Terase

Realizați singur coșul suspendat perfect – coș suspendat cu fibre de cocos

faceți singur coș cu flori cadru metalic fibră de nucă de cocos

Un coș suspendat este ușor de făcut și este un captivant fantastic. Coșurile de flori suspendate pot varia de la mici la mari și luxuriante. Cu puțin efort, puteți crea decorul perfect pentru grădină și patio.

Coș suspendat umplut cu violete colorate

cosuri pentru plante suport violet pentru cosuri din metal violet

Pasul 1: alegeți coșul suspendat

Coșurile tipice suspendate sunt fabricate din metal sau plastic și au diametre de 8 până la 24 inci. Coșurile suspendate din fibre de nucă de cocos și tofu sunt poroase, așa că s-ar usca mai repede decât cartonul sau plasticul presat, dar materialele mai moi, pe de altă parte, sunt ușor de străpuns. Dacă utilizați un coș cu flori de salcie, forați găuri de drenaj în podea.

Faceți-vă singuri coșuri suspendate

coșurile agățate de tinere păstrează turbă stabilă

Pasul 2: adăugați sol

Umpleți coșul cu un sol ușor de ghiveci. Puteți cumpăra un amestec ambalat sau amestecați propriul dvs. – turbă, perlit și vermiculit în părți egale. Unele amestecuri gata conțin îngrășăminte cu eliberare lentă, astfel încât să puteți renunța la tratamentele săptămânale cu îngrășăminte. Adăugați cristale absorbante de apă sau acoperiți coșul cu flori cu un covor absorbant de apă pentru a păstra umezeala.

Folosiți fibre de nucă de cocos și tofu

Tăiați mușchiul de turbă

Pasul 3: puneți flori în coș

Un coș suspendat cu un singur tip de floare face o impresie excelentă. Combinațiile pot fi frumoase dacă există suficient spațiu. Când utilizați mai multe specii, alegeți flori mari, medii și mici pentru varietate. Așezați plantele mai înalte lângă centru și târâtoarele pe margine. Încercați să utilizați diferite dimensiuni de flori. Pervinii mici, trandafirii mici și petunii au flori mari, în timp ce isopul, lobelia și calibrachoa au flori delicate.

mic rezervor de apă

coș agățat flori ghiveci de udare fibră de cocos

Pasul 4: udare

Udați bine florile după plantare. După aceea, poate fi necesar să le udați zilnic pe timp cald. Greutatea coșului suspendat este o modalitate rapidă de a afla dacă are nevoie de apă. Cu cât coșul este mai ușor, cu atât pământul este mai uscat.

floare de trompetă albăn

Asigurați-vă singur semaforul agățat de flori de trompetă alb purpuriu

A doua noastră instrucțiune arată cum puteți face un coș suspendat din metal cu fibră de cocos. Coșul de plante arată ecologic și pune accentul pe florile colorate ale florilor.

Coș suspendat din salcie

străpunge pământul adaugă pământ

faceți singur coș cu flori plantați flori Faceți-vă propriul coș suspendat și udați-l cu apă