicagu, da bi se natisnile v eni redkih trgovin, ki so bile takrat prisotne. Chicago je bil tudi razlog za raketno kariero nekaterih najbolj nadarjenih umetnikov vseh časov, kot sta Normal Collins ali Sailor Jerry in Cliff Raven, čigar podjetje Chicago Tattooing and Piercing Company je bilo eno najbolj znanih studiev v zgodovini tetoviranja..

Tetovaža je večna, zato se moramo osredotočiti ne le na oblikovanje, ampak tudi na način, kako je bil oblikovan. Bodite pozorni na vse podrobnosti tetovaže in opazite, kako popolna bi morala biti tetovaža. Vključuje drobne črte, krivulje, predstavitev barv in kraste ali brazgotine, ki lahko predstavljajo netrenirano roko. Prepričajte se, da ne izbirate nekoga zaradi oblikovanja, ampak zaradi njegovih veščin in veščin umetnosti ter kakovosti opravljenega dela.

Samo če bi bilo iskanje dobrega tetovatorja tako enostavno, kot bi našli svojo najljubšo čokolado v lokalni lekarni! Ko gre za črnilo, ni druge priložnosti, zato je že od samega začetka stvar predanosti in raziskovanja. Chicago je središče odličnih umetnikov tetoviranja in če je vetrovno mesto navdihnilo vaše prvo (ali deseto) črnilo, potem so tukaj vse čikaške tetovaže, ki jih morate poskusiti!

1. Patrick Cornolo- Speakeasy TattoosToronto Tattoo Studio

Vsebina (kliknite za skok)

 • 1. Patrick Cornolo- Speakeasy Tattoos
 • 2. Jason Hoodrich- Družinska tetovaža
 • 3. Dale Grande in David McNair- The Chicago Tattooing & Piercing Company
 • 4. Stephanie Brown – tetovaža črnega hrasta
 • 5. Ryan Flaherty- Pionirski tetovažni studio
 • 6. Molly Emrick- tetovaža Ash in Ivory
 • 7. Esther Garcia-studii Butterfat
 • 8. Michael Lopez- tetovaža Ageless Arts & Piercing telesa
 • 9. Max in Marshall Brown- tetovaža bratov Brown
 • 10. Omar (Oms)- Revolucionarna tetovaža

Speakeasy Tattoos je eden največjih tatoo studiev v Chicagu na območju Eicker Parka, ki združuje vrsto različnih in raznolikih umetnikov z vsega sveta na enem mestu. Ustanovitelj in lastnik tatoo studia, več kot 2 desetletja izkušenj Patricka Cornola v japonski linijski umetnosti do drugih stilov, je razlog za uspeh Speakeasy Tattoos.

Tine Defiore je še en umetnik tetoviranja pri Speakeasy Tattoos, ki neverjetno obvladuje geometrijske sloge in močne spretnosti v pointilizmu. V Speakeasy Tattoos so še drugi umetniki, ki vam lahko pomagajo uresničiti vaše sanje.

Toronto Tattoo Studio

Ko izberete svojo popolno zasnovo z raziskavami, portfeljem umetnikov na njihovi uradni spletni strani ali po posvetovanju, se lahko pogovorite o svojem umetniškem delu in se dogovorite za sestanek. Lahko se obrnete neposredno na svoje najljubše tetovatorje v Speakeasy Tattoos, ki vključuje, vključno s Patrickom Cornolom, Seanom Adamsom, Mikeom DuBoisom, Colinom O’Keefejem, Brigitto Mathe, Zen (Gyungwook Kim), Gadyjem Mercadom, kolega., Mattom Atkinsonom & David Sugihara.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Jason Hoodrich- Družinska tetovaža

Chicago Tattoo Studio

Če imate v mislih nejasno predstavo o svojem naslednjem oblikovanju tetovaže, vendar je ne morete izraziti z besedami, potem ne smete iti dlje kot v družinsko tetovažo, ki ima neverjetne umetnike, ki vam bodo pomagali uresničiti vaše sanje. Njihov nadzor vam bo pomagal razumeti, kako vaše sanje zaživijo. Pisani kontrasti, s katerimi dela umetnik pri družini Family Tattoo, pomagajo, da vaša tetovaža izstopa.

Umetnik tetovaže Rich Marafioti je eden takih umetnikov pri družini Family Tattoo, ki je s svojim desetletjem izkušenj spremenil domišljijo strank in ohranil tesne povezave z glasbenimi temami..

