Să vă binecuvânteze

Sfaturi pentru îngrijirea părului – Cum să-ți faci părul în formă superioară?

Idei de păr negru lucios Sfaturi pentru păr vopsit sănătos Îngrijirea părului

Frumusețea vine din interior. Dar este întotdeauna necesară o întreținere dacă doriți să vă subliniați frumusețea naturală. Parul este un subiect fierbinte pentru femeile din fiecare anotimp. Dacă părul nu cauzează probleme, te simți bine toată ziua. Există câteva reguli aplicabile în general, care trebuie respectate, astfel încât părul să-și păstreze umezeala și strălucirea. Nu vă faceți griji dacă nu pierdeți niciodată îngrijirea regulată a părului. Aici am dori să vă prezentăm câteva dintre cele mai importante Sfaturi pentru îngrijirea părului trădat, astfel încât să vă puteți bucura de o coamă strălucitoare și sănătoasă!

Sfaturi generale despre îngrijirea părului – Ce trebuie să știe fiecare femeie?

idei coafura par cret bucle vintage-aspect retro-sfaturi de par

Îngrijirea face ca părul să strălucească întotdeauna. Pe piață există produse nutritive pentru styling și produse pentru îngrijirea părului, care oferă o soluție pentru aproape fiecare problemă. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă bazați doar pe el, ar trebui să faceți un efort pentru a vă aminti cel puțin sfaturile de bază pentru îngrijirea părului.

– Spălați părul cu apă călduță și șampon ușor. Apa fierbinte poate deteriora suprafața părului, deoarece substanțele active de spălare din șampon sunt astfel dizolvate. Șamponul face de obicei părul uscat și nu trebuie masat direct în scalp, ci mai întâi administrat în palma mâinii (în special cu părul casant). Nu mai târziu de 30 de secunde după aceea, clătiți șamponul cu apă călduță. Nu pieptănați părul umed, altfel capetele părului se vor rupe și își vor pierde strălucirea.

– Se recomandă un șampon hrănitor cu o valoare a pH-ului neutru pentru piele de aproximativ 7,2.

– Masează scalpul din când în când

Sfaturi pentru îngrijirea părului și stil pentru păr frumos și sănătos

cum să speli părul șampoane hrănitoare-sfaturi de îngrijire idei îngrijirea părului

– Păstrați o distanță de cel puțin 15 cm de cap la uscare. Înainte de a face acest lucru, ar trebui să vă uscați părul cu un prosop și să-l pulverizați cu un spray de uscare de păr. Uscarea prin suflare fierbinte usucă pielea capului (un uscător suflă generează temperaturi de până la 100 de grade) și trebuie făcut la un nivel scăzut. Aerul cald face părul și mai fragil.

– Evitați stresul părului (uscați-l, îndreptați-l, ondulați cu fierul de călcat etc.)

Păstrați uscătorul departe de păr – aerul fierbinte îl poate deteriora 

Cum să uscați parul la distanță de 20cm - vârfurile păstrează părul sănătos

– Folosiți perii și piepteni de înaltă calitate, dacă este posibil cu corn natural, fără capete ascuțite. Pentru a evita electricitatea statică, umeziți pieptenele și folosiți șampoane cu fluturare antistatică și spray-uri anti-statice înainte de pieptănare. În acest fel, nu există fisuri.

– Fii atent la ce îți intră în gură. Obiceiurile alimentare au o influență puternică asupra stării generale a părului.

– Uleiuri de păr și protejează și îngrijește părul. Produsele de îngrijire fără alcool reglează umezeala părului și îi conferă sărituri și plinătate.

– Masați uleiurile hidratante în capetele părului înainte de spălare.

Se usucă mai întâi – apoi pieptene

Sfaturi de spălare pentru îngrijirea părului Șampoanele folosesc idei Îngrijirea părului

– După vopsire, nu spălați părul cu șampon timp de 48 de ore și nu-l expuneți la lumina directă a soarelui.

Sfaturi pentru îngrijirea părului – Păr proaspăt vopsit

Păr roșu proaspăt vopsit Idei strălucitoare și buclate Păr sănătos