sufragerie

Poziționarea televizorului în mijlocul camerei – idei pentru configurarea televizoarelor în sufragerie

sfaturi de amenajare televizor în mijlocul camerei comodă modernă consolă masă scaun din lemn scaun bar plante contra

Găsirea locului potrivit pentru televizor în mijlocul camerei sau în spații de locuit în plan deschis, cu ferestre din podea până în tavan, poate fi o adevărată provocare. În aceste cazuri, plasarea dispozitivului pe un perete poate însemna că trebuie să vă așezați și să vă bucurați de restul interiorului. Poate însemna, de asemenea, că vă este greu să decideți dacă vă așezați mobilierul spre ecran sau spre vedere. Ce-ar fi dacă ai putea să te îndepărtezi de perete și să-ți pui televizorul în mijlocul camerei? Acest lucru este posibil și există doar câteva elemente esențiale pentru a implementa cu succes un astfel de proces de proiectare. Lăsați-vă inspirați de ideile noastre de mobilier pentru camera dvs. de zi, integrând corect televizorul în întregul concept.

Exemple de mobilier cu televizor în mijlocul camerei

televizor în mijlocul camerei cameră de zi trepied trepied trepied design creație idei de amenajare

Cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când decideți asupra acestui tip de design sunt ușor de urmat. Mai întâi puteți ascunde cablul și puteți acoperi partea din spate a televizorului cu o partiție de cameră sau un separator de cameră. Apoi așezați toate componentele, cum ar fi o conductă de cablu, în colțul din spatele carcasei. De asemenea, îl puteți păstra undeva pe peretele televizorului dacă aveți unul. Utilizați o bandă de alimentare în carcasă, astfel încât să puteți ascunde mizeria cablurilor din ea. Apoi, trebuie să ieșiți din dulapul relevant cu un singur cablu de alimentare sau, eventual, să utilizați o conexiune wireless.

ascunde televizorul în mijlocul camerei sufragerie idei tv perete sfaturi de amenajare perete despărțitor compartimentare cameră separator masă

Ideile de separare a camerei, precum cea din această fotografie, se potrivesc perfect într-o cameră mare, unde poate fi necesar să delimitați diferitele zone. Sufrageria frumoasă arată elegant din toate părțile și nu lasă să apară elemente de mobilier sau alte părți inutile. Prin faptul că nu este mai mare decât este necesar, televizorul definește zona de luat masa și de divertisment din mijlocul camerei, fără a separa efectiv camera.

tv in mijlocul camerei living trepied trepied trepied design creare idei de amenajare lampa scaun perna

Soclurile sunt un ajutor la îndemână și, dacă instalați una nouă, o puteți pune chiar sub dulapul TV. Acest lucru permite mai mult spațiu sub dulap pentru prize, deoarece acestea ies la câțiva centimetri de priză. Creați un capac de acces în partea de jos a carcasei, astfel încât să puteți ajunge la conector.

Idei de separare a camerei pentru televizor în mijlocul camerei

Televizor în mijlocul camerei living fereastră tavan-înalt alb televizor dulap cutie grădină

Într-o cameră de zi cu ferestre din podea până în tavan, pereții televizorului din mijlocul camerei sunt greu de găsit. O cutie pentru ecranul plat a fost, de asemenea, construită pentru a o adapta și, astfel, a o adapta la restul designului. Mobilierul este suficient de aproape de perete încât să existe o priză electrică. Cu toate aceste ferestre, totuși, o priză pe podea este cea mai bună opțiune.

ascunde televizorul în mijlocul camerei camera de zi perete TV vedere în spate casa gazon

Ascunderea spătarului televizorului cu ecran plat nu o face mai rea decât spătarele scaunelor sau a altor piese de mobilier care sunt vizibile din exterior. Dacă nu doriți să vedeți toate componentele tehnice suplimentare, cum ar fi playere DVD sau cutii de cablu. Cel mai bine este să păstrați ușile dulapului opace. Puteți face acest lucru instalând un dispozitiv fiică sub ecranul televizorului pentru fiecare articol pe care trebuie să-l faceți cu o telecomandă.

