Sufragerie

Tendințele din 2013 pentru mesele din sufragerie – configurați un set de mese modern!

modele-pentru-masa-de-masa-de-masa-mobilier-grup-negru-alb-marmura-Poggenpohl

Vă prezentăm 10 practice Tendințe pentru mesele din sufragerie  – montează un set de mese cu gust și creativitate! Poate că cel mai mare avantaj al mesei moderne este exteriorul extrem de decorativ. În prezent, numeroase modele sunt introduse pe piață, astfel încât masa potrivită să poată fi găsită pentru fiecare gust și pentru fiecare interior. Indiferent dacă este mic sau mare depinde mai ales de spațiul disponibil și de numărul de oaspeți pe care îl așteptați acasă. Masa din lemn este clasicul atemporal – cu o masă din lemn din lemn ești sigur că vei rămâne mereu în tendințe. Masa de sticlă din sufragerie este perfectă pentru interiorul clasic, în timp ce masa de marmură de la Poggenpohl, de exemplu, este potrivită atât pentru mobilierul minimalist, cât și pentru cel purist..

Tendințe pline de farmec pentru mesele din sufragerie

modele-pentru-masa-de-masa-mese-grup-mobilier-rotund-modern-negru-alb-burta

sufragerie modernă, amenajată

Compania olandeză Odesi are un concept elegant și modern deasupra zonei de luat masa. A ei Tendințe pentru mesele din sufragerie sunt foarte apropiate de stilul scandinav și sunt realizate din lemn masiv. Modelul Belly combină diferite materiale și are o formă simplă, rotundă – deosebit de bun pentru cei singuri sau cuplurile tinere cărora le place să invite prietenii la cină.

Tendințe pentru mesele din sufragerie din lemn masiv

tendințe-masă-masă-sufragerie-grup-mobilier-lemn-crom-fuss-bacher

Masă de luat masa Lamesa-colecția BT

the colecția  sunt cunoscuți în întreaga lume cu mesele lor de luat masa, iar masa cu numele Lamesa este dovada definitivă de ce. Proiectat de talentata designeră Brigitte Lichtner, această piesă de mobilier frumoasă și de înaltă calitate este disponibilă în diferite culori și Tendințe pentru mesele din sufragerie cadouri.

Masă extensibilă în sufragerie

masă de sufragerie modernă amenajează idei

Din nou din colecție vine designul cu numele Todo – o masă extensibilă albă care s-a dovedit extrem de practică pentru bucătăriile mici și spațiile de locuit. Culoarea albă lasă masa să stea în prim-plan, iar suprafața lucioasă este un plus frumos pentru bucătăriile încorporate minimaliste.

Tendințe pentru mesele din sufragerie de Walter Knoll

Design de masă Walter Knoll

Compania renumită și de renume mondial Walter Knoll a adus o altă surpriză frumoasă pe piață – un interior de sufragerie în stil clasic. Masa rotundă, cu piciorul îmbrăcat în piele, se simte ca o atingere romantică din trecut – unde familia stătea întotdeauna împreună.

Masă de sufragerie pentru grădină

Zona de luat masa, masa de gradina

Brandul austriac Viteo a prezentat o alternativă pentru seturile de mese – combinația dintre lemn și oțel poate fi potrivită atât pentru sufragerie, cât și pentru grădină. O idee practică și confortabilă, care vă va permite să vă bucurați de vară. Mai departe Tendințe pentru mesele din sufragerie pot fi găsite mai jos.

 Amenajează o sală de mese exotică

design exotic de sufragerie

the Modele pentru masa din sufragerie  din Kenneth Cobonpue aduce exotism în viața de zi cu zi – masa lui a fost construită din lemn și sticlă și are un aspect arhitectural, decorativ. Masa mare de luat masa lasă suficient spațiu pentru mulți oameni, în orice caz are nevoie de mai mult spațiu liber.

Masa de luat masa cu o formă extravagantă

masa moderna de sufragerie - val

Din nou de la Kenneth Cobonpue vine acest tabel numit val. Combinația dintre lemn și sticlă și forma sinuoasă a bazei mesei conferă piesei de mobilier un aspect extravangant.

Masă din lemn de Sienna Manutti

Masă de luat masa sticlă cadru din lemn de la producătorul belgian

Eleganța și stilul belgian se caracterizează prin mesele de la Sienna Manutti difuzat. Dacă doriți să amenajați o bucătărie în aer liber în grădina dvs., puteți planifica o masă.

Tendințe pentru mesele din sala de mese de la Poggenpohl

Sala de mese Tisch-Poggenpohl calitate germană

Practic, confortabil, Poggenpohl

masa moderna Poggenpohl

masă practică Poggenpohl grup de mese

Punctul culminant absolut este masa din sala de mese de la Poggenpohl – modern, super practic și confortabil, perfect pentru o companie mare. Marca germană, care este una dintre cele mai vechi și renumite din întreaga lume, oferă designul în diferite culori și realizat din diferite materiale.

Masă modernă cu scaune din piele

masă confortabilă Poggenpohl