Să vă binecuvânteze

Suferiți de oboseală de primăvară? Găsiți remedii aici!

Depășește oboseala primăverii în timp ce speli hainele murdareSe apropie primăvara și odată cu ea binecunoscutul Oboseala de primăvară. Mulți sunt familiarizați cu acest sentiment pe care îl aduce cu sine faza de tranziție către vara caldă.

Câteva remedii utile pentru a vă ajuta să luptați împotriva Oboseala de primăvară pentru a putea ajuta:

femeile dureri de cap au probleme de stres sfaturi de lucru pe de altă parte

Motivul pentru Oboseala de primăvară este creșterea semnificativ mai mică de vitamine și minerale în timpul iernii. Lupta pe care organismul trebuie să o ducă suplimentar cu temperaturile scăzute duce la o imunitate slăbită, astfel încât organismul trebuie să lucreze din greu la sfârșitul lunii martie pentru a restabili echilibrul și a se pregăti pentru lunile calde. Ce ar trebui sa faci:

lichidele de apă iau distonie îngrijorare fără temei panică simțiți deviați

1. Spune adio distoniei. Femeile au de 1,5 ori mai multe șanse de a avea distonie vegetativă (creșterea tensiunii arteriale, palpitații și senzație de îngrijorare gratuită). Pentru a scăpa de această criză, ar trebui:

 • luați agenți calmanți și stimulatori. Acestea includ valeriană, mentă, ginseng și păducel sau păducel.
 • consuma mai multi carbohidrati si lichide. Acest lucru normalizează glicemia, care este crescută în distonie.
 • închideți ochii și apăsați ușor globii oculari timp de un minut de mai multe ori pe zi. Acest lucru va opri sau cel puțin va ameliora palpitațiile și febra.
 • masează degetele mici / degetele de la picioare și ceafă. Acest lucru normalizează tensiunea arterială.

Sfaturi de oboseală de primăvară combate lavanda relaxează durerile de cap

2. Scapă de durerea de cap. Cea mai frecventă cauză a durerilor de cap este stresul. Potrivit unui studiu, 60% dintre toți bărbații și 75% dintre toate femeile suferă de dureri de cap mai mult de două ori pe lună. Cel mai bun mod de a scăpa de ele este cu analgezice, ceai de lavandă și comprese cu coajă de lămâie.

linte fasole mazăre păstăi fructe ajută la durerea piciorului varicelor

3. Durerea la picioare – ce ajută? Acesta este primul semn al varicelor. Cele mai recente studii arată că administrarea de contraceptive hormonale (pilule contraceptive) și terapii hormonale au un efect negativ asupra venelor în timpul climaxului. Riscul crește și în timpul sarcinii. Prin urmare, viitoarele mame ar trebui să poarte ciorapi speciali împotriva varicelor. Cel mai bun mod de a scăpa de oboseala picioarelor este:

 • Gel cu extract de ceai verde și castane
 • Mușețel, mentă și altele băi de picioare
 • creșterea mazării, fasole, linte, praz, gălbenușuri și ulei de măsline. Sunt bogate în vitamina E, care conferă elasticitate venelor, și vitamina C, care întărește venele.

Mai multe sfaturi împotriva oboselii de primăvară

sânii se simt dureroși femeile merg la medic pentru mastopatie

4. Ce trebuie făcut cu privire la durerea toracică chiar înainte de menstruație. Multe femei au dureri severe de sân cu câteva zile înainte de menstruație. 80% din toate femeile au această problemă și alte probleme. Umflarea glandelor mamare este rezultatul modificărilor hormonale din organism și este un proces normal, care este mai dureros pentru unii și mai puțin dureros pentru alții. Dacă sânii nu numai că se umflă, dar devin și dur și dureros, ar trebui să solicitați sfatul medicului. În astfel de cazuri, există riscul de mastopatie și formarea fibroadenomului și a chisturilor.

problemă tiroidiană pești împotriva strigătului stării proaste

5. Iritabilitate nefondată Oboseala de primăvară. Verificați tiroida. Sistemul nervos este cel mai sensibil la problemele hormonale. Simptomele inițiale sunt iritabilitate crescută, tendința de a plânge, fluctuații normale sau severe de greutate și nereguli menstruale. Dacă aveți probleme cu tiroida, cel mai bine este să consumați fructe de mare.

produsele lactate întăresc oasele și previn bolile

6. Ai grijă de părul tău. Dacă vă este greu să vă îndreptați picioarele după ce ați stat mult timp, este un semn al lipsei de calciu și vitamina D din organism, care întăresc contracția părului și a mușchilor. Această deficiență poate duce la osteoporoză în anii următori. Deficitul de calciu poate duce, de asemenea, la:

 • Tremurături la nivelul picioarelor
 • Spargerea și despicarea unghiilor
 • dureri plictisitoare la nivelul spatelui inferior, mai ales după plimbări lungi sau când ridici o pungă grea
 • Durere în oase

Pentru a vă verifica oasele, faceți densitometria. Densitatea osoasă este măsurată cu ajutorul unui dispozitiv cu ultrasunete. Pentru a obține suficient calciu, consumați mai multe produse lactate, ficat și fructe de mare sau polivitamine cu un conținut mai mare de calciu.

Medicul vă poate ajuta să depășiți oboseala primăverii

Oboseala de primăvară vizitați un medic, acordați atenție problemelor de sănătate

7. Lasă-te examinat în timp util. În afară de bolile infecțioase, conform statisticilor medicale, 60% din toate bolile pot fi prevenite dacă sunt descoperite la timp. Femeilor peste 40 de ani ar trebui să li se testeze sângele în fiecare an, celor de peste 25 de ani ar trebui să li se facă o ecografie a sânilor la fiecare doi ani. Femeile în vârstă de 30-35 de ani care au avut cel puțin o naștere ar trebui să facă o ecografie și o mamografie la fiecare doi ani. Femeile care nu au avut o naștere, au doar o ecografie. Femeilor cu vârsta peste 40 de ani li se recomandă să se efectueze o mamografie și o examinare cu ultrasunete în fiecare an și jumătate, o examinare cu ultrasunete a organelor pelvine la fiecare 2 ani și un test detaliat al colesterolului o dată pe an.

Urmați sfaturile noastre împotriva Oboseala de primăvară și te vei simți mai bine imediat!