sufragerie

Decorațiuni în stil boho pentru sufragerie: cele mai frumoase idei dintr-o privire

Stilul boho este unul dintre cele mai apreciate stiluri de design interior care a continuat să se bucure de popularitate. Interioarele mobilate în acest mod sunt caracterizate de o atmosferă veselă, naturală și fără griji – perfect dacă doriți să creați un decor de apartament în care să vă simțiți mereu confortabil.

Ceea ce distinge stilul boho din sufragerie?

Tapet foto cu pene în stil boho din sufragerie

Lucrul special al stilului Boho este că puteți combina în mod liber elemente foarte diferite în el. Aici găsim accente hippie, motive în stil etnic și chiar reprezentări indiene. Cel mai bun exemplu în acest sens sunt captivatorii de vise atât de populari. Un anumit eclecticism înseamnă că acest stil poate fi introdus în decorul casei, care până acum nu avea caracter boho. Decorațiunile cu această estetică se potrivesc perfect cu un aranjament minimalist sau scandinav.

Cu toate acestea, dacă mobilăm un living de la zero, îl putem proiecta în întregime cu această estetică. Pentru aceasta avem nevoie de mobilier din lemn și răchită, textile naturale într-o paletă de culori moi, flori proaspete și uscate, precum și accente decorative care devin gloria încununătoare a întregului. Ce decorațiuni nu ar trebui să lipsească? Aici veți găsi o mână de inspirații și idei care au venit de la Myloview-Specialiștii au fost pregătiți.

Bucurați-vă de o atmosferă de vacanță pe tot parcursul anului, în stil boho

Sufragerie Boho cu frunze de palmier de perete

Există multe motive pentru stilul boho. Un living mobilat în acest mod capătă un caracter vesel și optimist datorită unei scheme de culori deschise. Materialele naturale utilizate în mobilier și accesorii ne asigură că ne simțim mai aproape de natură. Lucrurile mici confortabile și accentele decorative fac ca camera să pară mai confortabilă în cel mai scurt timp. Acest lucru ne oferă un design de casă care este perfect pentru relaxare și ne calmează simțurile.

De asemenea, este de remarcat faptul că această estetică se caracterizează printr-un mediu de vacanță. Care este motivul pentru asta? Accesoriile etnice, cum ar fi capturile de vise, țesăturile și covoarele cu modele, macrameele țesute și plantele tropicale, care sunt adesea folosite în aceste stiluri, sunt importante. Deci, dacă vrem să ne bucurăm de o atmosferă fără griji pe tot parcursul anului, aceasta este rețeta perfectă pentru aceasta.

Decorațiuni care nu ar trebui să lipsească în stilul boho

Camera de zi în stil boho cu macrame ca decor de perete

Ce obținem atunci când alegem stilul Boho? În acest fel, viața este confortabilă, atmosferică și în armonie cu soluțiile conștiente de mediu. Pentru a ne putea bucura de un astfel de mediu, ar trebui să ne bazăm pe câteva elemente decorative caracteristice.

Să începem cu decorațiuni care sunt foarte populare și arată cu adevărat adorabil. Sunt macrame țesute din corzi. Le putem cumpăra ca produse finite sau putem găsi videoclipuri cu instrucțiuni pe Internet și să creăm noi înșine o astfel de artizanat. Tot ce ne trebuie este un băț, pe care îl găsim pe una dintre plimbările noastre, și corzi de mărimea potrivită. Un perete sau fereastră poate fi, de asemenea, împodobit cu un captator de vise. Această amuletă, care provine din cultura indienilor nord-americani, nu numai că aduce varietate într-o cameră, dar poate și ne protejează de spiritele rele! Să rămânem cu inspirațiile native americane pentru o clipă. O altă idee interesantă este un autocolant autoadeziv care poate fi atașat, de exemplu, peste canapea și prezintă un portret al unui animal sălbatic cu un panou de pene.

Un plus extraordinar pentru un macrame, captator de vise și alte accente native americane va fi un leagăn din corzi care va fi agățat în sufragerie. Cu un astfel de accesoriu câștigăm un loc perfect pentru a ne relaxa cu o carte în mână și a simți că suntem într-un hamac în vacanță.

Motive florale romantice în mai multe variante

Afiș de idee Deco cu motiv boho în sufragerie

Ce altceva variază stilul boho? Decorarea cu un motiv floral este o soluție excelentă. Modelele care seamănă cu o ilustrație delicată realizată cu acuarele se potrivesc perfect aici. În acest rol, un poster într-un cadru de lemn este ideal. Putem alege un model sau putem alege doar două care au o estetică similară și să creăm un diptic din ele. O astfel de soluție merită luată în considerare într-un aranjament spațios.

Decoratiuni pentru sufragerie boho cu tapet foto iarba pampas

Dacă, pe de altă parte, suntem interesați de o metamorfozare completă a interiorului, ne bazăm pe un tapet foto care înfățișează o pajiște largă sau o poieniță acoperită cu iarbă de pampă foarte decorativă. Această plantă este foarte populară în lumea designului interior chiar acum și este o potrivire ideală pentru stilul boho. Avantajul unui astfel de decor de perete este că nu numai că ne aduce mai aproape de natură, astfel încât este la îndemâna noastră, ci și mărește vizual o mică zonă de living.

Dar nu toate acestea sunt accente decorative florale care taie o siluetă bună în sufragerie. Vă propunem încă două soluții care sunt perfecte pentru stilul boho. Primele sunt buchete de iarbă pampasă uscată – o variantă pentru cei care nu optează pentru un tapet foto cu reprezentarea sa. A doua sugestie este un suport de flori împletit care atârnă de tavan cu iederă sau ferigi.

Accente decorative din lumea naturii

Tapet foto Boho cu fluturi în sufragerie

Dacă vrem ca sufrageria să fie colorată și confortabilă, merită să ne bazăm pe tapet cu modele. Accentele decorative ar trebui, desigur, să se refere la natură. Cei care iubesc peisajele exotice pot paria pe frunze de palmier și flori exotice, în timp ce cei care preferă marea pot alege un model de scoici colorate.

Experții de la Myloview au ales modele ușor diferite, care conferă amenajării o anumită ușurință. Primul tapet foto pentru camera de zi în stil boho arată un motiv de pene colorate de pasăre. Pene au apărut deja sub forma unui captor de vise în propunerile anterioare. Acum nu vor fi doar un accent, ci o caracteristică dominantă în decorarea camerei. Acest model, deși foarte subtil, ne permite să oferim camerei un caracter cu totul nou. O alternativă la pene este un model cu fluturi sau molii. Aceasta este o propunere foarte originală, care va atrage iubitorii de aranjamente unice!

Concluzie

Stilul boho înseamnă fără griji. Este vorba despre materiale naturale, țesături cu modele și accente în stil etnic. Un living amenajat în acest fel nu numai că arată frumos, dar devine și o oază de calm în care vieții de zi cu zi i se conferă o calitate unică.