Scădea

Dietele celebrităților – care este secretul unei figuri subțiri

cindy crowford ținută perfectă în fiecare vârstă nisip

Dietele vedetelor Jessica Alba, Cindy Crawford și Heidi Klum oferă femeilor posibilitatea de a-și schimba obiceiurile alimentare anterioare și de a obține o figură perfectă.

Trei diete celebre oferă trei metode de frumusețe

Jessica Alba este perfect perfectă pentru a avea doi copii

Toate trei sunt mame și încă mai au figuri perfecte. Ești bogat și ai putea suferi orice număr de proceduri de slăbire imaginabile. Dar Jessica Alba, Cindy Crawford și Heidi Klum jură o alimentație sănătoasă și un antrenament dur. Secretul lor constă în a face suficientă mișcare și a mânca sănătos. Datorită disciplinei și tenacității lor, se pot bucura de figuri fantastice. Dacă doriți să știți cum, citiți despre asta aici Dietele vedetelor după. Jessica Alba – are 1,67 m înălțime și cântărește 57 de kilograme. Chiar și după a doua sa naștere, în jurul anului 2011, s-a repus în formă. Ea își datorează silueta minunată exercițiului fizic suficient și unui plan de dietă ușor, bazat pe principiul 3-2-1: 3 mese principale, 2 gustări și cel puțin 1 litru de apă pe zi.

Dietele celebrităților se bazează pe exerciții fizice și o alimentație sănătoasă

Heidi Klum se află într-o formă plajă mare

Fie că are 20 de ani sau 47 de ani, Cindy Crowford nu s-a schimbat puțin când vine vorba de personaj. Secretul său este dieta „Zone”, care împarte aportul zilnic de alimente în următoarele proporții: 40% proteine, 30% carbohidrați, 30% grăsimi. Heidi Klum – cunoscutul antrenor de fitness David Kirsch a fost cel datorită căruia Heidi a putut participa la emisiunea Victoria’s Secret în 2005 la doar câteva săptămâni după nașterea fiului ei Henry. Potrivit revistei People, dieta lor constă dintr-un shake de proteine ​​pentru micul dejun, broccoli, pui și salată pentru prânz, mâncare lichidă pentru cină și câteva migdale pentru între mese. Deci și-a recâștigat forma și rămâne în formă. the Dietele vedetelor servesc drept inspirație și motivație pentru multe femei din întreaga lume.

dietele stelelor motivație mare figură obține

jessica alba arăta mai tânără trăind fără cusur făcând sport

Heidi Klum este renumită și entuziastă în întreaga lume