sufragerie

Mobilier elegant pentru camera de zi pentru fiecare cameră

mobilier elegant de living canapea colț modernă mansardă

Fiind centrul vieții de zi cu zi la domiciliu, camera de zi are o importanță deosebită: este un punct de întâlnire pentru familie, un loc de relaxare după o zi obositoare și o zonă de lounge pentru divertismentul oaspeților. În consecință, mobilierul elegant al camerei de zi ar trebui să răspundă nevoilor individuale ale rezidenților și să aibă un aspect armonios.

Mobilier elegant de cameră de zi – zona de living ca un accent modern

mobilier de living elegant, zonă de living din piele

În timp ce fotoliile și cele cu două locuri au fost din ce în ce mai atractive pentru mobilierul elegant al camerei de zi în ultimii ani, accentul pe spațiile de locuit confortabile și spațioase crește în sezonul 2015. Alternativele de canapea, care sunt adesea largi și adânci, oferă spațiu pentru întreaga familie pentru a se bucura confortabil de timpul petrecut împreună în timp ce vorbesc, se joacă și se relaxează.

În camerele mari, grupul spațios de relaxare poate fi folosit ca o piesă de mobilier care împarte camera, precum și un ochi elegant, care oferă, de asemenea, locuri pentru membrii familiei și oaspeții în camere mai mici. Modelele moderne renunță la modele colorate și elemente decorative atrăgătoare în favoarea culorilor simple șic cu huse din microfibră ușor de întreținut sau piele fină. Confortul cu stilul devine o tendință care poate fi completată individual cu cele mai noi culori de modă.

Mobilier elegant de cameră de zi – stiluri diferite care să se potrivească gustului dumneavoastră

Mobilier elegant de living, în stil rustic semi-circular

Preferați trenurile clasice cu o atmosferă confortabilă în stilul mobilierului? Sau te interesează un aspect minimalist de designer care impresionează prin linii clare și eleganță atemporală? Combinația mobilierului dvs. de living în funcție de preferințele dvs. individuale permite combinația armonioasă de masă, dulapuri și rafturi pentru a crea o zonă de living într-un aspect uniform, precum și într-un amestec de stiluri cu contrast ridicat. În mobilierul modern al camerei de zi, mobilierul cu un aspect cald și confortabil din lemn natural și un aspect natural din lemn poate fi găsit alături de mobilier de designer cu linii clare până la design minimalist și variante elegante, jucăușe în aspectul Chesterfield.

De obicei, veți găsi tonuri neutre ale paletei de culori la modă în prezent în mobilier, astfel încât să le puteți completa cu culori de modă elegante, după cum doriți. 2015 vă oferă alb-negru clasic, precum și o gamă largă de tonuri de gri pe lângă tonurile naturale de nisip și pământ. Cu toate acestea, culorile neobișnuite ale modei pot fi găsite și în mobilier: puteți alege, de asemenea, învelișurile zonei de locuit în variante elegante roșii și roz sau culori la modă de pădure și de mare, care renunță complet la modele sălbatice în conformitate cu tendințele actuale de viață și tonul dorit pentru Lasă-i să fie atrăgători. Dacă, pe de altă parte, preferați un aspect mai puțin contrastant, tonurile pastelate subtile aduc un aspect inteligent în camera dvs. de zi, care, de asemenea, se armonizează perfect cu aspectul vintage atemporal..

Mobilier elegant de cameră de zi – setați accente cu culori la modă în decorul casei

Mobilier elegant de living-unitate de perete din lemn-canapea de colț-tablouri

Alegeți stilul preferat în funcție de compoziția dvs. sau utilizați seturi de sufragerie de la furnizori cunoscuți, cum ar fi la www.moebel-sensation.de ca bază pentru amenajarea elegantă a casei dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți adăuga ultimele atingeri în camera dvs. de zi cu accesoriile potrivite pentru casă. Și aici aveți o gamă largă de opțiuni pentru a crea un loc confortabil și confortabil cu mobilierul de sufragerie selectat. Culorile puternice ale tendințelor roșu, verde și tonurile albastre inspirate de mare asigură un aspect viu în perdele, perne și decor, care sunt combinate cu tonurile metalice de trend pentru a crea o ambianță nobilă. Culorile metalice sunt disponibile în versiuni lucioase și mate și oferă casei tale un stil elegant în care tu și familia ta te simți la fel de confortabil ca și oaspeții tăi.

Livingul eclectic combină stilul clasic cu mobilierul modern

elegant-living room decor-living peisaj-idei

Living alb cu perne colorate pentru scaune

Mobilier-living elegant-modern-complet-alb-idei

Mobilier elegant de living, cu o canapea de culoare fructe de pădure

Decor elegant-living-canapea-culori căpșuni