Terase

Protecția vieții private în grădină – 36 de idei despre cum să protejezi zona privată

Protecție a confidențialității în grădină din lemn metalic pergolă terasă

Căutați idei despre cum să vă protejați zona exterioară de ochii curioși și Protecția vieții private în grădină pot garanta? Atunci acesta este locul potrivit pentru tine! Am colectat 36 de idei reci și moderne de la producători renumiți europeni pentru dvs. – fie că sunt minimaliste perfecte, cu o notă rustică sau cel puțin puristă – alegeți-vă designul preferat din materialul dorit!

Protecția confidențialității în grădină – ce variante sunt disponibile?

Protecția vieții private în grădină gard viu idee modern canapea din ratan masă de cafea șemineu

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de economisire a spațiului pentru Protecția vieții private în grădină puteți alege dintre următoarele variante – un gard de grădină, un separator de cameră sau un spalier. Varianta pe care o alegeți depinde nu numai de bugetul disponibil, ci și de dacă doriți să protejați întreaga grădină sau doar terasa. Nu uitați că, chiar dacă ecranizați zona de relaxare pe partea laterală de pe stradă, grădina poate fi văzută încă din casele vecine. În acest caz, o umbrelă de soare sau o copertină poate oferi nu numai protecție împotriva soarelui, ci și protecție a vieții private.

Protecția confidențialității în grădină – ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați

Ecran de confidențialitate în grădină model negru idee șezlong lampă de podea

Iată câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să alegeți varianta potrivită pentru Protecția vieții private în grădină va ajuta:

Aveți nevoie doar de ecrane de confidențialitate sau de protecție împotriva vântului? Dacă zona de relaxare este la umbră parțială, merită să investești într-un baldachin pentru patul de zi, de exemplu. Dacă aveți nevoie și de protecție împotriva vântului, paraventul este perfect. În acest caz, ar trebui să fie ancorat ferm în pământ, astfel încât vânturile mai puternice să nu îl poată răsturna. Procedând astfel, nu numai că ar putea fi deteriorat, ci și alte lucruri și chiar poate deveni periculos în același timp.

Panouri din lemn pentru grădină și terasă

Ecran de confidențialitate în grădină grădină din lemn grădină model verandă

Astfel de modele atractive sunt garantate ca fiind un ecran de confidențialitate excelent în grădină și, în același timp, adevărate atracții. Deși atârnă liber de lanțuri și baldachin, sunt stabile chiar și în vânturi puternice, deoarece sunt grele și nu pot fi deplasate la fel de ușor. Nu trebuie să fie doi. Poate că o parte ar fi suficientă pentru a se proteja de ochii curioși. Apoi veți obține o parte liberă care poate servi drept pasaj.

Protecția confidențialității DIY de jaluzele

Ecran de confidențialitate în jaluzele de grădină ușile gard idee diy vintage

Deși desenele interesante pot fi realizate rapid și ușor de unul singur (puteți vedea un exemplu excelent mai sus unde au fost utilizate ușile și obloanele vechi), mai jos am dori să vă prezentăm câteva modele de designer care pot reprezenta exact ceea ce doriți pentru exteriorul dvs. introduce zona. Există modele realizate din diferite materiale care pot arăta atât de izbitor de moderne și naturale. Dar cel mai bine este să vedeți singur:

Proiecte de Nature Bleu

materiale naturale rustice scut terasa Bleu Nature

Această idee a ecranului de confidențialitate arată foarte natural. Au fost folosite multe bețe din lemn de drift, care sunt fie îndoite, fie drepte și, prin urmare, pot fi adaptate oricărei zone. Modelul are o înălțime de 180 cm și creează astfel o protecție suficientă. Dar nu te simți prea izolat, deoarece între etajele apar goluri care nu obstrucționează vederea spre zona grădinii.

Gard de gradina din Silvadec

Gard gradina design modern plastic Silvadec

Modelul de la Silvadec este foarte modern și atractiv. Are o culoare gri-bej, prin care elementele individuale sunt conectate între ele prin benzi metalice. Panourile nu sunt doar un simplu ecran de confidențialitate în grădină, ci sunt potrivite și ca gard complet de protecție a confidențialității, care, datorită înălțimii sale enorme, poate proteja complet împotriva ochilor curioși. Gardul poate încadra întreaga proprietate, precum și numai anumite zone, cum ar fi zona de relaxare sau piscina.

