Tetovaže

10 najboljših umetnikov tetovaž na Jamajki

Kar zadeva umetnost, je Jamajka vsekakor nekje v razvoju, tudi za tetovaže ni veliko odtujenosti. Z novo stavbo drift se je spremenilo tudi povečanje tetovažnih studiev na Jamajki. Delavnice, ki so nekoč izvirale iz majhnih pasov in nadstreškov, so se razvile v umetniški center, ki je vsak dan motiviral številne ljudi. Večina ljudi, ki živijo na Jamajki, so se odločili, da se obogatijo. To nakazuje, da tisto, kar je bilo prej predstavitev kulture in umetnosti, ni tako pogosto. Ugotovljeno je bilo, da ima vsaj vsak deseti Jamajčan tetovažo, tisti, ki so mlajši od 30 let, pa imajo višjo obrestno mero.

Ker jih ljudje zdaj bolj prenašajo, je bila tetovaža bolj kot vedno znana kot oblika ilustracije in je v resnici ne predstavlja več kot neposlušnost, najstniško trpljenje ali kratkovidnost. Tetovaže so začeli obravnavati kot takšne, kakršni so v resnici, ko vsak umetnik tetovaže ustvari nekaj novega za mizo. Tako ta odsek govori o enem od znanih in najbolj sprejetih tetovatorjev na Jamajki, ki se je spremenil v ogromno tetovirno središče.

Pri sestavljanju seznama najboljših 10 salonov za tetoviranje na Jamajki smo bili nepremagljivi (vsi seveda niso v zaporedju.) 10 najboljših so izbrani glede na njihovo kakovost, sanitarne pogoje in čistočo, kakovost dela in izkušnje strank. Samo če je bilo odkriti pravega umetnika tetovaže tako preprosto, kot da poiščete želene sladkarije v vaši lokalni lekarni! Ko gre za vašo tetovažo, ni drugega zadetka, zato je že od samega začetka stvar angažiranosti in študija. Jamajka je postala središče odličnih umetnikov tetoviranja in če je glagolsko mesto vaša spodbuda za prvo (ali deseto) črnilo, potem so tukaj vse trgovine, ki jih morate vedeti o delavnici dobrodošlice na Jamajki, ki jo morate poskusite!

1. Tetovaže s tujcem s črnilom & Piercing

Vsebina (kliknite za skok)

 • 1. Tetovaže s tujcem s črnilom & Piercing
 • 2. Brittney Hughes- Britink tetovaže
 • 3. Studio Zting
 • 4. Tetovaža Flava
 • 5. Raw Ink Tattoos by Shem
 • 6. Studio za tetoviranje Lotus Ink Henna
 • 7. Studio za tetoviranje Needle I
 • 8. Tattoocrib Gazaink- Brando di Ink Kirurg
 • 9. Popin Jamajka
 • 10. Soul Raven Tattoo Studio

tattoo studio na Jamajki

Črnilne tetovaže tujcev & Piercing je ena najbolj znanih tetovaž na Jamajki. Ponašajo se z umetniki, ki so usposobljeni iz ZDA in imajo tako najbolj usposobljena dela ter poznavanje umetniške oblike. Ponosni so tudi na vzdrževanje svojih higienskih in varnostnih ukrepov, ki svojim strankam pomagajo, da se v tem okolju in še posebej po COVID -19 ne počutijo prijetno.

tattoo studio na Jamajki

Svoje sode in melodije postavijo pod ultrazvočne žarke in jih čistijo tako, da jih 15 minut sterilizirajo pri 225 stopinjah Fahrenheita, kar pomaga destabilizirati in ubiti vse mikrobe. Na voljo imajo tudi drugo možnost sodov za enkratno uporabo, ki svojim strankam pomagajo, da se počutijo bolj sproščeno. Imajo tudi storitve dostave na dom. Ne glede na to, kje na Jamajki se nahajate, lahko umetniki pridejo k vam s svojim orodjem in opremo. To je tako enostavno, kot da jih samo pokličete in rezervirate svoja mesta. Ponujajo tudi storitve prebadanja in tetoviranja, zato je to precej obsežen tattoo studio.

