Tetovaže

10 najboljših umetnikov tetovaž v Puni

Ne glede na to, ali gre za vašo prvo ali deseto tetovažo, je pomembno dejstvo, da lahko najdete odličnega tetovatorja z neverjetnimi sposobnostmi. Samo dober tattoo umetnik vam lahko vdihne življenje v domišljijo in na tem seznamu najdete najboljšega tattoo umetnika v Puneu.

Tatoo je nekaj, kar tvori odličen spomin in človek ga lahko naredi, čeprav je precej boleč. Vendar so rezultati precej osupljivi in ​​to je nekaj, kar boste hranili vse življenje. Umetniki tetovaže v Puneu so precej neverjetni, saj imajo higienske ateljeje, neverjetne oblike in v njih se boste počutili prijetno, če boste prvič dobili črnilo.

Če nameravate kmalu dobiti črnilo, tukaj je seznam 10 neverjetnih umetnikov tetovaž, med katerimi se lahko odločite, da se natisnete.

1. Anand Chadwick (Andy)- Inklab Tattoo Studio

Oglejte si to objavo na Instagramu

Pobožne želje!!

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkalab Tattoo Studio (@inkalabtattoostudio) 14. decembra 2018 ob 2:13 po PST

To je eden izmed zaželenih studiev v mestu z Anandom Chadwickom kot glavnim moškim. Bolj popularno se imenuje Andy, ki naj bi bil nič manj kot čarovnik. Njegov talent in sposobnosti so neprekosljivi. Njegov prejšnji in prvi tattoo studio je bil v North Mian Riadu v parku Koregaon. Inkalab Tattoo Studio ponuja veliko različnih storitev, med katerimi lahko izbirate, najboljša svetovanja in nasvete v zvezi s tetovažami, popravki, prikrivanjem in razširitvami. Čudovit studio je nastajajoča Tattoo Revolution v središču Pune, Inkalab si prizadeva biti najbolj drastičen Tattoo Studio v Puneu.

Oglejte si to objavo na Instagramu

BANZAI! … #tattoo #tattooartist #floraltattoo #colourtattoo #tattoostudio #punetattoo #pinktattoo

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Inkalab Tattoo Studio (@inkalabtattoostudio) 20. oktobra 2020 ob ​​8:55 PDT

Njegove sposobnosti in njegovi talenti so odličen opomnik za ljudi, da si zlahka priskrbite edinstveno tetovažo. Zanj je to postala formula, ki zahteva veliko permutacij in kombinacij. Zanj je internet kraj, ki je napolnjen s peticijami oblikovanj tetovaž, ki so se utopile v lepoti oblikovanja, ne da bi se zavedale njegovega pomena. Vendar pa so številni umetniki nastali iz iste veje tetovaž, ki nimajo določenih posnetkov.

Toda zanj tetovaže niso bile vidne že od otroštva. Pojasnjuje svoj koncept povedati,

»Ne prihajam iz družine, kjer so bile tetovaže normalne. Nihče v moji družini si ni tetoviral. Moja sestra ima zdaj eno, a to je samo zato, ker sem si jo tetoviral pred nekaj leti. V mladosti nisem imel vpliva na tetovaže. Pravkar sem jih videl na drugih ljudeh na ulici in v revijah. Govorim o revijah Rock ali Metal. Ko sem bil kot najstnik v poznih 90. letih sem šel gledat godbe, sem vedel, da imam rad tetovaže, vendar nikoli nisem mogel predvideti, kako pomembno vlogo bodo imeli v mojem življenju. Kljub vnaprej zamišljenim idejam o ljudeh, ki so jih nosile, sem se že v najstniških letih dokaj odločila, da se bom tetovirala. Starši so se hitro ujeli in me poskušali usmeriti v drugo smer, vendar je bilo to že v moji glavi. Sploh ne vem, kako bi to razložil … Predvidevam, da tega ne morete razložiti nikomur, ki ni navdušen nad tetovažami. Želel sem pokriti svoje telo s tetovažami in to je bilo to. Nenadoma sem izrezal vse vrste slik v zvezi s tetovažami, karkoli sem našel, in jih prilepil na stene svoje spalnice in od takrat nikoli nisem nehal. “

Anand tetovira svoje stranke že več kot deset let in zagotovo ve, da bo ljudem barval vse življenje. Osnovna cena za tetovažo s črnim črnilom je 2000 Rs / kvadratni palec.

 • Ime trgovine: Inkalab Tattoo Studio
 • Naslov: Pred nemško pekarno, B-5, Zeenath Apt, Lane A, Ragvilas Society, Koregaon Park, Pune, Maharashtra 411001
 • Stik: 020 40024831, 098230 69638
 • E-naslov: [email protected]
 • FacebookInkalab Tattoo Studio
 • InstagramInkalab Tattoo Studio 
 • Spletna straninkalab.in
 • Časovna razporeditev: Od ponedeljka do ned 11.30 do 21.00

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Tetovaža umetniških del Hitesh in Michael-Guns

Oglejte si to objavo na Instagramu

Buddha Armband Tatt, .. #buddha #buddhism #armband #enso #ensotattoo #buddhatattoo #tattooideas #tattooideasforgirls #fkironsxion #worldfamousink #forearmtattoo #criticpowon

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Umetnine pištole | Studio za tetovaže (@gunsartwork) 17. avgusta 2020 ob ​​8:28 po PDT

Guns Art Tattoo Studio deluje že več kot 12 let in je najboljše mesto, če želite senčenje, 3D, razpršiti ali iluzijske tetovaže. Ta tetovažni studio se nahaja v Koregaon Parku, ki ima tudi veliko tujih strank. Tudi to mesto je zelo higiensko in ohranjajo čistočo. Ne glede na to, kako zapleten je vaš dizajn, zmorejo vse. Prav tako se ukvarjajo s prebadanjem telesa in lahko naredijo dreadlocks!

