Rețete

Trei rețete delicioase și rapide de masă care vă vor economisi mult timp

Rețete rapide cartofi cremă condimente la cuptor caserola

Rețete de preparate rapide se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. După o zi lungă și stresantă la muncă, rareori ai chef să gătești. Iată câteva idei pentru rețete rapide și gustoase!

Rețete preparate rapide – Tigaie cu orez vegetal

Idei de preparate rapide de preparate rapide orez legume

Cel mai probabil ești unul dintre acei oameni care lucrează toată ziua. Seara ești mult prea obosit pentru a veni cu idei creative pentru cină și pentru a încerca rețete noi. Rețete de preparate rapide vă ajută să economisiți timp și să asigurați o masă delicioasă în același timp.

Pentru prima noastră sugestie aveți nevoie de următoarele – o cană de orez, amestec de legume după gust, 150 ml de ulei, 2 căni de apă (adăugați apă dacă este necesar), o linguriță de curry, sare și sos de soia. Prăjiți legumele scurt. Apoi adaugă orezul și continuă să prăjești! Apoi agitați restul de ingrediente și amestecați până când orezul este gătit complet.

Rețete de feluri de mâncare rapide – Cartofi cremă la cuptor

Preparate rapide cartofi cremă ciuperci coace delicios

Rețete de preparate rapide ca acest gust foarte gustos. Pentru a doua rețetă aveți nevoie de cartofi, 300 de grame de ciuperci, o cană de ulei, o cutie de smântână de gătit, sare, rozmarin, pătrunjel. Curățați cartofii și tăiați-i cubulete. Dacă ciupercile sunt prea mari, tăiați-le în două. Coaceți cartofii și ciupercile împreună cu uleiul și chiar înainte de a termina prepararea vasului, adăugați smântâna și condimentele.

Rețete de preparate rapide – roșii fierte de vinete

Rețetele de preparate rapide economisesc timp roșii vinete

Rețete de preparate rapide – A treia rețetă include următoarele ingrediente – patru roșii, ceapă, 3 vinete, 4 ardei, sare, 2 lingurițe de ardei roșu, pătrunjel, ulei. Tăiați ceapa și roșiile în bucăți mai mari. Pentru moment, vă recomandăm să aburiți ceapa câteva minute înainte de a adăuga roșiile! Apoi, roșiile cu puțină apă intră în propriile lor. Gatiti totul timp de aproximativ 20 de minute. Se adaugă apoi boiaua, vinetele, ardeiul roșu și sarea. Continuă să gătești până când vasul este gata. Presară pătrunjel deasupra.

Lasă-l să aibă un gust bun!

Există încă trei rețete de mâncăruri interesante, gustoase și rapide!

Rețete de desert – faceți căpșuni de ciocolată răcoritoare