sufragerie

Ascunderea locului de muncă și a imprimantei în sufragerie – 14 idei

Ascundeți imprimanta în sufragerie - scoateți-o în lateral

Mulți dintre noi avem nevoie de un loc de muncă acasă, dar dacă nu este disponibilă o cameră separată, de obicei trebuie integrată într-un alt spațiu de locuit, cum ar fi camera de zi sau dormitorul. Suntem norocoși că, datorită dezvoltărilor tehnologice, totul devine mai mic și mai compact: tablete ultra-subțiri, Macbook Air, iMac cu afișaj Retina. Cu toate acestea, imprimantele, scanerele și altele asemenea sunt încă ceva mai mari și am dori cumva să le ascundem elegant atunci când nu sunt utilizate. Cum poți obține un loc de muncă mic și unul mare Ascundeți imprimanta în sufragerie, vă vom arăta în articolul de astăzi.

Ascundeți imprimanta în camera de zi – în mobilier

Ascundeți imprimanta în camera de zi-birou-scoate-afară-sertar-inversă

Pentru această zonă de lucru a fost proiectată o extragere specială, unde puteți ascunde imprimanta mare. Cu toate acestea, două mânere pentru sertare au fost montate pe față, astfel încât simetria în designul biroului să nu fie perturbată.

Rafturi scoase din dulap

Ascundeți imprimanta în camera de zi-scoateți-rafturile-hârtia imprimantei

O imprimantă mare poate fi ascunsă și într-un dulap clasic cu uși închise. Utilizați rafturi extensibile, astfel încât să fie ușor accesibil atunci când doriți să îl utilizați.

Ascundeți imprimanta în sufragerie – faceți singur sertarul pliabil

imprimantă-sufragerie-ascundere-mobilier-sifonier-perete-tv

Pamela de la PBJStories și-a ascuns micuța imprimantă într-unul dintre numeroasele sertare ale unei comode din lemn. După schimbarea a două balamale, partea din față a sertarului poate fi pliată înainte.

Ascundeți imprimanta în sufragerie – într-o cutie de răchită

imprimantă-cameră-de-cameră-ascunde-coșul-cutie-hârtie-decupată

Puteți implementa și voi această idee simplă acasă. Tot ce aveți nevoie este o cutie pentru coș în care imprimanta dvs. poate încapea. Apoi se fac două decupaje mari pe pereții cutiei din față și din spate. Aceasta permite imprimantei să fie încorporată perfect în instalație.

imprimantă-sufragerie-ascundere-idee-coș-cutie-decupaje

Planificați și măsurați exact unde ar trebui să tăiați cu cuțitul. Fanta din față ar trebui să fie suficient de mare pentru ca hârtia să iasă ușor.

Apăsați pentru a deschide mecanisme

imprimantă-cameră de zi-ascunde-un-raft-sistem-fronturi din lemn-împinge-pentru-deschide-mecanismul

Liniile stricte, care sunt esențiale pentru conceptele moderne de amenajare, includ și fronturi de mobilier drepte fără mânere. Luați în considerare mecanismul de deschidere a ușii cu apăsare pentru a deschide, astfel încât sistemul dulapului să poată fi încorporat armonios și discret în camera de zi.

zona de lucru ascunsă 

Zona de lucru-living-ascunde-un-dulap-rafturi-inalte

O zonă de lucru din camera de zi poate fi ascunsă și în spatele ușilor. Când nu este utilizat, pare doar un dulap mare. Utilizați optim spațiul vertical și planificați câteva rafturi de cărți deasupra biroului pentru computer.

Zona de lucru ascunsă în spatele ușilor din sufragerie

Spațiu de lucru-cameră de zi-ascundere-încorporat-corp de iluminat

Nu uitați că iluminatul funcțional este deosebit de important în zona de lucru. Mai ales când este ascuns într-un dulap. Alegeți lumini încastrate sau benzi LED pentru că nu ocupă spațiu, dar sunt caracterizate de performanțe ridicate. Și amintiți-vă că în acest living mic patul a fost, de asemenea, integrat în perete?

tablă extensibilă pentru tastatură

Zona de lucru-living-ascunde-un-dulap-scoate-afară-tastatura

Dacă doriți să integrați computerul într-un dulap, asigurați-vă că aveți suficient spațiu în față, astfel încât să puteți trage un scaun pentru a vă așeza. Un fotoliu este o opțiune bună, deoarece este și confortabil pentru vizionarea la televizor.

Rafturi din dulap vopsite într-o culoare contrastantă

spațiu de lucru-pc-sufragerie-ascundere-rafturi-lăcuite-roz-uși-pliabile

În această zonă de locuit se află accentele de culoare care caracterizează senzația de spațiu. Rafturile deschise vopsite în roz sunt ascunse în spatele ușilor dulapului verde-salvie. Scaunul mic cu roți se potrivește, de asemenea, perfect sub blatul biroului.

Uși articulate cu o suprafață lucioasă colorată

spațiu de lucru-pc-cameră de zi-ascundere-uși pliabile-roșii-fronturi-lucioase

În camerele de zi mici, suprafețele lucioase sunt deosebit de apreciate deoarece reflectă lumina zilei și fac ca camera să pară mai mare. Aceste uși ale dulapului cu balamale vopsite în culori vii sunt orice altceva decât discret.

Ascundeți computerul într-un dulap

Zona de lucru-living-ascunde-un-dulap-încorporat-pc-alb

Deschideți ușile dulapului de bază, pliați fața dulapului și voila! Un birou funcțional este deja disponibil în camera de zi. Dacă închizi toate dulapurile, totul arată din nou frumos și ordonat.

Ascundeți zona de lucru din dormitor

zona de lucru-dormitor-ascunde-un-dulap-rafturi-pentru-cărți

Dacă nu există spațiu pentru o zonă de lucru în sufragerie, dormitorul este o alternativă bună. Dar trebuie să sacrifici ceva din garderoba mare.

Scoateți rafturile și închideți-le din nou

imprimantă-sufragerie-ascundere-scoatere-rafturi-birou

* ghid complet pentru blog PBJStories de la Pamela

* Instrucțiuni complete pentru proiectul cutiei coșului pot fi găsite Aici