Terase

Zona de relaxare în grădină: 5 seturi moderne de mobilier de grădină

Scaune grup-grădină-salon-seturi-din-ratan-modern

Spațiile moderne în aer liber sunt adesea o extensie naturală a spațiului de locuit din zona interioară, atât din punct de vedere estetic, cât și calitativ. Proiectarea unui frumos lounge în aer liber lângă piscină sau o sală de mese inteligentă sub frumoasa pergolă înseamnă mult mai mult decât o chestiune simplă de practic. Acum puteți vedea o combinație reușită de estetic, durabilitate și confort aici cu noi. Aceasta este o colecție de mobilier de exterior care poate crește semnificativ atractivitatea grădinii sau a terasei proprii. Vă putem promite asta în avans! Aceste idei încântătoare pentru Zona de relaxare în grădină provin de la Anima Domus și fiecare dintre ele are propriul său farmec.

Grup de locuri în grădină – salon mobilier de grădină

Grup de locuri-grădină-salon-mobilier de grădină-terasă-gri-ratan

Acest mobilier de grădină este rezistent la intemperii și îl puteți utiliza în ciuda vremii proaste sau prea calde din regiunea dvs. Sunt la fel de elegante ca și mobilierul pe care îl folosiți în interior. Versatil și la modă – mobilierul dvs. de exterior va arăta la fel de ani de zile!

Grup de locuri în grădină – seria de mobilier de grădină Diamant

Grup de locuri-grădină-salon-mobilier-canapea-fotoliu-ratan-măsuță de cafea

Dacă sunteți în căutarea unui set complet de mobilier de grădină, vă putem recomanda un lucru: seria Diamant! Aici veți găsi canapele de relaxare, scaune cu spătaruri înalte și joase, scaune și chiar scaune de masă, așa că minunata serie Diamant oferă soluția perfectă pentru exterior! Fabricat manual de Cane-Line și echipat cu căptușeală specială din spumă, puteți fi sigur că mobilierul dvs. de grădină este ușor de întreținut și absolut rezistent la intemperii..

Grup de locuri în grădină – mobilier de grădină cu design contemporan

Zona de relaxare-grădină-tapițerie verde-canapea-măsuțe de cafea

Designul este simplu și fără pretenții, iar orice piesă de mobilier din această colecție poate completa cu ușurință interiorul contemporan al camerei de zi sau al mesei. Fotoliul cu spate înalt este steaua aici și va deveni instantaneu punctul focal din grădina dvs..

Zona de relaxare în grădină – Babilonul relaxat!

Grup de locuri-grădină-modern-funcțional-set de mobilier de grădină

Seria de mobilier de grădină Babylon este realizată din fibre sintetice, dar arată ca niște fibre naturale de tip rotun, care conferă mobilierului o estetică unică. Cu o bază tubulară, colțuri rotunjite și un „aspect organic”, seria Babylon pare să adune laolaltă cele mai bune din ambele lumi. Fabricată de Varaschin, colecția include mese joase, un scaun, o canapea și scaune care creează o ambianță relaxată și elegantă.

Zona de relaxare în grădină – șezlong Avalon & Scaune

Grup de locuri-grădină-salon-mobilier-ratan-grădină de iarnă

Iată o altă colecție încântătoare de mobilier de terasă care vă va fermeca! Cu un cadru subțire și un corp complicat, din fibră țesută manual, seria Avalon aduce contrast structural și o mulțime de fler contemporan. Un set de mobilier de exterior Avalon poate fi utilizat și în interior fără probleme, iar construcția sa ușoară înseamnă că puteți muta mobilierul în jur. Tapițeria albă, rezistentă la intemperii, oferă un contrast frumos cu cadrul întunecat, iar picioarele subțiri din oțel conferă scaunelor un nou apel.

Zona de relaxare în grădină – abstractă și colorată

Scaune grup-grădină-colorate-scaune-plastic-moderne

Dacă ați văzut deja scaunul Bubble Club al lui Philippe Starck, atunci scaunul de grădină TOY nu vă va surprinde. În mod deliberat abstract și minimal conceput în forma sa, aduce un stil jucăuș și colorat în lounge-ul în aer liber. Scaunul este realizat cu monobloc din polipropilenă și este un dop absolut pentru spectacol, indiferent unde îl așezați. Scaunul TOY se referă la minimalism jucăuș, iar scaunul DIVINE aduce o notă de versatilitate. Aceasta este o combinație atât ca scaun, cât și / sau ca scaun informal, dar face și o piesă frumoasă, decorativă.

Mobilier de grădină elegant pentru zona de luat masa de pe terasă

Mobilier din șezlong-grup-rezistent-grădină-din-ratan

Scaune tapițate și o masă lungă de grădină din lemn și metal

Grup de locuri-grădină-zonă de luat masa-scaune-masă de grădină metalică

Alternativă de economisire a spațiului – o măsuță de grădină mică și două scaune

Grup de locuri-mobilier de grădină-set-alb-negru-idei-moderne

Scaun cu scaun pentru grădină

Scaun grup-grădină-scaun-scaun-tapițerie-pernă de scaun

Grup de locuri-scaune de grădină-tapițerie-masă de luat masa-metal

Scaun grup-grădină-marocan-fasole-masă-alb

Mobila este din Anima Domus