Să vă binecuvânteze

Dorințe de recuperare pentru colegi: exemple de texte, zicale pentru fiecare situație

Cei care sunt bolnavi în pat suferă adesea și de a fi singuri. În astfel de situații, este bine să știi că alții se gândesc la tine și că ți-e dor. Persoana bolnavă poate simți compasiunea colegilor săi prin dorințe pozitive de recuperare.

Obțineți urări de bine pentru colegi eșantion de texte-zicale-leac-ceai-flori

Acest lucru are, de asemenea, un efect pozitiv asupra procesului de vindecare. Veți găsi sugestii proprii în sugestiile noastre de formulare și în exemple de texte Obțineți urări de bine pentru colegi și angajați.

Dorințe de bunăstare pentru colegi – Ne este dor de tine ca coleg și prieten

Dorințe de bunăstare pentru colegi boală-spital-după-accident-operațional-dor

La serviciu, petreceți mult timp cu colegii și chiar vă faceți prieteni buni. Indiferent dacă este vorba de o boală ușoară sau gravă, ar trebui să le trimiteți colegilor voștri buni de lucru câteva dorințe sincere de recuperare sub formă de imagini, carduri sau scrisori. Desigur, trebuie să vă potriviți dorințele cu situația cât mai bine posibil. Răsfoiți prin galeria noastră de imagini și găsiți alegerea potrivită de cuvinte. Utilizarea eșantionului de texte, ziceri și imagini este, desigur, complet gratuită.

Obțineți urări de bine pentru colegii cu epuizare

Dorințe de bunăstare pentru colegi șef-floare-motiv-obține-bine-în curând-mai puternic

Arătați emoție și nu utilizați jargonul zilnic în corespondența dvs. de afaceri. Abțineți-vă de la explicații detaliate despre accident și pur și simplu oferiți-vă sprijinul. Persoana în cauză are deja de-a face cu suferința sa.

Imagini de bună dimineață pentru descărcare gratuită și ziceri de împărtășit

Cadouri de rămas bun pentru prieteni și colegi – 28 de idei

19 idei de cadouri de adio pentru colegi și prieteni

Urări de recuperare pentru colegi după un accident

Dorințe-de-a-obține-bine-colegi-de-accident-angajați-a-de-bine-curând

Bucurați-vă curând dorințele pot fi, de asemenea, combinate cu desene amuzante și motive populare. Urșii drăguți cu bandaje pe brațe, picioare și cap sau simboluri norocoase precum porcii norocoși sunt perfecti pentru asta. Tonul și alegerea cuvintelor trebuie, desigur, să fie adaptate situației. O dorință plină de umor pentru recuperarea unui coleg care și-a rupt un picior în timp ce schia va fi diferită de textul unui pacient cu cancer.

Evitați formulările neglijent

Dorințe de a-și face bine colegii-încurajare-eșantion-text-recuperare-rapidă

Înainte de a utiliza acest exemplu de text, gândiți-vă dacă colegul dvs. ar putea înțelege greșit expresia „Nu stați departe prea mult, altfel totul va rămâne nebun”. Trebuie să iei propoziția cu umor și să nu dai impresia că șeful tău abia așteaptă revenirea pacientului.

Urări haioase pentru colegi

recuperare urări-colegi-amuzant-amuzant-erdmaenchen-bolnav

Astăzi, când puteți fi contactat online peste tot, multe dorințe de recuperare sunt transmise și prin e-mail sau mesaje. Dacă doriți să-i faceți pe colegii dvs. să râdă și să-i înveseli cu adevărat, atunci imaginile amuzante sunt perfecte. Dar atenție! O carte bine intenționată, cu un motiv amuzant, poate fi ușor înțeleasă greșit.

Dorințe de bunăstare pentru colegi după un atac de cord

convalescență-urări-colegi-infarct-boală-severă-eșantion de text

În cazul unor boli foarte grave, cum ar fi infarctul, cancerul sau după intervenția chirurgicală, nu ar fi nepotrivit să trimiteți desene și zicale drăguțe precum „Râsul este cel mai bun medicament”. În schimb, exprimă-ți gândurile scriind o scrisoare personală lungă. Aveți încredere în sentimentele dvs. și țineți cont de ce fel de persoană este și cum se confruntă cu situații dificile și critice. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să găsiți cuvintele potrivite care să sprijine persoana bolnavă pe drumul spre recuperare.

Urări de bunăstare de la șef la colegi

Dorințe-de-a-lua-bine-colegi-șef-prieteni-echipă-cupă-ceai-fierbinte

De foarte multe ori este dificil să găsești modalitatea adecvată de a exprima simpatie sau compasiune pentru persoana în cauză. Uneori, cineva este chiar atât de confuz, încât brusc apar sentimente de frică și neputință, pentru a spune ceva greșit sau pentru a reacționa greșit că nu se face nimic. Trimiterea dorințelor de recuperare este în mod clar un semn al îngrijirii dumneavoastră, pe care persoana bolnavă nu o ratează. Chiar dacă uneori bolnavul grav nu este conștient că are nevoie de o atenție și o apreciere sporite, va înregistra că te gândești la el. Recuperarea dorințelor sub forma unei cărți poștale sau a unui e-mail trimite semnalul că persoana în cauză nu este singură în această situație extremă.