Chicago Tattoo Studio

Eden od super odjemalcev Family Tattoo je superzvezdnik WWE in domači CM Punk iz Chicaga, ki si je leta 2011 dobil nekaj črnila iz znanega tatoo studia.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Dale Grande in David McNair- The Chicago Tattooing & Piercing Company

Chicago Tattooing & amp; Piercing Company

Čikaško tetoviranje & Piercing Company je eden najstarejših tattoo studiev v Chicagu in veliko prispeva k bogati in obsežni zgodovini tetovaže v Chicagu. Čikaško tetoviranje & Piercing Company se je prvotno odprlo v 60. letih na 900 W. Belmont Ave. Chicago Illinois kot Cliff Raven Tattooing. Cliff je deloval z nekaj različnimi umetniki, ki so takrat vključevali Buddyja McFalla in pokojnega Tattsa Thomasa.

Čikaško tetoviranje & Piercing Company je bil edini, ki se je držal svojih razlogov, potem ko je vlada Illinoisa v šestdesetih letih prejšnjega stoletja povečala starost tetoviranja na 21 let. Bili so mi v veliko pomoč in so se močno borili za zmanjšanje starosti nazaj na 18 let. Izboljšali so tudi svoje standarde čistoče in higiene, kar jim je pomagalo doseči različne uspehe v svoji karieri.

Chicago Tattooing & amp; Piercing Company

Dale Grande, ki še vedno dela v The Chicago Tattooing & Piercing Company je začel delovati pod lastnikom Cliffom Ravenom pred več kot 40 leti, preden je sam postal lastnik studia. Medtem ko so se številni umetniki učili na The Chicago Tattooing & Piercing Company, vendar je bil David McNair tisti, ki je na tem mestu ostal več kot 30 let. Grande je skupaj z drugimi umetniki, kot je McNair, trdo delal, da bi dobil The Chicago Tattooing & Piercing Company, kjer je zdaj.

 • Ime trgovine: Chicago Tattooing & Piercing Company
 • Naslov: Čikaško tetoviranje & Piercing Company, 1017 W Belmont Ave, Chicago, IL 60657, Združene države Amerike
 • Kontakt: +1 773-528-6969, (312) 528-6969
 • E-naslov: [email protected]
 • Instagram:@chicagotattoo
 • Spletna stran:chicagotattooing.com
 • Časovna razporeditev: Ponedeljek- nedelja od 12.00 do 22.00

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Stephanie Brown – tetovaža črnega hrasta

Stephanie Brown pri Black Oak Tattoo je vsekakor ena najbolj prijaznih umetnic za tetovaže v Chicagu. Če želite tattoo studio, v katerem se boste počutili kot doma, je Black Oak Tattoo kraj za vas. Prepričajte se le, da morate že imeti sestanek. Stephanie je dobesedna slikarka, vendar ima sposobnost ujeti lepoto platna na platno telesa, ki je koža. Njena zasnova je dovolj natančna, da se zdi, da bodo oživeli v trenutku.

 • Ime trgovine: Črna hrastova tetovaža
 • Naslov: Črna hrastova tetovaža, 3419 W Fullerton Ave, Chicago, IL 60647, Združene države
 • Instagram:@blackoaktattoo
 • Časovna razporeditev: Ponedeljek- nedelja od 12.00 do 20.00

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Ryan Flaherty- Pionirski tetovažni studio

  Chicago Tattoo Studio

Pioneer Tattoo Studio sta spomladi leta 2010 ustanovila Tim Biedron in Harlan Thompson. Na uradni spletni strani Pioneer Tattoo Studio ima celoten portfelj, zaradi česar je ena od pionirskih trgovin v čikaški industriji tetovaž..

Ryan Flaherty je še en umetnik tetoviranja v Pioneer Tattoo Studiu, katerega fokus in zanimanje sta v realizmu. Kot svoj portfelj ima toliko objaviti na svojih družabnih medijih in ta del na uradni spletni strani, da te stranke težko izberejo enega. Čeprav za svoje stranke izdeluje tudi prilagojene modele, ki bolj ustrezajo njihovim individualnim osebnostim.

Chicago Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Molly Emrick- tetovaža Ash in Ivory

Chicago Tattoo Studio

Molly Emrick je nedvomno ena najboljših izbir tatoo umetnikov v Chicagu. Dela v Ash and Ivory Tattoo, ki je eden najbolj znanih tatoo studiev v Chicagu, njeno delo pa temelji predvsem na linijah in povsem eterično, poigrava se v abstraktnih temah in upošteva neprimerljive premisleke o posebnostih. Večino leta je rezervirana, še vedno lahko spremljate morebitne odprtine ali pa preprosto uživate v njenem obsežnem delu na svojih družabnih medijih.

