sufragerie

Acestea sunt tendințele camerei de zi în 2021: Aceste culori, materiale și stiluri de locuit sunt la modă în prezent!

Odată cu începutul primului blocaj în 2020, propria casă a câștigat un nivel cu totul nou de relevanță. Cantitatea de timp pe care oamenii o petrec în propriii patru pereți crește nevoia de confort și confort. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că tendințele din camera de zi din 2021 transmit un sentiment de siguranță și securitate.

Mai mult ca oricând, sufrageria este un loc de întâlnire, de relaxare împreună sau de lucru la biroul de acasă. Dacă acest punct fierbinte al apartamentului trebuie să strălucească într-o nouă splendoare, aceste idei de amenajare sunt potrivite:

Tendințele camerei de zi în 2021: dorul de natură se reflectă în designul camerei de zi

Tendințele camerei de zi 2021 aleg materiale naturale

Culorile naturale, cum ar fi maro și verde, amintesc de aer liber, plimbări în pădure sau o vacanță de camping. Stârnesc emoții. Ele nu sunt reprezentate doar în tendințele de acasă. Alte mișcări de tendință în 2021 se vor baza, de asemenea, pe tonuri și fibre naturale. Materialele organice precum răchita și ratanul își găsesc drumul în camera de zi. Pernele și huse de tapițerie din mătase naturală, in sau cânepă conferă mobilierului de șezut și mai mult confort. Apropo, există o tendință spre a face apartamentul confortabil Cocooning.

Tendințe în camera de zi 2021 Fotolii din rattan și macramé ca decor de perete

O ușoară rugozitate nu ar trebui să lipsească în acest stil natural. Pietrele naturale brute și lemnul netratat conferă camerei de zi un farmec original. În combinație cu decorarea elegantă, se creează un amestec de stiluri care îl vor face și în lumea designului în 2021.

De la pufos la rustic: texturile domină camera de zi

Tendințe în camera de zi 2021 texturi de perne și covor și canapea

Nu numai culorile naturale ne stimulează simțurile. Texturile care ne influențează simțul tactil vor fi, de asemenea, printre necesitățile pentru mobilierul sufrageriei în 2021. Pernele sau suprafețele de mobilier care vă invită la atingere contribuie la atmosfera de bine. O podea din lemn natural arată elegant și se simte netedă și suplă pe tălpile picioarelor. Pentru a preveni picioarele reci, acesta poate fi combinat cu un covor de pluș colorat sau o blană pufoasă. Publicitatea despre haptici nu se limitează la mobilier și la textilele de uz casnic. O textură tangibilă este, de asemenea, necesară pentru imagini de fundal. Designurile care amintesc de pereții goi sau de motivele din piatră contribuie la percepția spațiului. Acestea primesc, de asemenea, una dintre culorile tendințelor absolute din sufragerie: gri.

Săruturile gri bej – gri va fi culoarea tendinței pentru 2021

Tendințele camerei de zi 2021 Culorile Greige se combină

Gri și bej sunt, fără îndoială, printre culorile de tendință pentru mobilier și textile pentru casă în 2021. Cu toate acestea, combinația ambelor este și mai șoldă. Amestecul de nisip cenușiu rece și cald emană nonșalanță rece fără să pară impersonal. Culoarea este potrivită ca ton de bază pentru a aduce calm și echilibru în camera de zi. Creează o ambianță mediteraneană care aduce cu sine inima ușoară din sud. Deși Greige este mai mult decât modern, se adaptează cu ușurință oricărui stil interior. Argila este la fel de potrivită ca vopseaua de perete ca și în accesorii. Ideile de decorare care se potrivesc perfect cu acesta sunt abajururile din hârtie sau carton.

Tendințele camerei de zi 2021: albastru în lumina reflectoarelor

Accente albastre în sufragerie idei pentru mobilier 2021

Albastrul este culoarea prospețimii și relaxării. Poate avea un efect calmant și poate lăsa ritmul agitat al vieții de zi cu zi să se așeze pe spate. Cei care doresc să aducă o notă de dispoziție de vacanță în casă își vor câștiga banii cu camera de zi marină. O combinație de mai multe nuanțe de albastru conferă camerei un aspect elegant, care are ceva misterios. La urma urmei, albastrul este și culoarea mării, care încă ne mai deschide câteva puzzle-uri. În camerele mici, blues-ul întunecat poate fi copleșitor. Pentru a atenua acest efect, se recomandă mobilierul deschis la culoare și o canapea confortabilă pe care să vă relaxați. De exemplu, este un Canapea de colț ieftină, pentru a profita la maximum de fiecare colț al camerei. Pernele confortabile în turcoaz, gri și acvamarin captează flerul maritim și creează o impresie generală frumoasă.

Tendințele din camera de zi 2021: tonurile reci de menta sunt la modă

Vopsea de perete din living și accente în nuanțe de menta

O altă culoare care va domina camerele de zi în 2021 este menta. Depășită de mult în nișa boho, lutul își găsește drumul în modele elegante de cameră. Emană prospețime și joie de vivre și în același timp arată jucăuș și luxos. Un aspect exclusiv este creat în special în combinație cu elemente aurii sau argintii. Merge la fel de bine într-o cameră de zi maritimă ca și în cazul altor culori de trend ale anului, precum gri, teracotă sau nisip. Menta nu reprezintă neapărat contra-tendința către tonurile naturale, ci le completează. În cutii mici, obiectele decorative în culoarea proaspătă creează un fler viu. Dacă nu reușiți să ajungeți, puteți plasa un ochi chiar în mijlocul camerei, cu un fotoliu cu un spătar curbat.

Sticla este unul dintre materialele populare în 2021

Masă de sticlă din sufragerie lângă canapea în culoare neutră

Nu numai suprafețele aspre conferă livingului o atmosferă specială. În combinație cu sticla, se creează un amestec de naturalețe și modernitate. Pentru o lungă perioadă de timp, suprafețele de sticlă au fost considerate incomode și reci. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că sunt atrăgători. Din acest motiv, vor experimenta o renaștere în designul interior în 2021. Suprafețele din sticlă sunt indispensabile, în special în accesoriile decorative, cum ar fi lămpile sau mesele. Se încadrează în mediul de viață confortabil și pun accentele ici și colo.

Retro se întâlnește cu modernul

Mobilarea camerei de zi combină mobilierul retro și cel modern

În timp ce suprafețele din sticlă aduc un plus de chic curat în camera de zi, cablul și pielea stau pentru confort. Tendința, care era deja populară în anii 50 și 70, își va sărbători revigorarea în 2021. Structura din velur cu dungi îndeplinește hype-ul haptic și, în același timp, emană o atmosferă moale și calmă. Aruncat pe un fotoliu sau o canapea, acesta subliniază forme deosebit de rotunde și bulbice, care sunt, de asemenea, la modă. Pielea, pe de altă parte, este foarte elegantă și îmbunătățește vizual camera.