Jardiniera cu spalier din Ethimo

producător de parbrize de înaltă confidențialitate a plantelor Ethimo

Desigur, trebuie să dureze ceva timp, în funcție de tipul de plantă, înainte ca un spalier să te poată proteja cu adevărat de ochii curioși. Cu toate acestea, este un element foarte popular care este utilizat în acest scop. Și deoarece există diferite dimensiuni și modele, modelul perfect poate fi găsit pentru fiecare terasă. Dacă vedeți modelul de mai sus ca fiind cel perfect pentru dvs., îl puteți obține de la Ethimo. Cutia mare de flori oferă, de asemenea, spațiu pentru o mulțime de flori, care nu toate trebuie neapărat să fie plante cățărătoare. Combinația dintre spalier și găleată este atât atractivă, cât și practică.

Gard de gradina cu iluminare integrata – Al tău

producător modern de iluminat minimalist cu LED My Your

Acest model futurist de la My Your este, de asemenea, foarte impresionant. Lucrul special nu este doar forma organică a elementelor individuale care fac separatorul de cameră atât de atractiv pentru exterior. Există, de asemenea, iluminat integrat, care se poate dovedi foarte practic în zona de relaxare. Modelul este perfect pentru mobilierul modern de terasă și creează unele accente de culoare care pot fi completate cu alte obiecte decorative.

Ecran din Prostor

Vara Soare Terasă Pardoseli Producător Pro

Un astfel de ecran este practic și, în special, economisește spațiu. Este atașat la un perete sau perete și întins după dorință. Dacă nu este necesar, poate fi pur și simplu înfășurat din nou și depozitat. Nu aveți doar un ecran de confidențialitate în grădină, ci și o anumită protecție împotriva soarelui scăzut în după-amiaza târziu. Puteți obține acest ecran de la Prostor și echipa orice zonă din exterior cu el.

Ecran de Rattan – Paola Lenti

Producător gratar de confidențialitate din ratan Paola Lenti

Acest model este un fel de ecran oarecum diferit. Poate fi de sine stătător și elementele individuale pot fi combinate după dorință și chiar formează colțuri. Așadar, adaptați-l perfect la forma terasei și depozitați-o după cum doriți pe vreme rea. Protejați ambele zone mici și mari și rearanjați ecranul după cum este necesar. Puteți vedea mai multe produse ale mărcii pe site-ul lor web.

Colecția de la Ceramica Mayor

Ecran de confidențialitate concept minimalist modern Ceramica Mayor

Divizorul de Tribu

Producător de ghiveci din plastic pentru vase de flori Tribu

Proiectele lui Desaawat:

modele cool colectoare de cameră elegante Desawaat

Desawaat – Construcție din lemn

idei moderne de proiectare gradina scut terasa Deesawat

Ecran de confidențialitate terasă păduri exotice deesawat

Separator de cameră cu jardiniere

Ecranul de confidențialitate al sistemului Planter Trellis Desawaat

Plantă semicirculară din lemn modernă, plantă de cățărare Desawaat

Planter Privacy Screen Succulents Deesawat

Gardurile din gradina din Curvati

Cadru din lemn modern producător italian elegant Curvati

Gard de gradina de la aceeasi marca

lemn elegant modern de la producătorul italian Curvati

Proiectat de Reka

Separator de încăpere original grătar metalic Reka Design

Idei de ecran de confidențialitate din metal culoare albă Reka Design

Producător Grigolit

Ecranele de confidențialitate pentru cortină oferă terasă cu iarbă artificială Grigolite

Poarta gradinii din Unisider

Distribuitor plante urcatoare producator ghivece plante unosider

Designul lui Offect

Grilaj metalic Grădină de confidențialitate Idei Produse Produs Offect

Producător de ecrane de confidențialitate Italia modernă elegantă Ceramica Mayor

Spalier din Ethimo

Cutie de flori lemn grădină confidențialitate idei ecran producător Ethimo

Spalier din Dedon

Terasă balcon cățărător plante plantă Dedon

Masa despartitoare mobilier de gradina idei de design culori culori materiale

Separator de cameră de la Hella Italia – potrivit și pentru utilizare în exterior

Producător de ecrane de confidențialitate pentru pereții despărțitori ai ecranului Hella Italia

Gard metalic din Grupul Emu

Producător de divizoare de camere EMU Group Italia

Proiectat de Extremis

Ecran de confidențialitate din sticlă Producător de iluminat LED Extremis

Producător La care se adauga

producător de sistem modular din plastic verde Plast

Ecranele de confidențialitate din lemn oferă idei moderne de design de mobilier