Sufragerie

Masă din lemn masiv – 8 modele Schulte Design

Masa de masa din lemn masiv scala mobila scaune albe banca

În zilele noastre este Masă din lemn masiv returnat clar – cu un design nou și mai multă zonă de relaxare, creează o atmosferă confortabilă acasă și vă asigură că vă puteți oferi întotdeauna oaspeților un loc. Aceste mese din lemn masiv de la Schulte Design sunt un exemplu excelent de design modern al mobilierului. Cu siguranță veți putea găsi piesa de mobilier preferată printre aceste combinații proaspete și elegante de mese din lemn masiv și scaune potrivite.

Masă de masă din lemn masiv “Auris”

masă din lemn masiv auris din lemn de culoare închisă metal picior nobil

Această masă din lemn masiv este formată dintr-o masă întunecată și două picioare elegante de masă din metal lucios. Un adevărat ochi în sala de mese sau în zona de luat masa!

Masă „Calum” din lemn masiv

masă realizată din lemn masiv, design oval, din lemn de culoare închisă, extensibilă

Dacă vă place designul oval al meselor, atunci acest model pentru masa de masă din lemn masiv este potrivit pentru dvs. Masa de masă Calum este disponibilă și într-o versiune dreptunghiulară și rotundă, așa cum veți vedea mai jos.

Masa de luat masa „Pavos”

masă din lemn masiv bază pavos bănci mobilier sufragerie

Masa de masă Pavos din lemn masiv impresionează prin lemnul deschis și forma sa modernă. Blatul mesei este pe un fel de bază, cu jumătate din blat care pare să plutească. În plus, placa poate fi reglată în diferite moduri.

Masă Pavos cu diferite setări de înălțime

masă din lemn masiv pavos model masă modernă

Aici puteți vedea cum puteți ridica o parte a blatului. În acest fel, poate fi folosit în bucătărie pentru a pregăti mesele. O masă cu adevărat practică din lemn masiv.

Lemn masiv pentru interiorul modern

masa de masa de constructie moderna

Masa Adora 09 vine într-o culoare dramatică pentru a deveni piesa centrală de mobilier din sala de mese. Și, după cum puteți vedea din fotografii, acesta este ultra modern Masă din lemn masiv vin combinate cu bănci potrivite, astfel încât clienții să poată proiecta singuri zona perfectă de luat masa. Cu atât mai mult – un raft special a fost montat pe marginea mesei, care oferă suficient spațiu pentru un șemineu.

Masa de masa din lemn masiv – model Calum

sufragerie de design masă din lemn masiv închis

Alte modele care vă vor inspira cu siguranță sunt masa extensibilă Calum în culoare închisă, care este susținută de o construcție solidă din oțel inoxidabil. Masa poate fi extinsă de la 50cm la 130cm. Și ultimul model care ne-a atras atenția – masa Mando arată sofisticată și este perfectă pentru familiile numeroase. Din Masă din lemn masiv, de care ai nevoie … de la Design Schulte.

 Masă extensibilă pentru sufragerie

Masă extensibilă construcție modernă

Masă rotundă pentru mobilier modern

Masa de masa – extensibila, perfecta pentru camere mici

Mobilier camera de zi din lemn masiv

Detaliu din tabelul extensibil

masa moderna extensibila din lemn masiv

Masa din lemn cu semineu

Mese din Design Schulte