Terase

Petrecerea perfectă în grădină în ciuda Corona – sfaturile și ideile noastre

Grădina ca nou centru al vieții sociale? Anul acesta, acest lucru ar putea fi adevărat mai mult ca niciodată. Acest lucru se datorează faptului că întâlnirea cu alte persoane este clasificată ca fiind mai puțin riscantă datorită Corona, în special în aer liber. Dar numai cei care creează condițiile potrivite pe propria proprietate pot beneficia cu adevărat de acest regulament. În acest articol, aruncăm o privire mai atentă asupra celor mai importante sfaturi care pot fi puse în practică pentru o petrecere în grădină.

Iluminarea potrivită pentru petreceri în grădină

Iluminarea pentru o petrecere în grădină care se extinde până în orele mici ale serii este importantă

Să faceți grătarul împreună care merge în primele ore ale serii? De obicei, lipsa iluminării pune capăt acestor planuri prea repede. Din acest motiv, în special, merită să vă concentrați asupra iluminării corecte a zonei exterioare. Rezultate bune pot fi obținute cu resurse simple și cu puțin capital. Pentru că o grădină iluminată elegant se caracterizează mai ales prin faptul că lămpile sunt folosite discret.

Luminile solare pentru zane sunt perfecte pentru o petrecere în grădină

Cablurile de alimentare așezate sub pământ oferă opțiunea de a asigura instalarea permanentă a lămpilor și corpurilor de iluminat. Cu toate acestea, aceasta nu este în niciun caz singura opțiune care poate fi luată în acest context. Luminile solare moderne reduc, de asemenea, o cifră bună în practică. Au avantajul că pot fi deplasate complet liber din rețeaua electrică existentă. În schimb, cumpărătorii trebuie să accepte o luminozitate ceva mai mică ca dezavantaj.

Flexibil datorită acoperișului

Acoperirea terasei vă poate proteja oaspeții atât de prea mult soare, cât și de ploaie

Pentru ca primul duș cu efect de ploaie să nu strice festivitățile, terasa are nevoie de acoperișul potrivit. Numeroși producători oferă opțiunea de a le instala ulterior. De obicei, slujbele mici sunt suficiente pentru a atașa sigur baldachinul la casă.

Dacă simpla acoperiș a terasei nu este suficient, există și alte opțiuni disponibile. În ultimii ani, de exemplu, clasica casă de grădină s-a bucurat de o nouă popularitate. Întruchipează o formă de independență care asigură utilizarea pe scară largă a propriei grădini. Acest lucru este posibil, de exemplu, cu utilizarea ca birou la domiciliu, dacă munca trebuie să aibă loc separat de camerele vieții private. Alții preferă să folosească grădina de grădină ca o saună și să-și creeze un loc de relaxare în ea.

Casa modernă cu grădină poate fi folosită și ca bucătărie în aer liber sau birou la domiciliu

Costurile de achiziție pot fi influențate și în practică. Pe de o parte, acest lucru se datorează faptului că asamblarea poate fi efectuată de dumneavoastră. Oricine are un anumit nivel de cunoștințe tehnice este capabil să facă montajul singur. În acest fel, costurile de cumpărare sunt reduse pur la material. Ofertele potrivite pentru toate tipurile diferite de magazii moderne de grădină sunt ușor de găsit. unu selecție imensă de magazie de grădină oferă de exemplu această pagină.

Grătar sau bucătărie în aer liber?

Pentru cei cărora le place să grătară, merită să achiziționați un model de înaltă calitate

Iluminatul potrivit, un acoperiș confortabil și câteva plante decorative pentru terasă. Ce lipsește încă este locul efectiv de preparare a preparatelor dorite. În acest context, grătarul este desigur foarte clasic. Dacă oricum preferați acest tip de gătit vara, merită să cumpărați un model de înaltă calitate. Funcții suplimentare, cum ar fi măsurarea precisă a temperaturii, permit implementarea multor alte rețete interesante care poate nu au fost luate în considerare până acum.

terasă modernă cu bucătărie în aer liber ca locație perfectă pentru o petrecere cu prietenii

Dacă doriți să faceți un pas mai departe, vă recomandăm un Vedere la bucătăria exterioară. Ceea ce a fost mult timp o tradiție în țările din sudul Europei își găsește acum și drumul în multe case germane. În acest fel, este posibil, de exemplu, să gătești împreună în aer liber. Pe de altă parte, murdăria și mirosurile, care nu pot fi complet evitate în timpul pregătirii în sine, rămân în afara spațiului de locuit real. Oricine este dispus să suporte costurile în intervalul mijlociu de patru cifre va beneficia în orice caz de acesta.

Puteți găsi mai multe sfaturi utile despre cum să organizați o petrecere de casă în timpurile Corona (luând în considerare măsurile de protecție) în acest articol.