Terase

Idei de proiectare a terasei în aer liber sau modul în care puteți proiecta curtea

Fântână de apă Pergola Design modern Parasol Zonă patio

Există ceva mai bun decât relaxarea după o zi grea de muncă în Terasă în aer liber a se relaxa? Pentru familiile cu copii, grădina și curtea interioară sunt un loc de divertisment reciproc, activități de agrement și relaxare. Atunci când proiectați zona în aer liber, puteți alege între o gamă largă de opțiuni, fie ele rustice sau luxoase – cu greu există limite pentru imaginație și creativitate. Fiecare proprietar de grădină știe, de asemenea, cât de greu este să ai grijă de grădină și accesorii, să alegi mobilierul potrivit și decorul adecvat.

Terasă în aer liber cu șemineu, fântână și pergolă

Scaun rustic - gard de bambus cu design de grădină gri

Acest patio elegant din St. Louis vă poate inspira să faceți și o casă atât de confortabilă Terasă în aer liber Creați o zonă. Proprietarii doreau un spațiu de locuit în aer liber care să acționeze ca o extensie organică a casei lor și să le permită să se bucure de grădina lor îngrijită. Fântâna de piatră și zona de relaxare confortabilă completează atmosfera confortabilă. Pergola cu un design modern realizat din cedru și oțel definește spațiul și oferă protecție împotriva vântului și intimității. Culorile lor naturale corespund curții interioare. Scaunele rustice și mesele din lemn de tec aduc confortul interiorului pe terasă, în timp ce un șemineu și o fântână asigură atmosfera plăcută pe tot parcursul anului.

Terasă și grădină în aer liber impresionante, cu vegetație luxuriantă

Möbel Design idei de exterior

Casa, garajul, gardul și Terasă în aer liber sunt înconjurate de o mulțime de plante verzi. Ierburile ornamentale, azaleele girard roz, liriope, salvie rusească și clematis adaugă culoare de toamnă pe fundalul neutru al terasei. Un gard din bambus adaugă elemente verticale care imită pergola. Liniile orizontale ale plantelor servesc, de asemenea, pentru a ascunde aerul condiționat în spatele lor.

Creați o oază în aer liber

Pergola construcție-grădină podea luxuriantă din piatră

Partea de jos a Terasă în aer liber Zona a fost acoperită cu pietre albastre. Același lucru a fost folosit și pentru pardoseala interioară și, prin urmare, podeaua acționează ca o legătură între spațiile interioare și cele exterioare. Mobilierul de terasă ar trebui să combine estetica și funcționalitatea. Mobilierul din ratan întunecat, cu perne de scaun detașabile, este potrivit pentru aceasta. O ambianță fermecătoare, multicoloră, poate fi creată și cu pereți.

Rezultatul unei oaze de grădină

Mobilier din lemn grădină - umbrele de soare cu flori colorate

Cel elegant Terasă în aer liber Mobilierul și grădina colorată se combină într-un spațiu atractiv personalizat care garantează cea mai bună relaxare.

Plantare colorată

Borcan din ceramică de plante colorate gard de bambus 

Vița șerpuiește în jurul pergolei

alpinism de viță de vie alpinism proiectare grădină

Pardoseală Bluestone

Set de terasă cu pardoseală Bluestone

Pergola design – oțel și lemn de cedru

Pergola cu grădină în aer liber

Plantați ierburi ornamentale în grădină

curte de iarbă ornamentală rezistentă

Elemente de design de gradina

Elemente de grădină viță de vie

Plan de grădină

Casă în plan grădină cu grădină amenajată în garaj