GunsArtwork je bil ustanovljen 16. januarja 2006 na priljubljenem pasu A severne glavne ceste v parku Koregaon, ki trdi, da sta podobna nemški pekarni in hotelu “O”.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Geometrijski trak Izdelal @inkblot.mike #armbandtattoo #geometrictattoo #dotworktattoo #triangle #blackinktattoo #minimalism #simpletattoo #worldfaousink

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Umetnine pištole | Studio za tetovaže (@gunsartwork) 13. septembra 2020 ob ​​5:45 po PDT

Pravzaprav lastnik trdi, da so ga zgradili iz nič in tudi to kakovostno. Po njegovih besedah: »Z razlogom smo priljubljeni; svoje zvesto sledenje smo gradili na visoki kakovosti našega dela in naših higienskih standardih. Imamo vrsto izkušenih tetovatorjev, ki zaračunavajo po svojih izkušnjah in znanju. “

Vse njihove igle in oprema so za enkratno uporabo, druga kontaktna oprema pa je onemogočena za avtoklav in ultrazvok. Ekipa je tudi zelo nadarjena, da vam pomaga pri kakršnih koli vprašanjih, ki jih imate, zato, če ste prvič ali deseti časovnik, vam bo ekipa to rešila precej gladko. Imajo lep portfelj, kjer so prikazali svoja dela po meri.

Čeprav so dobrodošli pri vhodih, priporočajo predhodni dogovor, ker delajo na podlagi popolne prvega, ki prvi prispe. Imajo tudi osebo, ki je odgovorna za piercing. Črnilo je lahko globoko v koži, vendar je njihov pomen najpogosteje veliko globlji. Body art je metoda samointerpretacije, vendar ponavljajoče se teme pogosto lahko povedo kaj bolj intenzivnega o uporabniku.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Geometrični volk #minimalisttattoo #wolftattoo #geometrictattoo #stencilstuff #worldfamousink #bishoprotary #bishopfantom #kwadroncartridges #wherepunegetsinked #gunsartwork #koregaonpark #pune #punediaries #punekar

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Umetnine pištole | Studio za tetovaže (@gunsartwork) 16. avgusta 2020 ob ​​7.30 po PDT

Glede na to mislim, da so ljudje v Guns Artwork Tattoos ponosni na svoj ugled, da strankam omogočajo udobje in da se počutijo prav glede svojega položaja. Njihov stalni cilj je poskušati vsako idejo spremeniti v “črnilno” entiteto. Umetniki tukaj imajo široko paleto tehnik in hobijev ter so brezplačni in dostopni za sodelovanje pri oblikovanju vašega naslednjega ali zelo izvirnega dela body arta..

Tatoo studio se nahaja v priljubljeni zimzeleni regiji Koregaon Park v Puni, metode je začel izvajati januarja 2006 in od takrat preoblikujemo umetnost oblikovanja s spodbujanjem odlične ravni ustvarjalnosti in spretnosti. Guns Artwork Tattoos se hvali, da je eden najbolj izkušenih in najbolj cenjenih ateljejev za tetovaže v Puni. Najstarejši strokovnjak (in partner), Hitesh, je dobro prepoznan v organizaciji umetnikov tetovaž. Strokovnjaki so prisluhnili številnim kupcem, ki so cenili in občudovali to lepo preslikavo modelov na koži.

V svojem portfelju imajo celo na tisoče modelov, stranke pa si jih lahko ogledajo in navdihnejo ter po želji izdelajo istega.

Tu je nekaj bistvenih informacij, ki jih posredujejo in jih morate upoštevati, preden greste v Guns Art Tattoo Studio.

 • Odprti so sedem dni v tednu.

 • Vhodi so vedno dobrodošli (odvisno od razpoložljivosti)

 • Za mladoletne osebe je potreben ustrezen ID

 • Posvetovanja so brezplačna

 • Popolnoma higiensko in procesno usmerjeno

 • Gotovina & sprejete vse glavne kreditne kartice (žal, brez čekov ali denarnih nakazil)

Oglejte si to objavo na Instagramu

Satan Theat Half Sleeve Tatt, .. #satan #raven #triplemoon #triplemoongods #halfsleevetattoo #customtattoo #pentagram #medusa #ramskull #skulltattoo #marijuana #thirdeye #blackandgreytattoo #fkironstong gunsartwork #inkedgirls #pune

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Umetnine pištole | Studio za tetovaže (@gunsartwork) 12. avgusta 2020 ob ​​05:35 PDT

Hitesh, lastnik Guns Art Tattoo Studia, je vsestranski umetnik in uživa v številnih tehnikah tetoviranja. Njegovo najljubše je pikčasto delo, rad pa se ukvarja tudi s šolskimi modeli. Odličen je tudi pri prikrivanju slabe tetovaže, ki jo obžalujete. Ima tudi izrazit občutek za ustvarjalnost, ko je idejo za začetnike tetoviranja spremenil v nekaj pomembnega in smiselnega. Prav tako rad združuje različne elemente in jih združuje v velik dizajn.

Njegova strast je ustvarjanje ogromnih tetovaž, dela pa tudi neverjetne majhne tetovaže. Njegova druga strast poleg izdelave tetovaž je, da se rad igra!

