sufragerie

Proiectarea pereților în camera de zi – 85 de idei și exemple moderne

Pereții goi pot face ca o cameră să pară rece și plictisitoare. Planificați unul original Design de perete în camera de zi, care îți exprimă stilul și este un punct de atracție special. Vă oferim câteva idei minunate cu piatră, lemn, vopsea, tapet și lumină care vă vor inspira să vă faceți proprii pereți în sufragerie atât de modernă și eficientă.

Design de perete în camera de zi cu vopsea

Proiectare perete în camera de zi culoare-gri-mătase gri-indirectă-cu-iluminat

La proiectarea peretelui din sufragerie, alegerea culorii este un element important. Fiecare culoare are un efect special și are o influență puternică asupra mediului de viață. Mai întâi, gândiți-vă ce efect doriți să obțineți cu pictura pe perete. Atunci când alegeți o culoare, camera în cauză joacă, de asemenea, un rol important. Cu cât stai mai mult într-o cameră, cu atât ar trebui să fie mai subtilă culoarea peretelui. Cu cât lumina zilei intră mai puțin în cameră, cu atât culorile ar trebui să fie mai strălucitoare.

Proiectare perete în camera de zi cu aspect de piatră-panouri de perete-oglinzi-dungi-șemineu

Un living mic, cu o culoare subtilă a peretelui, arată mai mare, deoarece pereții reflectă lumina. De exemplu, alege gri, maro și cappuccino. Ele sunt complet șold în camera de zi modernă. Ele pot fi ușor combinate cu aproape toate celelalte culori și creează o atmosferă relaxată. Cu mobilier alb și accente din lemn deschis la culoare, aceste culori neutre vin în propriile lor culori.

Design perete-sufragerie-culoare-albastru-gri-deschis-lemn-alb-canapea

Culorile pastelate și tonurile de crem sunt o alternativă excelentă la albul uneori rece. Dacă aceste culori sunt prea simple pentru dvs., puteți seta accente de culoare deosebite în zona de zi și puteți proiecta suprafețe individuale ale pereților cu culori puternice ale peretelui sau modele de culoare. Chiar și combinațiile de mai multe nuanțe de culoare arată grozav și aduc jucăuș în cameră. Tonurile roșii, de exemplu, atrag atenția și răspândesc căldura în sufragerie. Nuanțele deschise de verde și albastru sunt, de asemenea, culori foarte trendy, care aduc calm în cameră și au un efect armonios. Culoarea gri a peretelui aduce un farmec aparte camerei dvs. de zi și îi conferă o notă individuală. Desigur, puteți proiecta și pereții din sufragerie cu combinații de culori la alegere. Dacă ați selectat deja o nuanță de bază, puteți înfrumuseța celelalte pereți cu culori subtile din aceeași familie de culori.

30 de idei de pereți de sufragerie: vopsiți-le și faceți-le moderne

Montați televizorul pe perete – cea mai elegantă variantă pentru camera de zi modernă

Proiectare perete living – 30 de exemple cu efect 3D

Design de perete în camera de zi cu piatră

Design de perete în camera de zi cu aspect de piatră-bej-stegu-curele-gri-canapea

Dacă doriți să vă bucurați de frumusețea pietrei naturale în sufragerie, puteți arunca o privire asupra selecției uriașe de pietre cu față numite încă curele de pe piață. Fie că este ardezie, travertin sau cărămidă, panourile de pereți din piatră naturală par înșelătoare de reale și se încorporează perfect în orice mediu. Panourile din piatră sunt o replică bună a pietrei reale și pot fi prelucrate cu ușurință. Cu greu pot fi distinse de piatră adevărată și sunt, de asemenea, semnificativ mai ușoare. Pereții de cărămidă albă care introduc o textură frumoasă fără a copleși spațiul sunt deosebit de populari. Picturile murale cu aspect de piatră creează, de asemenea, iluzia că există pietre reale pe perete și influențează atmosfera camerei într-un mod uimitor. Datorită suprafeței lor de relief, tapetele nețesute imită plăci de ardezie sau tencuială de granit. Pentru a obține un aspect de piatră, puteți folosi și pudră de piatră. Aceasta este amestecată într-o masă vâscoasă și distribuită pe perete. Cu instrumentul potrivit, liniile sunt apoi trasate prin masă.