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Brittney Hughes- Britink tetovaže

tattoo studio na Jamajki

Britink Tattoos je eden najbolj priljubljenih tatoo studiev na Jamajki. Je eden sodobnih ateljejev v mestu, ki se ponaša z nadarjenimi umetniki in njihovim natančnim delom ter dobro oblikovanimi sposobnostmi. Studio za male tetovaže je zelo profesionalen in izjemno dobro očiščen ter upošteva vsa pravila in protokole za vzdrževanje higiene in čistoče.

tattoo studio na Jamajki

Medtem ko Britink Tattoos omogoča sprehode, je bolje, da imajo vnaprej rezervirane sestanke, kar jim bo dalo določen čas za prilagoditev in prilagoditev urnika. Na ta način se lahko umetnik resnično pripravi, da svojim strankam ponudi najboljšo izkušnjo. Med rezervacijo termina na spletu morate obvezno predložiti varščino v višini 3000 JMD/22 USD, ki jo je treba plačati 3 dni po datumu začetne rezervacije. Studiu pomaga vedeti, da resno misliš, da prideš v studio za tetoviranje in ne samo ubiješ svojega časa. Vseeno vam z veseljem nudijo brezplačen posvet.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Studio Zting

tattoo studio na Jamajki

Zting Studios je z razlogom ena najboljših tatoo trgovin. Oblikovalec v studiu Zting je eden najbolj spretnih tetovatorjev, ki jih lahko najdete v prestolnici. So strokovnjaki na svojem področju, še posebej azijski/orientalski modeli, Fineline in črno -sive realistične tetovaže. Trgovina se nahaja v središču mesta Jamajka. Umetnik v studiu Zting Studios se večinoma ukvarja z metodami in predmeti, kot so Cvetje, Črno in Sivo, Oko, Ptice, Portret hišnih ljubljenčkov, Stara šola Americana, Azija, Ribe, Blackwork, Narava, Velike in male, Fine Line, Script, Religious, Tribal , Grozljivke, barvni realizem, ilustrativne, naslovnice, piercing, akvarel/čopič, realistične, fantazijske in zahodne tetovaže, lasersko odstranjevanje tetovaž & Mikropigmentacija lasišča.

Igle in orodja, uporabljena v studiu, so namenjena samo enkratni uporabi. Pred vsakim sestankom so stroj predhodno sterilizirali. Pomagajo strankam, da se v tej situaciji počutijo varne in samozavestne, poleg tega pa uporabljajo tudi elemente visokih mer. Na svoji delavnici prispevajo dragulje, ki imajo različne možnosti, ki jih lahko izberete.

tattoo studio na Jamajki

Zting Studios je eleganten mali tattoo studio v središču mesta, ki ponuja nekaj res lepih slik na koži. Strokovnjaki v studiu Zting imajo veliko različnih zamisli in vsaka od njih ima svoje edinstvene sposobnosti. Svoja leta usposabljanja in tehnik združijo v delo in vsak trenutek zgradijo nekaj novega.

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Tetovaža Flava

tattoo studio na Jamajki

Tattoo Flava je eden od sodobnih tatoo studiev v osrčju Jamajke. Tattoo Flava skrbi, da upoštevajo vsa pravila in običaje, ki jih za higieno in čistočo zagotavlja združenje za tetovaže. Redno jih pregleda tudi zdravstveni svet na Jamajki. Poleg tega je njihov član ekipe v veliko pomoč pri ohranjanju takšne situacije, da se njihove stranke počutijo varne in zdrave, medtem ko se sprostijo na stolu za tetoviranje. Strokovnjak bo z vami izdeloval tudi individualne modele in delal z vašimi mislimi ter jih izboljšal, preden vam jih bo podelil, da boste lahko resnično izstopali iz množice.

tattoo studio na Jamajki

Tattoo Flava deluje od leta 2012 in ponuja široko paleto modelov in kakovosti tetovaž, ki nerazdeljeno temeljijo na potrebah in željah njihovih strank. Ekipa umetnikov pri Tattoo Flava je izjemno mlada in nadarjena pri ustvarjanju modelov po meri. Okolje v Tattoo Flava je zelo navdihujoče in bi prineslo odličen odnos in navdušenje.