Michael ali tisto, kar rad sam imenuje, ima Mike svojo moč v umetnosti, vse vrste, kot so slikarstvo, grafiti, ilustracije z mešanico medija/peresa/črnila, še posebej realistične skice s svinčnikom. Svojo strast je poskušal umiriti z odločitvijo za študij računalniških aplikacij, a je takoj, ko je vstopil, odšel ven, saj je vedel, da to ni pogosto njegova skodelica. Nato je sodeloval pri komunikacijskem oblikovanju s specializacijo za grafično oblikovanje. Zanj, ko si ne izdeluje tetovaž, je njegova strast slikanje grafitov na steni.

Njegovo delo Grafitti lahko odkrijete tudi v Vimanu Nagarju v Puni. V svoji verodostojnosti ima nekaj najetih modelov grafitov/slik, medtem ko deluje pri založbah, kot so Marakeš (Undri, Puna) in High Octane, Season’s Mall (Hadapsar, Pune). Preden je vstopil v GunsArtwork Tattoos, se je Mike izobraževal in tetovažo izbral pod vodstvom tetovatorja Anila Menona in Rollena Lasrda.

Začetna cena v Guns Art Tattoo Studiu je 2000 Rs / kvadratni palec.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Ankit Malik-Kit’s Tattoo Studio

pune tattoo studio

Kit’s Tatto Studio je v lasti Ankit Malik, ki je diplomirala na Fergusson College Pune in ima več kot desetletje izkušenj v industriji tetoviranja. Ima več kot 1000 strank. Kit’s Tatto Studio je bil ustanovljen 6. oktobra 2013. Leto kasneje ima Kit’s Tatto Studio zdaj kavarno, imenovano Cafe Creamy Day, ki podpira tudi zagonsko podjetje pri iskanju korenin in cilja. Ankit si prizadeva biti najbolj zanesljiv in pričakuje, da bo dobil zahtevnejšo nalogo, da ugotovi njegove zasluge.

Ankit Malik je še eden izmed najboljših mojstrov tetovaž, ki so navdušeni nad tetoviranjem že leta 2006. Z več kot 1000 strankami je svoj atelje spoznal z inovativnimi idejami, zaradi katerih je znan med svojimi pokrovitelji. Najboljše od vsega je, da njegove tetovaže niso tako drage kot ostali tetovažni studii, ki jih boste našli v Puni. Odlično sprejme zahteve svojih strank in jih po najboljših močeh ponovi. V Puneu ima dva studia, enega v Aundhu in drugega v Vishrantwadiju.

pune tattoo studio

Cene za osnovno črno tetovažo Kit’s Tatto Studio se začnejo pri 700 Rs / kvadratni palec, kar je precej razumno, saj vam za izdelavo majhne tetovaže ne bo treba zažgati luknje v žepu. Je veliko cenejši in neverjetnejši od mnogih drugih tetovažnih studiev, ki so razpršeni in bi vam pustili dolgove, ker so pošteno lahko tetovaže precej drage!

 • Ime trgovine: Kit’s Tatto Studio
 • Naslov: Naslov podružnice Aundh: Trgovina št. 9, terase Sayali, cesta ITI, Opp. Deutsche Bank, Aundh, Pune-07; Naslov podružnice Dhanori: Trgovina št. 8-9, trg dobre volje, blizu banke Canara, cesta Dhanori, Vishrantwadi.
 • Kontakt: 9823420840, 080876 21939
 • E-naslov: [email protected]
 • FacebookKit’s Tatto Studio
 • InstagramKit’s Tatto Studio
 • Spletna stran: kitstattoostudio.com
 • Časovna razporeditev: Od ponedeljka do ned 11.00 do 21.00

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Sameer Patange- Tatoo studio Kraayonz

pune tattoo studio

Ime Krayoonz ima pravzaprav precej veliko zgodbo. Ustanovitelj studia, Sameer Patange, je svoje ime izumil, potem ko je več let delal solo, nato pa, ko je leta 2007 želel ustanoviti svoj studio, se je ime nenadoma pojavilo, ko se je odločil vrniti v otroštvo in razmisliti o njegov največji vpliv v življenju. Morda se sliši precej hecno, vendar se mi zdijo barvice dober navdih. Barvice so bile eno od nekdanjih izraznih pripomočkov v njegovem življenju, ki se jim je odločil dati identiteto. Poleg tega si v resnici ni želel izjemno domišljijskega imena, ampak nekaj, s čimer bi ga lahko povezal vsak moški. Tako je izboljšal ime barvice in iz nje ustvaril besedo “Kraayonz”.

pune tattoo studio

Ustvaril in vodil ga je eden najbolj izpopolnjenih slovesov v indijski tetovažni industriji, Sameer Patange in njegova ekipa v Kraayonzu pa sta, če ne celo najpomembnejša, vendar znamka, na katero je treba računati. Ime je bilo motivirano z betonsko barvo, ki je bilo prvo orodje Sameerja, ki mu je priznalo, da pokaže svojo estetsko plat. Malo po malo se je Krayoonz uveljavil in trije studii so nastali v mestih, kot so Mumbai, Goa in Bangalore. Njegova klientela uspeva med najpomembnejšimi imeni v B-Townu, med drugim Salman Khan, Sanjay Dutt in Urmila Matondkar. Cena za najosnovnejšo tetovažo s črnim črnilom se začne pri 2.000 Rs / kvadratni palec.