Urări de recuperare pentru colegi în cazul unei boli grave

convalescență-urări-colegi-atac de cord-cancer-plin de speranță

Dacă sunteți gata să vă trimiteți dorințele de bunăstare sub forma unei scrisori sau carduri, merită cu siguranță să vă alocați timp pentru a compune textul. Sensibilitatea și empatia sunt necesare aici. Frazele foarte scurte sunt inadecvate, la fel și banale felicitări pentru felicitări. Cuvintele frumoase vor primi o notă personală suplimentară dacă sunt scrise de mână. Chiar dacă vă poate surprinde, faceți și afaceri. Dacă scrierea de mână este dificil de citit, puteți crea, desigur, litera pe computer. Cardul dvs. va arăta frumos dacă adăugați salutarea și salutările cu mâna.

Urări de bunăstare pentru colegi după operație

Dorințe-de-a-obține-bine-colegi-amuzante-recuperare-rapidă-speranță-cu-degete

Atunci când, în calitate de șef de echipă, transmiteți dorințelor unui angajat despre îmbunătățirea stării sale de sănătate, este important să exprimați că boala nu va avea un impact negativ asupra locului de muncă al persoanei. Dacă doriți să „vă faceți bine în curând” într-o scrisoare și preferați să renunțați la imagini, este recomandabil să scrieți dorințele colegilor sau partenerilor de afaceri pe hârtie neutră. Obțineți dorințe bune pentru papetăria de afaceri cu siguranță nu va cădea bine. Atunci când, în calitate de șef de echipă, transmiteți dorințelor unui angajat despre îmbunătățirea stării sale de sănătate, este important să exprimați că boala nu va avea un impact negativ asupra locului de muncă al persoanei. Dacă doriți să vă „vindecați curând” într-o scrisoare și preferați să renunțați la imagini, este recomandabil să vă scrieți dorințele colegilor sau partenerilor de afaceri pe hârtie neutră. Obțineți dorințe bune pentru papetăria de afaceri cu siguranță nu va cădea bine. Dacă, în calitate de manager, doriți să transmiteți angajaților dvs. că îi apreciați, puteți utiliza o formulare personală, printre altele, abordând interesele și hobby-urile bolnavului. O propoziție precum „Sperăm că veți putea curând să mergeți din nou cu plimbări lungi cu bicicleta” arată pacientului că îl cunoașteți și că îi recunoașteți preferințele. Dacă vrei să-i spui colegului tău de muncă că aștepți cu nerăbdare întoarcerea lui în curând, încearcă să eviți limbajul care ar putea pune persoana bolnavă sub presiune. În caz de boală, dorințele de recuperare precum „Sperăm că veți reveni în curând la locul de muncă” nu ar fi adecvate. Acest lucru poate fi înțeles greșit de către persoana în cauză. Evitați greșeala de a da sfaturi. „Petrece mult timp în pat și odihnește-te” este adesea deplasat. Deși doriți să ajutați bolnavul, această formulare pare arogantă și cumva o știe.

Obțineți urări de bine în rimă

Dorințe-pentru-recuperare-colegi-da-speranță-boală-gravă-boală

Dacă situația o permite și îl cunoașteți bine pe colegul bolnav, puteți trimite un pic de confort în rimă. Alăturat, am selectat câteva reparații curative pentru dvs. care vor sprijini pe cei afectați.

„Ești sănătos și fericit în cel mai scurt timp, aproape recuperat după această linie, așa că privește înainte și fă curaj, o clipire și vei fi bine”.

„De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată, te vei reveni repede!”

„Durerea durează doar o perioadă scurtă de timp, apoi ești din nou pregătit pentru viață!”

„Acum, pentru a te însănătoși curând, o poezie care îți pune un zâmbet pe față. Cu multă forță și prudență, calea ta spre recuperare nu este departe. “

Adăugați citate despre vindecarea curând și sănătatea

recuperare-urări-colegi-recuperare-rapidă-zicere-citat

Imaginile cu animale drăguțe sunt un subiect popular

recuperare-urări-colegi-boală-vindecare-spun-speranță

Dorințele de recuperare ar trebui să vină din inimă

Dorințe-de-a-face-bine-colegi-amuzant-câine-burnout-a-face-bine-în-curând

un exemplu de text plin de umor pentru un coleg de lucru din spital

Dorințe de a-și face bine colegii-boală-după-accident-de-operă-zicând

contribuie la procesul de vindecare prin gândire pozitivă

Dorințe de recuperare-colegi-departe-dând-speranță-boală gravă

O ceașcă de ceai fierbinte și dorințe pozitive au un efect pozitiv asupra procesului de vindecare

recuperare-urări-colegi-rece-se-potrivește-mai repede

Mesajul tău ar trebui să te consoleze și să te calmeze

Dorințe-de-a-lua-bine-colegi-timp-de-răcire-de-veselie

arată înțelegere

Dorințe-pentru-recuperare-colegi-șef-echipă-putere-speranță-urări-după-accident-după-operație

Nu lăsați persoana afectată singură cu suferința ei

Dorințe de a-și face bine colegi-eșantion-eșantion-de-text-iubiți-angajați