Umetnik pri Tattoo Flava je sposoben v bistvu uporabiti metode, kot so geometrijske, neotradicionalne, realizem in japonska umetniška dela. Delavnico polni lokalni zdravstveni svet v Melbournu in sledi vsem obveznostim, ki bi jih morale. Umetnik bo skupaj s stranko sodeloval pri izdelavi celovite zasnove in uresničitvi sanj in idej. Predstavljajo tudi brezplačno razpravo, tako da se lahko bolje odločite, preden vstopite. Priznavajo tako sprehode kot sestanke.

tattoo studio na Jamajki

 • Ime trgovine: Tattoo Flava
 • Naslov: Tattoo Flava, 129 Windward Road Kingston Jamajka Windward Road Jamajka
 • Kontakt: (876) 414-0299
 • Facebook: Tetovaža Flava
 • Instagram: @flavainkz_supplies@willyflava
 • Časovna razporeditev: Pon-sobo 12.00-20.00

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Raw Ink Tattoos by Shem

Znani Raw Ink Tattoos By Shem poudarja mednarodno nagrajene oblikovalce z vsega sveta, ki imajo svoje posebne nagnjenosti. Vsako mesto pri Raw Ink Tattoos By Shem velja za čisto, saj podpira vse standarde higiene in čistoče, ki jih zahteva vlada Jamajke. Tako se lahko med tetoviranjem na koži počutimo udobno. Lahko vam zagotovimo, da bo vaša tetovaža brez težav in higienična. Zaradi tega je tatoo delavnica ena največjih na Jamajki. Vadijo v ročnem oblikovanju po meri in imajo celo razstave vsakega oblikovalca s svojimi portfelji v tatu studiu in na uradni spletni strani.

tattoo studio na Jamajki

Tu je nekaj načinov, ki jih oblikovalec pri Raw Ink Tattoos By Shem izvaja, in sicer zajema ovitke, prostoročne modele po meri, realistično fotografijo, črno -sivo, portrete, živali, vodno barvo, anime, strip, barvno bombo, novo šolo, tradicionalno (Old School and Neo), Fine Line, Graffiti, Oriental in. Bio-organska-mehanska-morfična.

Če imate v mislih nejasno idejo o svojem naslednjem oblikovanju tetovaže, vendar je ne morete izraziti, potem ne smete iti dlje kot v Raw Ink Tattoos By Shem, ki ima osupljive strokovnjake, ki vam bodo pomagali uresničiti vašo vizijo . Njihovo vodenje vam bo pomagalo uresničiti vašo vizijo. Živahna raznolikost, s katero dela umetnik pri Raw Ink Tattoos By Shem, bo izboljšala kakovost vaše tetovaže in ji pomagala izstopati..

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Studio za tetoviranje Lotus Ink Henna

tattoo studio na Jamajki

Sad Jagua, natančno znan kot Genipa Americana, je znan po svojih zdravilnih lastnostih in je v sodobnem svetu postal zelo priljubljen zaradi svoje sposobnosti, da obarva kožo vsaj 2 tedna do 3 tedne. Tako uporabnik pusti modro ali črno madež, ki izgleda, kot da je na svoji koži naredil čudovito tetovažo po meri. Je popolnoma varna za uporabo tako pri otrocih kot pri odraslih. Način nanašanja je prav tako preprost in je tudi povsem naraven postopek. Črnilo ne gre v kožo. Če imate torej strah pred bolečino ali strah pred vnosom umetnega črnila v kožo, je za vas najboljša možnost začasno popravilo, kot je ta umetnost iz kane, ki vam ga ponuja Lotus Ink Henna Tattoo Studio.

