Terase

Apartament penthouse modern cu grădină pe acoperiș – o oază în mijlocul orașului

Apartament penthouse cu grădină pe acoperiș

Cererea de apartamente la mansardă a crescut recent, deoarece una Apartament penthouse are unele avantaje comparativ cu celelalte apartamente. În zilele noastre, când nu există niciodată suficient spațiu, există tendința de a amenaja frumoase grădini de acoperiș pe acoperișurile plate ale caselor private sau ale clădirilor comerciale. Plantarea se efectuează conform regulilor obișnuite pentru horticultură, dar dimensiunea plantelor este limitată din motive de greutate. Mai presus de toate, pentru terasele de pe acoperiș sunt preferate plantele cu creștere redusă în ghivece din lemn, ghivece sau căzi din ceramică, înconjurate de peluze sau fructe de pădure cu plante cu flori. Bazinele mici de apă sunt, de asemenea, obișnuite în grădinile genial amenajate.

Fabulos apartament penthouse în mansardă în inima orașului New York

Grădină pe acoperiș oază exotică specii de plante paradis

Vă prezentăm unul fascinant Apartament penthouse cu o grădină mare pe acoperiș direct la ultimul etaj al unei clădiri de tip duplex din război. Acesta este situat aproape în inima orașului New York – într-una dintre cele mai de dorit și de șold zone ale metropolei – Chelsea, la doar o sută de metri distanță se află faimosul hotel Chelsea Hotel. Pentru a oferi locuitorilor din orașul dens construit din New York o grădină însorită, arhitecții au mutat curtea pe acoperiș. Proiectul transformă spațiul acoperișului neutilizat într-o oază specială în mijlocul orașului.

Apartament penthouse individual și multicolor

Garden Paradise Penthouse New York

Grădina atmosferică și misterioasă are o notă de farmec oriental. Antichitățile orientale și orientale sunt o pasiune pentru proprietari. Acest lucru este evident în designul interior al Apartament penthouse și grădina acoperișului. Această influență artistică și culturală creează o conexiune vizuală elegantă între spațiile interioare și cele exterioare. Spațiile de locuit sunt proiectate într-un stil mansardă. Spațiul mare și ferestrele mari contribuie la senzația aerisită a spațiului.

Grădină acoperiș însorită în Chelsea, New York, SUA

Suită Maissonette Roof Garden New York Chelsea

Modernul Apartament penthouse oferă o retragere misterioasă din agitația vieții orașului. Grădina acoperișului este surprinzător de mare și este construită pe terase pe mai multe niveluri. Diferitele zone ale acestui mic paradis creează diferite zone și spații private care sunt perfecte pentru relaxare și divertisment. Designul vertical al grădinii este mai potrivit în acest caz. Grădina urbană de deasupra orașului găzduiește specii exotice de copaci și tufișuri, viță de vie și plante cățărătoare care șerpuiesc în jurul coloanelor și gardurilor. Atmosfera naturală este accentuată de materialele naturale din mobilier – lemn, piatră și metal. Decorul este mai mult un amestec colorat și emană o atmosferă neconvențională, confortabilă și artistică.

Suită maissonette cu interior pe grădină pe acoperiș

Maissonette Apartment-New York Interior Design

Bucătărie modernă cu plante de casă

bucătărie modernă ornamente orientale plante de apartament viță de vie

Zona de luat masa cu o masă rustică din lemn și scaune din lemn

Masă din lemn, zonă de luat masa

Dormitor luxos cu pat cu baldachin

Dormitor pat cu baldachin pernă apartament cu cadru foto

Suită Maissonette în New York – Plan

Planificare apartament penthouse

Tavanul oglinzit într-un apartament penthouse – crește vizual pereții

O clădire de școală veche din Chicago transformată într-un apartament penthouse modern