sufragerie

Oglinzi în sufragerie – modele și idei frumoase pentru amenajare

Oglindă în living-cadru-lemn-mobilier-modern-stil rustic

Oglinda este un element decorativ și în același timp util în instalația care este utilizată în aproape fiecare cameră. Oglinda împodobește adesea camera de zi. Poate avea o mare varietate de forme și modele și poate fi proiectat și cu rame realizate din diferite materiale. O selecție de modele impresionante, precum și idei interesante de design interior cu unul Oglindă în sufragerie am dori să vă arătăm în acest articol.

Puneți oglinzi în sufragerie

oglindă-living-look-mirror-boca-do-lobo-vintage-dresser-patchwork-marble-wall

Oglinzile din sufragerie pot fi o atracție interesantă, mai ales dacă impresionează prin designul lor. Acesta este și cazul modelului „Glance” de la Boca do Lobo. Oglinda de perete este limitată și are aspectul unei frunze de nuferi. Decorul auriu este destul de uitat și oferă, de asemenea, aspectul spargerii oglinzii.

Alege oglinzi moderne și simple în sufragerie

Oglindă în living oglindă cu perete rotund-canapea-zonă de relaxare-pufuri

O oglindă rotundă, de asemenea, arată foarte frumos pe perete într-o versiune simplă. Puteți decora orice zonă cu o oglindă în camera de zi. În acest exemplu, oglinda este deasupra zonei de relaxare. Dar poți evidenția și o masă laterală sau o comodă. Un perete gol arată mult mai frumos cu o oglindă.

Oglindă mare în sufragerie

Oglindă în living oglindă în picioare-vintage-alb-mare-design

O oglindă de perete albă nu este potrivită doar pentru modern, ci și pentru stilul vintage și shabby chic. Oglinda cu cadru din lemn este supradimensionată și împodobește peretele unui living confortabil. O oglindă în camera de zi este, de asemenea, foarte practică pentru camerele mici, deoarece o face să arate mai spațioasă.

Oglindă mare, pătrată, în sufragerie

oglindă în sufragerie birk-meridiani-retro-form-modern-round-corner-side tables

Această oglindă impresionantă și imensă a lui Meriadiani se numește „Birk” și are un anumit farmec retro, în ciuda designului său modern. Cadrul din lemn este acoperit cu piele și creează un accent interesant în designul altfel simplu. Dacă vrei să etalezi această oglindă în sufragerie, ai de ales între trei dimensiuni diferite.

Aspect uzat – „Oglindă de bronz” de Notre Monde

Oglindă în sufragerie bronz-oglindă-notre-monde-shabby-style-wear-look-attractive

Lucrul special la acest model nu este doar stilul simplu și modern. De fapt, acest lucru este combinat într-un mod original cu un aspect uzat, potrivit pentru diferite stiluri de interior. Cadrul metalic poate fi combinat minunat cu mobilier din metal. Alegeți această oglindă din sufragerie și creați un adevărat punct culminant.

Oglindă vintage în alb

oglindă-living-șemineu-decor-idee-vintage-cadru-orient-covor-masă de cafea

O altă zonă perfectă pentru oglinda din sufragerie este șemineul. De multe ori peretele de deasupra este gol, motiv pentru care acum îl puteți proiecta cu o oglindă potrivită. Nu contează dacă oglinda este atârnată pe perete sau pe cămin. Ideea de decorare va arăta minunat în ambele sensuri și va îmbunătăți camera.

Oglindă în fereastră

oglindă-living-fereastră-remodelare-placare-perete-lemn-parchet-covor

O oglindă nu trebuie să fie scumpă pentru a arăta grozav. Aici puteți vedea cum o fereastră veche poate fi utilizată pentru a deveni o oglindă atractivă în camera de zi. Oglinda în sine poate fi comandată ieftin și tăiată la dimensiune, după care este lipită pur și simplu de partea din spate a ferestrei. Apoi îl puteți folosi pentru a decora camera după cum doriți.

Oglindă cu cadru din lemn

oglindă-living-cadru-lemn-rustic-fotoliu-mare-masă laterală-metal

O oglindă supradimensionată din sufragerie arată foarte chic atât cu cât și fără cadru. Exemplul de mai sus are un cadru din lemn foarte larg și se sprijină de un perete proiectat ca zonă de relaxare. În acest fel, puteți folosi o oglindă în sufragerie pentru a evidenția anumite zone sau a le separa vizual de restul.

Oglindă în argint

mirror-living room-topo-titan-deknudt-mirrors-silver-color-standing-mirror

Această oglindă modernă provine de la Deknudt Mirrors și se numește “Topo Titan”. Cadrul atractiv, ondulat atrage imediat atenția datorită suprafeței sale argintii strălucitoare. Dimensiunea sa facilitează agățarea pe perete. Dar chiar sprijinindu-se de perete, oglinda din sufragerie pare nu mai puțin impresionantă.

