sufragerie

Mobilați minimalist – 17 camere de zi moderne, cu un design redus

mobilier minimalist panouri din lemn living

Dacă visezi un living care să fie un amestec reușit de modernitate și confort și care se caracterizează prin simplitate, eleganță și decor redus, îți poți amenaja camera de zi într-un mod minimalist. Mobilierul minimalist este funcțional și primitor în același timp și împerechează culorile și liniile clare într-un mod frumos. Inspirați-vă despre stilul de viață minimalist din următoarea galerie de imagini și vedeți idei noi și originale și exemple de viață minimalistă.

Mobilați camera de zi într-un mod minimalist și creați o ambianță liniștită

interior-imagini-minimaliste-amenajare-zonă-de-locuit

Dacă doriți să conferați livingului un aspect minimalist, trebuie să urmați câteva reguli care vă vor ajuta să oferiți zonei de zi pace și claritate. Deși viața minimă se concentrează pe a deține mai puțin, camera nu trebuie, desigur, să pară mohorâtă și goală. Mobilarea minimalistă nu înseamnă în niciun caz că camerele devin goale și impersonale, motiv pentru care nu ar trebui să uitați de atingerea personală atunci când reduceți și chiar să o folosiți foarte specific.

Living cu mobilier minimalist

mobilier-masă joasă de cafea-fereastră față

Ca și în cazul oricărui alt stil de locuit, mobilierul funcțional și confortabil este unul dintre cele mai importante elemente la amenajarea oricărei camere. Mobilierul minimalist se remarcă prin liniile sale clare și curate și culorile prietenoase, mai ales deschise. Culorile deschise fac ca camera de zi să arate mai primitoare și mai transparentă. Într-un interior minimalist, canapeaua este poate cea mai importantă piesă de mobilier.

covor-canapea-negru-gri

Culorile de la alb la crem, bej și maro până la tonuri de gri se potrivesc perfect stilului de viață minimalist și fac din canapea ca componentă a mobilierului inima camerei. Desigur, puteți completa și relaxa culoarea de bază subtilă cu accente și culori contrastante. Restul mobilierului, cum ar fi măsuța de cafea, comoda sau dulapul, trebuie păstrate și în culori deschise.

Decor redus și suprafețe libere

set-up-deco-minimalist-color-neutru

Stilul minimalist evită în mod deliberat obiectele inutile, motiv pentru care decorul nu poate fi echivalat cu stilul clasic de amenajare. Accentul este pus pe câteva obiecte decorative așezate în mod deliberat, care creează suprafețe libere. Comoda mare rămâne lipsită de diverse figuri și accesorii decorative și radiază calm și seninătate locuitorilor și vizitatorilor.

Mobilați minimalistul și creați podele gratuite

proiectare perete-raft-carte-decor-minimalist

O altă condiție prealabilă pentru aspectul minimalist dorit este podeaua liberă. În ceea ce privește pardoseala, puteți opta pentru un parchet cald, precum și pentru dale elegante și elegante. Dacă podeaua este prea goală pentru dvs., nu trebuie să vă descurcați fără un covor sau un alergător, desigur, dar acestea ar trebui păstrate și în culori deschise.

alb-negru-canapea-alamă-perdele de masă laterale

Dacă se urmărește stilul minimalist, nu există loc pentru niciun alt accesoriu pentru casă pe podea, cu excepția celor care au o funcție. Un raft de reviste frumos sau un coș pentru lemn de foc nu afectează în niciun caz interiorul minimalist. Dacă decorați într-un mod minimalist, puteți adăuga câteva plante în ghivece la decor și puteți aduce viață în cameră.

