Terase

Protecția confidențialității pentru terase – 38 de idei pentru confidențialitatea dvs. în grădină

Protecție-confidențialitate-terasă-alb-salon-trepte-gazon-alb-frumos

Din Protecția confidențialității pentru terase joacă un rol important în proiectarea teraselor, deci trebuie să luați în considerare diferitele opțiuni atunci când alegeți. Nu vrei să te simți deranjat pe terasă pentru a te relaxa cu adevărat și a te bucura de soare. Prin urmare, protecția împotriva ochilor curioși este de o mare importanță aici. Aruncați o privire la ideile noastre pentru a găsi modelul perfect pentru dvs. și a vă proteja intimitatea în grădină.

Sunetul calmant al apei utilizare – protecție a confidențialității pentru terase

Protecție-confidențialitate-terase-palmieri-exotici-ecolegno-saimex-piscină-apă

Zgomotul de fundal de pe o stradă aglomerată poate fi la fel de deranjant ca și vă vedeți vecinii în curtea din spate. Rezolvați această problemă cu panourile de confidențialitate instalate puțin mai sus și bucurați-vă de momente de relaxare lângă piscină. Scurgerea blândă de apă poate face o mare diferență, mai ales atunci când frumoasele plante exotice aruncă umbre naturale lângă ea. Arborii și arbuști verzi sunt o alegere excelentă pentru ecranele de confidențialitate ale terasei. Blochează fiecare vedere și oferă un fundal luxuriant și verde. Plantele acționează și ca filtre pentru sunete. O variantă în care grădina dvs. ar arăta frumos chiar și iarna ar fi speciile de plante veșnic verzi. Acestea vin într-o varietate de culori, forme și dimensiuni – inclusiv tipuri de coloane care cresc nu mai mult de două picioare.

Pergola din țesătură pentru copertină – de ce nu

Confidențialitate-ecran-terase-shangrila-aprilie-mobilier-munți-vedere-podea-din-lemn-șezlong

O pergolă este ecranul de confidențialitate perfect pentru terase și poate proteja, de asemenea, împotriva soarelui în același timp. Îți face zona în aer liber mai confortabilă și creează o umbră plăcută. O idee deosebit de atractivă ar fi o pergolă mobilă cu o construcție stabilă și o țesătură de copertină de înaltă calitate. Ceva așa există deja, nu este o fantezie – Shangrila by April Furniture, disponibil în mai multe culori.

Utilizați resursele naturale, cum ar fi copacii și tufișurile, ca ecrane de confidențialitate pentru terase

Protejarea confidențialității-terase-perdele-țesături-practice-flori-simple-plante-mobilier-de-grădină-copaci-plante

Grădinarii din climă caldă știu cum plantele tropicale pot crea intimitatea pe care și-o doresc aproape imediat. Grădinarii din nord se bucură, de asemenea, de aceste plante cu creștere rapidă, cu frunzele lor mari. Fie le folosiți ca plante de casă și le așezați pe terasă imediat ce se încălzește afară, fie le folosiți ca plante anuale exotice pe care le puteți cumpăra noi după iarnă. Plantele vă vor mulțumi pentru mult timp în aer liber, cu o creștere luxuriantă.

O alternativă foarte simplă și deloc costisitoare pentru un ecran de confidențialitate pentru terase ar fi o perdea din țesătură. Sfatul nostru: Folosiți numai țesături naturale în culori deschise, care nu împiedică pescajul. La urma urmei, nu vrei ca terasa să fie înfundată. Nici nu trebuie să fie un model scump. În majoritatea cazurilor, oricum, culoarea va dispărea de-a lungul anilor din cauza expunerii la soare, astfel încât perdelele vor trebui înlocuite. O alternativă este potrivită pentru o culoare albă.

Ecran de confidențialitate pentru terase din panouri de lemn

Ecran de confidențialitate-terasă-grădină-grătar-plantator-copac-casă de piatră naturală

În loc să curățați podeaua pentru construcția terasei, utilizați ceea ce este deja acolo. Nu numai că acest copac bătrân este un plus extraordinar pentru curte – protejează intimitatea locuitorilor prin crearea unui baldachin moale și natural. Plantările luxuriante în jurul marginii punții adaugă, de asemenea, sentimentul de siguranță. Deci, chiar și vecinii de la etajele superioare ale caselor alăturate nu mai pot sufoca în grădina dvs..