Combinați oglinzile pentru camera de zi

oglindă-living-cadru-muuto-retro-combina-sifonier-modern-design-beton

De ce să nu faci și un colaj din oglinzi? Ce este posibil cu fotografiile și imaginile este în cele din urmă potrivit și pentru oglinzile din sufragerie. Toate cele trei modele provin dintr-o colecție Muuto și au din nou colțuri rotunjite care amintesc de stilul retro. În plus, există sticla diferit nuanțată, care oferă accente subtile de culoare pe perete.

Oglindă cu aspect de soare

oglindă-sufragerie-mare-perete-mic-design-albastru-art-deco-canapea-bej

Un colaj interesant a fost creat și în acest living. Cadrele oglinzilor, care amintesc de soare, contribuie în special la acest lucru. Cel mai bine este să alegeți un perete de accent pentru a crea un colaj de oglinzi. Acest perete albastru evidențiază perfect cadrele aurii. Oglinzile rotunde și ovale de diferite dimensiuni au fost combinate în sufragerie.

Oglindă fără cadru cu raft

oglindă-living-eidos-bontempi-casa-perete-oglindă-raft-decor-perete-candelabru-cărămidă-perete-alb

O oglindă care nu este doar o oglindă – acesta este modelul „Eidos” de la Bontempi Casa. Este echipat cu două rafturi din sticlă care pot fi folosite ca rafturi. Acest lucru face ca oglinda din sufragerie să fie decorul perfect deasupra canapelei, dar și pentru alte zone. Decorează-ți peretele într-un mod special cu oglinda de perete!

Oglindă mare de perete în spatele canapelei

oglindă-living-canapea-design-camere-mici-decora-mobilier-alb

O oglindă care se extinde de la podea până la tavan este deosebit de impresionantă. Aceasta poate consta dintr-o întreagă suprafață a oglinzii, precum și din elemente individuale, ca în acest exemplu. Cu cât este mai mare oglinda din sufragerie, cu atât este mai bun efectul, dacă urmează să fie folosit pentru a mări vizual camera.

Cadru oglindă aurie

oglindă-living-art-deco-mobilier-vintage-fler-șemineu-decorare-piatră naturală

Iată un alt exemplu de modul în care puteți decora șemineul cu o oglindă. Pentru un posibil cadru de oglindă, alegeți o culoare care să contrasteze cu culoarea peretelui, astfel încât oglinda să poată fi mai eficientă în camera de zi. În acest caz, un perete cu accent destul de cenușiu din piatră naturală a fost combinat cu un cadru auriu.

Oglindă în sufragerie din elemente individuale

oglindă-cameră-de-zi-miraj-lema-dungi-arată-modern-decorare-cameră-de-zi-interior

Această oglindă este formată din mai multe oglinzi înguste, care sunt, de asemenea, orientate în unghiuri și direcții diferite. Oglinda “Mirage” de la Lema este potrivită atât pentru stilurile de mobilier moderne, cât și pentru cele tradiționale, în care urmează să fie creată o interacțiune între tradiție și modernitate. O idee atractivă dacă vrei să pui o oglindă în sufragerie.

Sifonier din oglindă

oglindă-living-cameră-cubric-riflessi-comodă-original-modern-abstract-cadru-de-suprafață

În loc de o oglindă clasică, puteți utiliza și mobilier pentru a crea suprafețe reflectorizante în camera de zi. Această comodă de la Riflessi, numită „Cubric”, este minunată de potrivită. Comoda poate fi combinată de asemenea cu o oglindă în sufragerie. Ușile abstracte ale dulapului sunt perfecte pentru facilități cu modele geometrice.

Dulap cu uși oglindite în sufragerie

oglindă-living-dulap-living-perete-oglindă-uși-idei-interioare

Acest dulap este folosit în același mod și decorează camera în loc de un perete. Dulapul mare garantează mult spațiu de depozitare în sufrageria mică. Ușile oglinzite au fost alese astfel încât să nu restricționeze spațiul în ciuda dimensiunilor sale. Nu veți găsi o modalitate originală de a folosi oglinzile în camera de zi?

Oglindă rotundă cu cadru

oglindă-sufragerie-mic-rotund-pinion-kare-design-cadru-gri-canapea

Dacă doriți doar să setați un accent subtil, decorativ cu oglinda din sufragerie, alegeți pur și simplu o dimensiune mai mică, care poate fi echipată cu un cadru special după dorință. „Sprocket” de Kare Design, de exemplu, este un decor de perete minunat, care completează restul interiorului în ceea ce privește culoarea. Cadrul este, de asemenea, format din mici oglinzi.

Oglindă de living cu cadru din lemn – „Oglinda triptică” de Ivar

oglindă-living-grupuri-triptice-oglindă-ivar-mobilier-galben-fotoliu-canapea-pernă-covor persan

Trei oglinzi mari împodobesc zona de deasupra canapelei, creând un perete atractiv. Cadrele din lemn se îmbină cu podeaua și mobilierul, în timp ce modelele create de rame completează stilul modern. Oglinzile din sufragerie reflectă lumina și creează o atmosferă luminoasă și plăcută, chiar și seara, datorită luminilor încorporate deasupra oglinzilor.