Lotus Ink Henna Tattoo Studio je odprl svoja vrata množici jamajk od leta 2015 in je od takrat ena najbolj priljubljenih trgovin na Jamajki s tetovažami s črnilom iz kane. Če želite imeti kakovostno začasno zasnovo z varnim in čistim vzdušjem, lahko pridete sem, ker so usposobljeni umetniki vedno pri svojih namenih. Imajo najnovejša orodja in naprave, ki navdihujejo tudi vas.

tattoo studio na Jamajki

Potrudili se bodo, da vam bodo pomagali in vam dali rezultate, za katere iščete. Pokazali vam bodo, kaj in zakaj nekaj počnejo ali izvajajo določen postopek, tako da se zavedate vsega znanja o namenu. So več kot navdušeni, da upoštevajo vaše potrebe in vaše zamisli, nato pa jih s svojimi talenti in osebnim načrtom, ki bi bil morda brez primere, spremenijo v obstoj. Za svoje stranke sprejemajo sprehode in sestanke.

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Studio za tetoviranje Needle I

tattoo studio na Jamajki

Igla I Tattoo Studio je ena najbolj cenjenih trgovin s tetovažami v severnem delu Jamajke. Imajo 10 notranjih tatoo umetnikov, ki so res odlični. V sobi imajo svojo individualno delovno postajo, ki je prav tako elegantna in je opremljena s slikami z vsega sveta, ki bodo sprožile vaš naslednji kos. Ta čudovit tattoo studio zajema vse različne vrste tetovažnih ozadij in pozdravlja tako vhodne kot vnaprej rezervirane stranke.

Needle I Tattoo Studio od svojega začetka ni pustil kamna na kamnu zaradi visokih meril, ki jih ponujajo. Nimajo samo profesionalcev za tetovaže, ampak tudi gostujoče oblikovalce, ki so svetovno znani, poleg tega pa hišnemu umetniku daje priložnost za komunikacijo in raziskovanje lastnih spretnosti. Njihov zapis gostujočih izvajalcev je naložen na njihovi uradni spletni strani.

tattoo studio na Jamajki

Needle I Tattoo Studio je čim bolj eleganten. Ustanovljen v znani stavbi, je malo težko priti sem, vendar pričakuje barvit in privlačen oder za tiste, ki so tam prišli. Zgrajen je na odličnih pogojih dela in navdušenju nad čistim in higienskim ateljejem ter dolgotrajno estetiko, v kateri se odlikujejo umetniki v salonu. Stranke temeljijo na odprtosti in dojemanju umetnikov. 9 rezidenčnih umetnikov Needle I Tattoo Studio je najboljših, ki jih imajo, in so z njimi angažirani več mesecev vnaprej.

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Tattoocrib Gazaink- Brando di Ink Kirurg

tattoo studio na Jamajki

Kar zadeva strokovno mnenje in delovne standarde, tega nihče ne more storiti tako kot Tattoocrib gazaink- Brando di ink kirurg. Na Jamajki imajo nekaj najbolj usposobljenih umetnikov tetovaž in ne glede na to, kakšno modo in načrt se sprašujete, vas bo Tattoocrib gazaink- Brando di ink kirurg objel na vsakem koraku. Vsak oblikovalec ima na uradni spletni strani svojo zbirko, na katero si lahko ogledate. Imajo celo svoje ročaje v družabnih medijih, ki se redno posodabljajo.

Umetnike na Tattoocrib gazaink- Brando di ink kirurgu zanimajo tudi napredne sposobnosti in umetnost tetovažne kulture. Umetnik pri Tattoocrib gazaink- Brando di ink kirurg z visokotehnološko zbirko strokovnjakov in več oblikovanji zagotavlja svojim strankam, da bodo dobili kakovosten izdelek. Prav tako dajejo prednost sestanku, preden vstopijo.

tattoo studio na Jamajki

Sposobna posadka pri Tattoocrib gazaink- Brando di ink kirurg se ukvarja z modeli, kot so Cover-Ups, Tribal, Flowers, Traditional, Fine Line, Nature, Black and Grey, Haida, Traditional American, Religious, Portraits, Blackwork, Asian, Memorial, Črke, fantazija, scenarij, realistične, velike in majhne, ​​po meri, japonske, keltske, akvarelne, cvetlične in živalske tetovaže & Piercing.

