Sufragerie

Creați spațiu într-o mică sală de mese

masă albă de masă din sticlă

Sala de mese este o cameră specială în casă, astfel încât să puteți maximiza plăcerea micii dvs. mese prin utilizarea unor trucuri de design inteligente, dar simple. Lăsați aici o selecție încântătoare de modele mici de sufragerie pentru a profita la maximum de spațiul existent.

Masă pentru două persoane în sufrageria mică

zonă de luat masa-pentru-doi

Fiecare sală de mese este un loc special asociat cu divertisment, sărbători de familie și sărbători. Aceasta este o cameră de savurat. O mică sală de mese nu face excepție. Este adevărat că spațiul limitat prezintă unele provocări de proiectare, dar nimic care nu poate fi depășit.

scaune galbene în sufrageria mică și luminoasă

scaune-galbene-luminos-sufragerie

Mai întâi, păstrați designul interior în mica dvs. sufragerie simplă, limitați mobilierul doar la elemente esențiale, masă și scaune. Nu ai nevoie de nimic altceva în această cameră. Alegeți o masă elegantă, care va fi punctul central al tuturor activităților din cameră. Stilul nu este important, dar crearea unui aspect elegant este esențială. Evitați curbele, un design liniar s-ar potrivi mai compact într-un spațiu mic. Alegeți o masă de dimensiuni medii, care poate fi extinsă și scoasă pentru petreceri mai mari.

Scaun pe colț în sufrageria mică

bancă de colț-mică-sufragerie

Folosiți culorile cu înțelepciune pentru a maximiza senzația spațiului. Culorile albe sau deschise sunt cele mai eficiente în crearea unei iluzii ușoare și aerisite Mica ta sufragerie. O fereastră mare, sau chiar mai bine, ușile de sticlă de pe o terasă sau din grădină deschid imediat camera. Menținerea acestora deschise în anotimpurile mai calde va combina spațiile interioare și exterioare, creând o atmosferă proaspătă perfectă în zona de luat masa. Dacă nu aveți ferestre mari Mica ta sufragerie apoi creezi un decor impresionant și artistic de perete trompe l’oeil, care ar trebui să mărească vizual camera. Acest lucru ar putea crea o iluzie de caracteristici arhitecturale suplimentare sau un spațiu exterior liniștit. Dacă nu aveți un artist în familie, aveți nevoie de un specialist pentru a crea acest tablou uimitor de perete. Alternativ, puteți agăța opere mari de artă pe pereți – scene fotografice imense sau imagini au un efect spațial similar și distrag atenția de la micile proporții ale camerei.

Interior de epocă în sufrageria mică

vintage-interior-mic-sufragerie

Micul tău sufragerie va fi, fără îndoială, centrul multor întâlniri plăcute, indiferent dacă aceste petreceri sunt pentru prieteni și familie sau mai multe mese romantice și intime pentru doi. Indiferent de ocazie, utilizați iluminarea ambientală subtilă în mica dvs. sală de mese. Acest lucru vă va asigura că atmosfera ideală este creată pentru o masă memorabilă. Iluminarea direcțională și de accent va distrage atenția de la dimensiunea camerei și nu va păstra focalizarea cu ocazia asupra imaginii camerei.

de Jaz

scaune-galbene-colorate-perdele-albastre mobilier-de-lux-sufragerie-mică

masa-rotunda-din-lemn-masa-sufragerie-mica

masă rotundă din sticlă-masă-fotolii albe

mic-sufragerie-zebră-damasc

sufragerie-mică-mobilă-din-ratan