Protecție solară în roșu sau alte culori – Siro de la Stobag

Protecție de confidențialitate-terase-stobag-siro-roșu-casă-palmier-protecție-soare-confidențialitate

Astfel de copertine au devenit foarte populare ca protecție împotriva ochilor curioși. Motivul pentru aceasta este că acestea sunt atașate la un perete și sunt scoase dintr-o cutie de casete, după cum este necesar și aranjate înapoi în ea, ca o ruletă. Copertinele laterale au înălțimi diferite și pot chiar să protejeze împotriva vântului și a radiațiilor solare, astfel încât să puteți beneficia de ele în mai multe moduri. De asemenea, îl puteți combina cu o copertină adecvată ca baldachin extensibil.

Protecție-confidențialitate-terase-roșu-siro-stobaggarten-mobilier-masă-scaune-gazon-tufișuri

Copertina tradițională oferă protecție împotriva soarelui fierbinte de vară, precum și împotriva vecinilor care privesc de la fereastră la etajul al doilea. Copertine sunt disponibile în mai multe stiluri și culori, inclusiv tipuri retractabile. Dar atenție! Dacă se apropie un vânt mai puternic, ar trebui să-l păstrați cu siguranță în cutia sa, astfel încât să nu fie distrus de vânt.

Confidențialitate-ecran-terasă-piscină-șezlong-apă-relaxare-burger-choko

Un gard este unul dintre cele mai comune moduri de a bloca aspectele nedorite. Aici puteți vedea un gard simplu care încadrează curtea și oferă refugiul perfect. O serie de recipiente pentru plante înfrumusețează grădina și o fac mai primitoare. Plantele, indiferent dacă sunt în paturi sau în ghivece, fac din gard vizual mult mai interesant.

Ecrane de confidențialitate pentru terase din țesătură pentru copertine – Sicura din Ke, Italia

Protecție-confidențialitate-terase-portocaliu-culoare-piersică-grădină-mobilier-palmieri-sicura-ke-italia

Dacă protecția confidențialității pentru întreaga terasă nu este posibilă, concentrați-vă doar pe o parte din ea. Aici creează o frumoasă copertină laterală colorată care protejează ochiul de terasele vizibile din spate. Aceasta este pentru apartamentele care se află la capătul unui bloc și au balcoane adiacente pe o parte. Poate aveți și două zone pe terasă (de exemplu, zone de luat masa și de relaxare) și doriți doar să protejați una dintre ele.

Plantați plante cățărătoare

Protecția confidențialității-terasă-bancă-din-lemn-masă-grădină-iarbă-plante-cățărătoare-gresie

Plantele care se cățără sunt cea mai bună protecție a vieții private pentru terase. Arbuștii magnifici formează un ecran frumos de confidențialitate pe partea laterală a terasei. Pe de altă parte, este așezat un perete de protecție din lemn. Deci, dacă doriți un ecran de confidențialitate pentru terase care arată deosebit de natural, luați în considerare unul sau mai multe spaliere, pe care le puteți planta după cum doriți. Există atât variante cu creștere rapidă care oferă o protecție adecvată în primul sezon, cât și cele cu care trebuie să aveți răbdare. Dar cu siguranță merită să aștepți.

Formă arcuită din lemn de Deeswat

Protecție-confidențialitate-terase-deesawat-panouri-din-lemn-raft-de-perete-maritim

O construcție interesantă care arată mai mult ca un perete despărțitor sau un raft de perete pentru interior creează o protecție subtilă, fără a ocupa prea mult spațiu în grădina dvs. Adăugați câteva plante verzi în ghivece sau alte decorațiuni și obțineți o atmosferă unică cu o utilizare practică. Aflați mai multe despre acest produs la Deeswat.

Protecție-confidențialitate-terase-plante-lemn-deesawat-raft-perete-plante-grădină

Modelul este disponibil și în alte forme și dimensiuni. Lucrul special este că acest model de ecran de confidențialitate nu blochează complet vederea grădinii tale, ci oferă mai degrabă vederi misterioase prin segmentele deschise. Tu decizi singur cât de opac vrei să fie raftul alegând singur numărul de decorațiuni. De asemenea, puteți închide doar o parte și lăsați cealaltă deschisă.

Soare și vizibilitate pentru terase – pergola mobilă Shangrila din aprilie Mobila

Confidențialitate-terasă-ShangriLa-Aprilie-Mobilier-țesătură cu vedere la mare-acoperiș-copertină

Verificați marea varietate de țesături ecologice pentru a crea bariera perfectă împotriva impactului. Panourile din țesături cu culori frumoase și vesele pot fi asamblate rapid și ușor. În plus, sunt ieftine – puteți avea câteva opțiuni diferite, în funcție de starea de spirit. Modelele de mobilier April sunt disponibile în diferite culori.

