Scădea

Pierdeți greutatea cu sărurile Schüssler: nr. 5 9 10 Dozare și sfaturi valoroase

Slăbiți cu sărurile Schüssler care sunt cele mai bune

De-a lungul anilor, este de obicei dificil să slăbim, în ciuda unei diete echilibrate și a exercițiilor fizice regulate. Motivul pentru aceasta ar putea fi un deficit de minerale și un metabolism lent. Sărurile Schüssler vă pot ajuta în lupta împotriva kilogramelor. Ei s-au stabilit ca un mijloc eficient de echilibrare a echilibrului mineral din organism și influențarea anumitor funcții ale organelor. Atunci când sunt luate corect și în combinația potrivită, sărurile minerale vă pot stimula energic metabolismul și vă pot readuce corpul în echilibru. Un regim de sare vă poate ajuta să scăpați de depozitele de grăsime. Mulți au făcut experiența și au raportat că pierderea în greutate cu sărurile Schüssler este de fapt posibilă. Despre ce este această dietă? Veți afla mai jos.

Cât durează să slăbești cu sărurile Schüssler?

slăbire-săruri-schüssler-salate-nutritive-cu-calorii-scăzute

Dacă doriți să slăbiți rapid, veți fi dezamăgiți de sărurile Schüssler, deoarece pierderea în greutate are loc încet și în pași mici. Sărurile Schüssler nu sunt pastile minune, dar sunt folosite de fapt pentru a vă ajuta să slăbiți. Cu toate acestea, pentru pierderea în greutate de lungă durată, este crucială o schimbare a obiceiurilor alimentare în combinație cu exerciții fizice suficiente. Sărurile minerale sunt potrivite pentru realizarea dorinței de a reduce greutatea în mod durabil și pentru a evita efectul enervant de yo-yo. O cura de slăbire a sării Schüssler trebuie efectuată timp de cel puțin 40 de zile. Ideal ar fi să treci prin cura timp de aproximativ 2 – 3 luni sau până când ai atins greutatea dorită. Dacă obțineți rezultate destul de repede, cel mai bine este să încercați o dietă diferită. Răbdarea este cheia succesului aici.

Cât de mult poți pierde în greutate cu sărurile Schüssler?

slăbire-schüssler-săruri-burtă-grăsime-tampoane

Femeile declară că au slăbit în jur de 10 kilograme în aproximativ trei luni cu sărurile Schüssler. Rezultatul după patru săptămâni de slăbire: cu aproximativ 3 până la 5 kilograme mai puțin. Deci, dacă doriți să vă reduceți greutatea radical, puteți lua o pauză de o lună după primele 3 luni și apoi să luați o cură de 3 luni.

Ce săruri Schüssler puteți folosi pentru a slăbi??

slimming-schüssler-sarts-no-5-9-10-combinatie

Totul depinde de combinația corectă de săruri Schüssler. Există diferite variante ale unei cure de slăbire a sării Schüssler. Cel mai bine este să discutați care este cel mai potrivit pentru dvs. cu un terapeut experimentat. Aici am rezumat câteva exemple ale celor mai populare combinații care ar trebui să ajute la pierderea în greutate:

  • 10, 5 și 9
  • 4, 9 și 10
  • 8, 9 și 10
  • 4, 6, 8, 9 și 10
  • 4, 8, 9 și 10

Pe site-ul oficial al DHU combinația 5 + 9 + 10 este recomandată pentru o cură de slăbire. Multe alte surse se referă, de asemenea, la Sarea Schüssler nr. 4 (clorat de potasiu) ca o sare minerală foarte importantă pentru pierderea în greutate cu succes. Ajută la eliminarea toxinelor din țesuturi, ceea ce este deosebit de important în timpul unei diete. Nr. 8 (clorat de sodiu), sarea echilibrului fluidului și nr. 6 (potasiu sulfuricum), sarea de detoxifiere, pot fi, de asemenea, incluse în planul de slăbire. Dacă combinați mai multe săruri minerale, aveți grijă să nu luați mai mult de trei în același timp.

pierde-în greutate-săruri-schüssler-cât-cât-cât-de-mult-timp-cura de slăbire

Dacă tiroida este subactivă ca parte a unui regim de slăbire, puteți utiliza în continuare nr. 7 Magnesium Phosphoricum, nr. 13 Kalium arsenicosum, nr. 14 Kalium bromatum și / sau nr. 15 Kalium iodatum. Puteți alege între un singur număr sau un număr mic de trei tipuri.

