tehnologie

Design de ceas de perete cu optică de ventilator de Kibardindesign Studio

design-ceas-de-perete-simplu-alb-neutru-design-perete-interior

Ceasurile de perete nu au doar o latură practică prin faptul că vă anunță ora exactă. La aceasta se adaugă proprietatea lor decorativă. Datorită design-urilor diverse și nenumărate, aveți și posibilitatea de a găsi modelul perfect pentru fiecare cameră din apartamentul dvs. Și cu cel potrivit Design ceas de perete veți obține un punct culminant cu adevărat minunat.

Design ceas de perete – culori diferite

design-ceas de perete-decorativ-accent-neutru-alb-decor-modern

Am dori să vă prezentăm un design atractiv și original al ceasului de perete care vine de la Kibardindesign Studio. Au fost folosite forme geometrice și culori strălucitoare potrivite, care fac un accesoriu cu adevărat interesant. În plus față de designul colorat, există și unul în alb sau negru pentru toți iubitorii de design neutru.

Design rotund de ceas de perete în alb

ceas de perete design alb-idee-sifonier-plante-decoratiuni

Fiecare design de ceas de perete este format din un total de 11 panouri individuale, care pot fi desfăcute sau pliate ca un ventilator după dorință. În acest fel, puteți determina singur forma și dimensiunea ceasului. În acest fel vă puteți crea rapid și ușor propriul stil personal, pe care îl puteți schimba oricând.

Idei de formă

design-ceas-de-perete-model-inspirații-plus-pointer-negru

În cele ce urmează am adunat câteva imagini pentru designul ceasului de perete, care cu siguranță vă vor convinge de originalitatea ceasului. Designul este potrivit pentru orice cameră din casă sau apartament și creează un accent modern și unic.

Ceas de perete negru

ceas de perete-design-negru-perete-culoare-gri-plante-masa-de-masa

În plus față de designul simplu al ceasului de perete în alb sau negru sau modelul pestriț, există și alte două variante. Pe de o parte, puteți alege un model negru care folosește negrul ca culoare principală. Punctele frumoase de culori strălucitoare creează, de asemenea, accente pline de viață și sunt aranjate ca un curcubeu care se revarsă unul în celălalt.

Design viu

design-ceas-perete-living-hol-bufet-pastel-culoare-somon

Pentru stilul de amenajare minimalist sau monocrom, puteți alege, de asemenea, un alt design de ceas de perete cu efect ombre. Se compune din diferite nuanțe de gri și arată deosebit de atractiv pe un perete alb.

Culorile curcubeului

design-ceas-perete-curcubeu-culori-idee-timp-accesoriu

Folosiți diferite nuanțe

design-perete-ceas-perete-decorare-colorat-color-mix-room design

Design modern cu puncte

design-ceas-perete-model-punct-curcubeu-culori-negru-culoare principala

Design ceas de perete cu efect ombre

design-ceas-de-perete-ombre-negru-gri-stil-modern

Minimalist și monocrom

design-ceas-de-perete-formă-idee-culoare-încrucișată-accent-perete-design

Ambalaje compacte

ceas de perete design ambalaj-colorat-negru-idee-practică

Proiectat de Kibardindesign Studio.