Să vă binecuvânteze

Protecția împotriva gripei gastrointestinale – Ce trebuie să știți

Gripă gastro-intestinală care merită cunoscute-sfaturi-pentru-protecție

Puteți face diferite lucruri în acest sens Protecție împotriva gripei gastro-intestinale poate adera. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să respectați câteva reguli de igienă.

Protecția împotriva gripei gastro-intestinale Spălați-vă regulat mâinile

Protecție-împotriva-gripei-gastro-intestinale-spală-mâinile-regulat

Este deosebit de important să vă spălați pe mâini în mod regulat. Acest lucru este valabil mai ales înainte de a câștiga alimente. În acest fel, evitați ingerarea de agenți patogeni care pot fi pe mâinile voastre pe cale orală.

Protecție împotriva gripei gastrointestinale – prepararea alimentelor

Protejarea împotriva preparatului alimentar pentru gripa gastro-intestinală

Protejarea împotriva gripei gastro-intestinale necesită gătit și mâncat atent. Dacă pregătiți carne, dar și alte alimente, spălați-le bine în prealabil. Când vă pregătiți, trebuie să vă asigurați din nou că alimentele sunt prelucrate termic suficient de mult timp. În acest fel, posibili agenți patogeni sunt uciși.

Evitați corpurile de apă

bazine-publice-ape-evită-protecția-împotriva-gripei-gastro-intestinale

Deoarece paraziții care pot provoca gripa stomacului se găsesc în cea mai mare parte în apa murdară, ar trebui să-l duceți la Protecție împotriva gripei gastro-intestinale evitați să vă scăldați într-o piscină în aer liber sau să înotați într-un lac sau râu. Există riscul de a înghiți apa murdară și de a vă infecta cu paraziții.