Scădea

Stimulați arderea grăsimilor – pierdeți rapid în greutate fără dietă și exerciții fizice

arderea grăsimilor pierde în greutate figura subțire fără antrenament

Cum ar trebui să Arderea grasimii stimula? Mai ales când vara va veni în curând .. Mulți oameni pun această întrebare. Avem soluția. Este complet posibil să obțineți rezultate rapide fără eforturi mari.

Stimularea arderii grăsimilor este posibilă și la birou

Arderea grăsimilor Munca de birou Rămânerea sfaturilor subțiri Trucuri

Primăvara începem adesea să ne gândim cum să scăpăm de kilogramele enervante pe care le punem iarna. Dar cum ar trebui să fim eficienți Stimulați arderea grăsimilor, fără pregătire activă regulată?

Cynthia Sass este un dietetician de renume mondial și expert în fitness. Este autoarea cărții „Cinch! Conquer Cravings, Drop Lounds and Lose Inches ”și a venit cu o strategie pentru modul în care putem pierde în greutate ușor și confortabil de acasă, de la birou sau în timp ce dormim.

Ultimul studiu de risc pentru sănătate spune că perioadele lungi de ședere ar putea fi foarte dăunătoare sănătății noastre. Aceste daune au dimensiuni atât de mari încât, chiar dacă ar trebui compensate cu multe exerciții, acestea nu ajută deloc (conform „Wall Street Journal”).

Dar există modalități prin care am putea arde calorii în timp ce stăm în birou. Ar trebui să ne străduim să ne menținem mobili, fie că se întoarce pe scaun, făcând mișcări cu degetele și de la picioare, întinzând mâinile și, desigur, ridicându-ne și alergând ori de câte ori avem ocazia. Oamenii de știință spun că ai putea arde până la 800 de calorii suplimentare în acest fel.

Stimulați arderea grăsimilor cu somnul și gătitul

ideile de ardere a grăsimilor gătitul ajută la reducerea kilogramelor zâmbitoare

În timpul somnului, dacă este suficient, ardem până la 200 de calorii. O oră în fața computerului este, de asemenea, o modalitate de a scăpa de caloriile inutile. Tot ce ar trebui să facem este să ținem degetele întinse în timp ce scriem – și 100 de calorii au dispărut!

Când suntem acasă gătind cina, ne putem stimula și arderea grăsimilor – experții spun că pierdem 150 de calorii pe oră. Cu alte cuvinte, gătind, ardem jumătate din caloriile consumate la cină.

După masă, dacă facem vasele în mașina de spălat vase – ne costă doar 105 calorii, dar dacă ne spălăm manual – avem deja 160 de calorii reducere! Spălarea hainelor și călcarea elimină aproximativ 70 de calorii. Ultimul sfat așa Stimulați arderea grăsimilor – o oră de masaj este de 230 de calorii, la fel ca o oră întreagă în sala de fitness.

arderea grasimilor rezultate fericite slabesc idei sfaturi  idei de ardere a grăsimilor arderea grăsimilor mulțumit subțire cifră