aparat de ridicat dulap tv cu ecran plat ridica zona inferioară de luat masa

Acesta nu este un televizor în mijlocul camerei, dar este pe deplin posibil să încorporezi o poziționare similară în propria cameră, după gustul tău. De exemplu, acest dulap TV are un dispozitiv de ridicare motorizat în interior, astfel încât să puteți ridica televizorul cu ecran plat. Puteți coborî totul în consecință, astfel încât să rămână ascuns pentru alte ocazii. Astfel de sisteme sunt pe piață de mult timp și pot fi instalate în aproape orice dulap cu spațiu suficient.

televizor cu ecran plat tv ridicator de pat ridica dormitorul inferior bucura

Deoarece televizorul trebuie să intre în carcasă și aveți nevoie și de un spațiu mai mic pentru motor, vă recomandăm o cutie mai lungă. Acest lucru vă permite să plasați componentele pe ambele părți ale televizorului, de jos. Oamenii folosesc de ani de zile ascensoare automate în dulapurile TV de la poalele unui pat. Priviți cu atenție și puteți vedea panoul din partea de sus a dulapului, unde televizorul apare în mijlocul camerei. Singura diferență în plasarea acestuia în zona principală de locuit este că nu puteți ascunde șirul sub un pat.

Conductă de cablu cu instalare încastrată

Televizor în mijlocul camerei, fereastră, sufragerie, tavan înalt, vedere la ghișe

Dacă nu găsiți un capac de sârmă care să se potrivească podelei dvs., există alte idei creative pentru a ascunde firele aglomerate. De exemplu, hârtia de contact autoadezivă este disponibilă în cereale din lemn și o varietate de culori. Cumpărați tipul de hârtie care se potrivește solului dvs. cât mai aproape posibil.

sfaturi de amenajare televizor în mijlocul camerei perete despărțitor modern curele de piatră canapea șemineu acoperiș înclinat

Folosiți-l pentru a înfășura carcasa cablului. Dacă aveți covoare, capacele cablurilor din țesătură pot fi echipate cu curele de velcro. Acestea vor funcționa în consecință pe ambele părți și vor fi realizate din lână sau fetru greu pentru a se potrivi cât mai bine cu covorul dvs. Pentru a scoate cabluri suplimentare, încercați un splitter, care este ideal pentru instalarea a două lămpi într-o priză.

sfaturi de amenajare televizor în mijlocul camerei design modern masă din lemn scări canapea fotoliu

Pentru cablurile care sunt încă expuse, puteți utiliza un capac cu un cablu de cauciuc sau puteți ascunde acest lucru în continuare cu hârtie de contact, cum ar fi bobul de lemn. Utilizați suporturi pentru plinte, de exemplu pentru a atașa o conductă de cablu la perete sau la podea. De asemenea, va ajuta la ascunderea cablurilor în continuare pentru a evita pericolele de declanșare. Dacă aveți multe fire conectate la o bandă de alimentare, vă recomandăm să ascundeți banda.

sfaturi de amenajare televizor in mijlocul camerei perete despartitor modern beton padure de caini

Mobilierul poate face minuni atunci când vine vorba de ascunderea unei încurcături de cabluri. Puteți utiliza cleme autoadezive pentru a fixa cablurile de-a lungul picioarelor mesei sau sub mobilier tapițat. Pentru a vă maximiza capacitatea de a ascunde mobilierul, nu uitați să comutați prizele sau, eventual, să mutați lampa de pe o parte a canapelei pe cealaltă. La fel, gândiți-vă dacă nu ar putea ajuta nici o altă piesă mică de mobilier. De exemplu, mesele de consolă (masa subțire care stă în spatele unei canapele) sunt o modalitate excelentă de a odihni lămpile. Acestea ar putea fi, de asemenea, un loc mai bun dacă încercați să vă ascundeți corzile.