Să vă binecuvânteze

Piciorul atletului pe unghiile de la picioare – Cum să îl identificăm

piciorul-de-picioare al atletului-cum-îl-poți-recunoaște

Piciorul de atlet este, după cum sugerează și numele, o infecție cauzată de ciuperci. Acestea apar deoarece picioarele sunt adesea calde și umede, ceea ce reprezintă mediul perfect pentru creșterea ciupercilor. Acestea pot afecta pielea sau diferite părți ale unghiilor de la picioare și pot pătrunde în organism prin crăpăturile pielii sau ale unghiilor. Din Piciorul atletului pe unghiile de la picioare poate provoca modificări ale culorii unghiei sau o poate face mai groasă. În unele cazuri, poate apărea și durere. Ar trebui să descoperiți că puteți Piciorul atletului pe unghiile de la picioare sau cel puțin suspectați-o, trebuie luate măsuri imediat. În caz contrar, ciupercile se vor răspândi și vor infecta celelalte unghii, precum și degetele de la picioare, adică pielea din jurul unghiilor de la picioare și chiar unghiile.

Piciorul sportivului pe unghiile de la picioare – împiedică răspândirea acestuia

Piciorul de atlet pe unghiile de la picioare gros-galben-unghii

Pentru a preveni răspândirea în continuare și pentru a opri piciorul atletului cât mai repede posibil, este important să știți cum să îl recunoașteți.

Dacă unghiile sunt infectate, ele devin mai groase. În plus, se îngălbenesc și se rup mai ușor. Uneori și ei își schimbă forma și se poate întâmpla. Un alt mod în care piciorul de atlet apare pe unghii este sub forma unui punct alb. Acest lucru devine apoi treptat mai mare.

Dacă infecția fungică nu este tratată în același mod, ciupercile se vor acumula. Consecința acestui fapt este că unghia începe să se clatine, după care poate chiar să se separe complet de patul unghiei și să cadă.

Opriți rapid piciorul de atlet pe unghiile de la picioare

Piciorul atletului pe unghiile de la picioare sfaturi de informare

Este interesant faptul că riscul unei infecții cu piciorul atletului este mai mare la bărbați decât la femei. Riscul crește la ambele sexe dacă petreceți mult timp în apă sau aveți o crăpătură în piele sau unghie. Vârsta joacă, de asemenea, un rol. Persoanele în vârstă prezintă un risc mai mare de infecție fungică.

Există, de asemenea, un risc crescut la persoanele care suferă de diabet, micoză sau un sistem imunitar slab sau membrii familiei lor sunt afectați. Fumatul are, de asemenea, un efect negativ și poate crește riscul de a dezvolta piciorul de atlet.

manichiură-franceză sănătoasă