Kraayonz Tattoo Studio je eden najstarejših v celotni državi in ​​ne le v Bangaloreju (kjer je bil prvič ustanovljen), ampak ima studie v večjih mestih v državi, kjer bodo njihove prihodnje lokacije še postavljene. Sameer Patange je resnično slaven umetnik, zato ima njegova založba že overjeno ime. Je strokovnjak za številne sorte oblik tetovaže od stare šole do nove šole. Njegovo ekipo in interno osebje sestavljajo osebnosti, ki sta jih pripravila Pradeep Menon (ustvarjalec Dark Arts the Tattoo Studio) in sam Patange.

pune tattoo studio

Čeprav je bil Kraayonz priznan po svojih sposobnostih v široki paleti tehnik, je postal še posebej znan po svojih abstraktnih tetovažah in inovativni uporabi barv, ki je tudi veščina, v kateri blesti Patange. Osebje, ki je tu postavljeno, se odlikuje tudi pri pikčastem delu in zapletenih vzorcev.

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Saurabh Pardesi alias Sabby- Sabby’s Tattoo Studio

Oglejte si to objavo na Instagramu

Skupaj za vedno in od narave vedno blagoslovljeni! Nežno oblikovano & tetoviral @sabby.aka.saurabh.pardeshi … Povežite se z nami za oblikovanje/tetovaže/ideje/piercinge po meri in ne pozabite nas spremljati/všečkati/deliti/nam poslati DM! #sabbysstudio #sabbystattoostudio #wherepunegetsinked #customdesigns #ink #inked #tattoo #tattoos #nature #love #together #tattooideas #tattooinspirations #tattoolife #tattooart #tattooartist #indiantattooartist #india

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Sabby’s Studio (od leta 1998)🔵 (@sabbysstudio) 21. oktobra 2020 ob ​​6:47 PDT

Ne morete samo narediti seznama tatoo studiev v Puni in vanj ne vključiti Saby’s. Je eden izmed najbolj priljubljenih salonov za tetoviranje v mestu, ki je bil odprt leta 1998. Lahko rečemo, da je eden najstarejših v mestu. Sabby’s Tattoo Studio je čist in higienski, umetniki pa tudi dovolj vešči. So tudi zelo spretni in zelo natančno izdelujejo svoja umetniška dela. Lahko dobite tudi kakršen koli body piercing, nakit in oblačila. Imajo tri podružnice naravnost v samem mestu v parku Koregaon, M.G Road in F. C Road.

Sabby’s Tattoo Studio je bil kakovosten studio in ostaja dosleden od leta 1998. Umetniki se tega zavedajo enako in komentarji lastnika,

Na svoje delo smo zelo ponosni in naši umetniki so med najbolj nadarjenimi na tem področju. Po našem mnenju je body art zelo oseben za vsakega posameznika. Da bi vaša body art izstopala, veliko pozornosti namenjamo vsaki podrobnosti, kot je skrbno nanašanje, profesionalni pristop k uporabi. Uporabljamo različne metode in tehnike, ki zagotavljajo, da bo rezultat nekaj, na kar ste lahko ponosni. Poleg tetovaž ponujamo tudi nakit za telo, majice, kapuce in še veliko več.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Absolutno veselje pri delu na tem – S P I R I T E D A W A Y – animacijski film iz leta 2001, ki ima ne le nekaj najboljših animacij doslej, ampak ima tudi trdno zgodbo o kulturi, ki jo je režiral znani japonski režiser @hayaomiyazaki Elegantno postavljen & tetoviral @sabby.aka.saurabh.pardeshi #sabbysstudio #sabbystattoostudio #wherepunegetsinked #customdesigns #ink #inked #tattoo #tattoos #spiritedaway #spiritedawaytattoo #animation #animationtattoo #hayaomiyazaist #tattotaoto #tattotaoto #tattotao #tattotao #tattotao #tattotao #tattotao #tattotao #tattotao #tattotao #tattotao #tattotao #tattoto #to

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Sabby’s Studio (od leta 1998)🔵 (@sabbysstudio) 19. oktobra 2020 ob ​​7:26 uri PDT

V studiu Sabby’s Tattoo ne boste našli le najboljših umetnikov tetovaž v mestu, ampak tudi vrsto izkušenj, ki so vredni tega. Čeprav je za vodenje ekipe res potreben dober vodja, dajejo zasluge svojim strankam. Skozi njih so drugačni ali edinstveni. Njihova ekipa ima tudi strast do različnih vrst umetnosti, ki so edinstvene. Po besedah ​​Sabbyja: »Strast tako tesno povezuje našo ekipo, ki prav tako pomaga strankam in raste skupaj. Želimo samo vašo najboljšo, prvo ali edino tetovažo! Naši umetniki so certificirani, licencirani in naravnost čarobni. Čakamo in smo pripravljeni uresničiti vaše sanje o tetovažah! “

Saurabh Pardesi je bolj znan kot Sabby in se je rodil leta 1980. Že od rojstva je bil zelo mlad ustvarjalec in umetnik. Svoj poklic tetovatorja je začel v zgodnjih devetdesetih letih, ko je dobil izgovor, da se je naučil umetnosti tetoviranja v londonskem studiu Tattoo. Po prihodu iz Londona se je sam učil in razumel umetnost. Sabbyjev trajni lov za izobraževanjem in zrelostjo, ki ga je utrdil navdušenje nad umetniško obliko, ga naredi drugačnega in posebnega. Umetniško tkivo rad razvija vsak dan. Za Sabbyja je črnilo in ustvarjanje ilustracij način življenja in del njegove vsakdanje resničnosti. Oglejte si to objavo na Instagramu

