sufragerie

Idei de sisteme de perete pentru proiectarea sufrageriei moderne

Idei perete camera de zi lemn real stejar luminos living modern amenajat

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o unitate de perete nouă. Pe de o parte, ar trebui să fie modern, fără a lipsi un aspect familiar. Liniile clare sunt un semn distinctiv al mobilierului modern, care se reflectă și în unitatea de perete. Iluminatul indirect este, de asemenea, foarte popular și la modă, după cum puteți vedea din următoarele atractive Idei de perete va observa.

Idei pentru unități de perete – care este potrivită pentru camera dvs. de zi?

Idei perete living sufragerie sticlă albă lucioasă vitrine iluminare maro ciocolată

Ideile de unități de perete constau din exemple în finisaje din lemn lucios, moderne, precum și variante clasice modernizate. Aruncați o privire la ideile unității de perete și găsiți o variantă potrivită pentru camera dvs. de zi.

1. Idei de perete de pe rafturi

Idei pentru unități de perete fronturi cu luciu ridicat bufet culoare roșie

Această unitate de perete din lemn maro închis este mai degrabă un raft mare, perfect pentru amenajarea decorațiunilor și depozitarea cărților. Ușa glisantă în bordeaux și luciu ridicat oferă un accent de culoare, oferind unității de perete un aspect modern. Este, de asemenea, utilizat pentru a acoperi televizorul sau alte compartimente și, astfel, să le protejeze de praf. Unitatea de perete se potrivește perfect cu nuanțele de gri care alcătuiesc restul camerei de zi.

2. Idei de perete cu iluminare armonioasă

Idei de perete pentru sufragerie Iluminat cu LED cu luciu alb, amenajat camera de zi

Această unitate de perete, care constă dintr-o combinație de alb elegant și un ton de lemn deschis, are și un design interesant. Ceea ce frapează aici este dulapul, care are o formă curbată, precum și iluminatul indirect de pe raft. Interacțiunea culorilor deschise cu iluminarea caldă creează o ambianță armonioasă pe care fiecare cameră de zi o poate folosi.

3. Idei de unități de perete multifuncționale

Idei de depozitare pe perete Biblioteci Dulapuri de perete Covor Shaggy Living Room

Această unitate de perete este formată din mai multe părți, ceea ce este foarte popular acum. În acest fel, le puteți atașa individual și le puteți adapta la arhitectura camerei dvs. de zi. Liniile clare, moderne și iluminarea eficientă conferă unității de perete atingerea finală și o fac perfectă pentru stilul modern de amenajare.

4. Idei de perete cu bufeturi

Idei pentru unități de perete optice din lemn natural fronturi fără mâner iluminare nobilă

Unitatea de perete pe care o puteți vedea aici ocupă doi pereți întregi, constând dintr-o placă de jos pentru televizor, care este încadrată de un dulap în picioare, un dulap suspendat și un raft. Există un bufet suspendat pe celălalt perete. Toate se adaugă la mult spațiu de stocare pentru toate lucrurile importante, inclusiv toate cărțile preferate pe care le puteți afișa cu mândrie pe rafturi. Tonurile calde ale lemnului sunt subliniate din nou de covorul confortabil. Și aici, acordați atenție efectului minunat pe care îl are iluminarea indirectă în sufragerie.

5. Idei de depozitare în perete în combinație cu rafturi

Idei perete sufragerie bufet alb dulap TV perete raft

Combinați un raft mare cu unitatea de perete pentru a slăbi dulapurile simple din linii drepte. În caz contrar, ar trebui să știți că luciul ridicat este foarte modern acum și nu puteți greși cu albul. Acest lucru este clar și în acest exemplu. Unitatea de perete alb are, printre altele, o placă lungă care oferă suficient spațiu chiar și pentru un televizor mare.

6. Idei de unități de perete moderne clasice

Idei perete living sufragerie optica din lemn de stejar iluminare vitrina

Dacă nu vă place cu adevărat stilul simplu și modern, puteți alege și o astfel de variantă. Unitatea de perete combină stilul clasic și modern, fără a arăta prea modern sau prea demodat. Vitrina iluminată atrage atenția. Raftul asortat de pe peretele lateral are, de asemenea, vitrine care sunt folosite pentru a depozita vizibil opere de artă și sculpturi. Puteți lua în considerare astfel de idei de unități de perete dacă aveți și decorațiuni similare pe care doriți să le afișați.

7. Linii moi pentru ideile de unități de perete

Idei perete sufragerie iluminat sub dulap optic din lemn de stejar

Această variantă este foarte asemănătoare cu exemplul de mai sus. Desenele unghiulare atât de tipice stilului modern sunt înlocuite aici de margini rotunjite, care asigură un aspect armonios. Iluminarea eficientă a podelei, care învelește unitatea de perete într-o lumină plăcută, este de asemenea interesantă aici.

8. Idei de perete mici

Idei de depozitare pe perete Sertare dulap Covor Shaggy

Această unitate de perete atrăgătoare ocupă mai puțin spațiu, făcându-l perfect pentru camere de zi mai mici. Cu toate acestea, nu lipsește în niciun fel un aspect modern, care oferă, de asemenea, camerei o atmosferă primitoare. Acest lucru se datorează în principal lemnului natural și iluminării calde și indirecte.

Perete modern în două culori

Idei de depozitare perete iluminat cărți rafturi compartimente uși fără mânere

living-wall-ideas-modern-white-matt-tv-sideboard-alexa

living wall-ideas-modern-white-tv-backlighting-alexa

idei-de-perete-de-viata-lemn-de-nuc modern-dakota-living

idei-de-perete-vii-moderne-gri-de-mătase-lucioase-kara

idei-de-perete-de-viață-iluminat-modern-mat-taupe-taupe-kara2

Unitățile de perete provin din Inel de probă