sufragerie

Idei de sufragerie pentru canapea neagră – cum să combinați corect?

idei de living pentru canapea neagra piele-alb-marmura-canapea-lumina-ambianta

O canapea neagră arată fără îndoială elegantă, modernă și elegantă. Cu toate acestea, unii nu îndrăznesc să aleagă această culoare pentru canapea, deoarece nu sunt siguri cum să combine corect culoarea întunecată fără a risca o atmosferă prea întunecată. Aici intervine articolul nostru util. Avem o galerie de la Idei de living pentru canapea neagra compilat. Cu ajutorul lor veți obține variante excelente pentru alegerea culorii și cu ce stiluri poate fi combinată canapeaua neagră.

Idei de living pentru canapea neagră – turcoaz ca accent

idei de living pentru canapea neagra piele-turcoaz-idee-deco-covor oriental

Dacă nu doriți un design interior extrem de neutru, puteți condimenta o cameră alb-negru ca aceasta minunat, cu câteva accente de culoare. Turcoazul este în prezent foarte la modă și se potrivește foarte bine cu canapeaua neagră. Puteți implementa idei de living elegante pentru canapea neagră cu turcoaz, cu diverse accesorii și decorațiuni, cum ar fi cu covor, perdele sau perne.

Idei de living pentru canapea neagră – accente de culoare roz

idei de sufragerie pentru covor canapea neagră accente roz grămadă

Deoarece nu numai canapeaua, ci și covorul și podeaua au fost alese pentru a fi negre în acest living, a fost necesară compensarea. Acest lucru se realizează prin pereții albi. Utilizarea multor obiecte și mobilier întunecat în această cameră de zi a fost posibilă și datorită fațadelor mari de ferestre care permit multă lumină să intre în cameră. De asemenea, merită menționate accentele roz, pe care le puteți folosi și pentru ideile dvs. de living pentru canapea neagră.

Idei colorate de living cu portocaliu

idei de sufragerie pentru canapea neagră portocaliu-combinare-mobilier-inspirație

În principiu, toate culorile deschise și puternice sunt potrivite pentru ideile de sufragerie pentru canapea neagră. Pe care o alegeți depinde de ambianța pe care doriți să o atingeți. Albastru și verde, de exemplu, creează o atmosferă mai rece, în timp ce roșu, galben sau portocaliu, ca în acest exemplu, creează căldură. Canapeaua neagră este, de asemenea, combinată cu pereți de beton gri.

Canapea din piele în negru

sufragerie-idei-canapea-neagra-canapea-piele-canapea-sticla-masa de cafea-laminat-confort

O canapea din piele este atractivă, elegantă și, de asemenea, ușor de întreținut. Formează punctul focal perfect în spațiul de locuit și ar trebui luat în considerare pentru ideile dvs. de living pentru canapea neagră, deoarece este potrivit pentru orice stil. Culorile sale neutre pot fi combinate cu diferite modele. O pardoseală ușoară din lemn este, de asemenea, o alegere excelentă pentru a accentua canapeaua.

Idei de living în clădiri vechi

idei-sufragerie-pentru-canapea-neagra-alba-combinand-lambriuri-de-perete-lemn-vintage

Aici puteți vedea un amestec de două stiluri. Clădirea veche, cu tavanul înalt și lambriurile din lemn pentru pereți, este combinată cu succes cu mobilier modern. Deci, după cum puteți vedea, nu există limite și reguli specifice care trebuie respectate pentru ideile de sufragerie pentru canapeaua neagră. Canapeaua neagră are perne colorate pentru a adăuga un pic de pep. Acest amestec de stiluri creează un interior deosebit de elegant și elegant.

Perete accent și canapea în negru

living-idei-negru-canapea-accent perete-lowboard-scaune

Pentru ca canapeaua neagră să nu fie comandată și să nu fie ridicată în cameră, este o idee bună să o combinați cu alte elemente negre sau întunecate. Un perete de accent ca acesta este foarte potrivit pentru asta. Dar ai grijă să nu exagerezi. Cu prea multe elemente întunecate, este posibil să obțineți o cameră cu aspect depresiv și care cu siguranță nu aparține doar ideilor de sufragerie pentru canapea neagră pe care le aveți în minte.

Tonuri naturale

living-idei-negru-canapea-tonuri-naturale-bej-maslin-alb-fotoliu

Veți obține, fără îndoială, idei prietenoase de sufragerie pentru canapele negre dacă utilizați tonuri naturale pentru restul mobilierului. O pardoseală din lemn, un covor decorativ în verde măslin, bej sau o culoare similară și pereții luminoși, împreună cu canapeaua neagră, creează o ambianță confortabilă care arată foarte elegant în același timp.

Canapea neagră și piatră naturală

living-idei-negru-canapea-culori-bej-șemineu-piatră naturală-decor

Nu este această interacțiune între canapeaua din piele neagră și piatra naturală ușoară, pur și simplu uluitoare? Cu această variantă, puteți implementa și ideile de living pentru canapelele negre menționate mai sus, în care au fost folosite tonuri naturale. Materialele naturale adevărate sunt o completare perfectă a culorilor și creează un design armonios al camerei, care nu lipsește de eleganță.