Design de perete în camera de zi cu lemn

Proiectare perete în sufragerie panouri de perete din lemn-taupe-canapea cu 3 locuri

Placarea cu pereți din lemn poate crea o atmosferă confortabilă în orice cameră. Lemnul nu numai că poate arăta rustic, ci și adaugă o notă modernă interiorului. Fie că arțar, stejar, fag sau nuc, fiecare tip de lemn are un efect complet diferit. Panourile de perete 3D din lemn, care creează o senzație de dinamism, par, de asemenea, deosebit de remarcabile. Panourile din lemn sunt ieftine și pot fi achiziționate în diferite culori ale lemnului. Fie din lemn real sau panouri cu o imprimare în aspectul dorit, acestea sunt ușor de atașat și fac camera de zi mai confortabilă. De asemenea, puteți obține efecte extraordinare cu tapet cu aspect de lemn. Modul în care atașați tapetul depinde în totalitate de dvs. Dacă bobul de lemn rulează orizontal, camera pare puțin mai mică, în timp ce bobul de lemn vertical face ca camera dvs. de zi să pară mai înaltă.

Design de perete în camera de zi cu lumină

perete-design-living-lumină-panouri-de-perete-televizor-iluminat-indirect

Iluminatul joacă un rol important în crearea unui living confortabil. Iar iluminatul indirect oferă ocazia perfectă de a crea o dispoziție plăcută și efecte de iluminare frumoase cu lumină albă caldă. Puteți crea chiar și imagini cu efecte de iluminare interesante. Benzile LED sunt cel mai bine ascunse în spatele unui panou de perete. Iluminarea potrivită poate schimba optic culoarea și textura peretelui. Marele avantaj al designului de perete cu lumină este că decideți singur când iluminarea trebuie să fie pornită și oprită.

Design de perete în sufragerie – tapet în cappuccino cu un motiv abstract

perete-design-living-tapet-textura-cappuccino-tv-montat-pe-perete

De asemenea, puteți utiliza tapetul în designul peretelui din camera de zi și să obțineți rezultate incredibil de frumoase. Cu diferitele sale modele și modele, acest material versatil permite diverse opțiuni de design care se potrivesc oricărui gust și stil de amenajare. Alegerea imaginilor de fundal este mare. Clasicele sunt tapetele de hârtie respirabile și care reglează umiditatea. Imaginile de fundal netesute sunt foarte ușor de aplicat și lasă deschise multe opțiuni de design. Imaginile de fundal textile creează o atmosferă caldă și confortabilă. Dacă apropierea de natură este de o mare importanță pentru dvs., puteți accesa tapetele din material natural din bambus, iarbă, despicat etc..

Tapet geometric în nuanțe de gri cu motiv floral

amenajare perete-sufragerie-tapet-antracit-gri-alb-mobilier

Dacă doriți să aduceți o notă de eleganță și lux în camera de zi, tapetele din metal sunt alegerea potrivită. Imaginile populare de fundal cu diferite peisaje, motive abstracte, precum și imagini personale, contribuie la o atmosferă specială. Dacă nu doriți să acoperiți complet pereții sufrageriei cu tapet, puteți seta accente în cameră cu o singură bandă de tapet. De exemplu, utilizați tapetul pentru a marca zone individuale, cum ar fi colțul de lectură sau masa de lucru. Zona din spatele rafturilor de cărți este, fără îndoială, un loc potrivit unde puteți seta accente colorate și puteți face peretele din spate al raftului să arate ca un adevărat raft. Cu tapetul puteți transforma zona ușii într-un punct de atracție colorat prin atașarea suprafeței peretelui în jurul ușii.

Tapet bicolor cu gradient

Design de perete în camera de zi tapet-bicolor-roz-pastel-Carl-Sandberg

Efectul ombré nu poate fi văzut în păr, ci și pe pereți. Dacă vă place să participați la proiecte DIY, puteți vopsi singur un perete ombré. Dar am găsit acest tapet grozav cu gradient de culoare de la producătorul suedez de tapet Sandberg și este absolut frumos. De la portocaliu la roz, culorile se îmbină treptat, amintind de apusul soarelui după o zi însorită de iarnă. Tapetul nețesut este format din 4 benzi care se atașează ușor de perete.

