Sufragerie, mobilier

Mobilier din plastic – pur și simplu fantastic!

Proiectat de JSPR

design mobilier incitant - mobilier alb-sufragerie

JSPR este o companie daneză de design interior fondată de Jasper van Grootel în 2005. A absolvit Academia de Design din Eindhoven, condusă de arhitectul Oscar Penya, și la scurt timp a fondat propria companie. De atunci a prezentat design de înaltă calitate și creativitate inovatoare. Mobilierul este un amestec interesant de diferite stiluri și materiale, care are ca rezultat întotdeauna un design unic.

Mobilierul din plastic este reproiectat de JSPR

design incitant - mobilier clasic din cauciuc

JSPR este în mare parte al lor Mobilier din plastic Colecție cunoscută. Jasper von Grooter a creat el însuși acest mobilier modern. A început să proiecteze colecția în 2005 și a adăugat noi piese de mobilier în fiecare an. Toate mobilierele sunt concepute cu design clasic de mobilier, dar realizate dintr-un material original. Fiecare piesă de mobilier din Mobilier din plastic este acoperit cu un strat gros de cauciuc. Cauciucul în sine este de înaltă calitate și fabricat folosind o tehnologie specială de la JSPR. Este un material moale, dar în același timp durabil și foarte flexibil. Oferă confort și este durabil.

Clasic-modern? Noul mobilier din plastic

mobilier modern din plastic

the Mobilier din plastic Colecția constă din mai multe modele. Sunt oferite mai multe modele de scaune, șezlonguri, mese, bănci și cutii, o lampă, o canapea cu perne, chiar sfeșnice. Fiecare piesă este acoperită cu cauciuc și disponibilă în orice culoare. Există o gamă de modele unice sau multicolore. Versiunea monocromă arată uimitoare și arată mai mult ca o sculptură decât o piesă de mobilier. Puteți folosi întreaga cameră de zi și sufragerie cu Mobilier din plastic din colecție. Interiorul clasic este reproiectat și i se conferă o nouă expresie.

De K.H. Christova

Canapea din plastic - roșie

design de mobilier interesant – masă albă

design interesant - masă albă

Decor pe scaunul albastru

scaun albastru - detaliu

mobilier modern în alb pentru sufragerie

mobilier modern pentru sufragerie