tehnologie

Noul iPhone 6 are un ecran mare

 iPhone-6-comparație-iPhone-5-cu-iPhone-4-tehnologie

Există vești minunate pentru toți fanii noilor tehnologii de telefonie mobilă – aceștia pot obține un telefon care face parte din marea familie i pe piața de înaltă tehnologie – iphone 6. Care vor fi diferențele cu vechiul iPhone 5 și celelalte telefoane? Specialiștii vor da răspunsul într-o clipă.

Noul iPhone 6 are un ecran mare

Afișaj pentru designul noului telefon iPhone 6

Informații interesante au fost anunțate pe Internet de la care a apărut noua generație de smartphone-uri măr Salutari. Potrivit mai multor surse, este deja clar că acesta este noul iphone 6 va fi disponibil în două versiuni pe piață. Unul va avea un ecran de 4,7 “, iar celălalt va avea 5,5”.

Noul iPhone – mai subțire, dar cu ecran lat

iPhone-6-idee-nouă-afișare-manuală

În ceea ce privește noul iPhone mai mare, Sonny Dickson, care a lansat fotografii de încredere ale iPhone 5c și Retina iPad mini anul trecut înainte de lansarea oficială, a prezentat acum o fotografie interesantă.

Dimensiunile noului telefon mobil sunt în competiție cu ceilalți titani din lumea high tech

iphone-6-foto-design-alb-metalic-ambele părți

Fotografia arată un telefon despre care se pretinde că este noul iPhone. Diagonala afișajului său este de 14 cm. Convertit în inci, înseamnă un afișaj de 5.51181 inci. De asemenea, se spune că noul iPhone va fi mult mai subțire decât predecesorul său.

Varianta mai mare a iphone 6 ar trebui să vină pe piață puțin mai târziu decât fratele său compact, potrivit specialiștilor, prețul va fi inutil mult mai mare.

Ideea noului ecran este să lupți cu rivalii de pe piață cu afișaje mari și Android și Windows. Într-una dintre publicațiile publice, Apple a anunțat că a existat recent o cerere uriașă pentru telefoanele cu ecran mare. Deci, grupul țintă și segmentul de piață corespunzător ar trebui atinse și saturate cu noul design de afișare.

Afișajul de 5.51181 inch deschide noi posibilități

iphone 6 trei ecrane afișează culori

IPhone 6 în comparație cu palma

iphone-6-concept-hand-comparison-display-large-display

Marea familie i

iphone6-comparație-dimensiune-afișare-viitor-design

Design elegant

noul-concept-iphone-6-display-alb-mare