Alți designeri au interpretat, de asemenea, acest motiv ombre într-un mod interesant și l-au atașat la perete cu tapet.

Gryning de la Sandberg

Design de perete în camera de zi tapet-gradient-două-tonuri-gri-Gryning-Sandberg

Linie de la Eco Earth

design de perete-living-tapet-dungi-doua-tonuri-gradient-Eco-Earth-Line

Tapet cu gradient violet și gri – Saraille by Designers Guild

Design de perete în tapet de sufragerie-mov-ombre-efect-Saraille-Designers-Guild-tapet nețesut

tapet în două tonuri

design de perete-living-tapet-ombre-două-tonuri-verzi-Saraille-Designers-Guild

Shanghai Garden de Designers Guild

design de perete-living-tapet-gradient-verde-SHANGHAI-GARDEN-Designers-Guild

Tapet Ombre cu motiv de ploaie Balu

design de perete-living-tapet-gradient-violet-SHANGHAI-GARDEN-Designers-Guild

tapet monocrom în taupe

design de perete-living-tapet-taupe-led-tavan-iluminat-alb-lowboard

Tapet ascuns în spatele unui panou de perete lucios

perete-design-sufragerie-tapet-copac-motiv-perete-panou-iluminat-indirect

cărămizi cu față albă și panouri lucioase în gri

amenajare perete-sufragerie-piatră-aspect-curele-albe-panouri lucioase-gri-iluminat-indirect

Placi de perete cu aspect de piatră și iluminat indirect de perete

amenajare perete-sufragerie-aspect piatră-gresie-led-bandă-indirectă

Plăcile de perete din travertin arată în interior

amenajare perete-living-aspect piatră-gresie-alb-canapele

Pereți decorați cu plăci de piatră și lumini Led

amenajare perete-cameră de zi-piatră-aspect-gresie-travertin-nuc-bufet

Combină aspectul de piatră cu lumina caldă

amenajare perete-sufragerie-piatră-aspect-gresie-indirect-led-tavan-iluminat

rafturi iluminate

design de perete-living-lumină-nișă-led-benzi-șemineu-perete-curele de piatră

Benzi led pe perete și tavan

proiectare perete-living-lumină-led-bandă-perete-tavan

canapea de colț gri, dulapuri din lemn și benzi LED

design de perete-sufragerie-lumină-led-bandă-lemn-suspendate dulapuri

efecte de iluminare subtile

proiectare-perete-living-light-led-indirect-bar-tv-montat-pe-perete

Culorile pământului în sufragerie

Design de perete în sufragerie din lemn placat cu pereți-alb-bufet-canapea-colț maro

lemn deschis, alb și gri în camera de zi modernă

amenajare perete-sufragerie-lemn-placare perete-dulapuri suspendate-alb-led-bandă

panouri de perete lustruite în aspect de piatră

Proiectarea pereților în camera de zi cu aspect de piatră-lustruit-cu-led-benzi-iluminat-indirect

lamele de lemn așezate vertical

amenajare perete-living-lemn-panouri-de-perete-lamele-verticale

Panouri din lemn cu un bob frumos

amenajare perete-sufragerie-lemn-panouri-de-perete-frumos-granulat-gri-alb

Gresie patchwork în alb și negru combinată cu lemn deschis

amenajare perete-sufragerie-lemn-panouri-de-perete-trasee-gresie-tv

vopsea de perete gri, panouri de perete din lemn și mobilier alb

proiectare perete-sufragerie-lemn-panouri-de-perete-led-benzi-gri-perete-vopsea-lowboard