Osupljivo živahno umetniško delo, ki ga je naredil @sabby.aka.saurabh.pardeshi – oda vsem, ki pogrešate potovanja in se namakate v lepoti narave – če jo tudi vi pogrešate kot mi, nam v komentarju vnesite “Aye” oddelek! #sabbysstudio #sabbystattoostudio #wherepunegetsinked #customdesigns #ink #inked #tattoo #tattoos #nature #mountains #travel #tattooideas #tattooinspirations #tattoolife #tattooart #tattooartist #indiantattooartist

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Sabby’s Studio (od leta 1998)🔵 (@sabbysstudio) 19. avgusta 2020 ob ​​6:43 PDT

Pune je dolžan Sabbyju, saj je tukaj vodnik tetovažne umetnosti. On je bil tisti, ki je zgradil enega prvih tetovažnih salonov v Puni. Sabby tesno sodeluje s svojimi potrošniki, da bi zagotovil, da bodo vsi začeli samo s spominkom. Sabby lahko izvaja različne tehnike pri tetoviranju in se ponaša s tem, da svojim pokroviteljem ne ponuja le vidne tetovaže, ampak čudovito celotno izkušnjo. Je tudi navdušen fotograf in obožuje svoje posnetke kač.

Najbolj rad razvija tetovaže po meri in je za svoje stranke razvil toplo in prijazno okolje, ki je najboljše za ustvarjanje vrste umetnosti, ki jo bo stranka cenila vse življenje. Sabby’s Tattoo Studio je ogromen, prostoren in iskriv. »V studiu nimamo edine tetovaže, ampak imamo svojo paleto oblačil in dodatkov. Ukvarjamo se tudi s prebadanjem telesa, «razteza Sabby.

Cena pridobivanja osnovnega dizajna tetovaže s črnim črnilom v Sabby’s Tattoo Studio se začne pri 1500 Rs / kvadratni palec

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Deekay Vj- Deekay’s Iron Hand Tattoo Studio

Oglejte si to objavo na Instagramu

Tetovaže v dneh korone z najvišjimi standardi varnostnega postopka na mestu… .wristband #wristbandtattoo #wristtattoo #deekaystattoo #ironhandtattoo #ironhandtattoos #pune #indiantattooartists #pimplesaudagar #hinjewadi #wakad #baner #pimprichnachwhargar

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Deekayv (@deekaystattoo) 19. junija 2020 ob ​​7:00 PDT

Deekay’s Tattoo Studio je najboljši za prvovrstne delavce, saj ponuja odlične storitve. Uživa, da ima vsaka stranka najvišjo prioriteto. Deekay razume, da mora tetovaža na edinstven način opisati značaj osebe, skupaj s strankami pa se domisli različnih in novih modelov, ki resnično spremenijo misel v obstoj. Deekay je ustanovil svoj studio, da bi usmeril svojo ljubezen do umetnosti in ustvarjalnosti. Pa naj gre za plemenske, realistične keltske ali tradicionalne oblike, opremljen je, da vse to ponovi.

Deekayjev studio Iron Hand Tattoo, Art in Training Studio je odprt vsak dan, razen ob ponedeljkih. Odprti so šest dni v tednu, da izpolnijo vse umetniške zahteve, ki jih morda imate. Imajo tudi svoj izobraževalni studio, kjer poučujejo vse, kar znajo. Deekay’s, ustanovljen v Pimple Saudagerju v Puni, razširja celotno paleto storitev usposabljanja za tetoviranje in umetniško ustvarjalnost v licenciranem, higienskem okolju. Niste prepričani, kaj naj s črnilom? Deekay’s Iron Hand pozna in z veseljem načrtuje prilagojene razprave, da se prepričate, ali ste dobili najboljšo tetovažo ali izobrazbo za vas.

Ta studio je zaživel, da je stranki omogočil konkretno, sproščujoče in posebno tetoviranje in prebadanje.

Deekay pravi, da gre za izkušnje strank in po njegovih besedah,

Ko sem videl izkušnje strank v uličnih trgovinah, sem se odločil, da odprem studio, ki je bolj tih in tolažujoč. Tu se stranke prihajajo tetovirati ali na brezplačen posvet, večinoma po dogovoru, s čimer odpravijo zmedo in kaos, ki ga ustvarjajo samo tradicionalne ulične trgovine. Prizadeval sem si ustvariti prijetno okolje za vsako stranko, da pride in se sprosti. Na voljo je tudi dovolj prostora, da stranke pripeljejo prijatelje, ki lahko delijo svoje izkušnje. V studiu Deekays je strankam izredno pomembno. Ko se srečam s stranko, je ona moja glavna prioriteta, ne glede na velikost tetovaže. Zato je studio idealen ne samo za prve delavce, ampak tudi za veterane tetoviranja.