Chicago Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Esther Garcia-studii Butterfat

Chicago Tattoo Studio

Za tiste, ki jih očarajo teme, kot so naravni in botanični vzorci, je Esther Garcia priznana po svojem osupljivem in nenavadnem interpretacijskem slogu. Prej je lastnica Butterfat Studios, posebne, vse ženske umetniške tetovaže v čikaški četrti Logan Square, Garcia svoje sposobnosti združila v zapletene projekte, kot so Flower Thieves-tekstilno in komercialno oblikovalsko sodelovanje z grafičnim oblikovalcem Kyleom Letendrejem.

Chicago Tattoo Studio

Esther že nekaj časa dela v Chicagu kot oblikovalka tetovaž. Uči se predvsem sama, kar prinaša zelo edinstveno radovednost o njej. Poskušala je raziskati vse metode tehnik in stilov, ki prihajajo v tetovažni industriji. Njene tetovaže so zelo prepoznavne zaradi edinstvenega dotika in zaradi botaničnih posnetkov skupaj z idejami o postavitvi telesa.

Chicago Tattoo Studio

Butterfat Studios je s skoki in priljubljenostjo narasel le zaradi edinstvenih stilov in metod Esther, ki je v industriji tetovaž že več kot 2 desetletji. Je pa pozornost namenila drugim velikim projektom. Prav tako namerava izvesti vrsto seminarjev, ki bodo pomagali spodbujati izobraževanje, ki temelji na tetovaži in industriji tetovaž med mladimi tatui. Pozdravil jo bo tudi, da mlade nadarjene umetnike spodbudi, da uresničijo svoje sanje, tako da izberejo svoj edinstven slog in ustvarijo trajnosten in zdrav poslovni podvig.

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Michael Lopez- tetovaža Ageless Arts & Piercing telesa

Chicago Tattoo Studio

Ustanovljen leta 2002, Ageless Arts Tattoo & Body Piercing ima dva mesta v Oak Parku in Chicagu, ki okolici pomagata pri nanašanju črnila. Skupina je ena najbolj razvitih tatoo trgovin v Chicagu in se osredotoča na izdelavo visokokakovostnih umetnikov in piercerov za svoje stranke. Nakit, ki ga prodaja trgovina, ustreza kriterijem Združenja profesionalnih piercerov in ASTM. Stranke, ki so bile natisnjene v Ageless Arts Tattoo & Body Piercing zelo govori o njihovem profesionalnem vedenju in prijaznem vzdušju, zaradi česar je to eden najboljših tatoo studiev, ki jih je treba upoštevati, če iščete profesionalno oblikovanje tetovaž.

Michael Lopez je bil Osborn v New Yorku in jo je delal v Ageless Arts Tattoo & Piercing telesa. Njegova posebnost so črno -sive realistične tetovaže in drugi modeli. Tetovira že več kot desetletje. Za uro zaračuna najmanj 100 USD do 175 USD.

Chicago Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Max in Marshall Brown- tetovaža bratov Brown

Tatoo Brown Brothers

Brown Brothers Tattoo, ki se nahaja v Chicagu, je studio za tetoviranje, ki je samo za gotovino in je ustanovljen od leta 2014. Tatoo umetnik v tetovažah je specializiran za portrete, črno-sivo, prikrivanje, po meri, ilustrativno, tanko črto, mistično, vesolje -starost, neznana, občutljiva, realistična, plemenska, risanka, klasika, grozljivka, srhljiva, zlovešča, grozljiva, japonska, ameriška tradicionalna in drugo. imajo veliko bazo strank, ki zelo govori o umetnikih, ki delajo zelo profesionalno in odlično z največ znanja in v čistem in udobnem okolju.

Max Brown, lastnik in umetnik tetoviranja v podjetju Brown Brothers Tattoo, je specializiran za zmaja, panterja, lobanjo, kačo, jastreba, orla, demona, kosca, volka, hudiča, vrtnico, vesoljca, meč, bodalo, scimitarja, tigra, panterja, gorilo, tetovaže škorpijona, pajka, sove in zrkla. Dvojček. V Chicagu. V parku Humboldt. Tatoo Brown Brothers

Marshall Brown, lastnik in umetnik tetoviranja pri Brown Brothers Tattoo, je specializiran za hrenovke, sise, sonce, luno, pico, opico, medveda, klovna, mačko, kačjo glavo, konja, pajka, NLP, srce, Jezusa, lisico, sovo, piškote , slanine, brunarice in tetovaže psov. Ribi. V Chicagu. V parku Humboldt.

