Terase

10 dușuri moderne de grădină – dușuri de designer din plastic și oțel inoxidabil

dușuri moderne de grădină pliază dometti de palmier negru

Căutați un captivant uimitor pentru terasa de pe acoperiș sau lângă piscină? Apoi vă prezentăm 10 dusuri moderne de gradina cu design fascinant și tehnologii inovatoare. Designerii au combinat armonios funcționalitatea și estetica.

Dușuri moderne de grădină cu funcții de înaltă tehnologie

modern duș de grădină dometti telecomandă palmă

Aceste duș modern în grădină de la compania italiană Dometti oferă confort, comoditate, inovație și stil – totul într-unul. PalmShower are o siluetă elegantă inspirată de palmieri, cu duze de-a lungul trunchiului și frunzișului – șase frunze care pot fi ajustate în funcție de preferințele dumneavoastră. Când nu sunt folosite, frunzele se pliază în jos pentru a proteja structura de vânturile puternice și de vremea nefavorabilă.

Dușuri moderne de grădină de la Dometti

duș modern de grădină Dometti funcție inovatoare de pliere

Cu o telecomandă îi puteți controla funcțiile prin iPhone sau iPod Touch prin Wi-Fi. Deschiderea / închiderea frunzelor, pornirea / oprirea apei, iluminarea cu LED și sistemul de sunet – un player MP3, tuner radio, Wi-Fi și Bluetooth, difuzoare, stereo – toate impermeabile. Alegeți între culori calde, cum ar fi alb perlat, gri metalizat sau auriu și negru.

Velaro de Garvida

dușuri moderne de grădină Garvida fir de înaltă tehnologie

duș modern de grădină velaro garvida material exclusiv răchită

Verificați acest minunat duș modern în grădină din Garvida pe – Velaro. Nu numai că designul este uimitor, dar și materialul din care este fabricat. Majoritatea mobilierului și produselor lor de grădină, inclusiv Velaro, sunt fabricate din Gardan – țesute din fibre de înaltă tehnologie. Acest material exclusiv a fost special dezvoltat pentru utilizare în exterior. Aspectul modern este foarte natural, iar mobilierul din Gardan este ușor de întreținut și durabil. Acest lucru îl face deosebit de potrivit pentru acest duș de grădină. Arată minunat în fiecare colț al grădinii dvs. și oferă băuturi răcoritoare și intimitate.

Colecție colorată de la Arkema

duș modern de grădină solar Arkema

Sunt disponibile dușuri solare de grădină Arkema

Cu acest duș solar de grădină de la Arkema bucurați-vă de un duș lung și fierbinte, fără a afecta mediul, datorită tehnologiei sale ecologice, alimentate de soare. În afară de avantajele sale evidente, acest duș solar face o impresie modernă. Este disponibil într-o gamă de culori grozave.

MyYour Design

dusuri moderne de gradina din plastic myYour

culorile de duș în aer liber ale designerului meu

myyour designer duș de grădină culori din plastic

Dacă te gândești la asta, dusuri moderne de gradina din plastic are doar sens! Acele dușuri amuzante din MyYour va fi un plus util și colorat pentru orice grădină sau piscină. Dusul de designer „Dyno” este, desigur, absolut impermeabil și rezistent la UV. Fabricat din polietilenă colorată, amidonat în interior și disponibil într-un curcubeu de culori pentru a completa ideile dvs. de decor.

Duș și suport pentru prosoape de la Horchow

dușuri de grădină moderne șervețele de prosoape aspectul din ratan

Întoarceți-vă în natură cu acest suport modern de duș și prosop din ratan Horchow. Nu există nimic asemănător cu senzația revigorantă de duș după o baie în piscină sau un exercițiu serios! Suportul de prosoape drăguț cu mai multe brațe completează întregul aspect.

duș modern de grădină horchow ratan

Dacă aceste idei pentru dușurile moderne de grădină sunt prea extravagante pentru dvs., atunci aceste dușuri de grădină din oțel inoxidabil și cu un design minimalist ar fi exact pe gustul dvs..

Duș din Calazzo

suport modern de perete dusuri de gradina din otel inoxidabil Calazzo

Val din zilele designerilor

dușuri moderne de grădină epocă de designer din oțel inoxidabil

Minim de la NewForm

duș modern de grădină din oțel inoxidabil minimalist sărac Newform

Stilla de Ceadesign

duș modern de grădină din oțel inoxidabil aspect industrial minimalist Ceadesign

duș modern de grădină din oțel inoxidabil Ceadesign

Duș de grădină din lemn lângă Manutti

dusuri moderne de gradina din lemn Manutti