Sufragerie

Mobilier modern de sufragerie – 18 modele inspiratoare

mobilier modern de sufragerie scaune din lemn de piele închisă masă bucătărie

Fie sub forma unei zone de luat masa sau ca o cameră separată, mobilierul pentru sala de mese ar trebui să fie atent selectat și să se potrivească cu restul stilului de mobilier. Un alt punct important este, desigur, faptul că mobilierul modern al sufrageriei se potrivește și gustului dumneavoastră. Acum este posibil să nu aveți o idee reală despre ceea ce doriți. Acest lucru nu este neobișnuit cu selecția largă. Sperăm să vă putem ajuta cu următoarea galerie și să vă oferim puțină inspirație pentru mobilierul modern al sufrageriei.

Interior modern de sufragerie cu formă abstractă

mobilier sufragerie moderna design abstract scaune masa lemn bucatarie bej luciu ridicat

Această facilitate modernă de sufragerie este situată într-o bucătărie mică. Atât masa de sufragerie, cât și scaunele au o formă abstractă și merg minunat împreună, deși au o culoare diferită. După cum puteți vedea, nu trebuie să mergeți fără mobilier excelent doar pentru că spațiul este mic.

Mese rotunde pentru mobilier modern de sufragerie

mobilier sufragerie modernă masă rotundă masă scaune bej pian alb interior

De asemenea, mesele rotunde arată deosebit de elegante. Dacă acestea sunt și albe, este garantat un mobilier nobil și în același timp modern. Masa este combinată cu scaune gri deschis pentru a oferi puțină varietate în camera albă.

Amenajează sala de mese cu masă din sticlă

mobilier sufragerie moderna scaune textile gri piele sticla neagra idee

Ai visat mereu la o masă de sticlă? Atunci această variantă ar putea fi perfectă pentru dvs. Masa de luat masa este combinată cu scaune gri, elegante, precum și scaune din piele neagră pentru „scaunele executive”. Acest mobilier modern de sufragerie este potrivit pentru orice tip de design de cameră.

Suprafețe în oglindă pentru sufrageria mică

mobilier sufragerie moderna suprafete oglinzi dulap metalic

Într-un spațiu destul de îngust, puteți alege un interior modern al sufrageriei cu suprafețe reflectorizante. În acest fel, camera arată mult mai spațioasă. Dar asemenea modele sunt foarte bune și într-o sală de mese mare.

Interior minimalist

mobilier sufragerie moderna scaune de masa albe minimaliste scaune din piele neagra

Stilul minimalist se remarcă imediat în acest exemplu de interior modern al sufrageriei. Atât masa albă, cât și scaunele din piele alb-negru fac o impresie excelentă și sunt o invitație minunată la serile de familie, cu mâncare delicioasă.

Masă modernă cu un design simplu

mobilier sufragerie moderna design simplu masa de luat masa din lemn deschis scaune albe bucatarie

Această masă din lemn deschis la culoare este simplă și nu are o formă specială. Și tocmai asta îl face atât de simpatic. Pe de o parte, discret și, pe de altă parte, masiv, devine punctul culminant al camerei și formează mobilierul modern de sufragerie. Pentru ca scaunele să atragă în continuare atenția, ar trebui aleasă o culoare diferită pentru ele.

Se amestecă scaune în sala de mese

mobilier modern de sufragerie patchwork scaun galben grătar metalic parchet gri

O idee minunată pentru un interior modern al sufrageriei este, de asemenea, combinarea scaunelor din diferite materiale și în diferite stiluri. Și culorile pot fi, de asemenea, alese diferit. O mică zonă de luat masa ca aceasta devine un adevărat punct de atracție.

Facilitate futuristă

mobilier sufragerie modernă scaun futurist design masă din sticlă

Sunteți în designuri de mobilier futuriste? Ce părere aveți despre acest model impresionant de scaune pentru mobilier modern de sufragerie? Cu siguranță merită menționat și tabelul. Picioarele negre de masă, care formează o cruce, sunt completate de un blat elegant din sticlă.