Deekay’s Studio je več kot tetovaža & piercing trgovina; to je dogodek, ki ga je treba ceniti.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Moja stranka je prejšnji teden izgubila najboljšo prijateljico … poklon za njeno brezpogojno ljubezen do nje skozi vse življenje .. #pettattoo #dogportrait #portrait #portraittattoo #facetattoo #tattoo #tattoos #deekaystattoo #ironhandtattoo #ironhandtattoos #pune #pimplesauda #pimplesauda pimprichinchwad #pet

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Deekayv (@deekaystattoo) 14. septembra 2020 ob ​​9:17 PDT

Deekayjev studio Iron Hand Tattoo Studio prinaša likovno znanje Deepaka VJ, ki je bil del številnih razstav in uporablja svojo ustvarjalno plat, da izboljša vaše izkušnje pri izdelavi tetovaž in ustreza vašim potrebam. Verjel je v nove izkušnje za vsako stranko. Preden je odprl Deekayjev Iron Hand Tattoo Studio, je delal v IT industriji kot vodja projektov programske opreme in diplomiral iz MBA na mednarodni univerzi Symbiosis. To znanje o odnosih s strankami in trženju storitev uporablja v svoji delavnici, tako da ima vsaka stranka največjo prednost in izpostavljenost, ki jo je treba ceniti. V Deekayjevem studiu Iron Hand Tattoo Studio se lahko počutite kot del Deekayeve neprimerljive identitete, poslušate glasbo, berete knjige ob skodelici kave in seveda stalno tetovažo, ki je verjetno nikoli ne boste pozabili.

Cena za najosnovnejšo tetovažo s črnim črnilom v Deekay’s Iron Hand Tattoo Studio se začne pri 1.000 Rs / kvadratni palec

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Swapnil- King Tattooz

pune tattoo studio

Med znanimi tatuisti in ateljeji v mestu King Tattooz v NIBM odlično ustvarja vzorce na človeški koži z nanašanjem igel in barv, kar je običajno tiskanje. King Tattooz je nastal leta 2011 in od takrat so umetniki tukaj obvladali umetnost in zelo uspešno poskrbeli za svoje stranke. Zdaj imajo seznam strank. King Tattooz je specializiran za vse vrste tetoviranja, vključno z 2D tetovažami, 3D tetovažami, iluzijskimi tetovažami, senčenimi tetovažami, trajnimi tetovažami, začasnimi tetovažami, tetovažami v razpršilu in biomehanskimi tetovažami. Cena za najbolj osnovno oblikovanje tetovaže s črnim črnilom pri King Tattoozu se začne pri 850 Rs / kvadratni palec.

pune tattoo studio

Swapnil, človek za tem tatoo studiom, ki je bil vedno navdušen nad vizualno umetnostjo. Svoje tetovaže je začel v majhni sobi v svoji hiši, kjer je oblikoval in ponazoril modele po meri ter ustrezal okusom svojega občinstva in stranke.

King Tattooz Studio s sedežem v Puni vam omogoča neskončno izbiro idej, lahko pa tudi prilagodite svojo tetovažo glede na svojo težnjo, skrb in čustva. Poskrbijo tudi, da imajo vrhunsko čistočo, varnost in delajo z najbolj zanesljivo opremo za tetoviranje.

Umetnik tetovaže v Jaipurju

V King Tattoozu se igle v škatlah odprejo tik pred stranko in jih lahko celo odnesete domov kot spominek, ker menijo, da je tetoviranje lepo doživetje in lahko ustvari spomin na celo življenje. Ponujajo tudi sloge in oblike, kot so ambigrami, logotipi in sodobna slikarska umetnost, kot so grafiti. Umetnik tetovaže ima noro veliko znanja pri izdelavi vseh vrst tetovaž. Resnično zabavajo sprehode, vendar predlagajo, da se predhodno dogovorite, da ne bo šlo v stik, ko delajo na podlagi prvega, ki prvi prispe.

 • Ime trgovine: King Tattooz
 • Naslov: King Tattooz, trgovina št. 13, Sunshree Suntec, blizu kavarne Bliss, cesta NIBM-Salunkhe Vihar, Kondhwa, Puna, Maharaštra 411048
 • Kontakt: 9822969232
 • Elektronski naslov: [email protected]
 • Facebook: King Tattooz 
 • Spletna stran: kingtattooz.com
 • Časovna razporeditev: Od ponedeljka do ned 11.30 do 20. ure

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Amit Kotle- Tetovaže 1960

Če so vam všeč minimalistične in abstraktne tetovaže, je mesto za vas Tattoos 1960 v Koregaon Parku. Njihovo upoštevanje najmanjših lastnosti je precej osupljivo. Najboljša komponenta je, da dajejo največ pozornosti tistemu, kar potrebuje naročnik, in se o tem odločijo le, da bi prinesli popoln zaklad. Resnično verjamejo v poslušanje svojih strank, saj pravijo: »Tetovaža je poglavje vašega bitja in vemo, da je za vas pomembno. Ko jo definiramo skozi svojo umetnost, bi morala odražati to, kar mislite. Skrbno skrbimo za opremo in kakovost naših zalog ne le pri tetoviranju, ampak tudi za kasnejšo nego. “

pune tattoo studio

Ime njihovega studia, Tattoos 1960, pravzaprav navdihuje zgodovina tetovažne umetnosti in njen razvoj. Leto 1960 je še posebej pomembno v letu razvoja tetovaže. Barvanje se je od izuma električnih strojev in opreme stalno povečevalo. Šele v šestdesetih letih prejšnjega stoletja se je način dojemanja tetovaže korenito spremenil. Tattoo Rennaisance se je začel v poznih 50. letih in je nanj vplivalo več vrst umetnikov, zlasti Lyle Tuttle, Cliff f Raven, Don Nolan, Zeke Owens, Spider Webb in Don Ed Hardy.

