tehnologie

Smartphone-ul HTC One M8 și accesorii compatibile

Accesorii în trei culori pentru telefonul mobil HTC One

Un nou an, un smartphone nou. Chiar în partea de sus a pieței în acest moment, în domeniul subțire al dispozitivelor emblematice, este noul HTC One M8 Smartphone. Cu toate acestea, are încă o cotă de piață mică, doar câteva procente din vânzările globale de dispozitive inteligente (comparativ cu cele 30% din Samsung).

HTC One M8 a fost cel mai bun telefon de pe piață anul trecut

front-back-HTC-One-cellphone-new

Acum este una nouă care HTC One M8 Smartphone. Cu aceasta, HTC a stabilit un adevărat semn de exclamare, față de care trebuie să fie măsurată lumea complexă a smartphone-ului. Am vorbit cu Daniel Hundt, directorul creativ global al HTC, despre noul M8 și despre ce înseamnă pentru extinderea și dezvoltarea ulterioară a companiei.

HTC One – perfect și funcțional

Ecranul telefonului mobil m8 HTC One

„Este minunat să lucrezi pentru o companie atât de concentrată pe design”, explică el. „Suntem dedicați unui produs aproape perfect. Marea provocare dintre smartphone-urile M7 și M8 este cum să îmbunătățim binele. „Primul a primit o mulțime de premii de design și succesorul său continuă să depună eforturi pentru a construi ceea ce îl face atât de dorit. Răspunsul este mai mult metal – peste 70-90% im HTC One M8. Hundt descrie procesul obositor de încorporare a celor zece antene telefonice într-o carcasă metalică. „Se simte foarte solid și mai ușor”, spune el. „Am scăpat de plastic”.

Un produs de designer 

smartphone-HTC-One-cea mai nouă-piață-accesorii

Sarcina unui proiectant de telefonie este de a conduce un curs dur între limitele tehnologice și calitatea tangibilă a unui dispozitiv, în special pentru acest dispozitiv care nu pare să ne părăsească niciodată mâinile. „Este foarte satisfăcător”, spune el, „pentru că ești designer și utilizator în același timp. Creăm produse pe care oamenii se pot baza cu adevărat. Am vrut să creăm telefoane mobile care să fie o extensie a oamenilor. ”CEO-ul HTC a mers chiar și câteva luni cu un model de testare HTC One M8 în buzunar doar pentru a vă asigura că dispozitivul „se simte” perfect.

Proprietăți și tehnologii

accesoriile-HTC-One-blue-back

Acea HTC One M8 Smartphone-ul este cu siguranță un smartphone foarte bun, care oferă multă performanță și știe să convingă prin designul său. Arată elegant, vine cu un ecran de cinci inci, are noi trucuri inteligente de fotografie, o varietate de senzori care răspund la atingere, precum și cea mai recentă versiune a software-ului HTC Sense și un supliment Android care acceptă câteva pauze Tricks. . Totuși, puteți cumpăra cel mai bun telefon mobil? Da, este cu siguranță mai tangibil ca niciodată, M8 este un smartphone demn precum Galaxies și iPhone.

Noile tendințe din lumea HTC

accesorii-pentru-telefon-mobil HTC-One-picture

Următoarea paradigmă a dispozitivelor mici este să vă conectați wireless la smartphone-ul dvs. pentru a „îmbunătăți utilizabilitatea”. Difuzoarele și căștile sunt o pereche evidentă, la fel ca și pletora de dispozitive de urmărire a fitnessului, dar HTC a continuat cu Mini +, un telefon pentru telefon , plecat. Pe măsură ce telefoanele mobile vor crește, și piața accesoriilor va crește rapid.

Difuzor modern 

m8-HTC-One-the-newest-accessories

Tehnologiile smartphone-urilor se dezvoltă rapid

Accesorii-Handy-HTC-One-small

Confortabil pe drum – accesorii Bluetooth

noile-accesorii-HTC-One-techlogien