După sarcină și în timpul alăptării, este mai bine să nu urmați o dietă. În acest timp, corpul este încă programat să „salveze”. Cu toate acestea, în principiu, puteți lua în siguranță săruri Schüssler în timpul alăptării.

slăbire-săruri-schüssler-sarcină-posibil

În acest articol, ne vom uita în principal la # 10, 5 și 9. Acestea vă pot ajuta să vă suprimați poftele și să pierdeți câteva kilograme. S-a dovedit următoarea schemă:

Nr. 5 9 10 dozare

Dimineața: nr. 10 (sodiu sulfuricum) – sare de curățare internă x 5 comprimate

Noon: No. 5 (Kalium Phosphoricum) – Sarea nervilor și psihicului x 5 comprimate

Seara: nr. 9 (sodiu fosforic) – sare a metabolismului x 5 comprimate

slăbire-schüssler-săruri-tablete-homeopatie

Nr. 10 Natrium sulfuricum asigură detoxifierea generală a corpului și susține funcția hepatică. Această sare are un efect ușor, diuretic și ajută la eliminarea excesului de lichide din organism.

Nr. 5 Kalium Phosphoricum menține mintea în stare bună și stabilizează sistemul nervos. Semnele de epuizare mentală și emoțională, precum și diferite stări de oboseală sunt un semnal din partea corpului că are nevoie de această sare. Aceste simptome sunt consecințele acumulării de toxine în organism. Acest lucru te face să te simți mai motivat să mergi la sport. Nr. 5 formează, de asemenea, lecitină în corp, care reglează permeabilitatea pereților celulari. Licitinele permit eliminarea colesterolului din organe. Kalium Phosphoricum suprimă apetitul excesiv pentru dulci sau grăsimi.

Sodium phosphoricum este sarea metabolismului și menține echilibrul acizilor și bazelor din organism. Stimulează metabolismul, susține procesele de ardere din celulele corpului nostru și scoate excesul de lichid din celule. Nr. 9 ajută, de asemenea, împotriva celulitei și acționează împotriva aterosclerozei.

pierde-în greutate-săruri-schüssler-menopauză-susține-dieta

Instrucțiuni pentru utilizarea sărurilor Schüssler

  • Cele 5 comprimate sunt dizolvate în apă fierbinte. Acest lucru ajută sărurile să intre în corpul tău mai repede. Bea această soluție încet și cu înghițituri mici.
  • Comprimatele pot fi plasate și sub limbă pentru a fi absorbite încet prin membrana mucoasă.
  • Așteptați aproximativ 30 de minute înainte și după administrarea comprimatelor înainte de a mânca și a bea.
  • Dacă nu puteți respecta orele fixate în viața de zi cu zi agitată, aveți o altă opțiune: dizolvați întreaga doză zilnică (la fiecare 15 comprimate) în jumătate de litru de apă fierbinte și beți lichidul în înghițituri pe tot parcursul zilei. Nu vă faceți griji, o supradoză de săruri Schüssler nu este, în general, posibilă.

slăbire-săruri-schüssler-apă-potabilă-slăbire

De asemenea, ar trebui să beți multă apă în timpul regimului de slăbire. Cantitatea optimă se determină în conformitate cu următorul principiu: 40 ml de apă pe 1 kilogram de greutate corporală. Acest lucru promovează procesul de purificare.

Cura cu sare Schüssler poate fi efectuată în combinație cu o dietă cu calorii reduse. Aportul de energie recomandat este de 1500 până la 1800 de calorii. De asemenea, nu uitați că exercițiile fizice sunt un factor la fel de important în pierderea în greutate.

Indiferent dacă în timpul menopauzei sau după sarcină, vă rugăm să rețineți că fiecare dietă cu săruri Schüssler este diferită. Solicitați întotdeauna sfatul unui medic naturist calificat sau.