Druga formacija strokovnjakov, ki jo vodi prvo, je nadaljevala ta prepričanja v sedemdesetih letih in je vključevala strokovnjake, kot so Bob Roberts, Jamie Summers in Jack Rudy. Po besedah ​​lastnika Tattoos 1960: »Ta del zgodovine tetovaž in zgodba o električnem stroju za tatoo sta nas tako navdušila, da smo se poimenovali» Tattoos1960 «. Do danes je Tattoos1960 ljubljen kot družina, nismo samo tatoo studio, smo dom domišljije, ustvarjalnosti in praznovanja. “

Zdaj je Tattoos 1960 eden najbolj priljubljenih tatoo studiev v Indiji in ima različne sledilce tudi na svojih družabnih platformah. Imajo več kot 16 tetovatorjev in piercerov ter imajo tudi več kot 8 let izkušenj. Tattoos1960 je trenutno na vseh vodilnih mestih v mnogih mestih Indije. Zdaj služijo v Tattoos1960 Magarpatta, Tattoos1960 Koregaon Park, Tattoos1960 Baner, Tattoos1960 Airoli. Tattoos 1960 deluje tudi kot samostojni poklic v vseh centrih v Indiji. Znani so po svojih najsodobnejših izpopolnjevanjih, vendar se nenehno učijo in izpopolnjujejo svojo umetnost.

Tattoos 1960 je najbolje ocenjen adept tattoo studio, prvotno ustanovljen v Puneju v Indiji. Ena najboljših tetovažnih delavnic v Indiji z izjemno usposobljenimi in izkušenimi umetniki tetoviranja & prebadalci. Posedli se bodo z vami in rešili vsa vaša vprašanja. Po besedah ​​lastnika: »Zavedamo se, da ste včasih skeptični glede številnih teorij o tetoviranju. Zato z veseljem razumemo in razrešimo vaše dvome in to počnemo kot prednost! “

Njihov cilj je, da svojim strankam prinesejo popolno raven udobja in na njih se lahko zanesejo za popolna navodila, od popolnega oblikovanja do oblikovanja na koži in spoznavanja po oskrbi. Ustvarjalno izražajo svoje zamisli, zlasti skozi glasbo. Menijo, da je treba uživati ​​v celotni izkušnji, in ponosni so, da je njihova umetnost vredna.

Radi naredijo nov dizajn, ki bo ustrezal tudi vašim osebnim potrebam, Po besedah ​​lastnika Tattoos 1960: »Ko prideš k nam z enim, se prepričamo, da razumemo njegove odtenke. Vsak umetnik s svojim osebnim slogom ima obliko, ki najbolje ustreza vaši viziji. Ne bomo počivali, dokler vaših idej ne uresničimo. “

pune tattoo studio

Poleg tega dajejo veliko časa tudi vzdrževanju čistoče studia. Njihov postopek izdelave tetovaž je tudi pregleden. Po njihovih besedah: »Vsaka tetovaža se vsakič izvede z novo nastavitvijo za vsako stranko, zato smo uporabili UV-sterilizatorje in sterilizatorje na osnovi pare za kose opreme, ki so za večkratno uporabo. Ta postopek je pregleden in ga morajo stranke preveriti. “

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Bulls Tattoo Studio

pune tattoo studio

Bulls Tattoo Studio, ustanovljen na MG Road, je najbolj priljubljen pri 3D tetovažah, ki jih delajo. Prav tako so vešči črno -sivih modelov tetovaž ter čudovitega linijskega in pikčastega dela. Lahko rečemo, da je vse na enem mestu za vse najboljše storitve tetoviranja, ki jih boste potrebovali. Nakupujejo in njeni umetniki se odlikujejo pri oblikovanju različnih vrst modelov, zlasti tetovaž Leo, tetovaže zmaja in mandale. Osebje bo tudi prilagodilo vašo prejšnjo tetovažo in jo prikrilo s spreminjanjem.

Poleg tega zagotavljajo odlično okolje in kakovostne storitve za delo, ne da bi v žepu zažgali luknjo. Njihova posebnost in sposobnosti so v ustvarjanju stilov, kot so Shiva, Eagle, Heart, Mandala, 3D, Jesus, Religious, Ganesha, Script, 3D, Animal, Portrait, Vishnu, Realizem, Floral, Wolf, Geometric, Wildlife, Natural, Feather, Spominski, črni in sivi & Azijske tetovaže.

pune tattoo studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Sunny Bhanushali in Sameer Qureshi – Studio za tetovaže tujcev

Oglejte si to objavo na Instagramu

Mandala tattoo odraža ravnotežje, večnost in popolnost. Galaxy tattoo pomeni občudovanje in predanost. Geometrijske tetovaže simbolizirajo ravnotežje, simetrijo, stabilnost, inteligenco, skrivnost in še veliko več. Očesna tetovaža lahko preprosto predstavlja tisto, v kar verjamete in želite, da to pomeni. Kombinacija vseh teh elementov naredi neverjeten dizajn. Kaj misliš? Komentirajte spodaj! Oblikovanje vaše sanjske tetovaže mora biti varno in enostavno. Sodelovanje z oblikovanjem tetovaže po meri je najboljši način, da svojo sanjsko idejo spremenite v popolno tetovažo po meri. Oglejte si to čudovito tetovažo po meri avtorja Parth Vasani (@paarth_vasani) pri Aliens Tattoo India (@alienstattooindia) #tattoo #tattoos #alienstattooindia #alienstattoo #customizedtattoo #customized #tattooideas #ideasfortattooto #tooto tattooideas #tattooartistmagazine #galaxytattoo #watercolortattoo #mandalatattoo #eyetattoo #customtattoodesigns #customizedtattooideas #tattooart #tattooartist #aliens #alienstattoo #alienstattooindia

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Tetoviranje tujcev (@alienstattooindia) 20. oktobra 2020 ob ​​3:08 PDT

