Stil de viață, tehnologie

Ciclism acvatic – idee inovatoare de la Schiller Sport

Femeie-bicicletă-pe-apă

Schiller Sport Inc.. dezvoltă „X1 water bike” – o nouă experiență ca bicicletă pe apă. Ciclism acvatic este o dezvoltare ulterioară a proiectului „baycycle” care a început, care se ocupă cu o nouă formă de ciclism în care bicicletele sunt instalate pe o bază plină de aer. Construcția de 20 kg a fost realizată din aluminiu anodizat și oțel inoxidabil și oferă siguranță maximă de utilizare datorită celor două pontoane umplute cu aer. Elicele duble oscilante sunt controlate fără cârme folosind doar un ghidon pentru bicicletă. Utilizatorul se poate întoarce la stânga și la dreapta și, de asemenea, poate conduce înapoi, ceea ce altfel doar câteva „Velocipede” din lume permit. O experiență stimulantă, dinamică și sigură la o viteză de 8 noduri pe oră (sau 14,83 kilometri pe oră). Toate fotografiile puse la dispoziție sunt oferite de Schiller Sport Inc..

Ciclismul acvatic este ecologic și poate fi extins în câteva minute 

cum-să-meargă-cu-o-bicicletă-de-apă

Doar bicicletele de apă X1 din seria 250 sunt fabricate cu șei, volane, tocuri și suprafețe de schimb schimbabile. Această bicicletă stabilă este oferită în diferite culori și are o mișcare de rotație simplă care convertește conversia maximă a energiei în forță motrice. A ciclism acvatic cu o utilizare 100% a forței umane, ceea ce înseamnă, de asemenea, că nu există poluare a aerului și zero emisii în mediu. Produsele sport Schiller sunt chiar mai ecologice decât majoritatea dispozitivelor de pe piață, deoarece sunt ușor de transportat și aveți nevoie doar de 10 minute pentru a asambla și dezasambla piese individuale din portbagajul mașinii..

Ciclism acvatic pentru experiența extraordinară pe apă

Bridge-city-view-pretutindeni-fără-emisii

De la început, a fost susținută ideea unui design și fabricare a bicicletei pe apă, foarte dezvoltată, prietenoasă cu producția. Judah Schiller, fondatorul și șeful companiei, spune cum X1 reflectă colaborarea unor designeri, ingineri și meșteri de top care au dezvoltat ceva unic cu ajutorul experților în sporturi nautice. Era timpul ca oamenii să primească emoția și libertatea incredibile ciclism acvatic experiență pe suprafața albastră spectaculoasă a mamei pământ. Bicicleta de apă oferă, de asemenea, un dulap impermeabil pentru obiecte de valoare și este un mod sigur și excepțional de a face sport pe două roți.

Sporturi pentru bărbați și femei pe apă

O experiență unică pe apă

Sistem biciclete-picioare-pedale-ciclism

Propulsează sistemul cu puterea umană