Protecția confidențialității-terase-negre-ShangriLa-April-Mobila-canapea cu vedere la mare

Construcțiile moderne de tip pergolă pot servi doar ca o copertină și protecție solară de sus, precum și ca închidere laterală. Acestea pot fi utilizate de sine stătător sau montate direct pe un perete. În acest fel obțineți un model perfect pentru terasa din fața casei sau într-o altă zonă de relaxare, de exemplu lângă piscină.

Confidențialitate-terasă-ShangriLa-Aprilie-Mobilier-alb-gri-modern-țesătură de copertină

Indiferent dacă este în bej, violet sau într-o altă culoare, construcțiile de grădină vor fi adevărate atracții și, pe lângă funcția lor utilă, au avantajul că vor atrage atenția tuturor. Cadrul lor modern și subtil creează un accent minimalist în fiecare zonă în aer liber. Cu țesăturile glisante, aveți, de asemenea, intimitate și protecție solară acolo unde aveți nevoie.

Mobilier de grădină și ecrane de confidențialitate care se potrivesc culorilor – Sicura din Ke, Italia

Protecție de confidențialitate-terase-sicura-ke-Italia-mobilier-de-grădină-perne-de-scaune-din-oțel-portocaliu-roșu

Dacă doriți o copertină laterală, puteți lua în considerare și modelul „Sicura” de la Ke. Indiferent dacă este pe terasă sau balcon, este garantat să vă satisfacă toate nevoile. Copertinele laterale sunt, de asemenea, foarte economice și destul de discrete. Cel mai bine este să alegeți o culoare care să se potrivească cu mobilierul de grădină, fațada casei sau alte elemente de pe terasă.

Panouri de confidențialitate durabile și moderne confecționate din oțel și lemn – SOTOMON de Carsten Gollnick pentru Conmoto

Ecran de confidențialitate-terasă-SOTOMON-Carsten-Gollnick-conmoto-canapea-mobilier de grădină-podea din lemn-oțel

Terase de protecție a confidențialității-SOTOMON-Carsten-Gollnick-grădină-gazon-modern-lemn-de-oțel

Protecție optimă a confidențialității cu panouri din lemn Choko de la Burger

Ecran de confidențialitate-terasă-lemn-plante-cadă-panouri-burger-choko

Ecran de confidențialitate pentru terase și zone exterioare din fratan din plastic – Kubi by Skyline

Protecție a confidențialității-terase-șezlonguri-perne-scaune-kubi-skyline-design-piscină

Confidențialitate-terasă-kubi-skyline-design-panglică-plastic-ratan

Protecție de confidențialitate-terasă-lemn-vedere-umbră-de-soare-lamele din lemn

Protecție a confidențialității-terasă-acoperiș-terasă-grădină-mobilier-răchită-perne-albe

Protecție a confidențialității-terase-palmieri-acoperiș-terasă-șezut-perne-gazon

Protecție de confidențialitate-terasă-jacuzzi-perdea-țesătură-practică-lounge-simplu

protecția intimității grădinii blocarea vederii

Protecția confidențialității pentru terase, fântâni, elemente de apă, reduce zgomotul străzii

mobilier de grădină terasă din lemn protejează intimitatea

 Construiește o pergolă din lemn

Ecran de confidențialitate pentru scaune balansoare din lemn de terasă

. Creați verdeață luxuriantă ca ecran de confidențialitate pentru terase

Terasă de protecție a confidențialității plante tropicale luxuriante

 Profitați de locația casei

Ecran de confidențialitate terasă verandă plante alpiniste

Construiește un perete de protecție

șemineu exterior terasă din lemn zăbrele din lemn

Incorporează un copac

copaci veșnic verzi construiesc în jurul terasei de lemn

 Adăugați o copertină sau alt acoperiș A

copertină terasă ecran de confidențialitate vecini

Construiește un gard mare

Protecția confidențialității grădină protecția confidențialității construiți gard din lemn

Împărțiți vizualizarea

Terasă de protecție a confidențialității Hinoki chiparos fals

 Cultivați plante cățărătoare și Viță de vie

Ecran de confidențialitate terasă acoperiș de plante acoperiș

 a planta copaci

Terasă cu ecran de confidențialitate care plantează copaci

 Adăugați țesături cu modele frumoase

foi colorate de perdele de țesătură verandă