V Viman Nagarju so nastanjeni tujci, da bi na novo opredelili celoten pomen tetovaž. Če ste nekdo, ki bi si želel, da bi elegantna in živahna zgodba sledila vašemu noremu kul dizajnu tetovaže, bi vam Aliens Tattoo Studio najbolje uspel. Toda zakaj Pune? Po besedah ​​lastnika: »Veličastnost Puna nas je spodbudila, da smo izbrali kraj, ki dopolnjuje njegovo večno lepoto, zato smo se odločili za Viman Nagar, eno od elegantnih in vidnih področij. Tu se nismo ustavili! Odločili smo se, da bomo v Puneu zgradili Aliens Tattoo brez ogrožanja parametra nepremičnine. Tri nadstropni razkošni bungalov je rezultat naših neutrudnih prizadevanj v tej smeri. “

Njihov obsežen studio ima 10 postaj za tetoviranje in zasebni prostor, kjer se lahko preprosto sprostite. Ta tetovažni studio je postal merilo za vse ostale tatoo studie ne samo v mestu, ampak po vsej državi. Lepo okolje in prijazna okolica nista delo enega samega človeka, ampak celotne ekipe. Tako imajo veliko obljubo, da vam bodo zagotovili najboljše.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Razlogov za tetoviranje je ogromno, volkovi pa so pogosta izbira. Zakaj? Ker pomen tetovaže volka obravnava: neustrašnost, moč, moč, družino in drugo. Oglejte si nekaj neverjetnih tetovaž Volka, narejenih na Aliens Tattoo India (@alienstattooindia) #tattoo #tattoos #tattoolife #tattoosformen #tattooarm #tattoostyle #tattooistartmag #tattooshop #wolf #wolftattoo #wolftattoototototototototototototototototototoototototootototoototootototoototoototoototoototootototoototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototototooto tattoostyles #coveruptattooideas #coverup #coveruptattoo #coveruptattoo #coveruptattooidea #aliens #alienstattoostudio #alienstattooindia

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Tetoviranje tujcev (@alienstattooindia) 12. oktobra 2020 ob ​​8:41 PDT

Njihova posebnost? No, to je v ustvarjanju najboljših in realnih vrst tatoo modelov. Po njihovih besedah ​​»Tudi naše minimalistične tetovaže izgledajo popolnoma osvežujoče, tako kot cvetoča roža. Kar zadeva fotorealizem ali hiperrealizem, naše stranke prisegajo, da se njihove tetovaže z njimi dobesedno pogovarjajo. Torej, kaj naredi te tetovaže življenje? Odgovor je popolno senčenje in brezhibni, ostri britvi.

Njihovi modeli po meri so še posebej za umreti in prepričan sem, da vam bodo dali 100 -odstotno pomoč, ko greste tja na jedkanje.

Lastnik kraja Sunny Bhanushali je po vsem svetu priznan za svoj nastop pri fotorealističnih tetovažah, hiperrealističnih tetovažah in konceptualnih tetovažah, ki temeljijo na hindujski mitologiji. Je eden od tabornikov, ki so v Indiji izdelovali realistične tetovaže. Prejel je številne nagrade v več svetovnih sklicih.

pune tattoo studio

Idejne zasnove in tetovaže Sunnyja Bhanushalija so na Googlovem iskanju na prvem mestu, ker je povpraševanje po njegovem delu ogromno in ga iščejo ljudje po vsem svetu. Igral je v najboljši londonski reviji za tetovaže, torej Total Tattoo Magazine. Večkrat je bil v novicah in medijih za ponudbo indijski industriji tetovaž. Je pokrovitelj prve indijske tetovažne šole, ki jo priznava šola, imenovana Aliens Tattoo School. Več kot 600 obrtnikom je pomagal pri pridobivanju znanja o napredni tetovažni umetnosti in poskusu tetoviranja kot poklica v tej šoli.

Ekipa v studiu Aliens Tattoo Studio razume, da je vsak dizajn tetovaže poseben in pomemben za uporabnika ter ohranja svojo pristnost in izvirnost. Veselijo se sodelovanja z različnimi umetniki, ki so vešči določenega oblikovanja, in ponujajo najboljše, da oblikovanje prilagodijo svojemu studiu in svoji blagovni znamki.

Vodje naprav, Sunny Bhanushali in Sameer Qureshi, znani kot najboljši oblikovalci tetovaž, so oblikovali več idej za tetovaže, ki so za slog postavljene na vrhu v Google Images in Pinterest. Modeli so prilagojeni tako, da ustrezajo tetovažam strank. Aliens Tattoo je bil vodnik pri vodenju tetovaž dvojne izpostavljenosti v indijski kulturi tetoviranja.

pune tattoo studio

Kaj razumejo o tetovaži? Preberite, kaj ima povedati sam Sunny Bhanushali:

Ni važno, ali je prošnja za tetovažo majhna ali velika, gre za ustvarjalnost in izvirnost. To je izkušnja, da si narediš tetovažo od Aliens Tattoo, ne gre samo za črnila in igle, temveč za povezovanje z našimi strankami na globlji ravni, da bi razumeli bistveni namen in čustva, povezana s tetovažo, in jo oživili v obliki oblikovanja tetovaže. Naj bodo to majhne ideje za tetovaže, tetovaže za dekleta, tetovaže za dečke ali tetovaže za moške, izvedli smo nekaj najboljših modelov, ki jih lahko najdete v našem portfelju.

Lokacija v Google Zemljevidih: