sufragerie

Divertisment multimedia acasă – 2 opțiuni de configurare

Divertisment la domiciliu-mobilier camera de zi-boxe coloana-lemn-placare perete-lowboard-negru-lemn

Industria multimedia devine din ce în ce mai neobișnuită. De la sisteme de sunet fastuoase până la ecrane TV subțiri de napolitane la rețeaua complet inteligentă a tuturor dispozitivelor din casă, aproape nimic nu este imposibil. the Repere ale CES din Las Vegas arată că nu există încă limite la creativitate. Pentru mulți, divertismentul perfect la domiciliu este o parte integrantă a casei lor. Singura alegere care rămâne este dacă ar trebui integrată în casă într-un mod discret și elegant sau într-un mod unic și neobișnuit. Astăzi vă oferim câteva idei cu privire la modul de integrare elegantă a sistemului home cinema în camera de zi – pentru o atmosferă bună și un divertisment multimedia la domiciliu.

Divertisment la domiciliu – tehnologia este pusă în scenă în mod vizibil

Divertisment acasă cameră de zi-design industrial-zid de cărămidă-lemn-negru

Dacă ești un iubitor de tehnologie modernă și îți place să arăți ceea ce deții, poți pune divertismentul multimedia în centrul atenției. Sisteme home theater precum de la producătorul german Teufel sunt predestinate pentru aceasta. Difuzoarele pe coloană sunt moderne și practice în același timp. Ele pot fi ușor integrate în orice stil de amenajare și rămân în continuare prezente datorită înălțimii lor impunătoare de 62 sau chiar 112 centimetri.

home-entertainment-home-home-white-column-speakers-furniture-light-wood-low-board

Sistemele de sunet surround sunt un punct de atracție deosebit în camera de zi, iar difuzoarele lor sunt impresionante în ceea ce privește dimensiunea și designul. Astăzi există un număr mare de difuzoare ale căror membrane nu mai sunt ascunse în spatele unui capac al grilei. Tehnologia pură este expusă și face ca inimile multor iubitori de muzică să bată mai repede. Dacă sunetul este diferit de difuzoarele cu capac depinde de model. Unii consumatori consideră că cutiile sună mai clare și mai luminoase fără capac. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost dovedit.

divertisment-acasă-mobilier-casă-living-difuzor-poziție-perete

Pentru a scoate la lumină perfect sistemul home theater, trebuie să aliniați mobilierul din sufragerie cu televizorul și difuzoarele adiacente. Canapelele și fotoliile ar trebui să se confrunte cu tehnologia, iar vecinătatea imediată a sistemului ar trebui să fie lipsită de alte obiecte evidente. În funcție de sunetul sau imaginea care se află în prim-plan, dimensiunea difuzoarelor și dimensiunile ecranului plat trebuie să fie potrivite între ele, iar performanța acestora trebuie adaptată și la dimensiunea camerei. Scaunele originale de cinema subliniază caracterul distinctiv al unui iubitor de film. În plus, puteți aduce și mai multă extravaganță în camera de zi cu un ecran TV încadrat. Iată 15 idei excelente de încadrare a ecranului.

Cel mai bun divertisment acasă fără probleme de cabluri – totul este frumos ascuns

Mobilier pentru divertisment la domiciliu-șemineu-colț din lemn-întunecat-depozit pentru lemn

Dacă sistemul de home cinema atrăgător este prea distinctiv pentru dvs., ar trebui să vă lăsați înapoi pe mobilier special pentru mass-media. Acestea se îmbină cu componentele electronice pentru a forma o unitate, astfel încât difuzoarele și ecranele sunt abia vizibile. Playerele Blu-ray, consolele și difuzoarele pot fi stocate în sertare speciale și piese de dulap cu front frontal permeabil la WLAN. Sunt protejate de praf și ascunse de vedere. Există, de asemenea, comode cu sisteme de ridicare care pot ascunde pur și simplu ecranul plat în interiorul mobilierului, dacă este necesar.

Mobilier de divertisment la domiciliu-canapea-integrat-difuzor-spătar

Dacă vă place elegant, dar totuși subtil, ar trebui să luați în considerare o canapea multimedia. Canapele multimedia integrează tehnologia în tapițeria lor. Difuzoarele, coloanele ușoare și ecranele mici care pot fi pliate transformă canapeaua acasă într-un centru multimedia modern – fără a fi nevoie să configurați difuzoare sau alte dispozitive în cameră. În funcție de ceea ce simți, poți ascunde tehnologia sau o poți pune în scenă impunător atunci când o folosești. Deoarece majoritatea canapelelor au Bluetooth sau Wi-Fi, dezordinea enervantă a cablurilor de-a lungul șinelor de frecare nu mai joacă un rol. În plus, puteți aranja toate piesele de mobilier, inclusiv elementele decorative, după gustul dvs. și independent de divertismentul la domiciliu.

divertisment-acasă-mobilier-pentru-casă-lemn-deschis-din-mat-alb-fronturi-rafturi-din-sticlă-televizor-cu-ecran-plat

divertisment la domiciliu-acasă-TV-cameră-montată pe perete

home-entertainment-home-wall-flat-TV-bej-alb-living

divertisment-acasă-mobilier-pentru-casă-living-grinzi-cu-luciu-alb-mobilier