sufragerie

Peretele de piatră din sufragerie ca expresie puternică a atemporalității

Perete de piatră în șemineu din living - cărămizi cu față cenușie-televizor

Un perete de piatră din sufragerie conferă fiecărui interior o notă specială și creează o atmosferă inconfundabilă. Pământ, aspru sau lustruit, este întotdeauna o chestiune de gust personal. Astăzi am pregătit o mică galerie de imagini cu camere fascinante în care zidul de piatră joacă un rol principal în proiectare. Lasă următoarele idei să te inspire!

Peretele de piatră din sufragerie – materialele

perete de piatră-living-cărămizi cu față albă-șemineu-pardoseală din lemn

Există într-adevăr multe modalități prin care puteți decora, îmbrăca și împodobi pereții sufrageriei. În zilele noastre, când arhitecții și designerii se confruntă întotdeauna cu noi provocări și se concentrează asupra modernului și remarcabilului, un astfel de perete de piatră din sufragerie este clar rigid, inovator și oferă o ambianță confortabilă și în același timp impresionant de luxoasă. Pentru interior, calcarul, piatră dură sau cărămidă este atașat la perete ca sol, lustruit sau spart. Atingerea frumoasă, primitoare, rurală sau minimalistă vă va invita în această zonă.

 Peretele de piatră din sufragerie – interacțiunea dintre piatră și lemn

perete de piatră-sufragerie-faianță-pardoseală-de-piatră-gri-întunecată-din-lemn

O dinamică între lemn și piatră este primul lucru care te lovește atunci când intri într-o cameră de zi cu un placaj de piatră. Cei care iubesc flerul rural pot susține și sublinia în mod impresionant relația reciprocă dintre aceste două materiale naturale. Luați, de exemplu, tavanele coborâte cu bețe de lemn și acolo unde se termină lemnul, peretele de piatră începe în sufragerie. Locul șemineului sau unde este instalat televizorul LED este de obicei îmbrăcat cu panouri de piatră. Versiunile ușoare în gri crud sau cu accente roșiatice pe cărămidă luminează interiorul sau înmoaie și estompează lumina din zona de luat masa. Pietrele atemporale și durabile din natură sunt conceptul principal la unul dintre cei mai mari producători din Germania Piatra naturală Mörz folosit.

perete de piatră-sufragerie-sticlă-uși glisante-sticlă-mese de cafea-tavan-aspect beton

Piatra este un element de construcție minunat și fascinant, care impresionează prin eleganță și naturalețe. Un design de perete cu pietre poate schimba complet camera de zi. Peretele de piatră conferă unui living simplu un fler elegant și rustic. Un zid de piatră vă oferă posibilitatea de a aduce natura în propria casă. Pereții de piatră din sufragerie amintesc puternic de o cabană rustică și confortabilă, dar arată întotdeauna reprezentativ și nobil. Dacă doriți să implementați acest aspect unic în propriile patru pereți, aveți mai multe opțiuni de proiectare.

perete de piatră-living-gri-carieră-pietre-șemineu-deschis

Un zid de piatră este un punct culminant absolut din toate punctele de vedere. Indiferent dacă utilizați piatră naturală sau utilizați panouri de perete în diferite modele, peretele de piatră va fi un punct de atracție excelent în casa dvs. Pentru a vă putea bucura mult timp de peretele de piatră, este recomandabil să alegeți produse de înaltă calitate. Înainte de a instala un perete de piatră, ar trebui să luați în considerare mai întâi ce atmosferă doriți să creați în camera dvs. de zi. Aveți opțiunea de a acoperi o zonă mare cu piatră sau doar de a pune accente și de a decora doar o parte a peretelui cu ea.

Minimalist și atemporal, cu un zid de piatră 

Couchtissch-made-solid-wood-pivotant-fotoliu-made-piele

Dacă doriți să setați un accent fin pe o zonă mai mică, piatra naturală într-o culoare mai închisă este deosebit de potrivită. Dacă decideți să proiectați un întreg perete cu piatră, trebuie să vă străduiți pentru o imagine generală armonioasă și să adaptați restul mobilierului. Dacă doriți să setați elemente atrăgătoare cu piatră, culorile puternice sunt foarte potrivite pentru acest lucru. Cu cât sunt mai vizibile pietrele selectate, cu atât va fi mai atractiv peretele de piatră. Dacă, pe de altă parte, doriți un perete simplu și reținut cu pietre, pietrele naturale ușoare oferă o soluție bună.

