Sala de mese, amenajări interioare

Design vibrant de sufragerie – Bucurați-vă de o masă cu culori

design viu de sufragerie

Acea design vibrant de sufragerie de multe ori se bucură de o mulțime de idei proaspete care implică culori strălucitoare. O schemă bogată de culori face întotdeauna o cameră mult mai vie și primitoare. Cu diferitele nuanțe de culoare, spațiul este plin de bucurie și energie, care sunt deosebit de importante pentru o sală de mese. Începutul zilei începe aici și, prin urmare, depinde de această cameră dacă ne face să avem o dispoziție bună și o forță matinală. Acest scop este cel mai bine realizat design viu de sufragerie realizat.

Lemn și piatră naturală în designul sufrageriei

Perete de piatră în designul sufrageriei

Crearea unuia design vibrant de sufragerie este despre alegerea unei palete de culori proaspete și umplerea camerei cu culoare. Un mod interesant de transformare a camerei este prin vopsire, combinând unii sau toți pereții într-o nuanță modernă și cu mobilier în aceeași culoare. De asemenea, puteți picta un singur perete pentru accent și puteți lăsa restul alb, deși unele dintre mobilier sau decor trebuie să se potrivească cu accentul de perete. Acest design vibrant de sufragerie are multe variante. Puteți amesteca câteva culori și puteți face decorațiuni colorate pe pereți pentru o vibrație maximă. Sau alegeți un aspect mai simplu și mai clasic cu ajutorul metodei de contrast. Albul contrastează cu culori vii și face camera mai luminoasă. O altă opțiune, una design viu de sufragerie  A crea înseamnă a lăsa toți pereții albi și a umple spațiul cu culoare prin mobilier și decor. Atât nuanțele calde, cât și cele reci sunt binevenite, cu condiția să aducă o bună dispoziție. Tavanele sunt cel mai bine lăsate albe, iar podelele – din lemn sau la fel de palide.

Sufragerie într-o casă de sticlă

Amenajare sufragerie într-o casă de sticlă

Ca să putem rezuma totul, design viu de sufragerie este un design pentru cei cărora le place modernul, artisticul și plin de viață. Dacă îți place ideea, verifică toate desenele fantastice pline de lumină și bucurie.

de K.H. Christova

Culori deschise în designul sufrageriei

Design sufragerie - contrast alb și lemn

Design alb-negru al sufrageriei

design clasic de sufragerie

Idei de design pentru sufragerie - alb-negru

Design interior alb cu lambriuri din lemn

Design sufragerie cu lambriuri din lemn