Terase

Proiectare balustradă terasă – idei pentru design modern terasă

Parapet de podea din lemn cu balustradă neagră

Atunci când construiți o terasă, nu trebuie doar să vă gândiți la pardoseală, ci să luați în considerare și alte elemente importante – Balustrade terase. În funcție de locul în care se află terasa, ar trebui să decideți cele mai potrivite sisteme de balustradă. În cazul în care curtea este pe o pantă înclinată, balustrada curții trebuie proiectată având în vedere siguranța. Pentru ei se aplică o înălțime de cel puțin 90 cm și în niciun caz nu ar trebui să fie mai mică. Puteți alege între diferite modele și culori.

Balustrade terase – ceea ce este important de știut

Idei de amenajare a terasei cu balustradă metalică pe pantă

Balustradele adaugă siguranță și sprijin unei punți, dar adaugă și stil și personalitate. Mai întâi ar trebui să te gândești la aspectul visat al casei tale în pace și abia apoi să începi să construiești. Dar nu trebuie să fii întotdeauna ghidat de preferințele personale. Balustrade terase dovediți-vă calitatea în bine sau în rău numai după efectele directe ale vremii – ploaie, lumină, vânt.

Balustrade metalice pentru patio – idei de design

design de balustradă metalică subțire

Cei cărora le place elegant ar trebui să opteze pentru metalul modern Balustrade terase decide. De obicei sunt formate din artă din fier forjat și decorate cu ornamente placate cu aur sau placate cu argint. Setați un accent metalic cu panouri sau balustrade de cablu care vor arăta cu siguranță foarte contemporane. Un sistem modular de cabluri modular poate fi combinat cu stâlpi și balustrade din lemn sau metal.

Parapete din lemn pentru punte cu pergolă din lemn

Balustradă din lemn Pergola design mobilier de grădină

Dacă îți place lemnul, ai cea mai diversă selecție. Dar ar trebui să vă asigurați că lemnul Balustrade terase se armonizează neplăcut cu fațada casei.

Sistem clasic de balustradă pentru punte

Parapet de culoare albă, iluminat clasic

Cele clasice din lemn Balustrade terase cu stâlpi din lemn robust și capace de stâlpi sunt ușor și ieftin de construit. Adesea le puteți vedea colorate în alb.

Balustrade rustice de terasă

Design de balustradă rustică

Una ciudată Balustrade terase -Sistemul poate fi creat în întregime din ramuri de arțar. Ramurile sunt găurite și montate pe tije de oțel și încorporate în pereții de beton. Decalajele dintre ramuri nu trebuie să fie foarte mari pentru copiii mici din motive de siguranță, mai ales dacă terasa este mai înaltă.

Balustradă de sticlă

Balustrade din sticlă scaune metalice masă de cafea idei pridvor

Există și materiale precum sticla sau plasticul care conferă terasei un aspect neconvențional. Sticla are avantajul că arată absolut luxos și rafinat. De asemenea, păstrează vederea uluitoare fără a compromite securitatea. Dar trebuie să știți că panourile de sticlă ale Balustrade terase Sunt fabricate din sticlă securizată și încă consideră că au nevoie de mai multă curățare decât alte materiale de construcții, cum ar fi aluminiu.

Design balustradă terasă realizat din materiale moderne

Balustradă din oțel inoxidabil curbată

Balustradele subțiri de cablu oferă un aspect modern distinctiv și nici un obstacol atunci când priviți peisajul. Oțelul inoxidabil nu necesită întreținere, deoarece nu se corodează.

Efectul cu balustradele care dispar

Parapet profil subțire Hernstbild mobilier de grădină pergolă din lemn

Dacă nu doriți să deranjați vederea minunată a împrejurimilor, puteți instala balustrade cu profil subțire care par să dispară la amurg. Fier forjat vertical Balustrade terase sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru terasele cu o vedere pitorească.

Decor pentru grădină – 20 de idei asigură confort și lux

Pridvor de iluminat balustrade din lemn punte din lemn

Capace decorative cu iluminare integrată marchează contururile terasei și sunt o lumină orientativă pe timp de noapte.

Scheme de culori – albe sau colorate, curbate și moderne

balustradă curbată albă

O schemă de culori alb-negru ascuțită definește aceste balustrade din aluminiu, care sunt proiectate cu multe curbe. Acea Balustrade terase Designul elimină senzația de etanșeitate și limitare pe care o pot crea sistemele clasice de balustradă din lemn.

Sistem de balustradă încorporat creativ

Balustrade încastrate din lemn

Dacă aveți spațiu limitat în patio, acestea sunt tradiționale Balustrade terase Nu se recomandă. Cu toate acestea, băncile încorporate care economisesc spațiu, precum cea din imagine, ar fi eficiente în cazul dvs. Îndeplinesc două funcții importante. Pe de o parte, acestea oferă destule locuri pentru a vă relaxa în aer liber, pe de altă parte, servesc drept barieră de protecție. Experții recomandă respectarea acelorași coduri de construcție ca și pentru balustradele pentru băncile integrate. Asigurați-vă că partea din spate a băncii are o înălțime de cel puțin 36-42 cm.

Balcon însorit – parapet din sticlă

Balustradă de sticlă balustradă verde

Terasă cu balustradă metalică cu vedere pitorească

Scaune metalice balustradă pridvor vedere la râu

Lemn și metal într-o combinație armonioasă

Balustradă terasă combinată din lemn metalic

Balustradă clasică din lemn

Design de terasă cu balustradă clasică din lemn

Idei de proiectare a balustradei

Balustradă modernă, verandă de design rustic