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Popin Jamajka

tattoo studio na Jamajki

Popin Jamajka lahko rečemo za enega najboljših na Jamajki. Ponosni so tudi na to, da so delavnica tetoviranja po meri, zaradi česar je njihov strokovnjak eden najbolj izkušenih v industriji tetovaž na Jamajki. Imajo izkušnje tudi pri najbolj skromnih modelih do večjih in bolj zapletenih postopkov. Ne strinjajo se, da bi se omejili na eno metodo, ki je z njihove strani precej samozavesten pristop. Razumejo tudi, da svojim strankam predstavijo bogato in drugačno realnost.

Poleg tega je Popin Jamaica tudi super topel in zelo prijeten tattoo studio. Bodite prepričani, da vas bodo sprejeli s prijetno simpatijo. Ima novo panoramo pogleda na tetovaže in tetovažno industrijo. Na Popin Jamaici očitno ne boste nezadovoljni. So strokovnjaki ne le za načrte gradnje, ampak tudi za to, da izgledate kot član družine tetovaž. Tako boste pri Popin Jamajki imeli veliko možnosti izbire med svojimi nameni.

tattoo studio na Jamajki

Popin Jamaica ima prostoren vetroven občutek z nenavadnim zaznavanjem oceana, zlasti od tam, kjer si tetovirate. Čeprav umetnik na Popin Jamaici sprehode sprejema z veseljem, služijo po principu “prvi pride prvi” in v vašo korist bi bilo, da izberete vnaprej rezervirano možnost sestanka, ki jo lahko dobite na spletu, tako da je v naša korist.

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Soul Raven Tattoo Studio

tattoo studio na Jamajki

Ne glede na to, kakšno tehniko potrebujete za oblikovanje tetovaže, ima umetnik v Soul Raven Tattoo Studiu vse za vas. Lahko nadaljujete in pridobite staro zasnovo za prikrivanje, vse sodobne različice in nekatere druge oblike, ki jih je ustvaril ta večplastni umetnik. Gotovo bodo uresničili vašo vizijo, ki je najboljši del tega tetovažnega studia. Vse to je posledica njihovih posebnih veščin in nežnega ročnega dela.

Umetnik v Soul Raven Tattoo Studiu je znan po tem, da prikazuje svoj osebni slog, ne glede na to, koliko obrti imajo. Imajo zasluge, da vaši viziji zagotovijo življenje. Delajo ročno in tradicionalne modele, skupaj z neo tradicionalizmom, realizmom, barvnimi vzorci, vse to lahko opazujete na istem mestu. Soul Raven Tattoo Studio je tako zelo drugačen tattoo studio, ki se nahaja sredi Jamajke.

tattoo studio na Jamajki

So tudi zelo ambiciozni in razumejo, da je to edini način za bolj konvencionalno zasnovo. Brez dobrega pogovora ne moreš biti pravi strokovnjak. Svojim strankam pomagajo, da so umetniku bolj odprti, da lahko bolje razumejo svoje zasnove tako, da pogledajo v notranjost sebe.

 • Ime trgovine: Soul Raven Tattoo Studio
 • Naslov: Soul Raven Tattoo Studio, 12 Old Hope Road, Kingston 5, Cross Roads (Nahaja se: Across Hilo – Upstairs Shop #2)
 • Kontakt: (876) 536 1329, +1 876-828-0677
 • E-naslov: [email protected], [email protected]
 • Facebook: Soul Raven Tattoo Studio
 • Instagram: @soul__raven
 • Spletna stran: soulravenja.com
 • Časovna razporeditev: Ponedeljek – sobota: od 9.00 do 20.00 (nedelja temelji samo na terminih!)

Lokacija v Google Zemljevidih: