Stephanie Tamez: Vse, kar morate vedeti

Stephanie Tamez: Vse, kar morate vedeti

Če ste ljubitelj tetovaž, morate vedeti o tej fantastični ženski umetnici za tetoviranje, Stephanie Tamez. Na svojem področju je neverjetno nadarjena in že dolgo povezana s tetovažo, slikarstvom in grafičnim oblikovanjem.

Toda kdo je Stephanie Tamez in zakaj je tako priljubljena v svetu tetovaž? Prav to boste v tem članku odkrili tudi njene posebnosti, koliko zaračunava in še več.

Če ste pripravljeni izvedeti vse o Stephanie Tamez, preberite ta članek do konca.

Kdo je Stephanie Tamez?

Stephanie Tamez

Stephanie Tamez je tetovatorka, grafična oblikovalka in slikarka, zdaj pa je solastnica trgovine s tetovažami This Time Tmrw v Brooklynu, ki je povezana s kolegi tetovatorji. Umetnost je bila del njenega življenja že od otroštva. Delala je kot grafična oblikovalka v Teksasu, nato pa je delala za glasbeno in filmsko industrijo v San Franciscu, kjer je delala 2D/3D umetniške zasnove.

S tetoviranjem ima že 17 let in je sodelovala z drugimi umetniki, da bi drugače uživala v njihovi umetnosti.

Dodaja, da je želela naenkrat osrečiti eno osebo, ne skupnost oblikovalcev, kar je njeno pot spremenilo iz grafičnega oblikovalca v tetoviranje. Čeprav je to še vedno precej ustvarjalna naloga in ko osebo razumete, ji postane preprosto dati tisto, kar si želi.

Stephanie Tamez kot inštruktorica

Stephanie Tamez je delala kot inštruktorica na Šoli za vizualne umetnosti (SVA). Leta 2012 je začela poučevati tečaj o tetovažah.

Zaradi svojega vsestranskega dela je služila ljudem, ki jih je navdihnila umetnost tetoviranja in so se želeli naučiti tetoviranja. Tetoviranje je ustvarjalno delo in zahteva dobro zanimanje, osredotočenost in pozornost.

Kje najti Stephanie Tamez na spletu?

Bistveno je, da svoje delo predstavite pred občinstvom, da postane slavno. V sedanji tehnološki dobi je na spletu mogoče najti stroškovno učinkovit način pridobivanja strank. Njeno uradno spletno mesto in e -poštni naslov sta najboljši način za stik s Stephanie Tamez, možna pa sta tudi Facebook in Instagram.

Instagram

Stephanie Tamez ima popoln profil na Instagramu in ga najdete na @stephanietamez. Imela je tudi drug račun z imenom @this.time.tmrw predstaviti nekaj drugih neverjetnih umetnin.

Spletna stran

Stephanie Tamez ima a popolno spletno mesto kjer lahko najdete vse, kar morate vedeti, da stopite v stik z njo, si ogledate njen portfelj in drugo. Ni treba posebej poudarjati, da boste presenečeni, ko boste videli niše, na katerih ima popoln oprijem, in samo njeno delo govori na glas. Vključuje slike, tetovaže, fotografije in drugo.

Facebook

Stephanie svoje oboževalce in stranke obvešča o svojih najnovejših tetovažah in fotografije deli na Facebooku. Poleg tega ljudje zlahka najdejo njena umetniška dela, ki so na voljo za nakup. Vsake toliko objavlja svoje delo. Svoje delo redno deli, zaradi česar ni treba posebej poudarjati, da se želimo znova podpisati. Lahko se obrnete nanjo prek njene Facebook strani, Studio Stephanie Tamez.

Gmail

Stephanie Tamez ima račun za Gmail, na katerega se lahko obrne. Zahtevane podatke, ceno in specifikacije slik lahko pridobite po e -pošti. Njen e -poštni naslov je [zaščiteno z e -pošto].

Pinterest

Nenazadnje lahko na Pinterestu najdete tudi umetnine Stephanie. To je ameriško spletno mesto za izmenjavo slik in družabnih medijev. Na Pinterestu boste našli najboljše slike, ki jih je objavila Stephanie, pa tudi tiste, ki jih je pripela drugim umetnikom.

Kje rezervirati termin pri Stephanie Tamez?

Če vas umetnost navdihuje ali vas zanima elegantno in privlačno tetoviranje na telesu, ne izgubljajte časa in si rezervirajte svoj termin, preden to stori nekdo drug. Če želite rezervirati sestanek s Stephanie Tamez, se obrnite nanjo po e -pošti ali pa jo kontaktirajte prek spletnega mesta stephanietamezart.com.

Koliko je vredna Stephanie Tamez?

Po mnenju najbogatejših tetovatorjev članek Ultimate Topics, Stephanie Tamez ima neto vrednost 5 milijonov dolarjev. Čeprav je to seveda občutljiv podatek, je delala za mednarodno znane blagovne znamke in tudi za znane osebnosti, ki so ji zaslužile ta znesek.

Koliko stane Stephanie Tamez?

Po mnenju a popolna analiza Trendrr, Stephanie Tamez strankam zaračuna skupaj 210 USD na uro. Čeprav je njena neto vrednost precej impresivna in čeprav bi lahko samo za svoje izkušnje zaračunala na tisoče dolarjev na uro, so njene cene na uro razumne.

Kateri so najboljši modeli Stephanie Tamez??

Očitno ima Stephanie Tamez z dolgoletnimi izkušnjami in več tisoč postreženimi strankami več kot eno posebnost. Poglejmo njene najboljše in najbolj priljubljene modele.

Spodaj so navedeni različni modeli, ki so na voljo na njeni spletni strani in njenem Instagramu.

Ženske slike

Ker je umetnica in njeni pogledi na žensko svobodo, navdihujejo skupino feministk. Dejansko je 60 do 70% njenih strank žensk. Njene tetovaže počivajo v barvah in izgledajo nič manj kot slika na človeškem telesu. Je znana umetnica v naši skupnosti. Stephanie je videti kot tetoviranje golih žensk. Privošči si tudi veliko ženskih slik, tudi golih.

Lobanje

Tako kot njen dolgoletni poslovni partner Scott Campbell, Stephanie Tamez obožuje tetovaže lobanje in jih zelo dobro črni. Ne glede na to, ali jih riše z živalmi, kot so orli, ali drugimi podrobnostmi, kot je cvetje, je vsako umetniško delo, ki pride iz njenega studia, nepredstavljivo..

Tetovaže živali

Popolnoma drugačen od lobanj, Tamez je tudi strokovnjak za tetovaže živali. Od lepih in pisanih lisic do psov in celo ptic je njena domišljija neskončna. Pri slogu Stephanie Tamez nam je tako všeč, da lahko pripravi lepe, a podrobne in smiselne oblike.

Cvetlične tetovaže

Kot je povedala sama Stephanie Tamez, so njene najljubše tetovaže cvetov. Ni treba posebej poudarjati, da riše in črni neverjetne tetovaže, ki jih lahko narišemo po vsem telesu. Od rok do hrbta do nog ali preprosto dodajanja rož obstoječemu dizajnu, kot je lobanja, zagotovo ne boste razočarani.

Japonske tetovaže

V redkejših primerih Stephanie Tamez riše japonske tetovaže, ki preprosto niso s tega sveta. Seveda so japonske tetovaže pisane in barve, ki jih izbere, ter pomen vsakega dela so edinstvene.

To je nekaj pomembnih kategorij tatoo modelov, ki si jih lahko zamisli Stephanie Tamez. Vsaka vrsta ima različne umetniške možnosti. Obstaja na stotine tetovaž in Stephanie ima ogromno izkušenj in seveda še naprej preizkuša nove stvari, ki so resnično izjemne.

Stephanie Tamez na modni reviji Victoria’s Secret

Kitajski supermodel Liu Wen se je pojavil na Victoria’s Fashion Weeku, ki je najbolj znana modna revija. Njeno telo je tetovirala znana tetovažna zvezda Stephanie Tamez in ustvarila je tetovaže po meri. Ni treba posebej poudarjati, da je pritegnil pozornost vsake osebe.

Tamez je bil intervjuval TEMPTU in šel skozi vse podrobnosti procesa. Oblikovalec Todd Thomas je prišel na idejo o poslikani dami, Stephanie pa je Liu Wen slikala 6 ur neprekinjeno s štirimi drugimi umetniki za tetoviranje.

Čeprav to niso bile prave tetovaže in kljub dejstvu, da je za črnilo modela uporabila šablone, so bile risbe neverjetno lepe in kakovostne, kakršne še niso videli.

Slike Stephanie Tamez

Lepo dokončane slike Stephanie so vredne ogleda. Slika portrete in abstraktno umetnost. Obstaja velika zbirka slik, ki jih razstavlja v različnih galerijah. Ena od znanih razstav njenih slik je De Buck Show.

Fotografiranje

Fotografske sposobnosti Stephanie Tamez so prav tako vredne spoštovanja. Njene fotografske ideje so kul in značilne. Nekatera pomembna dela vključujejo fotografijo posteljnine, fotografiranje zemeljskih del, steklene glave in svetlobno polje.

Mešano delo

Ustvarjalnost nima meja. Stephanie Tamez tudi med delom nima sten, za katere bi skrbela. Rada dela na različnih parametrih. Svoj umetniški talent prikazuje skozi kurjenje lesa, ki je znano tudi kot pirografija, z ogrevanim orodjem za risanje po površini lesa. Stranke zelo cenijo tudi njene ustvarjene slike s prenosom acetona in tetoviranjem na papirju.

Naš zaključek

To je vse, kar morate vedeti o Stephanie Tamez. Čeprav je ena izmed najbolj priljubljenih tetovatork na svetu in čeprav zaračunava več kot povprečno, je neverjetno enostavno priti do nje.

Če ste pripravljeni narisati in svoji zbirki dodati lepo tetovažo, z njo zagotovo ne boste razočarani.