Acoperire de perete gri închis

idei de living pentru canapea neagra vintage-moderne-eames-pereti-gri

Mobilierul monocrom este, de asemenea, idei de sufragerie potrivite pentru canapeaua neagră. Canapeaua neagră este combinată cu elemente în nuanțe de gri, precum placarea peretelui și podeaua. În acest exemplu, efectul alb-negru este creat și de mobilierul de așezare. Scaunele maro Eames și iluminatul creează accente calde.

Idei de cortină cameră de zi

sufragerie-idei-canapea-neagra-masa-de-masa-eames-lumini-pandantive albe

Această facilitate alb-negru are și accente maro, care de această dată sunt reprezentate de diverse mobilier din lemn. Acest lucru este important, de asemenea, dacă doriți să vă faceți camera de zi mai plină de viață și nu în idei de cameră de zi prea neutre și monotone pentru canapea neagră. Podeaua albă din dale arată prietenoasă, perdelele repetă la rândul lor combinația alb-negru de canapea și măsuță de cafea.

Simplu și elegant

sufragerie-idei-canapea-neagra-fix-fata-masuta-laterala-taburet-metalic

Canapeaua neagră este izbitoare în sine datorită culorii sale elegante, dar puteți intensifica acest efect dacă utilizați culori contract și mai puține decorațiuni care vă pot distrage atenția. Mai ales un living mic ar trebui să ia în considerare aceste idei de living pentru o canapea neagră. O ambianță apăsătoare prezintă un risc mai mare decât în ​​camerele de zi foarte spațioase.

Design nobil

living-idei-negru-canapea-șemineu-vintage-alb-candelabru-clădire veche

Aici puteți vedea o cameră de zi într-o clădire veche, ale cărei elemente vintage sunt combinate cu mobilier modern. Și, deși astfel de idei de sufragerie pentru canapele negre par destul de abstracte, rezultatul este un interior armonios, care are și un efect plin de farmec datorită șemineului și oglinzii ornamentate, precum și a candelabrului. Covorul de culoare crem, cu mormane adânci, emană, de asemenea, confort și confort.

Idei de amenajare a pereților camerei de zi

sufragerie-idei-canapea-neagra-lux-moderna-perete-din-caramida-deschisa-semineu-cu-luciu

În camera de zi modernă, un perete de cărămidă poate fi folosit și pentru a completa canapeaua neagră. Culoarea caldă poate fi completată de alte nuanțe calde, cum ar fi un covor maro în acest caz. În acest caz, ideile de sufragerie pentru canapele negre includ nu numai mai multe mobilier negru, ci și suprafețe albe, simple pentru podea și șemineu.

Monocrom cu un fler vintage

living-idei-canapea-neagra-roche-bobois-parchet-plasa-cu-pereti-intunecati

Aici vedeți din nou un apartament vechi, cu o ambianță fermecătoare. Pereții sunt proiectați în gri de data aceasta. Același lucru este valabil și pentru ramele ferestrelor. Alte idei de sufragerie pentru o canapea neagră sunt parchetul autentic, unele cu model de șiret și fotoliile din piele în negru. Rezultatul este o facilitate nobilă în care nu lipsește flerul modern.

Idei pentru sufragerie în stil scandinav

sufragerie-idei-canapea-neagra-lampa-podea-mobilier-stil-scandinav

Combinația de alb și negru nu este utilizată rar în mobilierul scandinav. În acest exemplu, nu numai canapeaua este neagră, ci și scaunul, unele decorațiuni și un perete. Aceste idei de canapea neagră din living sunt evidențiate de o mulțime de mobilier și elemente albe. De asemenea, nu lipsesc accentele colorate în acest apartament.

Minimalist în alb și negru

living-idei-negru-canapea-alb-interior-bucatarie-masa-metalica

Un contrast puternic de culoare este creat în acest apartament minimalist. Spațiile de relaxare și de luat masa sunt singurele locuri în care s-a folosit mobilier întunecat. Restul camerelor sunt proiectate în alb. Oricine îi place interioarele super simple și caută idei de sufragerie pentru canapele negre este garantat că se va îndrăgosti de acest exemplu imediat.

Mobilarea camerei de zi – idei care să vă inspire

sufragerie-idei-canapea-neagra-alba-masuta-de-cafea-covor-gri-perne-canapea-colorate

Aici vedeți un amestec de culori diferite ca idei de sufragerie pentru canapea neagră. Canapeaua neagră formează din nou centrul. Există, de asemenea, o măsuță de cafea albă, un covor gri cu adâncime și accente de culori vii sub formă de perne de canapea și o pătură. Covorul servește pentru a crea un contrast. În caz contrar, canapeaua ar putea fi mai puțin vizibilă pe parchetul întunecat.

Idei frumoase de sufragerie

idei de living pentru canapea neagra semineu-modern-bej-podea

Ideile de living pentru canapeaua neagră sunt mai mult decât clare în acest interior. După cum puteți vedea imediat, culoarea principală este negru. Îl puteți găsi nu numai în mobilier, ci și în tapetul foto și în compartimentul șemineului. Podeaua de lemn deschisă și pereții albi servesc drept contrast. Un design cu adevărat elegant, nu-i așa??