Panouri modulare 3D de perete din lemn de la Emmemobili

perete-design-sufragerie-lemn-panouri-de-perete-3d-MODULAR-Ferruccio-Laviani-emmemobili

dulapuri albe încorporate peste televizoare

amenajare perete-living-panouri-din-lemn-lucios-alb-dulapuri-încorporate

tonul lemnului închis pentru un contrast puternic

design perete-living-lemn-nuc-canapea-alb-inchis

amenajare perete-sufragerie-lemn-nuc-panouri-de-perete-led-bandă-alb-perete-vopsea

amenajare perete-living-aspect lemn-panouri de perete-tv

amenajare perete-living-parchet-aspect-lemn-pardoseala-negru-bufet

perete-design-living-camera-din-lemn-arata-led-benzi-perete-tv

design perete-living-lemn-optica-laminat-pardoseala-perete-acelasi

design-perete-living-camera-lemn-arata-gri-perete-vopsea-industriala

amenajare perete-living-lemn-optică-lemn-recuperat-podele-lumini-de-perete-gri-colț-canapea

amenajare perete-sufragerie-panouri-de-perete-lucios-lucioase-gri-din-lemn

amenajare perete-living-lemn-aspect-arțar-panouri de perete-bufet

perete-design-living-culoare-culoare-mov-gri-canapea colț

perete-design-living-color-cappuchino-niche-wood

perete-design-living-room-maro-living-perete-geometric-violet-alb-negru

amenajare perete-camera de zi-aspect beton-panouri de perete-lumini de perete-canapea de colt

amenajare perete-sufragerie-aspect beton-panouri de perete-maro-colțar canapea

proiectare perete-living-beton-aspect-gri-living-perete-lemn-alb-lucios

amenajare perete-sufragerie-beton-aspect-efect-culoare-negru-colțar

perete-design-living-camera-3d-panouri-de-perete-cappucchino-colt-alb-canapea-iluminat-indirect

amenajare perete-sufragerie-zid de cărămidă-alb-roșu-accente-negru-alb

amenajare perete-sufragerie-zid de cărămidă-alb-dulap-lemn-deschis

amenajare perete-sufragerie-zid de cărămidă-alb-scândură-mică-tv

design-perete-living-camera-perete-caramida-mobilier-alb-scandinav

amenajare perete-sufragerie-cărămidă-perete-curele-roșii-colț-gri-canapea-raft de ladă de vin

design de perete-living-perete de cărămidă-dungă-alb-lumină-combinație-lemn

proiectare perete-sufragerie-cărămidă-perete-roșu-led-bandă-panouri-de-gips-carton

design perete-living-caramida-perete-optica-canapea-alba

design-perete-living-camera-caramida-perete-optica-mobila-alba-televizor-montat-pe-perete

amenajare perete-sufragerie-zid de cărămidă-optică-mobilier-nuc

amenajare perete-sufragerie-cărămidă-perete-optică-negru-lemn-bufet

design perete-sufragerie-cărămidă-perete-optic-gri-canapea de colț

amenajare perete-sufragerie-perete-cărămidă-mobilier-din-lemn-hol-podea-întuneric

design-perete-living-camera-perete-caramida-led-benzi-gri-bufet

amenajare perete-sufragerie-cărămidă-aspect-alb-bufet-tv

design-de-perete-living-curele-de-piatră-televizor-montat-pe-perete

design-perete-living-curele-de-piatră-capuccino-perete-vopsea-alb-bufet

amenajare perete-sufragerie-piatră-curele-gri deschis-Stegu-negru - alb

amenajare perete-sufragerie-piatră-curele-maro-insert de șemineu

design de perete-living-curea-piatră-maro-cappucchino-culoare

design-de-perete-living-camera-din-piatra-optica-alb-3D-efect-lemn-cu-luciu-stralucitor

design de perete-living-idei-modern-negru-piatra-optica-canapea-maro

perete-design-living-idei-camere-moderne-luminoase-perete-panouri-figuri-geometrice-dreptunghiuri

proiectare perete-living-idei-modern-gri-deschis-panou-separator-cameră minimalist

design de perete-living-idei-modern-extravagant-negru-tapițat-perete-fotoliu-candelabru

amenajare perete-living-idei-modern-maro-elegant-șemineu-tapițerie-catifea-albă

design de perete în camera de zi cărămidă-modern-maro-canapea-gri

design de perete în camera de zi mobilier gri-gresie-monocrom

design-de-perete-in-camera-de-zi-valuri-optice-naturale-nuante-gri-semineu

design-de-perete-în-camera-de-zi-lampă-minimalist-alb-negru

design-de-perete-in-camera-de-zi-grinzi-din-lemn-accent-lowboard