Clasic și modern în același timp

mobilier de sufragerie modern clasic tapițerie albă tapițerie fotoliu covor

Aici puteți vedea un model mai clasic pentru mobilier de sufragerie. Mobilierul modern de sufragerie este format dintr-o masă și scaune din lemn, precum și două fotolii, toate cu perne albe. Comoda a fost, de asemenea, aleasă pentru a se potrivi, iar covorul alb conferă sufrageriei o notă finală.

Interior modern de sufragerie cu perete albastru

mobilier sufragerie modernă perete elegant culoare albastru turcoaz benzină bufet

Această masă este, de asemenea, din lemn. În schimb, scaunele sunt realizate din piele albă și metal. Cu toate acestea, scaunele și mesele de luat masa au ceva în comun și aceasta este forma picioarelor. Deci, mobilierul există încă ca un întreg și formează o sală de mese modernă impresionantă, care este perfect evidențiată de peretele albastru închis.

Masă ovală de luat masa

mobilier sufragerie modernă masă ovală masă interior alb și negru zonă de zi deschisă

Dacă vi se pare rotund sau dreptunghiular prea plictisitor, puteți cădea și pe o masă ovală. Acest mobilier modern și alb-negru și modern se îmbină minunat cu restul interiorului zonei de zi deschise.

Oval, futurist și modern

mobilier sufragerie moderna oval alb masa de masa rosu accente decoratiuni trandafiri

De asemenea, acest mobilier arată extrem de modern. Sunt fabricate din plastic alb și au accente roșii atractive datorită pernelor scaunelor. Masa ovală, albă, este la rândul ei împodobită cu decorațiuni roșii. Desigur, acest mobilier modern de sufragerie nu este potrivit pentru toată lumea, dar este un adevărat punct de atracție.

Interiorul sufrageriei moderne – scaune roșii și albe

mobilier sufragerie moderna scaune albe rosii idee masa lemn inchis patchwork

Amestecați două culori cu ajutorul scaunelor și creați un interior modern pentru sufragerie. Ideea de a adăuga o masă din lemn de culoare închisă la aceste scaune este, de asemenea, deosebit de atractivă, ceea ce, s-ar putea crede, nu ar arăta bine. Cu toate acestea, rezultatul este uimitor. Un aranjament modern și armonios cu care nu toată lumea se poate lăuda.

Trei culori în bucătărie cu zonă de luat masa

mobilier modern de sufragerie din lemn rafturi albe scaune din metal laminat

Cine spune că nu puteți combina decât culori din aceeași familie? În acest exemplu de sufragerie modernă cu bucătărie, două tonuri de lemn sunt amestecate cu accente contrastante de alb și metal și rezultatul este un vis și un real succes.

Accente colorate în sala de mese

mobilier modern sufragerie mobilier alb perete galben roșu accent

Dacă prețuiți mobilierul complet alb, ar trebui să-l condimentați cu accente colorate sub formă de culori de perete, obiecte decorative sau tapițerie, astfel încât o atmosferă să nu fie prea sterilă. În caz contrar, mobilierul alb pentru sala de mese modernă este cu adevărat un punct culminant.

Bănci în sufragerie

mobilier sufragerie moderna bancă stil simplu lemn bucătărie oțel

Băncile sunt rareori găsite în sala de mese. Acestea asigură o atmosferă mai confortabilă, pe măsură ce setați un accent rustic în instalație. Deci, acestea sunt o mare schimbare de ritm atunci când vine vorba de mobilier modern de sufragerie.

Scaune Eames pentru mobilier

mobilier modern de sufragerie are culori colorate scandinave

Pentru mobilierul modern al sufrageriei, scaunele Eames trebuie menționate, desigur. Flerul scandinav care se transmite prin ele este foarte la modă, deoarece dă și un anumit accent retro. Alegeți scaunele Eames într-o singură culoare sau combinați diferite culori pentru un interior la modă, așa cum s-a făcut în acest exemplu.