sufragerie

Culorile peretilor sufrageriei 2015 și 25 de exemple moderne

culori perete sufragerie 2015 idee maslin alb interior lowboard

Noul an aduce cu el multe noi tendințe, inclusiv alte culori de tendință. Pentru Culori perete sufragerie 2015 ca întotdeauna, apar unele tonuri puternice (nu de culoare neon), precum și cele pastelate. O veste grozavă este că culorile tendințelor de anul trecut, gri și verde, sunt la modă și anul acesta. Cu toate acestea, în acest an, acestea sunt amestecate și rezultă într-un gri-verde plăcut. În plus, există, de asemenea, diferite nuanțe ale culorii verzi, de la verde lime la verde măslin, până la un verde brad închis.

Culori perete sufragerie 2015 – nuanțe de verde

culori perete sufragerie 2015 bej maro alb mobilier de mobilier

Grupul de culori puternice ale pereților din sufragerie 2015 constă în principal din tonuri calde precum roșu, galben, portocaliu, ocru și bej, precum și roz și violet. Acestea pot fi combinate în mod minunat cu culoarea turcoaz puternică și rece. Culorile perete ale sufrageriei în stil pastel 2015 includ galben muștar, somon, albastru deschis și, așa cum am menționat deja, verde gri, dar și kaki și maro închis (castan) și toate culorile naturale în general.

Culori perete camera de zi 2015 – culori neutre

culori perete living 2015 maro atmosfera calda dulap canapea fotoliu

Deoarece albastrul este mai rece, nu a fost deosebit de popular ca vopsea de perete timp de mulți ani. Dar în 2015 se întoarce și este mai popular ca niciodată. Pentru a evita o atmosferă prea rece, puteți combina culoarea cu nuanțele calde menționate mai sus sau puteți adăuga accente cu maro și bej. De asemenea, puteți folosi culoarea albastră ca o minunată culoare de accent pentru mobilier și articole decorative, lăsând culoarea peretelui albă. Joacă-te cu albastrul pentru a obține culori de perete unice în camera de zi 2015.

Ca întotdeauna, alb-negru va rămâne tendința pentru culorile pereților din sufragerie în 2015, dar și maro și gri de anul trecut. Puteți combina perfect aceste nuanțe veșnic moderne cu celelalte culori de trend pentru a crea o ambianță luxoasă. Nu abordați aceste culori pentru perete? Apoi folosiți-le pentru mobilier, perdele sau decorațiuni și setați accente moderne.

Accente pe vopseaua de perete

culori perete living 2015 perete roz efect metalic floral glamour argintiu

Dacă doriți să adăugați accente suplimentare, izbitoare, culorilor de perete din sufragerie 2015, puteți utiliza tonuri de metal. Cu toate acestea, acestea nu trebuie neapărat să fie lucioase, dar pot fi selectate și în mat. În afară de cupru, care a fost deja popular anul trecut și continuă să fie în tendințe, bronzul, argintul și aurul sunt potrivite. Cel mai bun mod de a obține acest efect este fie să-ți desenezi propriile modele într-o culoare metalică pe culoarea de bază, fie să folosești tatuaje de perete gata făcute. Cu toate acestea, imaginile de fundal care au un model corespunzător sunt, de asemenea, foarte elegante.

O altă idee minunată pentru culorile peretelui din camera de zi 2015 este combinarea nuanțelor deschise și întunecate ale aceleiași culori. Acest lucru vă va oferi efecte și nuanțe grozave.

Camera de zi cu perete negru

culori perete living 2015 design negru canapea eleganta alba masuta de cafea

Am realizat o interesantă galerie de 20 de culori de perete din sufragerie 2015, din care vă puteți inspira minunat. Veți descoperi că chiar și culorile despre care ați crezut inițial că nu sunt atât de impresionante, capătă brusc un aspect minunat și apar într-o lumină complet diferită. Orice culoare se potrivește oricărui stil interior, astfel încât să nu vă faceți griji în privința asta. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți una sau mai multe culori din gama largă. Începeți noul an cu un nou culori de perete din sufragerie 2015 și creați o atmosferă și o dispoziție minunate!

Culoarea peretelui în albastru-verde

culori perete living 2015 mușchi verde-brad verde-albastru

Gri neutru pentru perete

living-culori-perete-2015-tonuri-lemn-taupe-accente-negre

Culoarea peretelui galben pastel

culori perete living 2015 galben pastel-alb-mobilier living-africa-deco

Pereții maro deschis ca fundal pentru mobilierul colorat în prune

living-culori-perete-2015-maro-deschis-canapele-prune

O nuanță bogată de verde

living-culori-perete-2015-verde-măslin-alb-perete-living-lemn-accente

living-culori-perete-2015-bej-culori-neutre

living-culori-perete-2015-albastru-albastru-benzină-combinație

Culori perete sufragerie 2015 gri-deschis verde-pastel galben-alb-mobilier

culori perete living 2015 maro taupe-portocaliu-mobilier-perete-oglindă-cadru-alamă

living-culori-perete-2015-iarba-verde-galben-perdele-jaluzele-din-ratan

living-culori-perete-2015-vechi-alb-coral-tavan

living-perete-culoare-coral-perete-alb-sistem-rafturi

living-perete-culoare-violet-vibrant-alb-perete de living

sufragerie-perete-culoare-portocaliu-consola-bej-mobilier

living-culori-perete-2015-mai-verde-crem-rattan-materiale

sufragerie-perete-vopsea-mai-verde-alb-albastru-accente

living-perete-culori-albastru-turcoaz-accente

living-perete-vopsea-bej-lemn-oblon

living modern-negru-alb-tapet-iluminat

sufragerie-perete-culoare-turcoaz-albastru-alb-colțar canapea