Micah Paul St. John, ki je tetovator na tetovažah bratov Brown Brothers v vlakih orel, kača, panter, bodalo, lobanja, cvet, pajek, spletna stran, glava deklice, pinup, ladja za striženje, tiger, ruševine moških, volk, metulj, hudič, tetovaže zmaja, sirene in salamanderja. Vodnar. V Chicagu. V parku Humboldt.

Tatoo Brown Brothers

Natasha Bertram, še ena nadarjena umetnica pri Brown Brothers Tattoo, ima svojo moč pri oblikovanju modelov, ki vključujejo opico, marjetico, pajka, pinupa, klovna, žensko glavo, kosca, Kim Kardashian, John Carpenter, skrinjico, krvavo srce, rake, škorpijon, Seinfeld , joške, hotdog, vrtnica, papiga, tetovaže metuljev. Dvojček. V Chicagu. V parku Humboldt.

Josh Adams, ki ga zanima, je lagal na kislinskem potovanju, vrtnicah, panterah, dekletih glavah, pinupih, mutiranih živalih, glodalcih, srcih, nebesnih bitjih, konjih, cirkusu, gorili, sci-fi, grozljivki, sci-fi horror kislinski izlet, lobanja, bodalo, gobe, žuželke, orli, kače in ročne tetovaže so tudi priznani umetniki v tetovaži Brown Brothers. Oven. V Chicagu. V parku Humboldt.

Tatoo Brown Brothers

Eddy Rivera, ki je že nekaj časa v tetovaži Brown Brothers, ima roke globoko v klovnu, koruzi, plemenskih, nogah, žabi, škorpijonu, pingvinu, koscu, volku, hudiču, vrtnici, tujcu, meču, bodalu, scimitarju, tigru , tetovaže panterja, gorečega metulja, portreta, pajka, sove in zrkla. Ribi. V Chicagu. V parku Humboldt.

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Omar (Oms)- Revolucionarna tetovaža

Revolution Tattoo chicago

Revolution Tattoo je tetovažno podjetje s sedežem v Chicagu, ki se osredotoča tako na udobje stranke kot stranke. To je trgovina s tetovažami, ki je v službi že od leta 2014, torej skoraj več kot desetletje. Specializiran je za ustvarjanje tetovaž po meri, omogoča sprehode in ustvarja kose po meri, ki bodo strankam všeč. Prostor v studiu je v celoti namenjen ustvarjanju tetovaže, umetniška galerija pa je namenjena tetovaži.

Revolution Tattoo chicago

Stranke obožujejo to trgovino s tetovažami zaradi razumnih cen, nadarjenih umetnikov, prijaznega osebja in ustrežljivega vedenja, znanja, ki ga imajo umetniki, strokovnosti, neobsojajočega odnosa, podpornega vedenja, odličnih sposobnosti sodelovanja in da se prvič počutijo doma.

Revolution Tattoo chicago

Omar, imenovan tudi oms (izgovorjen s “h”), je delno skrivnostni mistik in delno tetovator, ki tetovira v Chicagu že več kot 2 desetletji. S pomočjo žene Cheri Basak je leta 2004. odprl Revolution Tattoo. Od takrat je s svojimi lepimi in natančno razvrščenimi tetovažami vzbudil ponos svojih strank nase in na svoje tetovaže. Oms je izredno vsestranski umetnik tetoviranja, katerega moč je v barvitih in drznih ilustrativnih delih, pa tudi v črno -sivem realizmu, neopolinezijskem in plemenskem, tradicionalnem ameriškem in črno -sivem realizmu. Voila, izredno vsestranski, kajne?

Ko ne dela v Revolution Tattoo, rad riše, slika, igra kitaro in z ženo potuje po svetu ter si v živo ogleda rock skupino!

Revolution Tattoo chicago

Jess Noble je še ena umetnica tetovaž pri Revolution Tattoo in rock n ‘roll v bistvu iz Milwaukeeja! Vadijo v evropskih/ameriških tradicijah, z utišanimi toni in težko črno. Poleg tega, da je lastnica corgija, je tudi queer, črna tetovatorka in zelo sprejema vse sloje družbe in vse barve kože.

Lokacija v Google Zemljevidih: