Scădea

Coarda de sărituri – consum de calorii și recomandări pentru antrenament

sărind coarda pierde în greutate distractiv sănătos albastru albastru doamnelor

Îți place să faci sport? Te uiți la greutatea ta? – Cu siguranță! Ai venit astăzi la locul potrivit cu noi. Pentru că articolul de astăzi este despre asta Coarda de sărituri și beneficiile sale pentru sănătatea noastră generală. Urmați sfaturile și recomandările noastre, nu veți regreta! Exercițiu regulat și mai exact asta Coarda de sărituri întărește sistemul cardiovascular și arde calorii în corpul nostru la o rată remarcabilă. Potrivit unui studiu din revista PLoS ONE, 10 minute de sărituri pe coardă pe zi arde câte calorii pe care le folosești pentru 30 de minute de jogging.

Subțire cu coardă de sărit

coarda de sărit lemn clasic se ocupă de consumul de calorii subțire

Coarda de sărituri este un antrenament cardio excelent pentru pierderea în greutate și coordonare. De exemplu, atunci când sări coarda timp de 30 de minute, persoanele care cântăresc în jur de 70 kg vor pierde în medie 600 kcal, în timp ce cei care cântăresc în jur de 100 kg vor consuma cu siguranță mai mult de 800 kcal.

Sari coarda cu contra

dispozitiv de fitness de culoare albă roșie pentru sărituri

Cu acest antrenament aveți multe avantaje pentru sănătatea dumneavoastră generală – în primul rând pentru sistemul cardiovascular și controlul tensiunii arteriale, apoi rezistența dvs. este crescută, coordonarea dvs. este îmbunătățită. Vei simți mai multă energie în corpul tău dacă practici sărituri de frânghie timp de aproximativ 150 de minute pe săptămână, în mod regulat, vei observa rezultatele doar după 2-3 săptămâni de sesiuni regulate de antrenament. Trebuie doar să te antrenezi persistent și asta va da roade!

Antrenament de frânghie de succes

sărituri de frânghie cardio idee exercițiu de fitness viață de zi cu zi

Dacă 30 de minute de antrenament zilnic pe frânghie sunt prea mari pentru tine, atunci durata activității tale fizice poate fi redusă în detrimentul intensității. Puteți exersa 15 minute pe zi pentru a obține același efect ca antrenamentul de 30 de minute dacă puteți obține o anumită bază de interval între exerciții. Experții sfătuiesc să adere la următorul ciclu: 1 minut de săritură lentă, urmat de 20 de secunde de accelerare și 10 secunde de sărituri maxime rapide cu frânghie. Acest ciclu se repetă de 10 ori și este întotdeauna urmat de o pauză de 2-3 minute.

Salt la coardă la bărbați

sărituri la bărbați femei fitness sport sănătos

O altă modalitate de a crește intensitatea antrenamentului este de a încorpora elemente dificile – în loc de o dată, între oscilațiile frânghiei poți sări poate de două ori. Dacă acest lucru este prea complicat pentru unii începători, există și alte tehnici – la fiecare salt, genunchii sunt ridicați cât mai sus și aproape de piept. Și nu uitați, înainte de fiecare coardă de salt este absolut necesar să vă încălziți cel puțin 4-5 minute, numai atunci puteți începe să săriți încet timp de câteva minute.

Încălziți-vă înainte de a sări coarda

sărind coarda pierde în greutate exerciții de consum de calorii

La saltarea frânghiei, trebuie luată în calcul și influența suprafeței pe care se efectuează antrenamentul sportiv. Nu ar trebui să fie prea moale, deoarece acest lucru poate încetini viteza atunci când săriți coarda și, de asemenea, poate provoca mișcarea necontrolată a coardei. O pardoseală de cauciuc în săli de sport și săli, covor sau teren moale – niciuna dintre ele nu este potrivită pentru sărituri de coardă. Asfaltul și betonul, pe de altă parte, sunt prea dure – stresul mecanic de pe picioare sau rănirea cauzată de o cădere accidentală duc la probleme articulare severe..

Construirea mușchiului cu frânghie

sare frânghie consum calorii antrenament calorii sport femeie slabă

Cele mai potrivite zone pentru sărituri pe coardă sunt podelele din lemn, trotuarele și pistele de alergare din stadion. Acestea vă oferă stabilitate optimă atunci când săriți coarda. Și sperăm să vă placă!

Saltul la coardă este distractiv

salt frânghie antrenament consum calorii femei bărbați antrenament

Cu frânghia la figura de plajă perfectă

sărind coarda antrenament de consum de calorii menținerea corpului în formă

Lasă-ne să te sfătuim cu privire la coarda potrivită

pierde în greutate antrenament de anduranță arde calorii

Simțiți-vă mai în formă și mai sănătos după ce ați sărit coarda

pierde calorii antrenament de anduranță