În versiuni dreptunghiulare mai lungi

mobilier-contemporan-cu-placare-de-perete-din-piatra-naturala

Dacă nu s-au planificat pereți de piatră pentru construcția casei dvs., puteți utiliza cărămizi cu față fabricate industrial. Ele nu sunt în nici un fel inferioare pietrei naturale reale și imită piatra naturală. În plus, pietrele de față sunt mai ușoare și mai puțin costisitoare decât pietrele naturale. Sunt fabricate din tencuială de parizit, cuarțit, granit și ardezie și vă pot înfrumuseța camera de zi cu un aspect de cărămidă sau un aspect de piatră naturală. De asemenea, puteți realiza un perete de piatră fără eforturi mari și ieftin cu ajutorul tapetelor foto sau cu motive cu aspect de piatră. Când proiectați camera de zi cu tapet, puteți alege designul dvs. și puteți crea o alternativă excelentă la adevăratul perete de piatră.

Suprafață antică și aspră a zidului de piatră, cu un aspect rural

Camera de zi-cu-verandă-cu-mobilier-luminos-perete-din-piatră naturală

Dacă aveți un perete de piatră, dar doriți să vă modernizați apartamentul, puteți obține multe lucruri cu o combinație de materiale din cameră. Un zid de piatră, înconjurat de pereți tencuiți cu ciment, arată foarte simplu și elegant. Combinația creează un contrast care contribuie la o atmosferă unică. Pereții de cărămidă cu diferitele lor gradații de culoare arată, de asemenea, frumos. Pereții din cărămidă roșie naturală conferă camerei un aer confortabil și dinamic. De asemenea, sunteți binevenit să încurcați stilurile de mobilare unul cu celălalt. Mobilierul rustic, de exemplu, poate fi combinat cu un șemineu modern.

Piatra naturală cu o suprafață aspră și ca pretext lustruit

Design-cameră-de-zi-cu-zid-de-cărămidă-cu-iluminat

Pereții de piatră arată minunat în combinație cu beton sau plăci. Un perete de piatră în combinație cu mobilier de epocă aduce un stil plăcut, mediteranean în camera de zi. Puteți picta peste un perete de cărămidă în alb și astfel puteți obține un aspect mai modern și mai simplu. Dacă pictați lumina de perete din piatră, păstrați structura pietrei și permiteți restului mobilierului de living să vină în propria lor. Pereții din piatră vă permit să amenajați o zonă de living într-un stil industrial contemporan.

Peretele îmbrăcat cu piatră naturală este un simbol atemporal

Perete de piatră naturală în sufragerie

Puteți picta o parte din peretele de piatră cu vopsea ușoară de perete și setați accente din metal în cameră. Lămpile pandantive rustice și decorațiunile metalice taie o siluetă fină pe fundalul peretelui de piatră și oferă aspectul industrial dorit. Desigur, sunt posibile și alte combinații în funcție de propriul gust, deoarece pereții din piatră oferă multe opțiuni de proiectare. Dacă doriți să scoateți în evidență peretele la modă din piatră din sufragerie, puteți obține multe lucruri cu iluminarea potrivită și setați accente. De exemplu, puteți lumina peretele de piatră cu pete. Suprafața peretelui va radia lumina caldă înapoi în cameră.

Pereți și colțuri jucăuși acoperiți cu piatră naturală

Perete de piatră-în-sufrageria-roșu-mobilier

Decor-zid-de-piatră-cu-canapea-în-figuri-simetrice

Panouri-de-piatră-cu-mobilier-de-lux

rotund-alb-canapea-perete-decor-cu-pietre-de-format mare

stâlpi-rectangulari-tavan-coborât-cu-decor-de-piatră-de-piatră

idei-originale-pentru-design-de-perete-cu-pietre-naturale

Tencuială-de-piatră-naturală-cu-nuanțe-gri-de-pică-interioare

sufragerie-moderna-si-rustica-cu-sticla-si-piatra-naturala

Interioare-minimaliste-cu-piatră-naturală-și-canapea-tapițată

echipamente-luxoase-și-moderne-cu-pereți-de-piatră-și-culori-bej

Design-luxos-cu-sfeșnice-coroană-și-cărămizi-roșiatice

executie-luxoasa-cu-perete-de-piatra-naturala

Designul zonei de lounge cu perete de piatră naturală

design-creativ-cu-decor-de-perete-realizat-din-mobilier-cu-dungi-de-piatra

Șemineu-cu-perete-din-piatră-decor-mobilier-tapițat-în-bej-deschis

mobilier-galben-deschis-cu-decor-de-perete-de-piatra

design-living-eclectic-cu-piatra-naturala

albastru-închis-cu-perete-gri-făcut din piatră naturală

Perete de cărămidă-cu-fotoliu-modern-în-față și-șemineu

Perete de cărămidă-cu-șemineu-living-cu-vedere-peisaj

Perete de piatră naturală în sufragerie

Perete de piatră naturală în sufragerie

Televizoare LED cu perete rotative într-un perete din piatră naturală

Lumina-cu-lemn-și-piatră-naturală

tavan-coborât-cu-decor-de-perete-din-lemn-și-piatră-naturală