Idei de viață minimaliste pentru proiectarea pereților

lămpi de canapea minimaliste de perete de cărămidă

Pereții din mobilierul minimal se caracterizează și prin designul redus. Culorile strălucitoare și prietenoase care sunt caracteristice minimalismului sunt, de asemenea, utilizate în proiectarea pereților. Dacă vrei să trăiești într-un mod minimalist, ar trebui să te descurci fără decorațiuni de perete sau să folosești doar imagini și alte decorațiuni de perete într-o măsură limitată.

mobilier-alb-minimalist-masuta de cafea-marmura

Dacă doriți să puneți o imagine frumoasă în centrul atenției, ar trebui să utilizați culori care rămân fidele stilului. Pentru a vă bucura de golul intenționat al pereților, evitați cadrele mari și superbe. Acest lucru se datorează faptului că acestea vor perturba stabilirea unanimă. Oglinzile din zona de living ar trebui, de asemenea, să fie aranjate cu atenție. Decorați întotdeauna în acest stil de viață cu un instinct sigur și lăsați-vă gândurile și imaginația să rătăcească prin spațiile deschise.

Creați un mediu de viață variat

mansarda-sufragerie-pandantive-lumini-minimaliste

A-ți furniza propriile patru pereți într-un mod minimalist nu înseamnă, așa cum ai văzut deja, acordarea priorității monotoniei. Dacă doriți să aduceți ceva dinamism și profunzime în stilul minimalist, puteți utiliza texturi și țesături și astfel puteți crea o ambianță unică, rămânând în același timp minimalistului.

canapea minimalista semineu masa din lemn

Uitați-vă la exemplul de mai sus! Aici, lemnul cu bobul vizibil a fost combinat cu piele fină, bej. Canapeaua modernă și dreaptă și extraordinara măsuță de cafea din lemn se armonizează perfect. Sunteți binevenit să vă jucați cu alte materiale și țesături antiderapante și să creați un interior unic, minimalist.

Decorarea ferestrelor în conformitate cu stilul de locuit

panouri de perete-perdele-mobilier-minimalist

Dacă vrei să trăiești minimalist și să te străduiești pentru un stil complet realizat, nu trebuie să uiți decorul ferestrei. Perdelele luxuriante și modelate sunt cu siguranță deplasate aici și le-ar lipsi senzația spațială dorită. Ai perfectă dreptate cu perdele netede, netede, în culori naturale, gri sau alb și te poți bucura de intimitatea ta oricând dorești.

Mobilați într-un mod minimalist și stocați-vă în stil

șemineu-electric-masă-de-cafea-mobilier-simplu

Cu mobilierul minimalist, cu siguranță trebuie să vă despărțiți de unele obiecte decorative și alte obiecte. Desigur, nu vorbim aici de eliminare, ci de depozitare și depozitare. Accesoriile decorative care nu se potrivesc cu noul stil pot fi depozitate la subsol sau la mansardă. Desigur, puteți păstra haine sau alte obiecte care sunt adesea folosite în cameră.

Lămpi suspendate-filigran-scaune-oglinzi

Fronturile închise ale dulapului, de culoarea pereților, se îmbină perfect cu mobilierul minimalist și lasă o impresie simplă și ordonată. Designul peretelui și, astfel, aspectul general al camerei nu sunt întrerupte. Rafturile deschise nu sunt o soluție bună într-o cameră de zi redusă.

Îmbogățiți aspectul minimalist cu culoare

scaun suspendat-living-mobilier-mansardă

Deși mobilierul minimalist prin definiție înseamnă utilizarea de culori subtile, asta nu înseamnă că o atingere de culoare va deteriora mobilierul modern și minimalist. Dimpotrivă, puteți seta accente minunate în zona de zi cu perne colorate sau tapițerie. O piesă de mobilier extraordinară nu este, de asemenea, deplasată și evocă o instalație minimalistă unică și creativă.

Joc tentant de forme și materiale

living-zona de luat masa-mobilier-mese laterale

După cum sa menționat deja, detaliile jucăușe și intruzive din camera de zi modernă și redusă trebuie evitate. Dar dacă lăsați diferite forme și materiale să funcționeze într-o combinație aproape aleatorie, veți crea fără îndoială mobilier contemporan de living cu un farmec foarte special.

imagini-alb-living-camera-dreapta-caramida

Implementarea stilului de viață minimalist este relativ ușoară, deoarece fiecare piesă de mobilier are un impact. Cu toate acestea, pentru o imagine de ansamblu de succes, este foarte important să urmați în mod consecvent acest stil de amenajare. În caz contrar, efectul spațial dorit nu poate fi atins.