Scădea

Ardeți calorii cu ciclismul și pierdeți în greutate rapid și sănătos!

slăbi rapid trenul rămâi în formă

Ciclismul este sănătos și te menține în formă. Te ghicim, ca tine slabeste rapid și păstrați-vă figura de vis fără exerciții de fitness – și la ce trebuie să aveți grijă atunci când mergeți cu bicicleta.

Slăbiți rapid și sănătos cu ciclismul în loc de fitness

Economisiți bani lucrați în oraș în loc de fitness

Ciclismul poate înlocui cu succes exercițiile de fitness și slabeste rapid. Nu crezi? După o jumătate de oră de mers cu bicicleta, arzi în jur de 150 de calorii, exersezi mușchii inimii și stimulezi respirația profundă, care asigură corpului mai mult oxigen. Iată alte avantaje pe care ți le aduce ciclismul:

– Scade lipidele din sânge și reduce riscul de infarct

– Întărește mușchii abdominali și ai spatelui – acest lucru este deosebit de util pentru persoanele care stau mult în timpul zilei și altfel se mișcă puțin.

– Ciclismul are un efect calmant și ajută la reducerea stresului.

În lunile calde puteți merge la muncă cu bicicleta, în lunile reci de iarnă – același efect se poate obține cu așa-numita bicicletă de exerciții.

Slăbește rapid cu bicicleta – la ce trebuie să fii atent

slabeste rapid acasa, antreneaza exercitii sanatoase

Oricine ciclează în fiecare zi poate fi sănătos și slabeste rapid. Trebuie respectate câteva reguli de bază importante. Începătorii ar trebui să înceapă cu o jumătate de oră pe zi și să crească încet timpul. Ultima masă trebuie luată cu cel puțin o oră înainte de antrenament. O mulțime de apă / dar în niciun caz rece de la frigider / trebuie băută – timp de o jumătate de oră, sticla de 500 ml este suficientă. Oamenii care stau foarte mult în fiecare zi și nu au altă mișcare nu au mușchii antrenați și, prin urmare, trebuie să înceapă cu o poziție verticală / și să nu încerce imediat poziția atletică /. Poziția corectă a șeii este, de asemenea, foarte importantă – când stai pe șa, picioarele tale nu trebuie să ajungă la sol. Scaunul trebuie ales cu mare grijă – până la urmă, mersul pe bicicletă ar trebui să fie distractiv și doriți să stați confortabil. În magazinele speciale, se oferă diferite șeuri în funcție de tipul de caroserie – permiteți-ne să vă sfătuim.

conduce munți drumuri sportivi slăbi

mergând la cumpărături la muncă economisind bani vara

Ciclismul se bucură de natură rămâneți în formă mușchii trenului

au copii drăguță fată sport sănătos se potrivesc